Въпрос към запознатите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към запознатите
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1583 пъти
Аз, както казват, съзрявам. За сега ми е трудно да определя, като какво съзрявам -като жена ли или като мъж. Затова, ще се определя като третопоов индивид(надявам се, да е временно).
И така, объркването ми, относно секса, е пълно. Мъча се да си отговоря, какво е, в крайна сметка сексът -съставна част и връх на любовта между двама индивида или е израз на надмощие в изблик на омраза към другия? Може би изглежда странен въпрос на фона на сладникавите турски сериали, но аз ежедневно се сблъсквам със откровени закани за секс с майки, с лели, сестри и т. н. Това трябва да обижда ли или да ласкае въпросните особи? Както казах, при мен объркването е тотално и не зная, предлагайки интимност на някого, това, награда ли ще е за него или обида?
И така, рискувам да не изпитам никога въпросното изживяване...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 63a8fa65cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Счита се, че сексът е унизителен за приемащия партньор. При секс между мъж и жена сексът е унизителен за жената, но не и за мъжа. Жената е приемащия партньор - приема пениса на мъжа.

При секс между двама мъже единият приема пениса на другия и един вид приемащия влиза в унизителната позиция на жената. Всъщност не ми е много ясно дали ролята на жената в секса е унизителна и от там ролята на приемащия партньор е унизителна или изначално ролята на приемащия партньор е унизителна и от това и ролята на жената е унизителна. Често се казва нещо със смисъл, че някой мъж е хомосексуален с цел унижение и обида - в смисъл, че се изявява в унизителната роля на приемащ партньор. Ако един мъж прави секс сдруг мъж или с различни други мъже, но винаги е в ролята на активната страна - той да им го вкарва - и никога не приема член на друг мъж - тогава не е унизително. Така когато един мъж, да кажем Иван, е недоволен от друг, Иван може да изрази желание и дори закана, че ще прави секс с другия мъж, като Иван ще е активния, и тогава това не се счита унизително за Иван. Примерно Иван казва: "Да го еба в гъза, Петър пак не си удържа на думата! "

При секс между две жени, по принцип се счита, че сексът не е унизителен нито за едната, нито за другата. Няма лошо. Правилно е да се прави секс с жени - не е обидно или унизително. Грешно е да се прави секс с мъже.

Примерно пътуваш с такси, шофьорът се дразни на пешеходец, който пресича бавно или пък неправилно и шофьорът възкликва по адрес на пешеходеца: "Майка ти да еба! " Означава ли това, че шофьорът се заканва да прави секс с майката на пешеходеца? Той най-вероятно никога не е виждал тази жена и ако я срещне може би изобщо няма да иска да прави секс с нея - по ред причини. Аз мисля, че повечето хора наблюдавайки как други псуват механично научават псувните просто като изрази на неодобрение, на обида, на разочарование и когато псуват не си дават сметка, не се замислят за буквалния смисъл на думите на псувнята. Така под "Майка ти да еба! " всъщност се има в предвид "Майка ти да унижа! " или просто "Много ме дразниш! ", "Много съм ти ядосан! ", "Много съм разочарован от теб! "...

По твоя въпрос мисля, че има и нещо друго, което е важно. Поради това, че жената е приемащия партньор за жената последствията от секс с мъж могат да бъдат много по-големи, отколкото за мъжа: нежелана или пък желана бременност; по-тежки последствия от венерически болести; може на жената да ѝ излезе лошо име. Може да се каже, че жените са пазителки на секса. За жената е по-трудно да вземе решение да прави секс с даден мъж. В общия случай, дали мъж и жена ще правят секс, последната дума е на жената. Когато един мъж е правил секс с много жени - това се възприема като много жени са го одобрили за секс, много е умен и е успял да излъже много жени, това по-скоро говори добре за мъжа. Когато една жена е правила секс с много мъже - обикновено се възприема като тя лесно се съгласява на секс; дава се лесно на мъжете; тя не цени високо себе си; тя позволява на много мъже да я унижават...

Така ти като жена, ако предлагаш секс на мъж, това за него е награда, а не обида. Ако мъж ти предлага секс обаче, трябва много внимателно да прецениш какъв е случая. Не се знае дали много те харесва, иска да имате романтична връзка и ти евентуално да станеш майка на децата му или просто иска да изживее едно краткотрайно удоволствие с теб, което няма да му струва много, а дори може да има за цел и да те унижи.

Мисля трябва да имаш в предвид, че повечето мъже, дори и често да използват псувни, всъщност не мислят лошо за жените, уважават жените и изобщо не смятат, че е унизително жените, които обичат, да правят секс с тях. Дори има много случаи, в които за мъжете е от първостепенна важност да не дават никакви поводи жената да се почувства унизена, да се почувства зле. Някои мъже са много чувсвителни в тази насока и се достига до крайности, които вляят зле на връзката. Например някои мъже колкото по-близки стават с жената, толкова повече възприемат секса с жената като един вид грижа за нея. Не им е проблем да гледат порно и да се възбуждат, да правят секс с проститутка или с не толкова близка жена. Но когато жената, с която са в сериозна връзка, която обичат и вече са много близки с нея, когато тази жена поиска да правят секс - мъжът възприема заявката ѝ като желание той да се погрижи за нея, като един вид желание да ѝ разтрие гърба защото е схваната, като един вид работа. За да прави секс с нея, той трябва да се възбуди, но когато това е като работа за него - как да стане. Той трудно се възбужда и може да я нарани, да я накара да се почувства непривлекателна. Така лесно идва оправданието, че е изморен. За да се възбуди той трябва да се съсредоточи върху собственото си удоволствие, но така сексът един вид ще е за него, той рискува да я нарани, да я унижи, а това е недопустимо понеже тя е най-близкият му човек и той много я обича, тя не е някоя непозната проститутка или порно актриса. С времето правят все по-рядко секс и това не се отразява добре на връзката.

Мъжете по принцип изобщо не са толкова лоши, колкото феминистите ги изкарват. Дори напротив, мъжете често изпадат в крайности в стремежа си жените да са добре и да не дават никакви поводи да се каже, че мъжете мислят само за себе си. Тези крайности се отразяват зле както на взаимоотношенията между мъжете и жените, така и на мъжете и на жените поотделно. Съвременните феминисти обвиняват мъжете за проблемите. Така все повече мъже изпадат във все по-големи крайности и проблемите се задълбочават още повече. Получава се омагьосан кръг.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker