Уважаеми момичета - отчаян съм, моля за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Уважаеми момичета - отчаян съм, моля за съвет
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 3890 пъти
Здравейте уважаеми читатели. "Историята" ми е адресиране към представителите на нежният пол, но разбира се ще се радвам на препоръки и съвети от всеки го.
Ще се опитам да бъде максимално кратък и ясен, ни най-малко бих искал да ви отегчавал. На 24 съм и не съм имал приятелка от 17 годишен... През тези години толкова се бях дистанцирал, че тотално изгубих всякакви представи. Днес когато съм решил да си стъпя на краката, се чувствам крайно нелепо и безпомощно.
Историята, как се е стигнало до тук и, защо се надявам да среща своята бъдеща половинка в социалните мрежи е прекалено дълга, нямам нищо на против да я споделя, но не искам да премествам акцента от основният въпрос. Накратко ще кажа, че съм изключително стеснителен, притеснителен и срамежлив. Преди да отслабна изглеждах ужасно и поради това, самочувствието ми никакво го няма.
Под въздействието на множество фактори стигнах до прозрението, че най-добър шанс бих имал да завържа някакво приятелство във Фейсбук, но дори и тук има проблем.
Признавам си, абсолютно съм невеж в това отношение и никога не съм правил опит да заговоря някой чрез чат или съобщение.
Много ви моля, дайте ми съвет, как да завържа разговор с непознато момиче. Предполагам, : "Здравей, много си чаровна" или "Много си секси" биха имали точно обратният ефект от желаният :D :D.?
Oстанал с впечатлението, че днес всеки действа на принципа, че трябва да бъде много "оригинален" за да може стапянето на леда да бъде факт. Но мен ми се струва, че хората не знаят какво означaва оригинално в 21 век. От друга страна, aкo аз бъдa ceбe cи в paзгoвop се опасявам, че той мнoгo бъpзo щe пpиключи, поради простата причина, че вcякaкви лигльoвци денонощно пишaт кaкви ли нe пpocтoтии и вече всички момичета са oтeгчeни и кoгaтo им пишe някoй cepиoзeн тe гo пoдминaвaт c лeкa pъкa...
Искам сам да подчертая, че търся нещо сериозно, и в никакъв случай не търся нещо за една вечер!!!
Просто какъв подход да предприема? Примерно добър подход ли би бил да коментирам някой от публичните и снимки или например ако видя, че е харесала някоя музикална група да се захвана с нея?
Убеден съм, че ще изляза жалък във вашите очи, поради това, че питам подобно работи, но отново повтарям, че наистина съм абсолютно невеж и безпомощен в това отношение :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 046ec9c808
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, приятелю.. Аз съм момиче и ще ти дам малък съвет. Първо недей да коментираш снимки на момичета, които не познаваш или директно да им казваш, че са чаровни или секси.. тези неща издават мисълта че си някакъв дето търси само физически контакт с тях, , а ти искаше нещо сериозно, нали.. Първо правило за да си намериш правилното момиче: насочи се към момиче, което наистина ти харесва и което е достижимо за теб. Например ако нямаш огромното самочувствие не се насочвай към най голямата кифла в училище, а към момиче което имате нещо общо или сте се заговаряли.. Второ: запознанстото - във фейсбук също е вариант, но най добре подпитай някое приятелче да ти помогне, може да те запознае с някое момиче, в обща компания се общува по-лесно и чак като се опознаете тогава излезте само 2та. Вариант социални мрежи - добави си я.. като те приеме, ако тя не ти пише.. не й пиши и ти.. изчакай известно време, в последствие виж оот профила й каква музика харесва и си постни на стената нещо от групите, които слуша.. след време пък и харесай някоя снимка, ако и тя започне да ти харесва нещо, пиши й тогава.. питай я как е, с какво се занимава.. завържи разговор относно общите ви интереси.. все с някоя ще ти се получи така, и малко по малко като се опознаете ще излезете.... момичетата не обичат прекалената директност, това ги плаши.. а за коментирането на снимките, някои също не обичат... успех!!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: caf889959f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо си оправи самочувствието. То идва от теб и не зависи от външни фактори. Правилно си отслабнал, би трябвало това да ти вдъхне увереност. Когато имаш нормално самочувствие, няма да те е срам да заговоряш жените. Не си мисли, че другите са перфектни. Но много се напива на очи кой си вярва и кой не. Аз си падам по уверени мъже. Прекалената срамежливост не знам как ще ти е от полза. Не се отчайвай ако някой те отреже. Просто вярвай в себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0e88bf9a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз мисля че грешката ти е в това, че тръгваш с нагласата за сериозна връзка и в старанието си да го покажеш се проваляш. Просто се освободи от мислите и предразсъдъците, започни да мислиш за мига, без да ти пука дали ще ти вържат или не. Вероятно си добър човек и би направил всичко за човека до себе си, но това се доказва с времето. Така че отпусни се, колкото и грубо да звучи, чукай наред, но винаги бъди мъж, жената която търсиш сама ще те намери.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: bc13ccacad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи много е важно (не искам да прозвучи обидно но е така) да пишеш на момиче, което реално може да ти обърне внимание, а не някоя мацка тип барби. Стига да е нещо заинтригуващо или някакъв интересен въпрос, смятам че е достатъчно. Съвета, който аз бих ти дал е ако търсиш сериозно момиче и обичаш да се разхождаш - можеш да заговориш някоя в парка или в библеотеката. Хората се запознават на всякакви места - тоалетни, магазини, дискотеки, библеотеки, чрез общи познати, на почивки, дори в блокове ако щеш. Важно е да си покажеш интереса, но да не си нахален. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 67c55b9aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ми нямам какво да добавя братле освен, че приятелки съм имал само и единствено когато най-малко съм очаквал или съм се надявал на една. Ако има нещо което съм забелязал е, че ако си намериш някое занимание - спорт, книги, филми, танци е по-лесно да намериш хора с които си приличаш т. е. и някоя да те забележи и да ти даде шанс.

Успехи занапред : ))))

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: dd13318b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Като те чета, от сега ми е ясно, че няма да ти се получи... по-добре се ориентирай към порното. В днешно време е нормално да гледаш порно и да мастурбираш.
Казваш за себе си, че си "изключително стеснителен, притеснителен и срамежлив" и също така "самочувствието ми никакво го няма". За твое съжаление, жените гледат на неуверените мъже, както ти гледаш на грозните и дебели жени. Просто не се възбуждат и не се привличат от такъв тип момчета, също както ти няма да се възбудиш от една грозна дебелана с косми под мишниците.
Преди се опитвах да помагам на такива като теб, но накрая разбрах, че няма смисъл защото нито един не успя да си хване гадже и затова съвета ми е да преминеш на порно, за него поне не се изисква нищо повече от интернет и компютър. Имам няколко познати които преминаха на порно - ами живи и здрави са, не са умрели. Не всеки става за женкар, това е положението!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 33483089a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре де, стига си се самобичувал. Щял да изглежда незнам как си в нашите очи, в очите на момичетата и пр. Първо се харесай сам, приеми се какъвто си и се заобичай. Тогава ще те заобичат и другите.
После жените сме човешки същества също като мъжете. Както си говориш с мъж, така си говориш и с жените. Не е нужно да им правиш комплименти и да да им сваляш звезите от самото начало. Заговори момичето за любимата му група или музика и си говорете за музика. Съвсем нормално и спокойно. После може да я поканиш да се видите и така нататък. И спри да се самокритикуваш и да ни казваш как изглеждаш в нашите очи. Аз мога да ти кажа, че в моите очи си добър човек, свестен и много момичета търсят тъкмо такъв мъж.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c357e85448
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Пишете само на колко години сте. Не пишете с какво се занимавате, къде прекарвате по- голяма част от ежедневието си. Именно там където работите или учите започнете "промяната". Говорете с колегите най вече с колежките. Все пак се предполага че можете да говорите за общи теми свързани с работата. Не е необходимо да ги сваляте. Но така постепенно ще свинете да контактувате с "нежния пол" и на други теми. Ако не работите пак пробвайте "живия" контакт. На кафе в бар в магазин. Дръжте се естествено не се опитвайте да оригиналничите щом не Ви се отдава. Ще Ви личи. Но говорете за каквото и да е. Не бързайте с комплиментите. Не че не са важни. Вкарайте и малко самоирония. Жените обичат да се смеят. Дори и на Ваш гръб. Например: "Толкова съм притеснителен, че едва събрах нужните психоединици смелост да ви за говоря, но ше рискувам и ше го направя. Приятно ми е... " В началото ще е трудно но трябва да има начало. Вдигнете малко самочувствието. Никой не може да го направи вместо Вас. Все има нещо в което сте добър. Но не говорете постоянно само около тая тема която Ви е позната.
Успех

Едно момче на 42

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 78ea8fa898
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пич мога да ти дам няколко бързи съвета.
Правиш си добра снимка с модерни дрехи.
Добавяш някое момиче, но не и харесваш веднага снимките или да и пишеш.
След това и пишеш няма такова нещо като срам няма да и задаваш срамни въпроси на мадамата. Не почвай с изрази като "много си секси" и подобни неща. Постепенно завързвате тема едно Как е за начало е добре после, ако ти отговаря с мхм, хм, аха направо я махай няма смисъл. Питаш я примерно как си, как е училишето или работата, каква музика обича и така.
Лятото прекратих почти 4годишна връзка в чужбина върнах се скоро. И така намерих едно момиче първо се държеше по така отдръпнато, но днеска успях да я накарам да сподели нещо и ще излизаме други ден. Не съм бил на среща от почти 4 години.. да малко ме е срам, ама няма от какво. Ние трябва сме мъжете.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b5d8acc6e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Най добрия вариант за запознанство с момиче по фейсбук е тя да те открие и да те хареса, останалото се счита за досаждане все едно си просиш нещо, хубав вариант да се покажеш на света е да участваш в групи и страници, лошото е че на фейсбук търсачката е умряла и групи и страници трудно се търсят. Намери групи и страници с твоите интереси и участвай в разговорите които се случват там, не се насочвай директно към момичета, просто участвай в дискусиите и отстоявай твоето лично мнение. Това до някаква степен проработи при мен и то по случайност стана, години търсих писах по сайтове за запознанства и социални мрежи, отговори почти не получавах, малкото познанства които завързах бяха неуспешни, просто момичетата знаят че си търсещ от самото начало на разговора и автоматично се отдръпват, страхуват се да не ги преметнеш. По едно време обаче започнах да участвам в различни групи и да се включвам в дискусиите и да правя свои публикации, съвсем не за да се запознавам, а от чист интерес към темите на групите и от дискусиите и публикациите в тях. И тогава сякаш стана чудо започнах да получавам покани за приятелство от членове на тези групи, които са харесали моите публикации и мнения, те искаха да комуникираме да се запознаем, както мъже така и жени. Преди никой не е искал да комуникира с мен когато аз първи започвам контакта, сега те започват първи, техен е интереса.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 19c443854f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз съм като теб притеснителен и мен момичетата не ме заговарят.
В 10 клас си харесах едно момиче(още си я харесвам) и ми беше трудно да събера кураж за да се запознаем, но един ден рискувах. Отидох при нея и просто и казах :
"Здравей, от доста време исках да се запознаем и чак сега събрах смелост, приятно ми е... "
И така брат, срам не срам, излагация но го направих.
После я поканих на кафе, но нищо не стана.
Бъди смел, дали на живо, дали в чат, смелост се изисква при всички случаи.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 51c15990fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Благодаря за отделеното време на всички. Определено имаше голяма полза да споделя своята история. Мисля, че разбрах къде бъркам и ще видя какво мога да направя в тази насока.
Безспорно и аз смятам, че личният контакт трябва приоритетен, но просто средата ми е такава, и той на практика е неосъществим. Прекарвам целият си ден в едно забравено от бога село. Какви хора да срещна там? Е, от време на време идват някоя друга връстничка, която е търговски представител или дистрибутор, но освен за препарати и торове, за друго не може да се говори с тях... 5 години учих в чужбина, като същевременно нямах фейсбук и съвсем нормално като се върнах, вече бях забравен от всички приятели, и бях в положение да не познавам никого. И след почти година тук, все още не познавам никой... Разбира се града е на един хвърлей разстояние, и ходя на места където има много хора, като кина, молове, ресторанти, и наистина има много момичета, но как да ги заговоря :). Как да започна разговор в киното, да я попитам, "филма хареса ли ти", само толкова ли? Или пък в магазина да я попитам "харесват ли ти тези маратонки"?
Наистина съм много тежък случай. Абсолютно съм сигурен, че четейки това си мислите, че го е писал някой марсианец.
И сега основният проблем според вас. Самочувстивто. Просто не знам как да си го изградя. Имам чувството, че ще си глътна езика, ако трябва да се заговоря с момиче, а и една приказка не ми минава през ума, която да изрека. Но сега поне имам куража да се вглеждам в момичетата, а преди като бях с наднормено тегло, дори не се осмелявах да ги поглеждам. Причината е, колкото и недвусмислено да звучи, е че ме е страх от тяхната реакция. Просто не виждам как сам ще се харесам, че да започна да си мисля, че ще се харесам и на другите.
Никога Фейсбук не ми е допадал и едва ли ще ми допадне, но просто на този етап виждам в него единствената светлина. Определено ще бъда по активен в групите, както ме посъветвахте и се надявам това да даде резултат.
Иначе това да чакам, някое момиче да ме намери просто си е загубена кауза от всякъде. Казвате, да си направя хубава снимка с модерни дрехи????
Слагал съм си за профилна снимка селфита от Китайската стена, операта в Сидни, Марина Бей и какви ли още не, които би трябвало да предизвикат някакъв интерес, но УВИ... Явно селфитата на някой, момчета, прегърнали бутилка уиски са по успешни :). Пробвах дори и да добавям напълно непознати момичета. 30-40 % от тях ме приеха за приятел, но никоя не ми е писала.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 86d8c30207
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   По-голяма съм от теб, авторе, но по мое време действаше един номер, който ми се струва и днес безотказен. Направи се на безпомощен. Давам пример. Набелязваш девойка и се обръщаш към нея с молба: "Виждам, че разбираш от мода, а аз трябва малко да си освежа гардероба. Много ми е неудобно да те помоля за такава услуга, но съм абсолютен галфон по отношение на дрехите. Би ли била така добра да ми помогнеш в събота да си подбера един чифт дънки и някакъв пуловер. Няма да ти отнема повече от час време". С тази молба правиш три неща: първо - комлимент към дамата, че разбира от стил; второ - гласуваш й доверие; трето - просто си длъжен да я заведеш на обяд в знак на благодарност, че ти е помогнала в магазина. Като жена ти казвам, че едва ли някоя ще откаже. Ние си умираме да се правим на модни консултанти.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 86d8c30207
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   По-голяма съм от теб, авторе, но по мое време действаше един номер, който ми се струва и днес безотказен. Направи се на безпомощен. Давам пример. Набелязваш девойка и се обръщаш към нея с молба: "Виждам, че разбираш от мода, а аз трябва малко да си освежа гардероба. Много ми е неудобно да те помоля за такава услуга, но съм абсолютен галфон по отношение на дрехите. Би ли била така добра да ми помогнеш в събота да си подбера един чифт дънки и някакъв пуловер. Няма да ти отнема повече от час време". С тази молба правиш три неща: първо - комлимент към дамата, че разбира от стил; второ - гласуваш й доверие; трето - просто си длъжен да я заведеш на обяд в знак на благодарност, че ти е помогнала в магазина. Като жена ти казвам, че едва ли някоя ще откаже. Ние си умираме да се правим на модни консултанти.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b60277c8c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Е, не се сдържах и аз да не си оставя мнението.
Моят съвет е да си свалиш приложение като Tinder например. Точно приложение за запознанства е, така че на момичетата няма да им е странно.
Когато се харесате взаимно и вече можете да си пишете те съветвам винаги да гледаш да пишеш пръв (жените не обичаме ние да пишем ;д) завържи някакъв общ разговор (на кирилица! ), поискай и фб, разгледай набързо, намери обща тема за разговор. Намери нещо за което ще и е интересно за говори. (или ако ти имаш интересно хоби - дай и възможност да те разпита за него). Колкото по непринудено действаш толкова по-лесно ще ти се получават нещата.
Примери:
Ако е кино фен - разбери какво последно е гледала, какъв жанр, потърси общ любим филм, попитай я за режисура и т. н. Даже можеш да вметнеш че си гол и бос в тази област ама винаги ти е било интересно и ще се радваш да научиш повече. За сметка на това ти можеш да я научиш на нещото Х.
Иии последен съвет - не отлагай много това да я поканиш на реална среща.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8a71ce074c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз съм на 28 никога не съм бил с жена, което значи че и приятелка съм нямал. Но идва момент в който просто престава да ти пука, с една дума сам си биеш картата, ще си умра не желан, без да знам какво онова нещо, но какво да се прави съдба. Тъй че знай едно ако до 28-29 не правиш... или не те пожелае никоя, ще се примириш както и аз, даже и не искам да ми се случва честно, ще е обида от живота ако те първа стане.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0661411b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   "Il cuore altrove"(филм).

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3c0504434b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Амм, в това "забравено от Бога село" ли смяташ да живееш?
Ако е така... трудно, много трудно ще намериш млада жена желаеща да се "заточи" с теб там.
Търси в такъв случай групи от хора желаещи живот на село, сред природата, био чист живот т. н.
Има ги, аз съм една от тях въпреки, че към момента съм още м/у два миллиони града в постоянно движение. Но ние сме си го говорили с години това и сме повече от подготвени психически.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker