Притесних се и се изложих - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Притесних се и се изложих
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 3614 пъти
Здрасти! Момче съм на 16, излизам с едно момиче вече 5 месеца и дойде време за секс. Всичко беше добре, бях надъхан, исках го. Бяхме в нас, започнахме да се целуваме, бавно да се събличаме и точно в този момент се спекох. Тя ме попита дали има нещо, казах ѝ, че всичко е точно и се опитах да продължа. Не можах да отворя презерватива и тя го направи вместо мен. Когато дойде време да вляза в нея започнах да мисля всякакви глупости. Сетих се за Митко гредата, който не уцелил дупката по време на сефтето. Изцяло забравих за момичето, което толкова ми харесва и което ме възбужда. Замислих се дали може да ми "падне" точно в този момент и изненада... клюмна. И така сефтето ми приключи с извинение и без проникване. Сега ме е срам дори да я погледна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 56f203df2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ти се стори странно сигурно че ти отговаря жена, но понеже никой не е коментирал, затова ще те успокоя.
Защо точно те е срам? Това, че не си се представил на ниво първия път не е болка за умиране. Нито си първия, нито последния с подобен "проблем". Ако момичето ти е свястно и те уважава, няма да ѝ направи толкова голямо впечатление, няма да ти се подиграва примерно и ще ти влезе в положението. Нормално е от емоции, възбуда и притеснение, нещата при първия път да не се случат така както сме си ги представяли. Със времето ще станеш по-уверен в себе си, ще разбереш какво те възбужда теб и какво нея.. просто трябва време, търпение и практика. При следващия ви секс ѝ кажи че този път ще се постараеш да си в кондиция, не си мисли как може да ти спадне а се отдай изцяло на момичето си. Гали я, целувай я по тялото, гърдите, по корема, гледай ѝ изражението, докато ѝ доставяш удоволствие - това със сигурност ще те възбуди. Друг е въпросът колко дълго ще издържиш в нея. Там дори и да е 2 минути пак не се спичай. Приятеля ми който е на 28, примерно издържа между 5 и 7 минути когато е в мен. Не ми пречи това, въпреки че той се разочарова от себе си. Справя се за сметка на това добре с пръсти ;)
Така че обичайте се и не се притеснявай за дреболии, всичко с времето си. Успех!

Ж, 26

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8f188f53b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Неприятна ситуация но доста мъже са така. Успокой се защото това е нормално и само още повече ще се спичаш. Поговори с нея и го направете пак. Осигури си по-дълга любовна игра, предразположи я, говорете си. Пробвай бира или шоколад. Тепърва ще ставаш мъж, от първия път не става. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d2591cb7a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Приятел, аз съм на 24 и съм спал с 5 жени. Това ми се е случвало с 3 от тях. Първият ми път успях от третата вечер. Не се притеснявай, нормално е. Съветвам те да изчакаш 4-5 дни преди следващия опит и да не мастурбираш въобще. Гаранция, че като дойде моментът няма да има проблем. Отделно си поговори с момичето. Тя ще те разбере. Ползвай презерватив, защото когато проникнеш ще си толкова възбуден, че сиг от 3тия тласък си свършил. И това е нормално, а и има предсеменна течност, която не можеш да котролираш. Успех ти пожелавам. Сигурен съм, че ще успееш. Казвам ти го от личен опит.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ed1de0ac30
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   И аз се изложих. Виждам се с една кака, голяма мадама. От няколко месеца е врънкам за анален, но тя не иска. Когато успях да я убедя, познайте, от свръх очакваме свърших за три минути. И реагира както очаквах "какво? Само това ли беше!? ". Ядоса се, е си е правила клизма, а е нямало секс. Каза, че ще изчака да го вдигна пак. И там бха едни мъки, не става по команда. Няколко пъти го вдигах и като го вкарвах ми спадаше. На края тя си тръгна ядосана. Две седмицине искаше да ме вижда. м26

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 35f446d9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   До автора
И да ти кажем да не се стресираш - няма да има резултат. Просто ще трябва да опитате отново. Недей да мислиш неща от типа на "Ако ми падне" или "Ако не стане". Просто се отпусни и се наслади на момичето. Покажи й, че я харесваш, гали я и целувай повече, по-нежно. Играй си с клитора и с пръсти, няма как да не й хареса - само не бъди груб. Питай я това харесва ли й, другото добре ли е. Тя ще те напътства, а това ще ти даде и някаква увереност. Неусетно ще станат нещата. Ползвайте презерватив, защото със сигурност ще свършиш много бързо. И това да не те притеснява... Винаги можете да довършите по друг начин. И последното нещо, ако мислиш, че ще помогне пийни 50 грама уиски/водка/ракия преди това. За отскок и малко да се отпуснеш. Успех и да се похвалиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker