Останаха ли истински мъже? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Останаха ли истински мъже?
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 5012 пъти
Здравейте, питам се дали все още има истински мъже, които харесват истински жени. Забелязвам, че почти всички мъже харесват лесбийства.

Няма ли такива, които предпочитат нормални жени, които са само с мъже? Няма ли мъже, които слагат жените на равно и които не се възбуждат от унижението за една жена да бъде с друга, тъй като проявите на хомосексуализъм се приемат за такива? За всички ли жената е предмет за задоволение и трябва да харесва това, което одобрява мъжът, а не да бъде жена. Всички ли искат някакво подобие на жена, което да не се държи като такова? Всички ли са толкова лицемерни и слаби, че оправдават фетишите си с разлики между половете от сорта на "всички жени го искали" и мъжете са едва ли не толкова великодушни, че харесват това, което жените искат. Като че ли повечето "мъже" искат жената хем да практикува лесбийства, хем да не е такава... Все едно нейните ориентация, удоволствие и достойнство нямат значение. Защо вие не се насилите да сте с мъже, без да сте гейове? Ей така, защото някой ви казва. В крайна сметка сексът между жени се нарича лесбийство, защото се практикува от жени, които харесват жени. Това е въпрос на сексуално влечение....

Дори жените, които не одобряват това, което се харесва от повечето мъже, биха предпочели те да харесват това от колкото гейството. Но мъжете биха сметнали обратното- жена да харесва гейство като извратено(при все, че са жени, а и те самите харесват лесбийсто), а това да харесва лесбийство като нормално. Що за жени искате в крайна сметка? И как може да възприемате това жена да харесва жени като нормална и да не се притеснявате за ориентацията и, при все, че мислите, че мъж, който харесва гейство е гей? Всички ли са на мнение, че жена, която е била с друга не е лесбийка, а мъж с друг, задължително трябва да е гей? Или все още има мъже, които гледат на жената като на човек на чиято психика може да се повлияе също както на мъжката? За всички ли жената, независимо от това дали харесва или не харесва други жени, е нормална ако изпълнява това, което се харесва на мъжете? Всички ли се поддават на тази мода и всички ли трябва да хранят крехкото си его, унижавайки жените и използвайки ги като сексуални обекти? Зная, че светът е патриархален, но това ли ви прави големи мъже? Няма ли силен мъж, който да се грижи за жената до него, а не да приема за нормално, тя да прави неща, които не са присъщи на ориентацията и? Няма ли мъж, който да иска за жена си същото, което иска за себе си?

Моля, преди да решите да коментирате да помислите малко върху нещата, които пиша. Зная, че навсякъде се налага тази мода и повечето от вас дори не са се замисляли. И вие също ще започнете да повтаряте как това било нормално заради мъжката и женската природа, за да се оправдае този двойствен морал. Повярвайте ми, тези неща съм ги чувала и такова удобно генерализиране няма нужда да ми се повтаря. Не е необходимо и да пишат жени, които харесвали лесбийството, но били нормални, което не можело да стане при мъжете. Тяхното поведение и следствие, а не причина. И е много вероятно, поне за сега, да ги възбужда просто това, че мъжете го харесват. Моля да ми се пишат серизони неща или останали истински мъже да покажат, че съществуват. :Р

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: ca8d4c0ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аман... останаха ли истински мъже, другия пита останаха ли истински жени. Как всички за половете питат, ама никой не пита останаха ли истински хора. Аман...
Лола

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 2bb5c59c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Скъпа, избий си от главата феминистките простотии, които явно не ти дават покой. Мъжете са лоши и принуждават жените към "лесбийство"-що за безумие? Живей си живота и прави по-често секс с мъже или пък с жени-изборът е твой.

Semtex

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5f047d8909
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Въпросът ти е погрешно поставен! Той е не "Останаха ли истински мъже? ", а "Дали съществуват мъже, които отговарят на МОЯТА представа за истински мъж? "
И както сама разбираш - отговорът на правилния въпрос зависи изцяло от товите представи по въпроса, и най-вероятно е "Не! ".
Всичко на този свят се променя, мъжете и жените също. Ако вземеш например поколението, преживяло Втората световна война, то тези хора са хиляди пъти по-истински от сегашните лигльовци и глезли... Разбираш ли - едните въобще не се вписват в скалата на другите (за образност - все едно едните тежат грамове, а другите - тонове! ) и биха били разстрелвани като сакати псета по време на война.
Кофти мат'рял, но какво да се прави - до един момент оценяваш нещата според "старите" снадарти, но когато с ужас установиш, че те вече нямат нищо общо с тях, сядаш и правиш нови стандарти, като там вече правиш разпределение от най-читавото до най-скапаното (с ясното съзнание, че и двете са безнадеждно скапани в сравнение със старите стандарти). Така е и в образованието, и с грамотността в този сайт (и не само) ако щеш - не мога да си представя, че съществуват хора, които правят по 5 грешки на изречение, но на тях не им пука и даже се репчат когато им направиш забележка. Скоро те ще бъдат мнозиснтво, ще се подкрепят взаимно и ще плюят грамотността като някакъв архаизъм.
А модите ясно откъде се налагат - от т. нар. Холивуд и от малоумния т. нар "хай-лайф", който им подражава. Това са все хора презадоволени материално и силно ощетени духовно, пълни с комплекси, които през живота си истински зор никога не са видели (дори едната казарма премахнаха, да не би някое мамино синче да се отдели от полата на мама преди 30-тата си година... ).
Та така - по-добре свиквай с новите реалности :) Старите времена и хора няма да се върнат, за съжаление...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4a4ba3322d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   като вземеш да ревеш за някой -или друг който де кара да изпитваш по няколко пъти оргазъм--ще разбереш че има

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 846198248b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз пък не мисля, че е много нормално, дори и да се налага. Мнозинството може да дава чувството на правота, но не винаги е така. В крайна сметка ако мъж харесва жени, би трябвало да иска те да харесват мъже. А лесбийството, дори да не е така, си е признак на това. Достатъчно е да погледнем обратния случай с жените и гейството. Хората да си се променят, но поне да не слагат наистина двойни стандарти.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: cf44f4af21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   А, има, понамирват се, но те пък са в търсене на истинските жени, иначе останалите сме си все ментета и извратяги.
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0426eb09a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз искам истинска жена - истинска мръсница - млада, руса, с големи истински цици, да се кефи на 3-ки, да обича да и се празнят на лицето и да гълта сперма и да, да се чука анално с кеф. И как няма да съм бройкаджия, като не я намирам :( искам си аналната принцеса, а само жаби целувам :(

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1e0f416b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Офффф.... мойта най-истинска и дълга връзка беше с жена. Аз съм жена, не съм лесбийка... по-скоро съм пансексуална - вярвам в л'бовта. И не, през това време не съм била с нея за да оплезват език мъжете или дасъм се натискала демонстративно, даже напратив, криехме се баш заради такива малумни и закоравели жени и мъже, които или ще искат да лъскат бастуна или ще ни съдят без да са погледнали на каквио преличат отстрани.
И за да се избегнат тъпи въпроси от сорта на "ама кой е мъжът при вас"

Няма нищо лошо между секса с две жени жени и живеем в 21 век. Няма свестни мъже, поради ей такива жени - които все се мръщят, все недоволни, гнусят се а съм сигурна, че те самите въобще не са света вода ненапита. Иначе няма муж, който да не иска секс с две жени ;) Това, че той с една не може да се оправи не го вълнува.
Жената трябва да е открита със своята сексуалност, а не да прави неща само защото някой искал това от нея, но не бива да заклеймява секса между две жени като мръсен, унизителен и тн.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0f5e4bf926
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Присъединявам се към номер 3... Старото си е старо, имаше ценности, имаше ХОРА, имаше МЪЖЕ, имаше ЖЕНИ... сега всичко е ерзац, с малки изключения, които не се чувстват добре и не могат да намерят себе си в многолюдната, креслива, безмозъчна тълпа около себе си... и как да се намерят, нямат равни, с които да общуват. Съответно или потъват в депресия, или се изменят според изискванията... Тъжно, но факт! Дори не си дават сметка колко са зле...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: ffd71a7d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   да и те питат същото за жените.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker