Увлечение по мениджърката ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Увлечение по мениджърката ми
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 4028 пъти
Започвам с това, че съм на 26 години и от 6 месеца имам приятелка със 6 години по-малка. В началото нещата между нас вървяха добре, виждахме се много често, тъй като сме от близки градове. Тя е много красиво, привлекателно и интелигентно момиче. Забавлявахме се, смеехме се, сексът беше страхотен, тя правеше всичко за да ме задоволи, както и аз нея. В последствие започнаха лекциите и изпитите и. Тя започна да се оправдава че все не и достига време и разредихме срещите си, а аз точно в тази възраст съм пълен със сексуална енергия. За последните месеци сме правили два пъти секс – единият път в нейната стая набързо преди да излезем на пицария. Другият път беше в колата ми в началото на ноември. И двата пъти обаче я нямаше предишната страст, а тя просто искаше да ме накара да свърша по най-бързия начин. Говорихме за това, тя казва че просто иска да съсредоточи върху образованието си и няма нищо друго.
Преди месец започнах работа в София, още по-далеч от нейния град. Чуваме се всеки ден по телефона и сме се виждали два пъти от тогава, но тя не пожела да правим секс. Преди две седмици се запознах с жената, която ще е мениджър на екипа в офиса. Направи ми впечатление поддържания и вид и тяло. От тогава често присъства във фантазиите ми. Около 35 годишна е, кестенява накъдрена коса, спускаща се малко под рамото. Винаги елегантна, с подходящ грим и червило. Доста големи гърди и страшно стегнато дупе. Обикновено е с токчета, подходяща пола или рокля, комбинирана с чорапогащник. Винаги е отзивчива за въпроси и се отнася с разбиране когато имам затруднения. Няма да крия, че страшно ме възбужда, тъй като всеки ден е около мен. Днес дойде цялата сияеща и усмихната, все едно току що е изпитала оргазъм. Зърната и в един момент стърчаха през ризата, но май се усети и сложи сутиен. Едвам си скривах ерекцията, а тя цял ден се въртеше около нас да раздава документация за новия проект. Прашките и се очертаваха по дупето. Толкова близо се приближаваше че усещах дъха и. Едвам издържах до края на работния ден. След 10-15 минути всички си тръгнаха и се отправих към тоалетната. Мастурбирах там, защото нямаше как да издържа до вкъщи. После се прибрах и свърших още веднъж.
Честно казано не ми е неудобно, защото имам нужди, а приятелката ми не ги удовлетворява. Не знам дали е удачно да пробвам нещо с мениджърката. Личи и че е опитна в тези неща, а аз имам нужда от партньорка. Говорили сме си и на различни от работа теми и е интересен човек. Имам чувството, че с приятелката ми вече всичко е изгубено.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: b544c8d422
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мислиш само за себе си и за секс, не обичаш приятелката ти, по-добре се разделете. И не се занимавай с мениджърката, там си на работа, не на свалки

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 677e7b0391
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да разбирам, че въпросът ти е “да изневеря ли или не”? :D

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d866b77a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В случая смесваме два проблема. Дори с приятелката ти всичко да е перфектно, пак може да изпитваш увлечение към друга жена. Но проблемите ви в секса не са оправдание за изневяра. Ако си мъж на място - първо ще решиш проблемите там.
Относно липсата на секс - не съм в главата ѝ, няма как да знам със сигурност, но според мен след като само за шест месеца е изчезнало сексуалното желание, с връзката ви е свършено. "Искам да се съсредоточа върху образованието си" е глупост - всеки млад здрав човек има нужда от секс. Просто малката вече не е влюбена в теб. Много е вероятно да е увлечена по друг мъж, дори и да не ти изневерява физически все още. Ако наистина я обичаш и искаш да ѝ дадеш още един шанс - поговори с нея сериозно, обясни ѝ, че не е нормално това, че човек си има нужди и ако тя също се съгласи да работите над проблема - опитайте. Ако ли не - просто се раздели с нея, преди да ходиш по чуждо.
За мениджърката ти - знам колко е възбуждащо, по-възрастна красива и властна жена. Фантазия като от порнофилм. Но имай предвид, че аферите на работното място, особено между висшестоящ и подчинен, могат да бъдат много опасни за кариерата ти. Сам прецени доколко важна е тази работа за теб и ако нещо се прецака, можеш ли лесно да си намериш друга. Редно е и шефката ти да прецени същото за себе си. Ако това не те притеснява - действай. Опъни я на бюрото в офиса даже. После ще си спомняш за тези моменти.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 237cde74e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Хехе, фантазьор :) вярваш ли сериозно, че мениджърката ще те отрази? Иначе, късай с момичето, ти не си мъж, а тя е за такъв!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2a9cbae50e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторът:

Не мисля само за себе си и обичам приятелката си. Какво да направя обаче когато тя все отлага секса. Дали мисля за секс - ами да мисля, нормално е на моята възраст, а би трябвало и на нейната да е така. Поне в началото на връзката ни беше така, всичко ставаше супер естествено и непринудено. Правил съм всичко за да я задоволя и тя го обожаваше. Сега едва ли не се чувствам на втори план след мечтата и да завърши висшето си образование, която толкова много подкрепях.

Мастурбирането не го приемам за изневяра, а до повече не съм стигал. Знам че секса на работа не води до добро, но първо не бих го направил там, и второ едва ли хубаво изкараната нощ ще развали работната атмосфера. Просто тази жена, Оля, излъчва една увереност, магнетичност и чист женски сексапил, които не мога ей така да загърбя.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: af63a56566
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Аз пък си мисля, че нещо фантазираш. Първо прашките няма как да си личат на дупето и - те за това са прашки. Второ никоя изискана жена (поне така описваш ти мениджърката си) няма да позволи да и се виждат зърната, а и надали си носи сутиен в чантата, че да си го сложи в средата на работния ден и то точно за да не ти се вижда на теб ерекцията.
Не се обиждай, но по начина, по който описваш нещата си един мераклия, без образование, дошъл в големия град и неосъзнаващ, че не всичко в живота е секс.
Пак не се обиждай, но ако беше "голямата работа" приятелката ти нямаше и за миг да се замисли дали и се прави секс или иска да си учи уроците, още по-малко да бърза за пицарията.
Каката (меринджейката) може и да се пробва с теб, но вероятно отдавна те е подушила, че си слаб в знаята - такива жени си знаят цената и не бутат на кой да е.
В крайна сметка сядай си на задните части, бачкай, стани меринджей и внимавай къде си вадиш оная работа, че много са си изпатили за това, че я вадят там където си вадят и хляба! Приятелката ти вече те е отсвирила, но от това няма какво толкова да загубиш, отсвири ли те меринджейката ще духаш супата и ще си останеш само на самозадоволяването.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a5b12eaa85
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами виж, увлечението е хубаво, вероятно много мъже, включително и други твои колеги се увличат по тази мениджърка. Но ако беше опитен мъж щеше вече да си направил нещо с нея. И аз бях в подобна позиция, но на около 23 годишна възраст с мениджърка около десетина години по-голяма. Тя имаше едно по-провокативно поведение към мен. Към останалите колеги ми се струва, че го нямаше. Постоянно я гледах едно влюбено, тъкмо защото бях един младеж, подобен на теб - без опит с жените и това внимание към мен ми правеше силно впечатление. Често фантазирах, че с нея ще правим секс, но не можех да измисля как да я впечатля и как да задвижа нещата в тази посока, все не се решавах. След време емоциите ми поувяхнаха и започнах да си мисля, че тя просто беше провокативна, защото искаше внимание и някаква закачка на работното място, а може и да й е харесвало, че така залъгва някого лесно. Жените много се забавляват да излъжат някой такъв неориентиран мъж. Разбира се, за да натрупаш опит трябва да... опиташ подход към различни жени. Но все пак имай предвид, че си в зависима позиция от "шефката" и в много вероятно да не й се харесат твоите адванси, както и да не й е комфортно повече твоето присъствие. Което съостветно, знаеш как ще завърши. Опитай с дискретни и ненатрапчиви покани: ако имате фирмено парти, я покани на танц. В работен ден, я покани с колеги да обядвате. Недей с директна атака, като вечеря за двама, пица у вас, кина или други подобни. Ако тя има интерес, ще се досети и ще ти даде повече сигнали. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: cdeedd4a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Към автора,
намали порното.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e5a4d9417a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Кажи й на твоята приятелка, че си на крачка да й изневериш, защото не ти пуска, а пък секси колежки - колкото искаш, особено една. Кажи й - на границата съм, предупредена си. И ще се стегне, надявам се. Кога ще правите секс, на 70 години ли? Запомни едно - животът е кратък и непредсказуем, живей го днес.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 47817be849
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ами намери си нова приятелка, която ще ти пуска, и то с желание. Млад си, възможности много. А мениджърката я забрави, приказката за хляба и за оная работа е много вярна, да знаеш. Даже и нещо да стане между вас, в което се съмнявам, след края на такива връзки винаги бият шута на по - низшестоящия.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9f6f1dd44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Аз преспах със сегашната ми шефка да ме назначи на работа. Тя е по-голяма, омъжена с две деца. Проблемът е, че вече трета година не моога да се откача от нея. Спасявай се докато можеш.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c6d7dd893f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Какво искаш от 20 годишната ти приятелка, която е студентка? Тя сега гради бъдещето си. Сега е мега натоварена и изнервена. А ти сигурно като я видиш, 2 целувки и искаш да вкарваш вече. Няма как да стане. Всичко е в главата. Ти ако знаеше как да я предразположиш, тя нямаше да ти отказва. Даже щеше сама да те търси. Щом това младо зайче не те иска, какво остава за 36 годишната ти мениджърка, дето само с поглед те преценява, че нямаш подход към жените.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9073ce9d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Съвет от мъж с опит. БЯГАЙ от жена която на такава възраст и с такава връзка не ти пуска. Сега са ти годините за сексуално осъзнаване където ще градиш опит, а в твоя случай си се забутал с приятелка която днес сте заедно утре не... а през това време те е оставила на сухо. Не слушай критиката за това, че само и единствено отношенията ви са важни. Това са бабини деветини. В една връзка сексът и говоря за наистина разнообразният и редовен секс е ЕДНА от предпоставките за стабилност и щастие в една връзка. Останалото са извинения и фейсбук клишета.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 00ae88e01a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Внимавай с шефката да не си изпатиш, аз съм жена на 40 и трябва да ти каже, че много често ме свалят такива момчета като тебе, не знам поради каква причина, все едно, чак ми е забавно. Няма начин такъв мъж да ме впечатли, за да съм с него, въпреки че съм свободна, така че...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 067304646b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ама още ли не си изчукал меринджейката си?

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c1019b026c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Да, това със сутиена направо ме свали под масата от смях. :)) Не ми стана ясно дали пред теб го е сложила или е излязла тактично от стаята и се е върнала със сложен сутиен. :)) Направо си го представих, не беше трудно, защото е от порно, което май съм гледал. :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker