С гаджето ми все по-рядко правим секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120502)
 Любов и изневяра (29537)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7273)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18350)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

С гаджето ми все по-рядко правим секс
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1994 пъти
Здравейте, вероятно историята ми ще е супер егоистична от моя страна, но просто това нещо ме притеснява много. С гаджето ми сме заедно от 5 години и нещата са супер, никога не сме си изневерявали и винаги много силно сме се обичали. Обаче той по принцип е от странните типове и съм се убедила доста пъти. Той е човек, който е много трудолюбив, дори бих казала работохолик и се чувства зле когато няма работа, обаче напоследък не мисли може би как на мен ми се отразява. Проявявам разбиране, че е изморен, защото по цял ден е във фирма и на университет, но живеем заедно и рядко правим секс и все казва, че е прекалено уморен. Пробвала съм доста пъти да говоря за това с него, той се ядосва, че мисля само за секс и стигаме до голям скандал. Казва, че това, че хората говорят, че мъжете искали само секс винаги, или че не искат, защото жената им е омръзнала било пълна простотия, или може би има 10-20% от момчетата, които не са така и че винаги ме е смятал за секси и привлекателна и не се е променяло. Другото което е, че когато правим секс дори след толкова време пак е супер яко и много се възбуждам, той също, дори от една целувка. Но не мога да разбера защо всъщност желанието му е толкова ниско и искам съвет от вас какво да правя. Все пак сме на няма и 20 години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 328a8d0d4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Възможно е да се преуморява от работата и университета, но това в никакъв случай не означава, че не те обича и не иска да е с теб. Защо не опитате да поговорите и спокойно да му обясниш какво те притеснява. Вероятно ще разбере безпокойството ти и с взаимни компромиси ще изгладите отношенията помежду ви. Успех!

Д&Д

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 26672189aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето пак поредната тема, в която жена се оплаква от липса на секс... Защо така бе дами? Нали любовта (и другите глупости около нея) е важна, а не секса...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 03a193f73c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Защото прехода от юношеският живот и този след гимназията никак не е лесен. Първата по-сериозна работа, която ти трябва, за да оцеляваш, а не за да имаш допълнителен доход, е съвсем различна. Приемаш я за по-важна и изпитваш малко повече стрес, когато знаеш с точно колко пари разполагаш и колко от тях трябва да дадеш за сметки и наеми. Освен това учиш, правиш го сам, по собствено желание и го правиш с ясната мисъл, че един ден ще излезеш бакалавър/магистър и ти ще си човека, който трябва да може сам да мисли в дадена сфера и сам да взима решения.
Нормално е приятелят ти да се чувства уморен и напрегнат. Нормално е да няма толкова желание за секс и да се притеснява за един куп странични неща. Дай му малко време да свикне, да се отпусне и нещата ще се оправят. Никак не е нужно да си му омръзнала, с моя приятел имахме такъв период, в който се преместихме и започнахме отначало, първите месеци изобщо не се сещахме за секс, нямам идея колко често сме го правили. Знам, че го правихме почти винаги, когато единият поеме инциатива, но не беше толкова често, колкото преди, когато се чувствахме сигурни и спокойни. Малко след това се установихме, нещата потръгнаха и сексуалния ни живот се върна в предишен ред. През целия този цикъл сме се възбуждали взаимно, било ни е приятно да сме заедно и да сме интимни, просто секса остана на заден план за няколко месеца, бяхме под голям стрес и дори не се сещахме.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker