Дежа Вю или как ме замениха за порно. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дежа Вю или как ме замениха за порно.
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 6354 пъти
Накратко за мен:
Мъж, на 25, работя като IT специалист, живея в апартамента си. Не ходя по жени, не пия, не пуша, не съм агресивен, но в същото време не търпя да ме унижават и подиграват, много често хората приемат добрината за слабост и ако някой се опита да го направи просто го изтривам от живота си и го игнорирам, все едно за мен не съществува, мисля че е по-добре отколкото и аз да се заяждам или да се бия, не ми се пада на нивото на примитиви.
Имал съм 2 гаджета. С първата се запознах когато бях на 21, тогава тя беше на 18, ходихме 3 години, но се разделихме защото след 2-рата година когато заживяхме заедно, тя започна да гледа много порно и ме караше да гледаме заедно. Никога не съм бил фен на порното, дори още докато бях девствен не гледах. Сядахме пред компютъра, тя отваряше порно сайт, разглеждаше и кликаше на клипчета където дават негри с огромни пениси - Blacked, Cuckold и разни такива, знаех че гледа порно, но не знаех че ги е прегледала и научила всичките, опита се и мен да зариби. Blacked й беше любимата поредица. На мен не ми се гледаха такива неща и я оставях сама, тя се обиждаше и искаше да гледаме заедно. Питах я защо гледа само черни, първо ми каза, че случайно клика на такива клипчета, пак я питах и обещах, че на никой няма да кажа, и тогава тя си призна, че фантазиите й включват само такива, но се срамува да си признае. С най-голяма наглост ми предложи да намерим някой чернокож, била виждала такива в София, и да направим това което показват в порното - те да правят секс, а аз да гледам. Не се съгласих, при което тя започна да обяснява, че ме обича, иска да е с мен, това щяло да е просто секс и че аз я задоволявам, но няма как да сбъдна фантазията й защото не съм черен и не ми е толкова голям. Беше абсолютно сериозна и искаше порното да стане реалност. Не се вързах на тези глупости и поставих ултиматум - или спира порното и излиза от филмите които си е набила или я зарязвам. Някъде след 1 седмица скъсахме, по-точно тя скъса с мен защото "я ограничавам". В деня когато се разделихме се опита да ме накара да се чувствам тъпо, наговори ми глупости от сорта на "никое момиче не си фантазира за теб", "не си възбуждащ", "има мъже които са много по-секси от теб", "не знам как те търпях толкова време" и най-смешното "БЯЛ СИ КАТО СИРЕНЕ" :D естествено каза и че ми е малък, аз не отговорих нищо, тя вече си беше събрала багажа и като спря да вика аз звъннах и поръчах такси което да я закара до тях (върна се да живее с техните).
Майка й ми звъня и ме пита какво е станало, но аз й казах да пита дъщеря си. Не знам какво са си говорили, звъня ми още няколко пъти, но не й вдигнах. Бившата ми пък въобще не ми е звъняла, нито ми е писала, нито аз на нея.
Бързо спрях да мисля за нея и сега съм в нова връзка, от няколко месеца сме заедно и момичето иска да се нанесе при мен в апартамента. Като филмова лента преминаха сцените от предишната ми връзка. Беше се оплакала, че лаптопа й работи бавно и искаше да го преинсталирам, преди няколко дни го взех и се възползвах от ситуацията, за да разгледам историята на браузъра... ееееее, защо го направих? Мога да ви кажа само едно: Дежа Вю. Явно не е толкова умна, че да ползва инкогнито. Нямаше толкова много порно, но изкочиха същите неща - big black cock и прочие. Всичките обаче бяха от скоро, старата история я нямаше, явно е била изтрита, не е трудно да се досетя защо. Не се познават с бившата ми, ако се познаваха щях да си помисля че го е направила нарочно, но няма как да знае. Никой от приятелите ми не знае защо се разделихме.
Сега това което си мисля е, че ме използват защото виждат, че съм сериозен, не ходя по жени, не правя глупости и могат да живеят при мен на спокойствие, а в същото време зад гърба ми - разврат. Сигурно са ми изневерявали, но аз не съм знаел, никога не съм бил ревнив и не съм се съмнявал, вярвах, че съм достатъчен, а и уж не са ми давали повод. Може би аз не знам какви са признаците и не съм ги видял? Още не съм решил какво да правя, не искам да й кажа, че съм ровил в лаптопа й, но и не искам да ме ползват като доброто момче което търпи унижения, защото не търпя унижения и най-вероятно ще приключа и тази връзка. Порното е само начало, там ще се нагледа на какво ли не и като се зариби ще го търси и в реалния живот, като предишната. Вече се появяват и други мисли, като например, че "всички жени са еднакви", а аз "не ставам за мъж", което е лошо и го нямаше досега, май ще е най-добре да се откажа от жените и да се концентрирам върху работата си, ще изкарвам повече пари, ще си купя по-хубава кола, по-хубави дрехи, ще взема по-хубаво обзавеждане за апартамента, лятото ще ходя на почивки и т. н., пък нека съм сам, ще имам повече време за фитнес и спорт. Емоциите нараняват, а материалното - не. Ако ми се прави секс ще ходя на проститутки, за да се науча да искам само секс, така никога повече няма да ме наранят. От добрина няма полза, не знам защо жените я приемат за слабост и се пробват да ми се качат на главата. Вярвам, че жената трябва да бъде задоволена и физически, и емоционално, и материално, така съм възпитан, но като се замисля аз винаги съм давал всичко от себе си и то защото аз искам така, а не насила, но насреща получавам... виждате какво. Сега съм малко афектиран и сигурно леко преувеличавам, но чувството е все едно предишната ми връзка е била филм, а сега гледам повторението, само чакам да ми каже "айде да намерим някой, а ти да гледаш" и разбира се този някой ще е всичко което аз няма как да бъда - черен и надарен. Ако се чудите защо това е проблем, ще обясня - ако харесва богаташи, мога да забогатея, ако харесва нацепени, и сега тренирам, лесно мога да направя още мускули, ама не мога да се боядисам в черно или да си сложа силикон в оная работа като великите тъпкачи от порното, така че ако това е толкова важно по-добре да се разделя с това момиче и да я оставя да си търси някой мигрант от Африка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 683a0aabcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Смях се от сърце, авторе! Защо си слагаш на сърце такива глупости, не мога да разбера... Какво лошо има в това момичето да гледа порно? Тези филмчета затова се правят - за да провокират сексуална възбуда, не за да ни образоват примерно. Та това е толкова невинно развлечение. Ако кажа на мъжа ми, че искам негър и той да гледа, направо ще му светнат очичките и лично ще ми го довлече в къщи, обаче ние правим разлика между фантазия и реалност. Според мен, ти напълно ненужно се сравняваш с героите от порно филмите и сравнението в твоите очи е в тяхна полза. Ами това е художествена измислица, бре, човек! Фикция! Не е реално. Никоя жена не може да бъде задоволена по начина, по който това изобразяват порно филмите. Питай когото щеш! Не си проваляй връзките, заради комплекси. И аз гледам порно. И съпругът ми гледа порно. Понякога и двамата гледаме порно, вярно - бързо ни омръзва и го съпровождаме с майтапчийски коментари, но си е някакво развлечение. Не е сериозно всичкото това. Да изгониш гаджето си от къщи, задето се захласвала по негри, които гледа на видео? Извинявай, но порасни малко. Снощи докато притоплях вечерята, моят благоверен се беше загледал в някакво клипче, на което две тийнейжърки обслужваха петима мъже. Цъкаше с ези и викаше "Бре, бре, бре... " И какво? Да му захлупя яхнията на главата и да го изпъдя ли? Защо? Като видя сервираната маса, моментално забрави тийнейджърките и се нахвърли на вечерята. Нормален мъж просто...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e6180537b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Абсолютно те подкрепям в разсъжденията ти. Особено във великата мисъл "Емоциите нараняват, а материалното - не" (Съвсем сериозен съм). Просто досега не бях го формулирал в главата си толкова точно. Не съм в твоето положение, но ако бях на твое място, щях да мисля и постъпвам по същия начин. Бях като теб, преди доста години и точно такива жени ме направиха такъв, какъвто съм сега - мъж, който не се харсва на жените, но въпреки това спят с него. Като човек, с почти 20 години повече опит от теб, те съветвам точно това, което мислиш и ти - работи, тренирай, наслаждавай се на живота на успял човек и се излекувай от вредните емоции. Късмет!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5c9987ceb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Доживях да прочета и за обратния случай, ура! Нали не се засягаш - казвам го с добро чувство. Радвам се, че има мъже като теб.
Само не мога да разбера, това някаква злокобна закономерност ли е - на ненормални жени да се падат нормални мъже, и обратното....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2f420e4d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не се афектирай толкова. Първата явно е прейалила доста, да не използвам по-силни думи, но това не значи, че втората ще го направи. Много хора гледат порно, но при повечето жени това си остава само фантазия и дори да имат възможност често не се престрашават да реализират голяма част от фантазиите си. Много жени мастурбират на фантазии как ги изнасилват, но никоя не иска да й се случи в реалността.
Не прибързвай с заключенията. Мъжа ми не знае какво порно гледам, но не бих ги заменила с друг и не бих правила много от нещата, които виждам.
Успокой се, нищо ти няма, съвсем нормален млад мъж си.
На порно все са им големи, но много жени изпитват болка от големи и искат нормалния си средностатистички размер за нашите географски ширини.
Не заклеймявай всички жени.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 72113b7ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Явно си хващаш такива по-първични жени. Те искат яко е. бане. Може да изглеждат чуствителни, нежни и женствени, но реално се възбуждат от мъжко, активно и потентно поведение. Това си е биологичен процес. Може да казват, че са еманципирани феминистки и да твърдят, че не си падат по мъжкари, ама това какво говорят и каква е реалността са две абсолютно различни неща.

Като си прибереш у вас хващаш гаджето си, опираш я в стената със сила (не прекалено грубо, но да се усети) и започваш да я събличаш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ced73bc417
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Явно попадаш на изключително кухи лейки! Недоразумения от човешки вид, женски пол, за които най-важното нещо на този свят е чукане от негър? ! Демек интелектуалното им ниво е дълбоко под нулата.
Или твоите критерии са били силно занижени, като си ги избирал, или ти самият си толкова зле (в някакво отношение), че нормална жена не би те погледнала никога.
Да, използват те да си живеят при теб на спокойствие, да им даваш парички, а те да си мечтаят за негри с 30-сантиметрови шпаги...
Необходимо е да направиш RESET и дори COLD RESTART на цялата ситуация - на изборите си, на критериите и действията си спрямо жените.
Защото това, което си "постигнал" до момента в това отношение е много зле, ама много-много зле. Дори не знам дали не би било по-добре да си си бил сам досега...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 349dd667c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не я зарязвай.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4818f1251c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Като човек с малко повечко опит ще ти обадя някои неща. Първо, всички си имаме своите сексуални фантазии и е много вероятно по едно или друго време да сме си търсили разни неща из нета. Само по себе си това не е фатално, нито чак толкова осъдително.
Все пак да кажем, че всеки има собствено разбиране за "правилно" и "неправилно", както и за "допустимо" и "недопустимо". Ето например познавам мъже които искат да гледат как някой чука жена им, и се оплакват, че половинките им не са съгласни да си намерят 3ти. Други пък вдигат луд скандал за всяко обаждане по телефона. Хора всякакви. Ти реши за себе си какво искаш в секса и докъде можеш да стигнеш. Респективно същото важи за половинката ти, текуща или бъдеща. А за миналото ти гадже - като се замислиш, всъщност трябва да си и благодарен. И понеже от тука ти виждам повдигнатите вежди, ще ти обесня - в една връзка се инвестират много неща, и далеч не става дума само за материални такива. От моя гледна точка, нещата са прости - инвестира се най вече време, и след това някаква емоция, да не използвам други термини, че в моята уста звучат като псувня.

Конкретно в твоя случай - представи си за момент, че тя си беше мълчала за недопустимите си (пак да кажем, според твоето мерило) мераци години наред, през които нещата между вас се задълбочат, вие се ожените, имате дете и живеете щастливо години наред. И ти съвсем случайно откриваш (и то АКО, щото много и не откриват), че тя през цялото време си е претърквала бобчето на тези видия с негри, или още по забавно - вече е реализирала едно от тези филмчета лично, шока за теб щеше да е значително по голям от този в който си в момента. Тя поне е била достатъчно пряма да ти ги каже тези неща, та овреме е станало ясно, че няма да мелите заедно.

Останалите неща - кой е бил "курва", кой е бил "скучен и невзрачен", или "бял като сирене" (признавам, тва изкърти, изчисти и извози :)) са маловажни подробности с които не трябва да си губиш времето. Всеки е свободен сам да си търси щастието. Респективно, не трябва да те плаши ако се окаже, че и текущата ти приятелка се окаже като предишната. Твоя задача е да разбереш до каква степен тя се прехласва по големи черни паламарки. Което само по себе си не е лесно, с някои субекти. Но опита ще те научи какво да гледаш...

Само не прави грешката да се самонавиваш срещу всички жени защото е излишно да ти казвам, че е проява на глупост да се слагат всички под общ знаменател. Макар, че всички знаем, че много често покрай сухото гори и мокрото.

Също така не трябва да те плаши ако се окаже, че пак заради свои разбирания или изисквания, или по скоро - заради несъместимостта, останеш сам. С времето ще се научиш да откриваш радостта и увовлетворението в други неща. Ето например, аз отдавна минах вълната с фитнеса, сега вече си човъркам колата сам, не че и има нещо. Или си правя фигурки от дърво. А тъкмо сега направих и първата си баница, получи се много вкусна и съм много доволен :)

"Еволюцията използва само един похват - грешката".

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d706b5b7e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Я, ги пусни тия патки да пасат! Най-малкото, явно, не сте един за друг. Втората също я изкъшкай без да й се обясняваш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7c977f6a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Разбирам те, човек, и аз се чувствам така, само че съм на 20 и съм жена. :д Браузърът му е пълен с какви ли не сайтчета с азиатки, една рускиня, червенокоси... абе разнообразие да има! Обаче аз се дразня на това, ако гледа ЕДНИ И СЪЩИ, все едно точно ТЕ го кефят... все едно тях иска, макар че си ми обръща внимание достатъчно, но си набивам някви филми в главата... но не живеем заедно и явно това е бързият и лесен начин за справяне... не знам...

Според мен попитай директно момичето си, може да ѝ се извиниш предварително, че си ѝ нахлул в личното пространство (аз така направих) и да ди я попиташ- да видиш как ще реагира, нормално ли е порното от нейна гледна точка, как го приема тя, дали би ѝ било приятно, ако и ти го правиш... или просто споделяйте взаимно фантазиите си, бъдете открити и правете това, което ще се хареса на другия, порно филмите в крайна сметка са по сценарии и удоволствието не е истинско.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5d2e7e009d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Авторе, не прочетох историята ти докрай, понеже се погнусих, но ще те посъветвам да си намериш едно нормално момиче, което няма да залита по подобни индивиди и ще има някакви морални задръжки. Никога не съм разбирала какво толкова им харесват на такива и на мен лично са ми неприятни.
Действай бързо, защото може да ти изневери, вероятно с такъв, после ти ще си с разбито сърце и ще страдаш.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f846061985
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Не ти завиждам.

Порното създава нереални очаквания у зрителите.

Мъжете, които са пристрастени, очакват всяка жена да е с голям бюст, пищно дупе, да е готова на всякакви перверзии и т. н.

При жените също. Макар само 1 от 5 зрители да е жена. При тях особено се гледат негрите и после на зрителките им се ще всеки мъж да има такъв голям фалос, сексът да е толкова дълъг и интензивен и с всеки мъж да стигат до такива силни оргазми, скуърт и т. н.
Само виж в ххамстер Female choice и ще се убедиш, че не само двете дами са с такъв фетиш.

Обаче в реалния живот, нашите българчета - може да му е малък, може да му е мекичък, може да свършва преждевременно - не всеки е като афро секс атлет.

Африканците имат разни техники да свършват жените със скуърт - Kunyaza, май така му казват. Прочети за тях и вземи пример. Дори да отстъпваш по размер, работи над техниката и уменията ти. Ще можеш да я задоволяваш, така че по-малко да гледа порно и да не тръгне по пътя на първата.
Като цяло не го взимай лично. Това е глобална тенденция, има много документални и игрални филми за женския секс туризъм в Африка и по Карибите. В Щатите такива сцени - бяла двойка, негър, мъжът гледа, жената охка, имало много.

Все пак най-добре да си намериш някоя, която не е започвала въобще да гледа, за да не се е пристрастила. Малко им трябва. От жена съм чувал, че с негър на Слънчев бряг била свършила още с вкарването... За пръв път била изпръскала и то още с вкарването...

Но ти не се давай - жени има много, а и твоята настояща не е казано, че непременно ще иска да сбъдва фантазията.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 35a634f37e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Привет от мен,
Виж сега, на първо време не е задължително и втората ти приятелка да те накара същите неща, които и първата "айде да намерим някой, а ти да гледаш", което ми се струва доста нагло, а и на всичкото отгоре и нелогично. По логика, ти изобщо за какво си ѝ приятел, като само ще "гледаш"? Не го разбирам това, ама изобщо.
Това, че и второто момиче гледа подобен вид порно, не трябва да е предпоставка да си мислиш, че и тя ще постъпи по същия начин, както предната. Това мога да ти го гарантирам с това да те посъветвам да не действаш и да не си вадиш заключения чак толкова емоционално и прибързано. Разбирам, че си силно "развълнуван" от съвпадението, но и не е било твоя работа да ѝ ровиш в хисторито на браузъра. Поел си си последствията.
Не знам дори и защо си мислиш, че някой ти е изневерявал. Това, че си отказал на първата пак не е повод да си мислиш, че са ти изневерявали, просто това са ѝ развинтените фантазии и иска да си ги сбъдне - тя със сигурност е била вид маниачка(порното оказва лошо влияние на психиката).
Ти хубаво се изтъкваш като свестен, но не давай такава воля на неща, които все още са нереални, защото момичето пък просто може да се кефи да гледа черни и да няма желание да ги прилага тези неща и наяве - просто почакай без да се форсираш и да откачваш за нищо.
От друга страна като те гледам как си се засилил да изоставяш емоциите и нуждата от връзки с противоположния пол, не смятам, че ще можеш толкова лесно да напуснеш тази твоя психологическа нагласа. Не става толкова лесно, трябва да си нараняван много, много пъти в продължение на години, за да ти писне до такава степен, че изобщо да не търсиш връзки(тези неща се получават от самосебе си, а не както ти - да се опитваш да следваш заучени филми). Това, че си готов да се откажеш и от второто момиче поради импулсивни реакции, не означава, че трябва да се откажеш от жените като цяло и да си вееш байряка.
И хич не си прави труда да "развиваш" компекси от рода на това, че не можеш да догониш потенциала на назованите в порно индустрията - ти си си ти и никога няма да бъдеш тях, малко повечко самочувствие се иска :]

ж. 21

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 049b439dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Няма нищо ненормално в история, която споделяш. Първото ти гадже е била само на 18 и тя не е знаела какво иска. Някой фантазии си остават само фантазии! Жените и те гледат порно от време на време. Да не толкова често колкото ние мъжете, но и те гледат 1-2 пъти в седмицата. От това нещо обаче няма как да си направиш правилни изводи! Може и никога да не ти изневери, а това че първата ти приятелка те е карала да търсите негър за секс с нея - абсолютно несериозна история, трябвало е да я разкараш още много по рано! Не мога обаче да се съглася, че в момента получаваш Дежа Вю. И аз се занимавам с компютри, и аз съм ровил така в компютри. Всичко си е напълно нормално! И жените са любопитни да гледат не само бели в порно филмите - от любопитство. Така, че ти гледай по важните неща - да се разбирате, да се обичате и така. Успех и не се отказвай от връзката си само защото си разбрал какво порно е гледала на лаптопа си!

>М.31г<

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a542d90563
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Авторе, разбирам чувствата ти, но преувеличаваш. Какво толкова? Ровиш в интернет историите на жените си, очакваш да не излезе нищо. Винаги излиза. Някои търсят да видят как изглеждат сега бившите, други имат фантазии. Хората не сме идеални. Приеми го.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b1b73229cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   А дали ти не си избираш един и същ тип жени? Подсъзнателно може би? Защото си нормален и най-вече интелигентен мъж, което не предполага да си падаш по отявлени кифли. Но може би си падаш по комплексарки... Пристрастяването към порното си е за неуверени мъже и жени. А ти определено не си такъв, така че и тази мацка не е твоята.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 108c9f27dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Само на 25 и вече с такива капитални изводи? Не генерализирай, едни гледат от любопитство, други искат да опитат, на едни им стиска, на други не. Не постваяй хората под общ знаменател - аз на твое място бих си направил кефа да гледам как бившата ти я опъва негър и едва след това щях да и намажа ските, сегашната бих я проверил до къде ще стигне. Почти всички, за да не кажа всички си имат идоли, певец, актьор, футболист, тенесист, но не всички биха стигнали до крайност. Никак не е лошо и ти да погледаш малко порно, за да видиш, че ония с големите пениси обикновено са с меки, големият пенис не е гаранция за по-голяма плодовитост, изобщо пообразовай се малко, жените не се задоволяват само от размера, размерът има значение, но твърдостта е по-важна, ласката още повече, благата дума, уважението, зачитането, изслушването.
Сегашната ти се е доверила в някаква степен, не бързай да режеш, опитай, може пък и да става, а и никой не е казал, че трябва да се жениш за негроманка.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5bd063d8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Наистина за първи път се среща подобна история с разменени роли. Доживяхме мъж да се оплаче от жена, че гледа много порно. Шегата на страна, напълно те разбирам, тъй като и аз съм била в твоята ситуация. Майната му на порното - всеки гледа, но го приемаме за нормално когато е в нормални граници, и без определен типаж. Това най-много ме изнервя, както е в твоя и в моя случай. Ти не си виновен за нищо, подобни фантазии и желания ги има всеки, но определено тя ще е човека, който ще съжалява че е изпуснала мъж като теб. И да се хване с някой черен, ще я поклати малко и след 10 години амортизирана, ще се сети за теб, но ти вече ще си щастлив с някоя нормална девойка. Не се отказвай, не всички жени сме такива. И помежду другото, когато хванах моя хубостник да гледа анорексични мадами с много малки цици всеки ден без да ме е докосвал от месец, защото е много уморен, реших че ще се опитвам и аз да го комплексирам като оставя компютъра отворен на страница с мъже с големи атрибути, но определено не бяха моя тип.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: df14f3a394
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Аз мисля, че се разсъждава твърде крайно. Жена съм и гледам порно, но само за удоволствие и освобождаване. Никога не съм имала желание и грам намерение да повторя порно сцена. Те не са реални и не бива да стават основа на сексуален живот за никого.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 89f979e9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Първо, твоята приятелка е малка глупачка, подвела се по порното, което в голямата си част сервира недействителни фантазии. Подобно, например, на Междузвездни войни, но понеже реквизита не е лазерни мечове, а полови органи, затова на зрителите им е много лесно да повярват, че всичко е истинско и съвсем постижимо. И едва ли не необходимо, за да си модерен. Второ, не всички чернокожи имат големи пениси, не че съм ги проверявал. Трето, дори и на филмите си личи, че повечето порно актриси пискат не от удоволствие, а по-скоро от неудоволствие, докато порно актьорите не вкарват докрай членовете си. Не мисля, че това момиче си струва. Явно има своите фантазии и очаквания, но ще дойде време да разбере, че "не всичко, което хвърчи, се яде".

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b1046ee0be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Оставяла съм веднъж съвсем умишлено компютъра отворен с големи, мускулести и много надарени негри само за да ги види един бивш хубостник-комплексар.
Както се и очакваше, писна до небесата, аз не му казах, че знам каквото знаех, а "смирено си признах" че си е друго с надарен и едър мъж, той е дребен и с дребен.
Не ми е била идея обаче да бъда действително с такива. Просто върнах бившия в реалността и го зарязах.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8efec16b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Номер 2... хубаво ги къдриш, ама виж какви му ги е наговорила. Очевидно е била кофти човек. Раделят се, ок, ама защо ще го обижда така-не бил възбуждащ за никоя, бил му малък и т. н. Хубаво, че се е разделил с такава жена, махни фантазиите и желанията ѝ.
А, щях да забравя. Интересно ще ми е да видя, как казваш на мъжът ти, че искаш да те чука негър и той да гледа, и след това веднага отива да го търси и го довежда вкъщи. Не, че няма такива семейни двойки-много са, ама...
М/у другото, в порно сайтовете подобни филми са в раздела "Рогоносци".

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6098a9cbc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Авторе, не го взимай навътре. Не е било заради теб. Прихванали са от порното, а порното се прави най-вече в Америка.

В Америка това е често. В сериала Nip Tuck даже имаше цял епизод. Хирурга и жена му бяха на едно парти, на което имаше само черни мъже, негри, и бели двойки.

Съпрузите гледаха как съпругите им изпитват по-голямо удоволствие с по-големите гениталии на негрите.

Даже, доколкото помня, един истински порно актьор участваше и той щеше две съпруги една след друга да задоволи.

Щом това е в нормалните сериали, какво остава за порното.

По-добре не се занимавай с такива жени, които вече го имат в главите си. Нали казват "Once you go black, you never go back".

Почнала ли е веднъж, теб ще те търси само за втора цигулка.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c8158eb5d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   За второто момиче може и да не си прав, да сигурно и тя има някакви такива фантазии, но едва ли ще те кара да си вземате негър да я чука, а ти да гледаш. Иначе първата явно си е курве и няма за какво да съжаляваш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 961d57be2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Това за негрите просто не е вярно. Следвала съм в чужбина, в университета ни имаше и чернокожи и двама от гаджетата ми през студентските години бяха негри (извинявам се за политнекоректната дума). Ами нормални момчета, с нормално телосложение и анатомични подробности. Не съм забелязала някаква разлика с любовниците ми в България по-късно. Вероятно актьорите в тези порно филми ги избират с по-големи атрибути, заради неизвестно защо наложилото се схващане, че, видиш ли, чернокожите са по-надарени. Моите впечатления не подкрепят тази теза. Пак казвам, съвсем нормални размери си имаха и двамата ми приятели. Съпругът ми - българин - си е направо полов атлет, сравнен с тях..

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ee54385506
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Аз пък съм бил с негърка и според нея белите мъже са по-добри любовници.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: afe88a1579
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Значи те в порното и белите актьори са надарени, но защо никой не твърди, че белите мъже, като цяло, са надарени? !

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b90a2919a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   ИНТЕРЕСНО! Така описаните дами са силно разкрепостени момичета който са ми сред любимките. Последните ми приятелки където и да им ровя имат паяжини и лекции, и си опитват да ми вменявах християнски ценности, на твое място бих бил щастлив

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9f09f1aec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   34, питам само от любопитство, теб мама и тате за какво те пратиха в чужбина, да следваш или да експериментираш с тъмнокожи? Винаги ми е било странно поведенеито на хора като теб, а още по-странно ми е биенето на тъпана, вижте ме имам опит с негри, индиянци, амджикистанци и после с другите любовници от БГ, че и за съпруг говориш. Какво в същност искаш да кажеш на аудиторията???

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b1046ee0be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   38, с определен тип мъже ВСИЧКИ жени ставаме почти монахини на мига и имаме мноого важни други неща за правене. Просто ти си от тези мъже, не че на такива жени си попадал :)
Същите тези жени с друг/и мъж/е биха били абсолютни "мръсници" ти не провокираш подобни желания.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8225170a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Темата е сериозна, и гледането на порно и за жени и мъже има много кофти последици. Потърси в нета клипчета за NoFap. Дано си намериш свястно момиче, пожелавам ти го.
Ж35

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 85da35c44d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Ти си морален мъж личи си, НО грешиш много, като не търсиш морал и в другите.
Не ти трябват пари и коли, ако си намериш добра жена.
Бъде още по-строг и не позволявай извратени жени покрай теб.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a31d0bd9d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Ти вече си изградил психиката на стария ерген, самодостатъчен си си, и много трудно, даже невъзможно е да се събереш с друга жена. Превърнал си се в един затворен егоист. Порно не гледаш, що за мъж си, поне чекии не си ли правиш. Ще те хване простатит от въздържание!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9bb62ea3c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   45 - Ти па за кой се мислиш да го съдиш - бил егоист, бил затворен, да не си господ.
И аз съм компютърджия - системен админстратор и мога да ти кажа че не малко от жените с които съм бил виждат в компютърджията като ТОРБАТА С ПАРИТЕ а после тайно ходят при отворения батка селския тъпкач и се таковат но понеже тъпкача няма пари си търсят баламата чичко паричко. Много обичам да им лова селските номера на такива женички и много бързо се сбогувам с тях. И голям кредит ще те накарат да теглиш и да ги устрош разбираш ли и много неща, опичай си акъла навреме приятел.
Какво да ти кажа най-добре търси си набожна вярвашта жена с морални ценности, защото с такива развратни жени с които се сещаш семейство малко вероятно да изградиш.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c98c3411db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Авторе, просто си търси жена с подобна сексуалност, като твоята. После обаче да не четем статия "Приятелката ми не иска да правим секс".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker