Просто една незадоволена жена! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Просто една незадоволена жена!
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 6440 пъти
Здравейте. Тъй като е Коледа нека да Ви пожелая весели празници и много здраве! :) Аз съм жена на около 30-те. Имам съпруг когото обичам и бебе за което давам живота си. С мъжът ми сме много разкрепостени и преди детето да се роди бяхме доста добри в леглото и сексуалните ни отношения бяха прекрасни. Той е на 33 (скоро 34). Проблемът е там, че след бебео той не иска да правим секс. Съблазнявах го по какви ли не начини (безуспешно), говорих с него на тая тема 3000 пъти докато накрая не ми заяви, че не искал повече секс и сега било време за отговорно гледане на детето и за истинска любов без интимна връзка. Направо бях потресена. Това трябваше да е някакъв намек, че не го обичам и че не съм добра майка ли? Аз смятам, че съм много добра майка, отделям цялото си време на малката ми дъщеричка, дори напуснах работа, за да съм неотлъчно до нея. Обичам и мъжа ми и по всякакви начини му го показвам. Просто съм жена и като всяко същество искам да бъда задоволявана. Наистина не знам какво да правя вече. Не искам да му изневерявам а тази жажда за секс направо ме побърква. И на всичкото отгоре казал на майка си всичко и тя идва и ми чете морал, че той носел парите, негова била къщата а аз съм нахалствала с прищевките си! Моля дайте ми съвети

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2c362313bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От така написаното става ясно, че нямаш избор. С изневяра няма да си решиш проблема, напротив по - лошо ще стане. Просто трябва да си вземеш детето и да се махнеш. Разведи се, само на 30 години си. То не, че има пълно щастие де. Щото пък следващият може да е добър любовник, но с кофти характер и т.н. Нещо не си го преценила твоя и това дето споделя интимни неща с майка си, нямам думи, голям мъж..
Желая ти щастие,
Явор

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b8a0e6670f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Казал на майка си??!
Ти имаш голям, огромен проблем с този мъж! В друга ситуация не бих препоръчала развод, още повече пък с малко дете, но от този БЯГАЙ!
Има нездрава връзка с майка си! Дано не включва и секс...
Ако е здрав физически е абсолютно сигурно, че някъде на друго място го слага.
Главата си залагам, че това семейство има гнила история.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 45493da85d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Моето лично мнение е, че мъжът ти има някакви сериозни проблеми с ерекцията си, усеща че не може да го вдигне и че вече не го бива. Изглежда, тази негова немощ много го тормози и вбесява. Не иска да си признае! Сигурно го изживява доста тежко, особено като те гледа каква си загоряла и не иска да ти каже директно това, а се опитва да те мята по върбите.
Дано да греша, ама все си мисля, че това е причината.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e8e3ebc61d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Купи си вибратор :)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 921cce9cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Защо си напуснала работа заради дъщеря си? Не ти ли стига 1 година майчинство (или даже 2 с по-ниска заплата)? А мъжът ти е доста зле, за да "изказва" някви неща на майка си, явно е мъж под чехъла на мама. Щом е идвала да ти чете конско значи е няква доминантна и агресивна женица, която е повредила сина си и го е направила пасивен. Явно е гледал да те задоволява сексуално докато се роди детето, щото това е било целта му, заложена му от майка му подсъзнателно. Потърси книгата "Оковите на майчината любов".

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 89ee45e51f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Звучи ужасно! Това няма да можеш да го изтърпиш дълго. За съжаление съм съгласна с мнението от горните редове, че той има нездрава връзка с майка си. Май са те ползвали да родиш и сега вече секс с теб не му трябва, той има мама. Трябва да вдигнеш як скандал, за това, че е говорил с нея за тези неща, след това як скандал, че тя си позволява да идва в дома ви и да ти говори така, а след това да як скандал, че не си изпълнява съпружеските задължения и те е излъгал и подвел преди брака! Аз бих избърсала пода с него! Жена на 33 съм с три деца, бих го смазала докато не се завлачи по корем. Търпиш повече отколкото е нужно. И най-вече, ти си мама, не давай лош пример на дъщеря си! Отстоявай жената, която си и научи нея на това. Не се примирявай с псевдо морални ценнисти и мазане на очи. Не му е чиста работата. А свеки по пързалката! Да не идва без предварителна уговорка и при неподходящо поведение да си знае къде е вратата без да се налага да я изпращаш. На който не му изнася, прав му път, млада си, само с едно дете, ще се оправиш.
Върни се на работа на всяка цена! Ако нещата загрубеят и решиш да бягаш от тези хора, трябва да имаш собствени доходи.
Пиши какво е станало! Ще следя темата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4cb6c16f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей авторке. Първо искам да ти кажа, че тоя твоя здраво те е изграл. Роди му дете и сега на 100% някъде кръшка на спокойствие и си мисли, че ти нямаш мърдане. Колко мъже познавам, използват жените си само да им родят и до там. Я го махай тоя мухльо и си взимай детето. Малда си ще се справиш, ама без секс живее ли се, не че е всичко ама да живеете, като приятели, няма да доведе до нищо хубаво. Казал на маминка, егати нещастника. БЯГАЙ НАДАЛЕЧ

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 382bb6f794
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката до номер 2- не, няма начин да е толкова извратен да има сексуални отношения с майка си просто са много близки. Поне се надявам да е така вече нв знам какво да мисля..

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d368d70d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма общо между отговорностите за детето и сексът. Бих говорила с него нормално ли е мъж на 34 г. да обсъжда сексуалните си проблеми с мама. Една жена на 30 години е нормално да има своя живот извън детето. Ако майка му беше дошла да говори с мен за нашият сексуалните живот, незнам на какво я бих направила. Говорим да секс, все пак. Не позволявай някой да ти се меси, не сте на 13 г. двамата все пак?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 09f735fffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Твоят мъж има сериозен психологичен проблем. Говори със специалисти и после с него. Не е само той така, има и други мъже които се променят след раждането на съпругата. Но да каже на майка си е още по-зле. Дано номер 2 не е права!!! Успех.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c3bf7ff13a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   То няма много варианти. Ако не е скопен, в което се съмнявам, или си качила много килограми покрай бременността и си намалила поддръжката че вече да не го привличаш сексуално или си е хванал любовница/и.
Та като не отбира от дума може да си му кажеш в прав текст че имаш нужди и без задоволяването им няма да изкараш особено дълго. А вече си е твой проблем и решение дали ще си караш на ръчна/вибратор, ще си хванеш любовник/ци, или ще го зарежеш ако и това не възприеме.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 798d1a688c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Използва те за разплод и да му въртиш къщата. Аз не мисля, че има медицински проблем с долната глава. Виж, с горната глава съм сигурна, че има огромен медицински проблем. Моят съвет е да си потърсиш незабавно работа и жилище, да си вземаш детето и да се махаш от тази къща. Млада си, ще се справиш, макар и да ти е трудно в началото. Ще срещнеш някой друг по - късно, ако толкова държиш да имаш мъж - самотни мъже много, някои от тях и доста свестни, ще те приемат и с детето. Но не оставай в този брак - там не те чака нищо добро.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b8a0e6670f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторке, дори и да не влиза непременно едното в другото с майка му, не значи, че нямат такива отношения пък даже и платонични да са.
Ненормално, откачено е да споделя с майка си (се оплаква или оправдава??? ) интимните ви неща. Още по-откачено е, че тя смята за свое пълно право да дойде и ти спретне скандал като ревнива "ортачка". Все едно тя е законната съпруга и ти си само инкубатора самоповярвала си, че може да има нещо повече с "нейният" мъж.
Нито единият, нито другият изпитват или чувстват срам или анормално нещо в това, за двамата си е очевидно нормално и тяхно право, а ти си "досадната и капризна някоя си".
Колкото и близки да са, НЕ Е нормално майка му да знае и ти вдига скандал за това, че искаш секс със съпругът си! Само ревнива ЖЕНА може да постъпи така, а синът и, мъжът и... уф, дано наистина да греша, но е сбъркано това.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f3e9e30329
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   За да се откаже млад мъж от секс, има много сериозни причини. Едва ли е болест, щом до преди раждането е правил редовен секс. Всичко става след раждането!? А кой се променя след раждане-жената. Значи в нея трябва да се търси причината. Или не го остава на мира и го фирка по детето, или обикновено се депресират и изцяло се дистанцират, а вече е обсебила детето, пише -"отделям цялото си време на малката ми дъщеричка, дори напуснах работа, за да съм неотлъчно до нея. " Какво може да се очаква от такава жена, чувства по време на секс ли!? Тя иска да превърне мъжа си във вибратор, но той няма копче за включване. Авторката да си купи вибратор и да си реши проблема! Ако продължи така, ще прогони мъжа си. Разбира се, че не той я е вързал с детето, а тя си играе с него, чрез детето!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9d72838641
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   На мъжът ти просто не му става! Дали на физиологическа основа или на психическа основа, не е ясно, но това е истината. Увяхнал е! Там е проблема. Има проблем с ерекцията си! Не иска да си признае и се страхува да не се изложи в леглото. Сигурно, само на майка си е казал и не иска другите да разбират за това. Замисли се от колко време не сте правили секс. Един нормално развит мъж, ме може да кара дълго време на сухо, ще си иска секс. Хормоните бушуват и напират, не се трае. Още повече, че има и жена до себе си, която на всичкото отгоре, и му се предлага.
Обсъди внимателно с него проблема.
Кажи му да отиде на уролог или му предложи заедно да отидете, да се прегледа и ако трябва да му предпишат някакви стимуланти, виагра и т. н., докато се съвземе и оправи.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 99bd698a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Случайно да си напълняла много след бременността?
А това, че той е казал на майка си няма даже да го коментирам. Ебаси "мъжа".
М34

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3d907f397b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Големи съвети давате всички...
Изнасяй се, развеждай се...
Не мисля, че такива крайни съвети трябва да се дават току-така, още повече за човек, когото не познавате!
Във всяко семейство има проблеми, но затова е семейство, за да се разрешават тези проблеми!
Да, определено е много глупаво, че е казал за това на майка си, но станалото - станало, всеки прави грешки, всеки говори глупости, не е нещо фатално все пак, освен, че е изключително немъжествено и глупаво от негова страна!
Не искам да обвинявам или да оправдавам никого, защото не ви познавам, просто ще ви дам някои съвети, с които естествено може и да не се съобразите, ако не ви допадат...
Нормално е след бременността да има промяна и в двамата ви. Не е нормална обаче толкова драстична промяна в когото и да било от вас двамата! Да, очевидно при него по отношение на секса има фрапантна промяна, още повече, че както твърдиш, преди това сте били доста разкрепостени и всичко е вървяло добре! Нормално е да качиш някой и друг килограм, но не мисля, че това му е проблем, все пак си майка на детето му, а и тези килограми рано или късно се свалят чрез спорт или подходящи и най-важното щадящи здравето ти диети! Пък и да не ги свалиш лесно в началото, не се притеснявай, със сигурност и бюста ти е по-голям в момента, а няма мъж, който да не оцени това!
Не казваш обаче как са се развивали сексуалните ви отношения по време на бременността - правехте ли секс в началото на бременността, задоволяваше ли го орално или той е карал само на "ръкоблудни удоволствия"? Въпросът ми в случая е дали тази липса на сексуално желание е от сега или е от началото на бременността? Сексуално желание се губи също и при въздържане от секс, имай го предвид, но добрата новина тук е, че лесно може да го възвърнеш, все пак там, където е текло, пак ще тече.
Ако се обичате, ако сте правили страхотен секс доскоро, то проблемът според мен е изцяло психологически и си е в него!
И този проблем е разрешим, просто му трябва време!
Възможно е да е натоварен в работата и да има някакви проблеми там, стресът оказва сериозно влияние върху сексуалното желание и ерекцията.
Казваш, че си опитала да го съблазниш - как? Говорите ли си откровено за секс, обличаш еротично облекло или... как го съблазняваш? След като доскоро сте били разкрепостени, не мисля, че е проблем да му направиш някоя вечер малко френска любов и да му напомниш какво изпуска, като не правите секс.
Дори и да няма желание за секс, не мисля, че е хубаво да му изневеряваш! Ще си развалиш семейството заради единия секс, отделен е въпроса, че и въобще не е ясно на колко кадърен, дискретен и добър сексуален партньор ще попаднеш! И колкото и да изглежда странно, ако толкова напира желанието за секс в теб и не издържаш - ами купи си един вибратор бе жена. Има всякакви, все някой ще ти допадне и ще те облекчи! Поиграй си малко, какво толкова, така не мисля, че ще навредиш на семейството си, просто задоволяваш физиологичните си нужди. Ако все пак мине доста време, съпругът ти отбягва всякакви възможности за секс, вървете на семеен психолог. Ако всичко със семейството ви е добре, /освен секса/, опитайте се да спасите семейството си! Разводът е крайна мярка и не е добре за никого, особено за детето! Не си разваляйте семейство с лека ръка, само заради единия секс! Да, сексът е важен, но нещата са поправими, след като доскоро всичко е било ОК, смятам, че пак нещата ще се оправят и ще отглеждате детето си щастливи!
Желая ви здраве и успех!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f48b3b5394
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Учудващо е колко мъже всъщност са гейове и семействата им са за параван

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b58e87d15c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Тази твоя бременност планирана ли беше или е бил "малко" изненадан? Дали не се плаши от скоропостижна втора такава? Ти да не си му споменавала, че не трябва да отлагате много второто или нещо от този род?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1455de5f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Мъжът ти е пълен задник! Това мога да ти кажа. Моята жена като беше бременна я ебях до като роди, и после веднага, месец след раждането.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker