Оргазъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Оргазъм
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 3795 пъти
Здравейте! Имам проблем, който искам да споделя и по-опитните от вас да ми дадът съвет. Става въпрос за онзи прекрасен момент в секса, когато приятелят ми ме докарва все оо-близо до целта.. изтръпвам цялата и няма по-божествено нещо, но.... Не свършвам. Не мога да се отпусна толкова. Приятелят ми си мисли, че се преструвам, че ми е хубаво, защото вижда, че не свършвам.. но не е така, аз наистина стигам до това състояние и буквално адски много ми се пишка, но го държа в себе си от неудобство не изпускам нищо. Въпроса ми е дали ще се чувствам още по-добре ако свърша? Какво е чувството? Има ли от какво да се почувствам неудобно.. и как да се отпусна, за да се случи това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0605d63200
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ние мъжете харесваме когато момичето ни измокри и свърши мощно. Не се задържай, а се изпразни вурху него, няма от какво да ти е неудобно. А и това на което казваш "пишкане" не е пишкане, а съвсем друга течност, макар пак да идва от уретрата. Така че се отпускай и го окъпи смело, гарантирам ти, че ако е пич на място ще се зарадва, а на теб ще ти стане много по-приятно, когато се изпразниш. Моята редовно ме оплисква и ми е страхотно. Успех следващия път и.... пак сподели с нас!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 78b4d3a35f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абсолютно споделям мнението на номер 1. На мен поне страшно много ми харесва, когато момичето ме изпръска-толкова е секси. За вас жените знам, че това е страхотен оргазъм и се чувствате много добре, а също така може да бъде и много продължителен, а за нас мъжете няма по-хубаво нещо от това да ви гледаме как се гърчите от удоволствие и ни пръскате с топлата си течност. Случвало ми се е досега с 3 момичета, като при 2 от тях беше много слабо-във върховият момент изпусаха малко течност, като едната го направи докато я лижех и ми напълни устата и се почувствах много добре като я усетих как претреперва над мен, а третото момиче пръскаше много и мен адски ме кефеше. В началото и тя се притесняваше като теб и не го правеше, но веднъж се случи и тя много се притесни, а аз я успокоих, че това не е нещо лошо, а си е направо талант. За мен това е божествено, но имай предвид, че има мъже на които не им харесва, така че по-добре говори с него първо и му обясни. Наистина ако е пич и е малко по-отракан в секса ще те боготвори, повярвай ми. С момичето, което пръскаше много, много обичах да я лижа и тя да свърши така и цялата ме изпръскваше. Радвам се, че има жени като теб. :0

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c38a46e3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   НЕ ЛЪЖЕТЕ МОМИЧЕТО!!!
И двата коментара са писани от мъже, които си нямат на идея от женска физиология.
Нищожен е процента, при който достигат жени до скуирт оргазъм.
Авторката може никога да не го постигне, всяка жена има такова чувство, но не значи че тя може да достигне до скуирт.
Скуирта зависи от структурата на женското тяло, от жлезите които трябва да са развити, моля ви не давайте надежди, защото като не стане, ще обвинява само себе си, а тя не е виновна.
Едни достигат само вагинален оразъм, други само скуирт, а трети не достигат до нищо, но това не означава че не чувстват нищо.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1cc9cfc4ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей! Аз съм на 24. Не съм от много опитните. Но мога да ти кажа, какво е при мен. И мисля, че ще ти е от полза. Аз също имах твоите притеснения и ми беше трудно. Обаче, както спомена в коментара си номер 2 и на мен ми се случи неочаквано и много се притесних. Но след разговори с мъж (партньора ми) разбрах, колко му харесват тези неща на него и започнах да се отпускам. Сега ми е много по хубаво и на мен и на него. Другият ми момент е когато ми изтръпне всичко (крака ръце глава) стигам до върховен момент в който не мога да мръдна дори пръстите си и задържат в него по 20-30 минути. Случвало ми се е само два пъти. Като единия беше при телефонен секс без да се докосвам даже (Знам че повечето няма да ми повярват. И аз още не мога да си го обясня... ) Мислех да пусна тема с въпрос по този случай ама знам, какви ще са коментарите.
Съвета ми е почни да правиш така че на теб да ти е яко. На мъжа ще му е двойно по!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8e71571ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мисля си че докато не го пробваш не би разбрала би ли ти харесало както на тебе така и на мъжа до тебе, при мене имаше подобен момент и го споделих с приятеля ми на който това много му хареса и сега често си го практикуваме, но при нас наистина става въпрос в повечето случаи за откровенно пишкане от моя страна

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker