Искам да го направя, но се държа като дърво. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да го направя, но се държа като дърво.
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 3560 пъти
Здравейте хора, аз съм момиче на 21 годишна възраст и от известно време обмислям вариант да отида на сексолог, но предпочетох предпоследната мибстъпка да бъде тази.
Да споделя, за мен и мъжа ми някои важни за връзката ни неща, с вас тук и да чуя различни мнения по въпроса ми.
Въпреки, че чакаме бебе с него аз все още не мога да се отпусна в леглото както искам. Обичам го много, преди не съм изпитвала толкова силни чувства към никого и искам да остарея с него.
Обаче щом тръгнем да правим секс аз тотално изключвам мислите си за еротика и мръсните фантазии, които искам да направя.
Започвам да се държа просташки и детски.
Накратко много се срамувам да направя почти каквото и да било, първа да направя крачката към любовната игра, която в главата ми е прекрасна и разнообразна, но на практика невъзможна заради това чувство, на срам което идва всеки път щом тръгнем да го правим и ставам като дърво.
Пиех преди да забременея даже малко алкохол преди да започнем да го правим за да се отпусна, да нямам задръжки и отново не ми се получаваше. Дори сега с бошуващите хормони пак не успявам да бъда себе си в леглото.
Той свършва все пак след няколко молби да направя нещо за него, но аз оставам почти всеки път незадоволена, което не е главния проблем, защото ако не се получава чувството на срам и сковаване преди това и аз ще си свършвам всеки път и ще направя всичките си сексуални фантазии истински.
Моля, ако някой е имал подобен проблем или познава някой с такъв, който се е оправил по някакъв начин да напише един коментар за мен. Благодаря предварително за вниманието

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: ce62211034
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е нормално да се срамуваш от човека който чакаш бебе! Колко време сте заедно? Ако сте заедно повече от 1 година, значи...НЕ Е нормално да изпитваш срам от интимния си партньор. Той не се ли обижда като долавя твоя срам? Отпусни се, сами сте няма кой да ви гледа. А може би той НЕ МОЖЕ да те предразположи ? Проблема може да идва от двамата. Поговори с по опитен човек от теб и зрял.

: ))

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2eee678fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От автора: Заедно сме от миналата година, не се държи лошо с мен въпреки този недостатък, но ще му омръзне ако не успея да се отърва от него

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 45bee91913
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Аз бях по същия начин. Но не само в леглото но и попринцип ме беше много срам, да не направя нещо тъпо, да не се случи нещо неловко, да не би да не хареса нещо в мен и да го опреква....
сумати хиляди неща, бях наистина като дърво, да не гояорим, че се изкълчвах по час, за да е на приятелката ми комфортно и въобще не бях задоволен, въобще, и не, че тя правеше нещо грешно, ами аз, който междувременно си мислех и се параноясвах, , ами сега какво следва, , . На мен ми мина лесно, въпреки, че ми беше огромен проблем. Просто спрях да мисля и да набирам очаквания, които не задоволявам, оставих се на вятъра и на инстинките, повярвай, инстинките са най-важното нещо в секса и самоконтрола разбира се. Отпусни се, знам звучи трудно, но нвдей да се притесняваш да показвш недостатъците си на своя партньор, той сигурно това прави, показва ти ги, трябва да е честно и равно, а ако стане неловко, не се стягай, смей се!! Живеем един живот в това тяло задоволи го достатачно добре и мисли за настоящето. Късмет!!!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ffae435094
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Моя приятел е същия. Крие се, все едно ще му открадна... , а той ме гледа постоянно. Срам ли е, какво е това чудо не знам, ама вече година и половина го правим и той си продължава с навиците. Случвало се е да ми крещи, като го погледна и да се сърди.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2eee678fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора: Не ме срам, че ще гледа. Искам да ме гледа, когато правя нещо. Просто започвам и след минута две спирам и се сковавам.. Срамувам се и не знам от къде идва това чувство и защо. Опитвам се да изключа всичко. Да се пусна по течението и, да 1 път на 10 се получава. Но през останалото време е така, а именно дървена история..

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 756662a68a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Накратко много се срамувам да направя почти каквото и да било, първа да направя крачката към любовната игра, която в главата ми е прекрасна и разнообразна, но на практика невъзможна заради това чувство, на срам което идва всеки път щом тръгнем да го правим и ставам като дърво. " - това е съвсем нормално поведение на разумна жена! По скоро приятелят ти е дърво, защото мъжът е този, който дирижира играта, от жената се иска само да го предизвиква. Защо хората се смятат за по висши същества от другите живи твари на земята, и си смята, че секса е по различен. Наблюдавайте как животните се ухажват, без свян, без задръжки, без предразсъдъци и затова секса им е истински, а не лицемерен като човешкият. Какъв мъж е, щом не може да разпали огънят на една жена? Защо гледате порно, което си е секс-чалга. Защото там започват със свирки и се приема, че това е нормалното. Много по добра свирка ще получи мъжа, ако първо си разпали женската камина. От там ще дойде приятната топлина. Ако той разпали добър огън, няма да има жени които да пишат такива теми. Жената трябва да е предизвикателна, но не и инициатор на любовната игра, иначе бързо ще стане противна!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 89640176ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Добре, ще ти предложа нещо, което не знам дали ще даде ефект, но може да опиташ. Преди време имах известни притеснения, точно бях започнала да водя полов живот и още не можех да свикна с мисълта, не се отпусках напълно. Беше си странно, не се срамувах от тялото си, не се срамувах от действията си, просто в един момент осъзнавах какво се случва и някак изпитвах притеснение. Никога не съм пила алкохол с цел да се отпусна, защото при мен има обратен ефект, почвам да мисля освен за всичко друго и за алкохола. Странна работа беше. Реших, че е нужно да приема цялата ситуация и да спра да се притеснявам за глупости. Според много хора, при жените възприятията играят голяма роля, т. е. при нас всичко е до това как мислим, колко се отпускаме. Чела съм, че една жена може да получи оргазъм, само ако се настрои за това, ако се е отпуснала и сама си е помогнала да се възбуди и да си позволи да стигне до края. Та хванах се и си проведох един къс сеанс, сама със себе си, защо е толкова важно да съм спокойна. Един ден просто исках да бъда интимна с приятеля ми и се постарах да бъде хубаво. Имахме по-дълга любовна игра от обикновено, изобщо не мислих за секс, приемах случващото се и не мислих за това какво ще бъде нататък. Аз водих и го правих за първи път. Светлината беше приглушена, вечерта беше хубава, бяхме се прибрали от разходка, бяхме хапнали, гледахме филм. Когато всичко започна, затворих очи, по този начин някак осезанията стават по-силни. Държах го близо до себе си, водех се от тялото му, правих го по инстинкт, не мислих за нищо, бях заета да усещам, а ако изпитвах някакво притеснение, започвах да го целувам. Получи се по-добре от всякога. Известно време се чувствах по-комфортно когато аз водя, но на него етап водих полов живот от около месец и имаше толкова много неща, които не знаех и трябваше просто да опитам. Споделих му, че се притеснявам, че ще се изложа по някакъв начин, той ми даде време и никога не ме е критикувал за нищо. Постепенно нещата започнаха да стават по-хубави. Може би всеки следващ път е по-добър от предишния. Единственото нужно беше да прескоча собствените си прегради, за целта се постарах повече да чувствам и по-малко да мисля.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6acda97f72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не си достатъчно възбудена, за да се оставяш на усещанията, а разсъждаваш в това време и това те притеснява.
Мисля, че ти липсва опит а, предполагам и на мъжа ти или най-малкото не сте се наместили един към друг. Бременността не е най-приятния период за секс, макар че хората си правят секс.
Друго-сега в порното гледате какви ли не мурафети и решавате, че така става и в реалния живот. Реалният секс е прост и не много дълъг. Не е нужно да ти запалят подробностите от клатене или да има кой знае какви пози, за да изпиташ оргазъм. Мъжът ти трябва да се постарае да те възбуди, а ти да му покажеш какво ти харесва.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a99ab3e90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен ако човека до теб, знае за този проблем, би трябвало да може да ти помогне. А ако не знае е редно да му споделиш. Бил съм с момиче като теб, проблема колкото идва от теб толкова и от партньора ти. За съжаление ти няма какво да направиш, за това твоя човек трябва. Бил съм в такава ситуация, в момента в който се прояви се опитвам да разсея човека, като го успокоявам, разсмивам, самоиронизирам себе си, комплименти, за малко поемам инициатива и след това оставям отново на нея. Така човека започна с времето да се отпуска и бога ми беше хубаво. Само не използвай разни опиати трябва да си абсолютно трезва. Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 272fe43f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От автора: Смятам, че сте прави 7, 8, 9 и 10. Сега разбирам нещо друго. Наистина не ме предразполага както трябва.. За да се отпусна така както искам. Говорила съм с него той знае по добре от всекиго за този недостатък да го наречем. Смята, че проблема е изцяло в мен. До сега не бил срещал такова момиче с такива недостатъци Как може такова нещо... Едва ли не и се смятам за главен виновник въпреки че знам че не е изцяло моя вината.. Как да говоря с него така че да се разберем като равни хора

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 55ab36a901
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   С такъв няма да излезете на глава, явно е фукльо щом ви разказва за предишни връзки. Жалко, че очаквате бебе от такъв, вързал ви е здраво вече. Разумна жена сте, не си губете младостта с такива самонадеяни! На такъв и звезди да свалите, пак ще е недоволен. Ако го раздадете по разкрепостено, ще се усъмни, че сте ...! Намерете си истински мъж, тогава ще се почувствате истинска жена! Вината не е във вас, попаднали сте на неточният човек!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 55edbb96a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От автора до номер 12. Човече.. Това не е съвет свързан с моят проблем. Аз чакам дете от този мъж няма никога да искам да се разделим с него. Не може двамата родители да са живи, а детето да живее с единия само.. Това е непоносимо. Майката да бъде и баща или обратното. Просто искам малко съвети и ще си отида до сексолог.. Може да е нещо на психическа основа.. Знам ли и аз.. Може и други да е.. Трябва да се отпусна знам.. Но ми е трудно, а съм душата на компанията и център на вниманието винаги.. Но в леглото като че ли идва другото ми срамежливо ли. Небрежното аз.. Нещо става с мен в този момент.. Това е..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: db60f3c4b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Опитай с превръзка на очите - твоите, неговите или и на двамата. Другото което може да помогне е връзване и обездвижване. Ограничаването на някои от сетивата или обездвижването на част от тялото ти може да те отклони от притесненията ти - един вид : няма от какво да се срамувам, след като не зависи от мен. По този начин оставяш място да нахлуват други мисли в главата ти, а както знаем, секса и оргазма се случват най вече в главата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker