Фригидна или просто психологически проблем? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Фригидна или просто психологически проблем?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1801 пъти
Здравейте! Момиче на 18 години съм. От 4 месеца водя полов живот и имам притеснения, че съм фригидна или имам психологически проблем.
Имам желание за секс, никога не отказвам на приятеля си, обичам да му правя всичко, но дойде ли момента, в който аз съм тази, която ще получава ласки не се чувствам много комфортно, притеснявам се (аз и по принцип съм много срамежлива и не се харесвам, нямам самочувствие). Когато ме лиже не усещам онова велико чувство, за което всички твърдят( а и самата аз някакси съм изпитвала възбуда още много преди да бъда "отворена" и дори в по-ранни години съм усещала "туптене" и съм имала мокри сънища и т. н. ), но реално усещам само едно гъделичкане и просто го моля да продължим напред със секса. Харесва ми, усещам го(не му е малък), но идва един момент, в който не чувствам нищо нито възбуда, нито нищо. И знам, че проблема е в мен. Обичам да гледам порно, но никога не съм мастурбирала. Не знам какво да си мисля. На психолог или гинеколог да отида? Някакви хапчета да пия или? Благодаря ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: dfa194d3ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормална си, просто си прекалено млада и неопитна и още не си се развила напълно сексуално. Аз започнах да усещам наистина удоволствие след 25, а водя полов живот от 19 годишна.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 779be4f170
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Първите четири месеца, в които водих полов живот след първият ми път си бяха някак сухи. Харесваше ми, исках да бъда интимна с приятеля ми и не му отказвах, правихме различни неща, но го нямаше онова усещане, за което всички говорят. След още малко време сексът стана по-хубав. Вече почти две години по-късно (със същия човек), сексът е невероятен и нямам никакви подобни проблеми. Фригидността е липса на сексуално желание и възбуда, дори при стимулиране. Това знам като определение, чела съм го преди време. По описание не разбирам да нямаш възбуда. Ти си имаш желание, доколкото разбирам оралната любов не ти харесва и си имаш някакъв срам. Познавам поне 2-3 момичета, които не са фенове на лизането, не се чувстват комфортно и не искат изобщо да се стига до там. Ще съм честна и ще си кажа, че в началото и на мен не ми допадаше, не можех да се отпусна при идеята, че някой е там долу, толкова близо с всичките си осезания насочени към мен. Пък и приятеля ми беше правил орална любов 2-3 пъти преди да го направи с мен, самият той не се чувстваше уверен. Бях чела навремето, че в началото на сексуалния си живот е нормално жената да не изпитва такава наслада, каквато ще има след време. Приех го на доверие, спрях да мисля над тази тема и единствено се концентрирах върху това да съм спокойна по време на секс и единствено да чувствам случващото се, без да мисля, без да гледам, без да съм някъде другаде освен там на момента на действие. Ако си притеснена, отиди на гинеколог или на сексолог, поговори с тях за проблема, но аз лично не мисля, че е нещо сериозно, по-скоро го виждам като някакво психическо напрежение от твоя страна. Поне при мен така се оказа, беше ми малко трудно да свикна с идеята, че някой е толкова близо до мен и ме вижда, чува, усеща. Всичко ще се оправи, само не се впрягай прекалено много на тази тема.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a27a0815c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нищо ти няма и никакви доктори не ти трябват - най-добрият доктор е приятелят ти и най-вече самата ти. Правиш грешка, че не мастурбираш, мастурбирането ще ти помогне да опознаеш тялото си и после на практика да насочиш партньора си към местата където ти е най-приятно. Когато си насаме със себе си най-добре ще се отпуснеш, срамежливостта ти няма да играе роля, а само чувството ти за удоволствие. Не се притеснявай и за оралната любов, не вярвам приятелят ти да държи много на това той да е долу, аз например не държа, но го правя защото искам да отвърна на партньорката си когато тя ми е дотавила това удоволствие. Подбери си хубаво порно и започнете да го гледате заедно с приятеля си, сигурен съм, че няма да го догледате.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker