Вече ме е срам от него! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Вече ме е срам от него!
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 4938 пъти
Здравейте! На 16 съм, излизам с едно момче на същата възраст от 5 месеца. Решихме да правим секс - и на двамата щеше да ни е за първи път. Техните бяха извън града и той ме заведе у тях. Започнахме да се целуваме, изчака малко и започна да ме съблича. Започнах да се притеснявам още повече и го бутнах, той ми каза, че всичко ще е наред, да не се притеснявам. Докосваше ме и ме целуваше, каза ми да се отпусна, но когато дойде време да "влезе" в мен не можах да издържа. Не го вкара повече от един или два пъти и аз се разплаках. Той веднага се дръпна и ме попита какво става, но аз не му отговорих. Опита се да ме прегърне, но аз се затворих в банята му. Той стоеше пред врата и ми говореше, а аз мълчах. Накрая ме попита дали искам да ме остави да се оправя и след като не му отговорих ми каза, че ще ме чака в хола. Постоях още малко и си поплаках, след това се облякох и тръгнах да си ходя. Той искаше да говорим, опита се да ме прегърне, но аз му казах, че искам да си ходя. Предложи ми да ме изпрати, но аз му отказах и той ме остави. По-късно ми писа и ми звъня няколко пъти, но не му отговорих. В училище се опита да говори с мен, но аз го избягвам. Много ме е срам да го погледна даже, какво остана да говоря с него. Търси контакт с мен, но аз го избягвам. Страх ме е само, че ако продължа да го избягвам може да ме зареже.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0c7da103bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не разбрах какъв е въпросът ти само? Щом те е страх да не те зареже престани да го отбягваш. Щом продължава да търси контакт с теб значи не е приел случилото се като излагащо. Няма нищо лошо в това да не се получи от първия път. Поговори с него, ако решиш, че не си готова все още.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 25e766f481
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Е от какво те е срам... какво си направила... нищо!
Я стига, това са нормални неща... момчето се е опитало да говори с теб питало те е как си шо си... а ти нищо.... я се вземи малко в ръце!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0bc4b10c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И от какво те е срам... По действията си личи, че му пука за теб. Бил съм в подобна ситуация и ти гарантитам, че сега се чувства ужасно зле, самообвинява се. Спри да го отбягваш, момчето не е искало да те нарани.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8e60c03eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Момиченце, като не си готова да правиш секс и като не можеш да го правиш, къде си тръгнала на 16 да го правиш, бе? Чети книги и уроци и не се занимавай със секс. Аз на мястото на приятеля ти сигурно щях да се депресирам. Божееее....

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 72c40609e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си била сигурна дали искаш това. Но не се поставяй друг път в такава ситуация, защото си си за изнасилване. Щом момчето те търси, има интерес към теб. Ако искаш да бъдеш с него, най-малкото трябва да си говорите.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8038554160
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Прочетох ти историята и не можах да разбера проблема ти? Срам те е от голото ти тяло? Или те е срам, че секса не е станал? Ти дори на нас не обясни както трябва как да ти помогнем? Ама е така като от малки започвате секса... Човека е по-зрял от теб! Опитал се е да разреши проблема а ти, не си му помогнала изобщо. Всеки проблем се решава с ГОВОРЕНЕ! Успех и ни разкажи какво е станало, и моля те не измъчвай момчето поне е свестен и внимателен с теб. И още нещо ако бях на момчето мястото НЯМАШЕ повече да правя секс с теб дори и да ми платиш! Човека се е опитал да те предразположи а ти, си, си тръгнала без думи. Мълчанието е най-голямото наказание... явно ти не си готова за секс зарежи момчето, да не го измъчваш.

= Свален ангел

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 54dff46c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Браво на момчето, постъпило е мъжкарски за разлика от много батковци и чичовци разни!
Няма от какво да се срамуваш, просто си се притеснила и вероятно уплашила. Но говори с момчето да не остане с чувство за вина или комплекс. Двамата сте твърде млади, неопитни.
Нормално е каквото се е случило.
Моят почти първи път беше подобен, но даже не стигна до пенетрация. Съблякохме се, целувахме се и т. н. и изведнъж ме хвана силен срам и закрих гърдите си с ръце и се свих в края на леглото. Бяхме на 16 г също и двамата. Той пък само ме гушна и така си полежахме гушнати известно време, после си се облякохме и продължихме да сме си гаджета още около година без никакъв секс. Май и двамата се уплашихме тогава :)
Говори с момчето ти и му кажи, че просто си се притеснила.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: dfdd706aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Хах напомняш ми на мен. И моя първи път беше подобен. След секса се разплаках. Не знам какво ми стана, явно емоциите са ми дошли в повече. Не се притеснявай, просто се отпусни, отдай се на човека, който желаеш. Няма нищо срамно в секса, това е най-хубавото нещо - сливаш се с човека, който обичаш. Чувството е уникално.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 23ff700d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От това което си написала ама нищо не се разбира! Какъв ти е проблема първото, второто в заглавието на изповедта ти пише СРАМ, пък после било СТРАХ-кое от двете последно?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 60f824de44
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Има от какво да те е срам. Просто не му е дошло времето. Много си малка... че даже си и дете. Никакъв секс. Само прегръдки и това е.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b6801d2ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ами твойто е хем сърби, хем боли. Какво всъщност искаш, знаеш ли? Я първо си го изясни за себе си, а после се извини на момчето, че като гледам е свестен и ако ги правиш такива ще си съсипеш връзката, а той много ще остане наранен и сума време няма да иска да погледне момиче заради поведение като твойто. Вземи се в ръце и по-добре си гледай уроците, че не си още узряла.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 80c03fe0ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   На 16 сте твърде малки за секс, психиката ви не е узряла още и си личи по действията ти. Не бягай от момчето, поговори с него, обясни му, че още не се чувстваш готова и че си се уплашила. И на него му е било за първи път, вероятно и той се притеснява след случилото се. Не се затваряй, говори с него. Всичко ще си дойде на мястото.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1d9586b985
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Не го избягвай повече. Не го наранавай така с държанието си. Ако наистина искаш да си с него, говорете. Няма от какво да се срамуваш. Момчето е свястно, държи на теб. Обичайте се!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2d07d047db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не разбирам от какво точно се срамуваш. Той има много правилна и човешка реакция.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker