Мисля, че полудях!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мисля, че полудях!!
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 3566 пъти
Здравейте, на 19 години съм и искам да споделя нещо тук, защото няма на кой да кажа. Историята ми е следната: имам приятел от близо 4 години. Всичко е идеално връзката ни, секса, разбираме се много добре, живеехме сами (поне докато си бях в България). Но последната една година нещо се случи с мен. Започнах да се виждам с негов приятел за да правим секс, не защото той не ме задоволява, секса с приятеля ми е много по-хубав, може би заради тръпката.. В същото време правех секс и с двамата. И не можех да спра. След това направих тройка с приятеля му и друго момче, защото гаджето ми не иска и дума да става за тройка без значение с момиче или с момче. От няколко месеца живея в Германия. Тук нещата май станаха по-зле. Започнах да се виждам с момчета от интернет.. за 2-3 месеца преспах с италианец, 3 немци.. и още един който нямам представа какъв беше, по-лошото е че продължавам да се виждам с тях и не мога да спра.. Казах на приятеля ми за аферите ми с най-добрия му приятел... някак си това го преодоляхме. Но проблемът ми е, че не мога да спра искам още и още. Всеки ден излизам с някой от тези момчета и по-късно след това искам пак. Не мисля че съм нимфоманка. Изчетох хиляди статии по темата.. как не им пука с кой си лягат, как не им пука с или без презерватив, как изглежда, мирише или т. н. Лягам си с който ми харесва, освен това не смея без презерватив, но въпреки това с никой от тях не ми се е случило да свърша.. Просто не мога. Не искам това да продължава! Обичам приятеля си и не искам той да разбира и да го наранявам отново! Моля ви, дайте ми съвет какво да правя!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: f985ca23bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Aве ти нормална ли си да твърдиш, че обичаш приятеля си и същевременно зад гърба му да се чукаш с други мъже? Ама и той е някакъв мухльо, щом не те е зарязал още като си признала за изневерите си с неговия приятел.

Някакъв латино сериал се вихри тук, а ти си по-зле от разгонено женско животно по отношение на самоконтрола.

Моят съвет е да скъсаш с приятеля си веднага, защото той явно макар и мухльо, е свестен тип и така му отнемаш ценно време, през което може да си намери момиче, което наистина да го обича. А ти си продължи да се чукаш с много мъже, явно това ти е стихията.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a3a7f3f38c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Честито. Осъзнала си сексуалността си. Няма нищо лошо особенно ако си млада. Лошо за приятеля ти. Но ако му го представиш и е свестен и отворен би те разбрал. Лошото е че в България хората виждат само черно и бяло и докато се пречупят особенно сексуално минава време. Дано те разбере. И съвет от мен не обръщай внимание на купищата от негативни коментари на хора които са възпитани да виждат света само в рамки.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 381144543c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Обичаш приятеля си ???!!! Ти шегуваш ли се ??? WTF??!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 59bdafc1d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Съжалявам, но не смятам, че той все още те обича, колкото преди.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c3b019c2b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами, ти си за професионален съвет, психолог, например. На мен ми е интересно, че не получаваш оргазъм и пак искаш. Търсиш не секс, а някакво внимание, интерес, утвърждаване, искаш да получиш доказателство, че си харесвана и желана.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ff71b7f9f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Посети сексолог или психотерапевт.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ff71b7f9f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   А той за да не се ядоса, помисли той какви ги е вършил.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: fb59c2515b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Влезнала си в "разгонения" си период. Според мен всяка жена минава през него по една или друга причина дори и да има такива, които не си го признават. Прави каквото искаш, но се раздели с приятеля ти. Явно е, че с него нямаш тръпка, а и е много подло. Ясно е, че нещо не ти достига, не е както трябва, след като търсиш други. Не знаеш какво искаш, което е типично за всяка жена (включително и за мен), но не въвличай невинни жертви в тази игра. Млада си, искаш да експериментираш и абсолютно те разбирам. Сега ти е времето, а не като си на 30 с две деца.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: acf87b9180
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   според мен реакцията ти не е свързана с приятеля,а със ситуациятанв момвнта. на ново място си, несигурна, пос срес ии просто ти избива натам. съветвам те да спрвш за да не попаднеш на някой псохар. вземи си някок зверски увлекателен роман, сериал, спорт .. и там насочи енергията си. излизай с момичета. след години щв рабереш че това са доста срамни и тъжно годони за теб, защото реално ще осъзнаеш че не си се чувствала добре. ще ти в гадно. аз июах подобен период 1ви курс иии изобщо не се гордея с рова. не се депресирай и откриче можеш да си и достатъчна и така. направи го аради себе си и доатойнстяото си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 84dfd33b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От Авторката: Номер 3, много ти благодаря за разбирането. Благодаря и на останалите за мнението. До номер 9.. той си взе проститутка. И ми каза след това..

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 18d07b7844
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Нормално е връзките започнати по на 16 г да се разпадат. Порастват хората, започват да опознават себе си и света. Това се случва с теб, както и с приятеля ти. Да не мислиш, че той е само с теб? Не, и той опознава сексуалността си. Разделете се и това е. А ти се пази да не пипнеш болести или да забременееш.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 730a19681f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Знаеш ли, авторке, вие двамата може да опознаете скритата си сексуалност заедно. Това е напълно възможно, но след един откровен до болка разговор. Ако наистина обичаш приятеля си, просто му сподели желанията си. Вариантите са два. В единия случай той може да се отдръпне от теб. В другия - може да тръгнете на едно чудесно еротично приключение двамата. Много сте млади, мисля аз. Ние със съпруга ми отдавна сме го решили този въпрос: отворен брак и пълна сексуална свобода. Всеки е отговорен към другия, разбира се, и най-голямо удоволствие изпитваме, когато споделяме преживяванията си. Като деца в сладкарница сме: нищо не е забранено, правили сме тройка и с друг мъж, и с друга жена, събирали сме се и с други семейства, за които размяната на партньори е приятно разнообразие. Но! Продължаваме да изпитваме истинска любов и страст един към друг. В момента, в който пиша тези редове, той е до мен и ме целува и по негово настояване пиша следното: "Отпуснете се, бе, хора!". Сексуалната свобода не означава предателство, стига да е договорена и двете страни да са съгласни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker