Свирка? ГНУС! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Свирка? ГНУС!
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 10835 пъти
Здравейте на 17 съм, приятеля ми е на 18. Заедно сме от година и половина, водим си полов живот, експериментираме, всичко 6. Той ме лиже без никакъв проблем, даже каза, че е много яко. Но мен ме е адски гнус да му направя свирка. Хем срам, но повече гнус. Смисъл не е от хигиената, просто няма да се чувствам добре, ако го направя. Все пак ям с тази уста, особено ако свърши и после да ме целува там където е... ил... не ми звучи хубаво... да знам, че щом той ме лиже и аз едва ли не съм длъжна да му правя свирка, но просто не искам... това проблем ли е, какво да направя? Моля за съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: fba23a6ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз само не разбрах дали си му правила свирки или не?
Ако не, пробвай, току- виж ти е харесало, а ако да, то мисля, че с времето ще ти допадне.
За срама разбирам, но за това, че те е гнус от него не. Не мисля, че когато обичаш някой може да те е гнус от него/ нея, освен ако не става на въпрос за лоша лична хигиена, а по твоите думи приятелят ти няма такъв проблем. А и помисли - той те задоволява и много жени не получават такива ласки, но той самият ще остане незадоволен, което е гадно.
Имаш и друг вариант - спирате с оралните ласки и от двете страни, за да сте квит, освен ако той не е съгласен да те лиже, без да му правиш свирки. Така ще е справедливо.
Но мисля, че твоето са задръжки, защото си нова в тези неща (поне на мен ми звучи така).
Може би е върховно, когато доставяш такова удоволствие на партньора си.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 511031f1f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е проблем и аз съм така.. 17годишна, приятел от една година, полов живот всичко точно, но свирка не желая да правя. Твоят ако не те е молил, няма за какво да се впрягаш. ако не сте говорили на тази тема и евентуално се случи просто му обясни как стоят нещата или с ясни думи, че просто не искаш. Май тези работи не са за всички :D Моя ми се е сърдил веднъж, два пъти за това, но мацка ако ти не искаш, не може да те накара насила, а ако те остави заради тази глупост - ясна е картинката.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: edbaec5f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прави му с презерватив бе девойче!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 80c4300896
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   При много хора на твоята възраст, се получава така в началото, просто защото не са свикнали из а тях няма същия смисъл. Но ако се напънат в началото, с времето свикват и дори почва да им харесва и се чудят как не им е харесвало. Не казвам и ти да се напъваш.

Възможно е и да е, защото имаш някакво подсъзнателно усещане, че момчето не е твоето момче. Аз на 17 също не можех да лижа приятелката си, а си мислех, че я обичам. Е, с времето осъзнах, че всъщност не съм я обичал толкова много и затова съм имал някакви задръжки да я лижа.

Като не ти е приятно, не го прави, но и не изисквай от него той да ти прави. Ако той все пак иска да те лиже, ОК.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d8c05c7ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Маймуната пожелала да чука жирафката.
Катерил се по дългия врат за да я целува, после слизал да чука. После пак катерене да целува по време на акта и пак слизане за чукане.
Изморила се маймуната и си рекла: "Там където чукам, там и ще целувам. И за нея и за мен ще е добре!"

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 294d002ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Имам същия проблем. Само че съм малко по-голяма. Той ми казва, че за него като цяло секса не е най-важното, но ме задоволява по всякакъв начин.. Аз също не мога да се отпусна да му направя свирка и се чудя дали ако наистина не се реша и не опитам това ще се превърне в проблем. Някое момиче, което го е правило може ли да каже какво е усещането? :D

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 306ccf3edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

8.   Кви експерименти, бе девойче? Та ти една свирка не искаш да му врътнеш, за експерименти говориш! Кво ще стане когато се опре до пръсти в аналния отвор и до празнене в устата, а? Експериментираме, всичко 6, вика...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7e757557df
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Ако обичаш някого, ако го приемаш на 100 % физически, няма забранени и гнусни неща.
Аз обожавам да правя свирки на моя мъж, но преди него с други не е било точно така.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3b1e8e9ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

11.   Най-накрая да видя човек със същите мисли като моите! НЕ МУ ПРАВИ просто това не е твоето нещо! С тази уста както каза ядем хляб...мен ми звучи доста гнусно. Момчето кара ли те да правиш? Ако не те кара имаш късмет! НЕ СЕ ПРЕЧУПВАЙ ..аз не харесвам свирджиийки ..

С теб съм,

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c6fba2284b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е добре де, гнус те е, ама не си против той да те лиже?! Не е честно! Предполагам, че вкусът на женските гениталии (не съм пробвала) е като на мъжките, все пак сме един вид! Ако ти не си окей с оралния секс, би трябвало да отричаш и кунилингвиса, не само фелациото, той също яде хляб с тази уста, нали така? Лицемерно е и сексистко поведението ти.
Ж. 46г.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a90f699412
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   По принцип съм против прословутите свирки. Но се замислям за твоя случай: "Все пак ям с тази уста, особено ако свърши и после да ме целува там където е... ил... не ми звучи хубаво... да знам, че щом той ме лиже и аз едва ли не съм длъжна да му правя свирка, но просто не искам... " Т. е. е проблем, ако той свърши в устата ти, но не те притеснява, че той ближе с език мястото, където обикновено се очаква да свърши и после се целувате. Защото се целувате, нали? Каква двойка сте, ако не го правите? Исках да бъда сигурен, че си разгледала внимателно и двете страни на ситуацията - и това, което вече позволяваш, и това, което не искаш да се случва. :(

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d87b712f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Значи от свирка те е гнус, а не казваш какви експерименти правите, че всичко е 6. Явно не е 6, а 5 1/2 щом свирката е проблем.
Няма нищо гнусно в свирката. На мъжете им харесва и това е като музика за ушите ми.
И не съм извратена, щом под експерименти се сещам за някави порно сцени. Така че по-добре една свирка и мъжо да си легне с усмивка, отколкото да ме ръга, пляска и не знам какво още...
В.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8238aa3199
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

15.   Жени които се гнусят от пенисът на мъжа, се гнусят и от тялото му като цяло. Такива не търсят приятелство, те търсят само своят си кеф, за тях е важно да получат своето. Не забравяйте, че това което не се получава от един, се получава от друг! Един измит пенис не е по отвратителен от устата, няма нужда да гълтате спермата, но ако покажете, че без предразсъдъци се отнасяте към приятелите си, такова приятелство ще е истинско, а не лицемерно. НО, тези предразсъдъци трябва да отпадат само при сериозни съжителства, тогава когато заживеете трайно като семейство. Ако още отначало се хвърлите да правите свирки, бъдете сигурни, че ще бъдете еднодневка, никой мъж не иска свиркаджийка за бъдеща майка на децата му. Свирка само тогава, когато сте си избрали мъжът с когото сте и искате той да бъде баща на децата ви. Свирката е за благодарност и признание към органа който ви е оплодил и ви е направил щастлива! Успех флейтистки!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7c7edcf613
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Не се напъвай да му правиш, други момичета с удоволствие ще заемат твоето място, ти ще си намериш друг и пак ще се стигне до френска, пак ще се гнусиш, новият ще му липсва тази екстра и ако не те зареже, ще си търси при други или пък ще си плаща по 20-30 лв и ще му въртят такива свирки, че ушите му ще треперят.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9825692616
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Много тъпо от твоя страна така или иначе той те лиже после пак го целуваш, просто го направи и ще видиш че ще ти хареса
Ж 32

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5e24d2d8ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   И на мен в началото мислех, че ще ми е гадно да правя свирки, ноо човека с когото пробвах беше много мил, разбран и с отлична хигиена. не ме притискаше и всичко беше по взаимно съгласие. В крайна сметка на мен ми хареса и сега не отказвам да му правя свирки. А и никпга не ми е свършвал в устата, не че съм му отказвала, но просто той не е настоявал и не сме стигнали до този етап. Съвета ми е да опиташ още повече щом и той се раздава за теб, може и на теб да ти хареса.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4483a860a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Няколко човека се заядоха с авторката по въпроса с "експериментирането"... абе хора, момичето е на 17 :D
Много ми е интересно вие на тази възраст с какви сексуални подвизи сте можели да се похвалите... на думи всички са много силни - то не са пръсти в дупето, празнене по лицето и какво ли още не.
Според мен е нормално на тази възраст да се притесняваш. Просто не го прави - насила хубост не става. След време може и да си промениш нагласата. А може и да не я промениш, но това е напълно окей - всеки си има предпочитания и всеки си намира някого, с когото да се напасват.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 722ebce320
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   4. Свирка с презерватив ?!?!!! WTF . Все едно да яде близалка с опаковката.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fa14b030c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   И аз го мислех за гнусно, преди да го направя, така че давай смело. Сега ми е приятно да го правя
Ж19

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6e06dd9bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   По-добре му прави, щото да не почне да му ги прави друга докато ти тук се гнусуваш от приятеля си и се правиш на интересна...!!!

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 35ea84ffa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Ти като не му направиш, някоя друга ще направи. Имах гадже което се имаше за много опитна и отворена за експерименти, но свирки не. А дори настояваше аз да я лижа. Всичко продължи до една сутрин след купон на хижа - събудиха ме със страхотна свирка. Само че беше най-добрата и приятелка. Още преди сутрешното кафе бях с ново гадже. И живеем заедно вече 7 години. Не пропуска уикенд да ме събуди със свирка и гълтане. А бившата я зарязваха n - брой пъти, и все заради едно и също нещо.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c2f313a0a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Правете свирки, или ще бъдете лесно заменени.Аз така разкарах моята приятелка,понеже я лизах по 4 пъти на ден.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2ebf858c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Момче съм. Прави му свирки на приятеля си бе момиче... Не се бой! Мойта приятелка ми прави винаги когато й поискам. Ако те е гнюс нека приятелят ти да поддържа добра хигиена на палавника си, и ако трябва отначало пробвай с презерватив докато свикнеш, какво толкова дори и да е като близалка с опаковката както казва номер 4. Ако отначало те е гнюс лека полека ще свикнеш!
Помисли си добре, щом приятелят ти те лиже и ти е хубаво и на него ще му е гот също ти да му правиш свирки. Така може да експериментирате различни неща и ще ти е хубаво и на теб..! Дори искам да пробвам с приятелката ми да я накарам да ми вкарва и изкарва да речем вибратор или дилдо а ануса ми. Мечтая си за тва но не сме си купили секс играчка все още! Ако му отказваш да му правиш, той може да те зареже и да си потърси друга но ако му правиш с кеф той ще те обича много повече и ще правите невероятен секс!! Както на него ще му е хубаво, ще ти е хубаво и на теб..!! Успех ти желая!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2ebf858c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Момче съм. Прави му свирки на приятеля си бе момиче... Не се бой! Мойта приятелка ми прави винаги когато й поискам. Ако те е гнюс нека приятелят ти да поддържа добра хигиена на палавника си, и ако трябва отначало пробвай с презерватив докато свикнеш, какво толкова дори и да е като близалка с опаковката както казва номер 4. Ако отначало те е гнюс лека полека ще свикнеш!
Помисли си добре, щом приятелят ти те лиже и ти е хубаво и на него ще му е гот също ти да му правиш свирки. Така може да експериментирате различни неща и ще ти е хубаво и на теб..! Дори искам да пробвам с приятелката ми да я накарам да ми вкарва и изкарва да речем вибратор или дилдо а ануса ми. Мечтая си за тва но не сме си купили секс играчка все още! Ако му отказваш да му правиш, той може да те зареже и да си потърси друга но ако му правиш с кеф той ще те обича много повече и ще правите невероятен секс!! Както на него ще му е хубаво, ще ти е хубаво и на теб..!! Успех ти желая!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7686ad0e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Ужас, а бе вие хора нормални ли сте! Защо ходите с гаджетата си! Какви свирки, какви 5 лв, това са деца на по 17-18 години. Какво значи да му правела свирка, за да не я зареже, той затова ли е с нея, или защото изпитва чувства към нея, обича я, иска да са близки, да споделят, да прекарват времето си заедно, къде отиде романтиката, приятелството! Превърнахте отношенията в пазар - аз на тебе, ти на мене, ако ти не ми дадеш каквото искам - чао. Това е толкова курвенско, с извинение. И при това говорим за млади хора!!!
За мен свирките и "лизането" са унижение на партньора. Няма да влизам в подробности защо разсъждавам така, никога не бих го направила, само за да не ме зарежат. Правила съм свирки от любопитство, е, не ми хареса и не мисля, че трябва да се насилвам да го правя. За всеки влак си има пътници, недейте да притискате момичето и да го обърквате.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ea669f9711
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   И аз имах гнуслива девойка. Много префинена, много изискана, беше я гнус да ми прави френска. Иначе не я беше гнус да си го вкарва отзад. Има странни жени.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ea669f9711
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Ако съм мъж, няма да чукам жена отзад ако не си е направила клизма. Това е най-малкото неуважение към партньора.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 91a8144cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   номер 30, благодаря ти!! Поне някой да мисли като мене!! Евала!
авторка

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ce78425b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Мен пък никога не напират да ме лижат...
И съответно ще направя свирка на този, който се реши сам да се зарови там и да ме свърши с лизане!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ce78425b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Не знам, момичета!
Мен специално ме кефи да го усещам целия в мен, плътно и дълбоко! Не умирам от желание да ме лиже, а и той не е особен фен на свирките...Добре се намерихме и ни е много хубаво и без орална любов! Подкрепям н 30 и 35!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d75c8a78a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Авторке, предполагам от скоро правиш секс и още си на проучване.
Аз започнах на 18 г, до 21-22 г не бях правила орална на никого. Имах един опит който почти завърши трагично, щях да повърна от мисълта (втълпението) че е гадно, а не, че е бил мръсен или с гаден вкус пениса му.
На почти 22 г се влюбих до мозъка на костите в едно момче. Идеше ми да го "изям" :) Е, веднъж бях пила чаша бяло вино (а не пия по принцип) и му завъртях такава свирка, че чак аз свърших от удоволствие. Момчето беше и много чисто, ухаеше страхотно и дори само ароматът му ме възбуждаше.
С настоящият ми е същото. Почти не започваме секс без френска, той на мен и аз на него. И двамата го правим със страхотно удоволствие и желание.
Просто го направих когато истински пожелах, а и май чашата с вино тогава ми приспа втълпенията т.н.
Не се насилвай щом ти е неприятно, но ако дойде момент в който пожелаеш, подсигури се момчето да се е измие, да е чистичък и ухае приятно.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c38d81adb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Здрасти,

Мъж на 32 съм. С партньорка, която също беше на 17, когато се запознахме. Аз бях с 1 година по-голям. На твоите години беше най-пламенна, сама предложи да ми направи първата свирка, въобще не се бях и надявал дотогава. От сегашната си перспектива, да, смятам, че е била малка за това, добре че се оказах печен във времето и сме заедно и до днес :) Първо помисли дали това е твоят човек, с който искаш наистина да бъдеш, или просто забавление за кратко. Ако е просто нещо мимолетно, кажи му да си гледа работата. Ако наистина усетиш, че той е човекът, опитай се да превъзмогнеш задръжките си. Пише ти го човек, за който свирката е едно от най-големите удоволствия в секса. Неземно е. Но само ако човекът го заслужава.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d36b396b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Пада ти цената. А и рискуваш да го загубиш. Много е вероятно да станеш стара мома или самотна майка. Днес всички жени правят фелацио. Бъди в крак с времето, бъди актуална, бъди желана. Давай вдичко от себе си, за да получаваш всичко. Вярвам, че ме разбра.
Знам, че темата е стара, но я повдигам, за да предпазя други момичета от подобна психоза.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 902fcfbd7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Аман от такива гнусливи-как се падате точно на който не трябва. И аз съм омъжена за един такъв като тебе. Ама имам вече две деца та съм принудена да търпя. Аз му правя с огромно желание френска, за самата мен е удоволствие, а той не иска. Не, не отказва директно-но започва с такава измъчена физиономия, че самата аз го спирам. Насила хубост не става. Трябва ли да обяснявам, че хигиената ми е перфектна, просто той си е такъв. Моето мнение е, че ако обичаш някого-приемаш го всякак, няма гнус. Явно не обичате достатъчно.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 61b2d14d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   "Все пак ям с тази уста, особено ако свърши и после да ме целува там където е... ил... не ми звучи хубаво... да знам, че щом той ме лиже и аз едва ли не съм длъжна да му правя свирка, но просто не искам... "
Според мен все още не си изпитала достатъчно силна възбуда, за да възприемаш това като нещо нормално. И да ти се иска на теб самата да му направиш свирка, а не защото трябва или се очаква от теб. Свършваш ли по време на секс или докато те лиже?

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 413bd4d59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Е как той ше те лиже с неговата уста, а ти не искаш да му правиш свирчок с твоята, под предлог, че с тази уста си яла. Той да не кара на фотосинтеза? Глупави дечица...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cec530ac8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Мале Мале мале... цял свят прави свирки вие не искате... Свирката е най добрия начин да задържиш един мъж до себе си. Ако вие не се престрашите да му правите свирки , той ще си намери коя да му ги прави. Това ли искате? В интерес на истината аз пък обожавам да правя свирки и за мен хамалската работа... е меко казано излишна. При положение, че със свирка го свършвам многократно за какво ми е да ме чука? Всъщност той ме докарва до клиторен оргазъм когато ме лиже и на мен ми е напълно достатъчно. Другото е трудоемко и не е за всеки.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5c6620cb91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Авторке приятелят ти не яде ли с уста, на фотосинтеза ли кара, какъв вид растение е?
Значи на теб ти харесва да те лиже, нали и ти с този орган уринираш да не говоря за други течности, който изтичат от вагината ти като цикъла напр. Значи на момчето му пука дали ти харесва и иска да ти даде максималното от секса а на теб ти е все едно. Браво продължавай в същия дух, остани си с егоистичното си мислене да видим до къде ще я докараш. Късмет!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 145df81eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Стара е темата, но ми стана интересно дали авторката е променила мнението си?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker