Проблем с ерекцията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем с ерекцията
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1999 пъти
Здравейте! На 25 години съм и си имам сериозна приятелка, с която излизам повече от половин година. Проблемът е, че в началото на връзката ни имах проблем с ерекцията и от тогава се притеснявам всеки път когато правя секс да не се издъня. Момичето е много красиво и ме привлича. След като правихме секс веднъж проблемът уж бе отминал и сме нямали никакви проблеми, но започна пак да се заражда и много ме натоварва. Проблемът е, че ако скоро съм свършвал (преди 2 часа примерно или сутринта) не ми става просто като се целуваме, прегръщаме и пипаме. Свикнал съм с нея и с предишните ми приятелки горе долу само като помисля за секс с тях да ми става, а камо ли да ги видя голи. Напоследък обаче това не се случва. Напоследък ми става само от френска, а след това ако стимулацията спре и не започнем да правим секс ми спада бързо. Знам че вс е на психическа основа, но не знам как да се справя с проблема. Искам съвет и от момчета и от момичета. Уж бях преодолял проблема, но винаги има едно съмнение в мен дали ще се издъня, дали ще ми стане, дали като го вкарам няма да ми падне и това ме трови страшно много, но не си го избивам от главата, а момичето е прекрасно. Спрял съм да гледам порно, защото мисля, че много пречи и не мастурбирам. Проблемът е сериозен, защото знам че сексът е доста съществен в една връзка и смущения там показват по-генерални смущения в отношенията между хората във връзка. Колкото и да й обяснявам, че проблемът е изцяло мой виждам как се притеснява, а и ми задава някакви странни въпроси от сорта дали сме един за друг и така. Проблемът е, че съм в омагьосан кръг-като не ми стане се притеснявам, а това пречи още повече на сл ерекция, съмнението се засилва, а и виждам реакцията, която е нормално да не е положителна, въпреки че се старае да го крие. На моменти се насилвам да правя секс, само за да не излизат такива фактите. На ден правим секс по около 2 пъти, но усещам че ерекцията не ми е като хората. Преди ако се възбудя съм стоял по половин час с еректирал пенис, а сега ми пада бързо. Моля ви някой, ако може да ми даде съвет как да се отърва от психологическия проблем да ми каже, защото много ме смущава това и ми влияе негативно върху половия живот и върху емоционалното ми състояние като цяло.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7bd8e7e4cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен сте достатъчно време заедно, за да и споделиш това, което сподели на нас. Първо на теб ще ти олекне, а и на нея. При подобни случаи в главата на жената идват мисли, че не е привлекателна, не я желаеш и тн. Като съвет от човек, минал през същата ситуация те съветвам ако се случи отново да го карате по-леко. Целувайте се, галете се и тн. При приятеля ми това помогна - сега не мога да се оплача от нищо в секса. Успех!
Ж 24

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 64f5e8c586
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От автора-Аз съм говорил с нея. Казвал съм й, че се шашкам и че проблемът не е в нея, но това не ми помага на ерекцията...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2631c29ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич, секса е в галавата, не между краката, нито между твоите, нито между нейните. Ако двата пъти на ден, се случват в продължение на месеци, е доста вероятно да пребуксуваш от време на време, дайте си малко време да зажаднеете един за друг. Има един хубав израз pleasure delay, чукни го в гугъл, че ме мързи да го обяснявам сега. Ето ти съвет, ако приемем, че първия път е сутринта, а втория някъде през деня, спокойно можете да си пишете есемеси, какво ще си правите, как ще си го правите, до най-малките подробности, така лишени от прекия контакт и евентуалните конфузни ситуации, при някакви нови предложения, може да преоткриете ерекциятата ти.

Сега сериозно, щом имаш такъв проблем и си осъзнал откъде идва, е редно да се обърнеш към специалист, няма нищо срамно в това, хората полагат много труд и усилия, за да са от полза, нищо не пречи, за провериш, дали ще могат да ти помогнат.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d3813b3ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Трябва ти отвара от Бабин зъб. Десет дена по 20мл. Другото е Мурсалски чай, Магарешки трън и Ветрогон. От две до три седмици и резултатите са налице. Този Чай може да го пиеш спокойно по 1л на ден.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker