Искам,но нямам смелост - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам,но нямам смелост
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 3810 пъти
Здравейте! Най-напред да добавя-момиче съм на 16 и имам приятел от 11 месеца на същата възраст. Нито аз, нито той сме имали полов контакт до сега. Та, от последните няколко месеца усещам как имам някакво желание за нещо по-интимно ако мога така да го кажа. Той също иска нещо по-интимно между нас (говорили сме много по тази тема), но не ме притиска. Имам му много голямо доверие и не се съмнявам в нищо, но усещам, че не съм готова за секс. За това от известно време се замислям за.. свирка. Проблема не ми е, че ме е гнус, а просто ме е срам. Срам ме е от неговата реакция към това. Знам, че ще му хареса и че няма да има нищо против, но пак се притеснявам от реакцията му. Бих искала адекватни съвети и ще съм много благодарна на всички оказали ми “помощ”. Благодаря предварително!
П. П. Ако има такива, които ще хейтат колко съм била малка и т. н. по-добре изобщо да не коментират. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: b6a5cdfeb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си готова вече за секс, но не си настроена, което лесно се коригира. А свирката не е секс, както и целувката. Има ли значение какво целуваш ако е добре измито? Всичко е плът на любим човек. Устата не е по чиста от пенисът му, или от розичката ти. Но не бъди първа в тези начинания, ако го направиш първа, ще те помисли за леко момиче. Остави първо той да направи първата стъпка, първо той да те оближе, и тогава смело действай, без никакви предразсъдъци!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c39722922c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж, според мен никак не си малка вече за такива неща. Браво за умното решение. Започнете с орална любов. Чудесен преход към истинския секс. Няма от какво да те е срам. Първият път ще е малко неудобно и за двамата, но след това ще се отпуснете. Спокойно и действай.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 29668be3f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Поговорете и на тази тема. Има други начини да си интимен с някого, без да има проникване, нарича се петинг, може да се каже и любовна игра. Съмнява ме, че той няма да иска да опитате тези други неща, между които спада и свирката. Когато говорим за интимност, повечето хора се притесняват преди да започнат, а не по време на цялото удоволствие, до голяма степен трудно ще ти е само да започнеш. Разбира се, зависи и колко си притеснителна, дали ще можеш да се отпуснеш. Пърият път когато стигнах до там бях на 18, единствено помолих приятеля ми да си затвори очите и да не гледа. Известно време ми беше някак притеснено, но после се отпуснах, защото единствено исках да му доставя удоволствие. Ходехме от достатъчно много време, вярвах му, чувствах се спокойна с него и не съжалих и за минута. Важно е само да не се насилваш за нищо интимно, човек трябва да прави тези неща по собствена воля и с любов.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9015384886
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей. Първо искам да кажа, че съм на 18г и че ситуацията ми е абсолютно същата. Подкрепям те и те разбирам, нормално е да имаш тези притеснения. Работата е там, че трябва да се замислиш, че ако вие наистина се обичате, близки сте си и си споделяте всичко и и имате доверие, то тогава няма от какво да се срамуваш. Не сте от най-големите, но човек се учи с опит и с нищо друго. Да, и аз се срамувах, но си казах, че той ми е като най-добър приятел и просто няма от какво да се притеснявам. Заедно ще преминете през всякакви трудности, включително и през тези, ако могат така да се нарекат. Мислиш ли, че той няма да прави грешки :D ? Уверявам те, че така не само ще доставиш на него удоволствие, но и ще бъдеш доволна след това, че си направила това за него. Така че не се притеснявай, от това може да остане само един хубав спомен, а и щом сте от една година заедно, ако наистина се обичате, то значи няма проблем да навлезете в тези неща. Относно сексът, тук нещата са малко спорни защото телата ви все още не са напълно порастнали, но това не пречи да опитате, все пак ще знаете може ли или не. Нищо няма да изгубите! Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b1e83e9a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Няма от какво да те е срам. И мен ме беше преди време, но когато го направих видях, че няма нищо лошо или срамно в това. Даже и на мен ми хареса много и започнах за го практикувам редовно,но само с приятеля си.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e9695a70bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не, не си малка вече. Срам те е, защото просто не си го правила и не си сигурна в себе си, а може би имаш някакви несъзнателни противоречия, че е срамно да се прави свирка или нещо такова.

Срамно няма, щом сте заедно вече толкова време. Сигурен съм че и той го иска, но просто не иска да те притиска да не изглежда, че се възползва от теб. И аз съм бил в неговата ситуация. Той просто чака някакъв знак от теб, че си готова. Просто му го кажи или поне му дай някакъв знак, а той би трябвало да те предразположи. Или дори и да не те, можеш да го изискаш от него - да те възбуди, успокои и т.н. Просто говерете по-открито.

Ако смяташ, че все още не си готова въпреки всичко, може постепенно да преминете към свирката. Първо да речем само се събличайте голи и се целувайте под юргана няколко дни или седмици, после като се почувствате готови, се опипвайте и изучавайте телата си пак няколко дни и т.н. лека по лека, докато не му направиш свирка. И гледайте да сте сигурни, че няма кой да ви безпокои, защото иначе ще сте в напрежение и нищо няма да стане.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 529083348b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Щом го искаш направи го

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 686794c610
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Здравей, мило момиче!
Не съм много по-голяма от теб, на 20 години съм.
Започнах да водя много рано полов живот, на 14 години бях, но нито за секунда не съм съжалявала за това. Щом не си готова за секс изчакай. Хареса ми коментар номер 7, опознайте телата си! Вярвай ми, няма нищо по-хубаво от това. Освен това ще ти остане хубав спомен. Пък и имате цялото време на света да правите всичко, което желаете. Няма по-интимен акт от опознаването на тялото на момчето ти. Няма от какво да те е срам, все пак за 1 година е бил с теб макар и някои трудности в личен план, нали? Щом му вярваш да му споделяш, повярвай, няма да има нищо по-хубаво от голото ти тяло за него! Давай смело, когато дойде момента за секс сама ще го усетиш.
Успех, и пиши как се развиват нещата.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8dce67121e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Свирката може и да не му хареса. Не го прави че ще се изложиш. Много ви е рано. Щом сте изкарали 11 месеца значи можете и още. Не бързайте . Вие сте деца още. Не гледайте другите какво правят. Света е сбъркан. Ако направиш секс или друго сега рискуваш да скъсате връзката.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0835c9b8a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   От авторката:Благодаря на всички за съветите!

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 028ffa5a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Пийнете си индвамата и действай. Може преди това внимателно да го разпиташ за отношението му към това, ако го емправил изобщо.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 107c1c2162
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Щом не си готова, недей. И аз с първото момиче с което "ходехме", не правихме секс. Когато вече не издържах, отивахме у тях, като ги нямаше техните. Тя лягаше по корем и аз си го търках на голо между бузките на дупето и свършвах на салфетка. Тя през това време си държеше ръката на путето, да не я изненадам. В последствие като свършвах го подпирах на дупччицата и, тя си отпускаше ануса и и спермата влизаше в дупето и. Казваше, че я гъделичка и се смееше.
м 39 г

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker