Ходене по секс магазини?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ходене по секс магазини?!
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 4329 пъти
Здравейте! Мъж на средна възраст съм. Искам да ви споделя нещо съвсем истинско! Онзи ден влязох в няколко секс магазина в един български град. Няма да споменавам кой точно. В този град доколкото аз зная има четири секс магазина. Разочаровам съм от отношението на продавачките в секс магазините на Сексвел! А и нещото което ми направи впечатление е, че явно продавачите/продавачките по секс шоповете не обичат само да гледаш стоките без да купуваш. Те искат да разглеждаш 5-10 минути и да купуваш без много много да се чудиш. А аз не бях много решен да купя определена секс играчка и те ми правеха забележки защо само разглеждам. Зная, че аз отидох по свое желание в такъв тип магазин, никой не ме е карал, но се чудя защо когото ходиш по такива магазини можеш да срещнеш такова отношение. Друга опция е човек да си поръча секс играчка по Интернет, и това съм пробвал - поръчваш днес, доставят ти пратката по куриер утре. Това е по-добър вариант отколкото да изпитваш неудобство и срам пред някоя продавачка в секс шоп. Цените на секс играчките не са за подценяване също - доста са високи, зависи от типа играчка ама секс играчките май са си доста скъпички. А всички играчки се правят от силикон който за мен си е една гума. Всички секс играчки се произвеждат в Китай. Дори на някой пише че са произведени в Германия но те всъщност са произведени в Китай. Има хора които ще си купят такова нещо, а има и такива които и 1 лев няма да дадат за такова нещо. В два от секс шоповете, които бяха по-малки магазинчета продавачките бяха по-любезни от тези на Сексвел, отвориха ми някои артикули за да ги видя кво представляват и ми обясниха доста неща. От тези магазини си купих презервативи и една секс играчка с удоволствие. Получих по-добро отношение при тях все пак. Една от продавачките ми обясни, че когато влезе клиент те били длъжни да станат ако в момента са седнали зад тезгяха дори и един човек да влезнел, имало камери/и наистина имаше/ в тези магазини и ако аз съм разглеждал прекалено дълго и нищо не съм избирал да си взема правело лошо впечатление и не било добре за тях - продавачките. и те работели за шефове. Може би си пазят хляба! Сигурно и тяхната работа си има тънкости и правила.
Случвало ми се е дори да си купувам дрехи продавачките да са нахални, да искат да им купиш стоката, да настояват и лъжат че дадена дреха ти стои добре, а всъщност това да не е така.
Много моля и се надявам написаното от мен да бъде публикувано. Темата за секс шоповете може да предизвика интереса ви. МОЛЯ, ако ходите по секс магазини и имате опит с тези неща споделете мненията си и коментирайте. Ако някой е работил в такъв магазин или има познати които работят и ако няма нищо против нека ме "светне" как стоят нещата в тази област. Прав ли съм и така ли стоят нещата при тези магазини? Какво бихте предпочели вие - да си купите секс играчка по Интернет или да влезете в някой Сексшоп? Лошото понякога е, че ако пазариш онлайн не можеш добре винаги да видиш стоката "на живо" какво представлява и така да си я купиш. Но това е друга тема.
Ще ми бъде полезно да разбера и вашите мнения и дори съвети за купуването на секс играчки в секс магазините! Ще ви бъда и много благодарен! Довиждане от мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: b9a2a4df87
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много странна тема. Или е някакъв вид маркетингово проучване или авторът има странно любопитство.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6dbd63a7da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз пък ще споделя друго - за магазини като Техномаркет и Технополис - има доста служители които ей така ходят по всеки клиент и през 2 минути питат "Имате ли нужда и помощ" или "Търсите ли нещо конкретно" и веднага почват да ти бутат нещо да купиш. Дори на моменти ми е неудобно да гледам нещо и някой служител да върви след мен. Ако искам нещо ще отида и ще си извикам човек защо е нужно да ме следят? Знам, че не е много по темата но..

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3638e0ffb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Когато е за секс бельо, вибратори, дилда или топчета, ходим с жена ми заедно, защото тя ги оценява като материал и добива реална представа за размери. Не се притесняваме и двамата да пазаруваме.
А белезници, бичове и други садо-мазо принадлежности и уреди, ги купуваме по интернет с куриер доставка

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c5808027e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм поръчвала от Алиекспрес и не мога да кажа, че качеството не е по-лошо от колкото тези от секс-шопа. От български сайт не съм си купувала, но съм влизала в доста магазини и не ми е направило впечатление обслужването да е лошо... Но, пък и аз не гледам толкова много, колкото просто влизам да си купя нещо конкретно.
А, това с дрехите си е класика. Аз съм от малък град и пазарувам точно от три магазина, защото положението в останалите е трагично-Така наречените бутици, които зареждат директно от Алиекспрес и други такива сайтове и после препродават боклуците си на двойна цена, ако не и повече.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2cfcc93b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пазарувам онлайн. Продавачките в сексшоповете са некомпетентни, не познават стоката, скумросват се като стари моми. Ако имаш проблем или въпрос ползвай чата на сайта или телефона му. Ще получиш компетентен отговор.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ee56b1b020
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Никога нищо не купувам в България освен храна именно заради нахалството на продава(ч)ите. Не знам какви бекове са им шефовете, но такава простотия я няма никъде по света, буквално да си гониш клиентите чрез досаждане и нахалство.
Друга тема е, че има много фалшиви марки, но по-неприятни са продавачите.
От вратата те подемат с настояване "с какво да помогна, какво търсите" Абе, оставете ме на мира да разгледам, си харесам каквото искам АЗ, защото не само, че няма да купя каквото им се ше да пробутат, а просто ще изляза и няма да имат възможността и сама да си харесам и пожелая да купувам там.
Хахаа, в един от последните случаи когато си бях в Бг гледах дънкова пола в един магазин и продавачката злобничко ме пита "скъпо ли ви се вижда" ;) казах и, че само бельото ми е по-скъпо от всичките дрехи вкл. обувки по нея. Въобше тактиките им са по-скоро: "изчезвай и не се връщай никога".
В Европа пазарува основно от Испания и Германия и които живеят в тези страни ще потвърдят, че ще ви излезе по-евтино, по-качествено и по-приятно да си пазарувате от там. Особено месеците март и август по големите намаления продават почти на кило и качествени марки.
Та за бг магазини без значение дали секс шоп или друго, нито влизам вече, нито имам намерение.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 031c054806
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 2- ако нямаше такива служители, друг щеше да се оплаче че обслужването не струва

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a74ddc94de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И какъв ти е проблема, като знаеш за китайските сайтове? ! Купувай си от там и готово. Малко търпение трябва докато дойде стоката, но затова пък 3-4 пъти по-евтино. По написаното изглежда, че си кросдресер, там имаш много по-богат избор и на дрехи, и на вибратори, и на силиконови гърди, и на обувки с висок ток до №47... и какво ти душа иска.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker