Малък "проблем" ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Малък "проблем" ?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 3437 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 18 години, 12 клас. Висок съм и хората ми казват, че съм хубав, но има едно нещо. Никога досега не съм бил с момиче. Дори не съм се целувал. Само искам да вметна, че не съм някакъв социално-недъгав. Целият ми клас, учители и всички знаят за това нещо и си правят закачки. Започвам да се чувствам некомфортно. Дори и баба ми и дядо ми ме разпитват непрекъснато. Наскоро споделих с един приятел за едно момиче което страшно харесвам, но той ми каза че вече си има приятел. За първи път ми стана толкова гадно... Както и да е отплеснах се. Просто искам да чуя вашето мнение за първият път, кога да се направи, дали да се изчака правилния човек или да не му мисля много, защото времето си минава, а аз започвам все повече и повече да го мисля. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 165bc3e48f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще се учудиш колко симпатични момчета не са имали контакт с момиче до по-късна възраст. При някои просто така се случва - има доза късмет, да е правилният момент и т.н., което може да отнеме време. Особено, ако често мислиш за това, почва да става съвсем тягостно.
Аз не съм привърженик на чакането за правилния човек. Много хора цял живот не намират правилен, не очаквай това да ти се случи на 18 години. Не се мятай на първия срещнат курволяк, но пък и не подбирай чак толкова много. Хубаво е да натрупаш малко опит, за да можеш да си по-спокен и самоуверен, когато си хванеш нормално гадже.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: db9e76066b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   гледай личностното си себеусъвършенстване и култивирай в себе си дисциплина и полезни качества! любовните авантюри са нещо страхотно, но не би следвало да са ти приоритет, особено сега, когато трябва да се насочиш към кариерното си развитие! аз съм момче на 21 и като изключим няколко вятърничави забивки, също никога не съм имал партньор до себе си.. нито имам ниска самооценка, нито отблъскваща външност.. напротив, аз съм принципен и се концентрирам върху важните неща.. а дали ще ги постигна с подкрепата на човек до себе си или без - все тая! :)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 35fe0f4e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами аз до известна степен се вълнувам също от въпросът, който задаваш и ти, а освен това също не съм бил с момиче, включително не съм се и целувал.
На 24 съм

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 73177fa243
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пич, специално за целувката, лично мнение е, че трябва да опиташ няма значение с коя, защото момичетата като цяло харесват момчета, които могат да раздават целувки. И когато се стигне, до някоя която харесваш трябва малко или много да направиш първата Ви целувка наистина страхотна, а това иска малко опит.
Аз съм мъж, така че не мога давам много съвети, само това което съм видял.
И нещо, което много ще ти помогне да нямаш моменти на разбито сърце. Увери се, че момиче което си целунал наистина иска да сте заедно, защото в днешно време и да се изкъртиш от чукане с някоя пак не е ясно какви сте си.

Успехи и късмет.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: adb8825e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Проститутка баце. Аз на твоята възраст бях почнал с проститутки

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e140c2ac2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всеки сам взима това решение за себе си. За първи път спах с момче на 18, не съм се пазила, но съм имала възможности и съм отказвала на бившите си приятели. Не, че съм имала някакъв възглед за това кога и с кого трябва да го направя, но исках да усещам истинско желание на момента, за да го почувствам хубаво. Познавам хора, които са го направили за една вечер и такива, които са чакали години. Сексът и целуването са преоценени, това са просто някакви моменти, които човек сам трябва да реши кога да изживее. Хубаво е, но трябва да го желаеш. Не се притеснявай толкова, ще се изненадаш колко хора има, които са на твоята възраст или малко по-големи и нямат опит. Пък и поддържам теорията, че всяка целувка с нов човек е като първата целувка, така че... когато се случи, ще разбереш, че много си му мислил и идва интуативно, а не с някакво научаване. Съветът ми е да не чакаш някоя идеална, но да не избързваш с първата, просто ще намериш някое момиче, ще се почувстваш добре с нея и ще направиш всички тези неща без да се срамуваш и без да му мислиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1cacfab5ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако щеш ми вярвай мечтая си за такова момче като теб .. От София ли си ?

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 42e0f4ab2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора: Благодаря за коментарите. Ще се опитам да се съсредоточа върху своето себеусъвършенстване и да не го мисля толкова много

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8fe6877c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От автора: Не от малък град съм

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1506911f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Послушай сърцето си. Вътрешния глас ще ти подскаже кога какво да му мислиш и кога наистина отсреща човека е правилния, истински човек, някой който е добър човек за теб и ти за него

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 941b46eef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Само искам да вметна, че дори и да си социално недъгав, както ти се изразяваш не значи, че няма да имаш гадже. Аз съм супер срамежежлив и с много ниско самочувствие и съм гей, но пък съм се целувал с 5 момичета и съм на същата възраст като теб. Не съм някой красавец, но пък съм забавен и да, непознатите не ми връзват, но както виждаш ми се е получавало дори и с пол към който не съм привлечен. Ако си толкова на зор просто го направи с проститутка, така или иначе е по-добре да имаш малко опит преди да го направиш с обикновено момиче.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2692d39b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Спокойно, и аз бях като теб. Симпатяга, голям интерес към мен, но момента за мен дойде на 20. Това не е състезание. Ако ти е дерт, винаги можеш да си намериш мераклийка, но ако наистина не е дошъл момента, накрая няма да ти пишат двойка :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 34398477de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   и аз нямам много опит с жените, но това с времето си дава отражение. Авторе прочети, ако искаш. Бях влюбен само в едно момиче в ученическите си години, че и до ден днешен се е случва всяка година през няколко месеца да я сънувам (на 27 съм), би ли сме в един, когато съм бил на 13 и 14 години. Първото ми истинско влюбване. Аз също нямах никакъв опит с нея се обарвахме и т. н ;д прегръщане и прочие. Бях се целувал само с 2 момичета и то пияни на нова година и на една екскурзия. на 18 след бала викнах проститутка, дойде дебела, грозна жена и не ме изкефи, не можех да правя секс с нея, само свирки ми прави, не ме изкефи. 5 години не можех да помисля за секс, не излизах с момичета, след това си хванах приятелка, която днес скъсах с нея с много компромиси във времето, понеже беше първата, понеже и беше първата с която правих качествен секс на 23 години, като до преди това не можех да се похваля с нищо интимно почти с жена. Страшно много компромиси правих, сякаш е единствената на Света. Само написах статус, че съм необвързан и вече 7, 8 момичета от сутринта ми писаха да ме "утешават", излизал съм и на срещи с момичета. Пак не съм типичния мъжкар, женкар и прочие, но вече нямам притеснение да излизам с жени, да говоря с тях и т. н.... а имах!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: dc1a6a4310
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Малко са момчетата като теб. Мъж мечта. Мога да ти кажа само Късмет.
Ж. 16г

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker