Как да си избера подходящо еротично бельо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да си избера подходящо еротично бельо?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 4086 пъти
Здравейте! Висока съм 160см и тежа 60кг. Искам да си купя еротично бельо. За предпочитане да е черно.
Имам малко дупе, съвсем малко коремче, не големи паласки и гърди чашка 85C (дори едва ги събирам вече там). Имам закръглени бедра, нямам луфт. Харесвам тялото си и искам да ми помогнете да го подчертая по най-добрия начин.
Какво би ми отивало за това телосложение. Косата ми е дълга на черта 2-3 пръста под дупето. Искам да побъркам приятеля си. От къде мога да си закупя хубаво бельо за около 50лв. Искаше ми се да си взема някакви жартиери, но не знам кой размер да взема. Нося М понякога L, за да ми е по-удобно. Но се притеснявам да не объркам размера, защото тези стоки не се връщат.
Също така искам да си взема камшик и белезници, но тези пухените, които продават ми се струват много паянтови. Вие от къде сте си ги купували? :) И колко пари трябва да предвидя за това?
Моля модераторите да пуснат темичката ми!
Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 91850d5801
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С тия сланини не за еротично бельо, а за дебелариум трябва да мислиш. Тоя камшик като те впрегнат в ралото ли ще го ползваш?!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 98db0a191b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Жена ми има твоето телосложение и те уверявам от опит, че на такова телосложение еротичното бельо стои нелепо и смешно. Нищо лично, но по-вероятно е да го разсмееш, отколкото да го възбудиш.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: df8d1190d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако имаш малко дупе и малко коремче, то нека точно сега да стана азиатка. :д
Нищо лично, ама си пълничка, но поне самочувствие имаш, с за еротично бельо-Купи си бикини с висока талия, да прикриеш "коремчето", купи си жартиери, сутиен не ти трябва, като искаш камшици и тем подобни, по-добре да си купиш лепенки за зърна.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 06951405bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Може пък приятелят ѝ да я хареса, има такива мъже. Купи си това, в което ще се чувстваш най- комфортно, но за да разбереш кое е, трябва да разглеждаш бельо и да прецениш кое ще ти пасне. А за белезниците и камшика не знам, пробвай да питаш в някой секс шоп или поръчай от Интернет.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 693385cb61
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не прочетох никъде в статията, отправен въпрос от авторката дали е дебела, закръглена и т. н. , и дали трябва да отслабне. Всеки има предпочитания, мен лично повече ме плаши липсата на ценностна система и умствен капацитет, отколкото перфектното тяло. Спрете вече.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6506fafaca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ужасни сте, как може така да нападате момичето?? Я да ви видим вас какви сте модели..
Авторке, изобщо не им слушай простотиите. Аз за жалост не мога да ти дам много съвети. Лично аз обожавам жартиери, засега съм си купила само едни, но скоро планирам и едни червени :) За размерите - няма ли как да ги пробваш преди да ги купиш, поне колана? Аз си ги пробвах на място. И ти препоръчвам ти също да не купуваш по интернет примерно, а от магазин, за да можеш задължително да пробваш. Ако те е срам, вземи си приятелка, на мен една приятелка ми обра всички жартиери от магазина и ми ги донесе да пробвам.
Откъм еротично бельо засега имам тези:
http://treede-consulting.de/wp-content/uploads/2017/11/imgdoutzenq4_500x500_de-15091054752621-203x196.jpg
https://images-hunkemoller.akamaized.net/zoom/118558_1.jpg
и съм се наточила да си купя това: https://images-hunkemoller.akamaized.net/zoom/119857_7.jpg
Страшно е хубаво еротичното бельо, много разчупва нещата, задължително си вземи! За белезници и камшик наистина питай в секс шоп, там не знам как стоят нещата. Ние сме си поръчвали превръзка за очи и белезници по интернет, обаче в Германия. Ако си намериш, и тях задължително :D Ние в сряда ги пробвахме за пръв път и беше жестоко.
Значи както казах, тези нагоре не ги слушай, те пък все едно са излезли от списание. Сигурна съм, че приятелят ти обожава теб и ОБОЖАВА тялото ти точно такова, каквото е. Не се връзвай на непознати по форумите, които си нямат друга работа, а да се заяждат напосоки с хората. Купи си хубаво бельо и го подлуди :))))
Съжалявам, че не мога да ти дам някакви реални съвети и да те насоча къде да търсиш, просто много се ядосах, че така ти скочиха, и исках да и кажа да не се отказваш от идеята си. Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f0848f51ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

8.   Една жена не е нужно да бъде с фигура на манекенка, за да бъде харесвана, секси и обичана. Има еротично бельо за всякакви жени. А ти дори не влизаш в категорията наднормено тегло. Въобще не трябва да се притесняваш, нито да обръщаш внимание на злобните коментари отгоре. Има специализирани магазини за бельо, където ще ти предложат подходящи модели за твоето тяло. Ако попаднеш на точна продавачка, тя ще ти помогне най-добре. Освен това еротично бельо продават и в секс магазините и има такова и за пълни жени и изглежда много добре и секси. Белезници също от там се купуват.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c6652d217b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм 160 см . и те уверявам, че с тези кг . с прашки и жартиери няма да изглеждаш така както искаш да бъдеш по списанията и рекламите на Виктория Сикретс. Аз съм на твоята височина и тежа 46 кг. и мъжете ми казват , чр имам перфектно тяло. Но съм 46 кг а не 64 кг надали тогава ще ме заглеждат, ако имам 15 кг отгоре.. Просто мъжете обичат с очите си , после гледат душата, качествата и т.н
Купи си някоя сладка полупрозрачна нощница. Мисля, че тогава няма да изглеждаш нелепо.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 98db0a191b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам защо възприехте коментара ми като злобен. Не съм влагал злоба, просто давам съвет да не изглежда нелепо. Няма лошо да си закръглен, да, красотата не е най-важното, но и не е необходимо всички да носим еротично бельо. Просто казвам, че без еротично бельо ще е по-привлекателна.

Все едно Дани Девито да си сложи еротично бельо. Представете си колко нелепо ще изглежда. Разбира се, това, че е нисък и закръглен не го прави по-малко човек и че жена му ще го обича по-малко, но и не е нужно да се излага с еротично бельо.

Аз например също не съм с фигура на манекен и затова и не се пъна да нося неща, с които ще изглеждам нелепо. Няма лошо да не си манекен, не всички сме родени с перфектна фигура, но и всяка жаба вкл. и аз да си знае гьола.

Не избивам комплекси, просто съм реалист. По-добре да кажа истина и да и спестя излагането, отколкото да съм изкуствено учтив, за да ви се харесам или да и представя грешно нещата.

Аз хейт в коментара си не виждам. Хейт е, ако просто обиждам без аргументи. А аз изказвам обективно мнение с аргументи. Това, че на вас не ви харесва истината, е друг въпрос.

Не стреляйте по вестоносеца.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 98db0a191b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   А между другото Black Sabbath твърди, че е девствена, обаче и в тази сексуална тема не пропусна да даде вещ съвет. Просто констатирам.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 06951405bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   13, това, че съм девствена фактически не пречи да дам съвет и той е за бельо, а не за секс. Нещо констатирането ти е не на място.

Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a3d6d6a331
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Много е трудно да дадеш подобен съвет без да си видял човека и тялото му реално. В повечето магазини за бельо продавачките питат дали имаш нужда от помощ и предлагат неща, които смятат, че ще изглеждат добре и ще свършат работа. Бях доста скептична за съвети от продавачки, но веднъж една жена извади метъра, зададе ми няколко въпроса, вкара ме в съблекалнята и извади сутиени, които наистина покриваха всичките ми критерии. Не ставаше въпрос за еротично бельо, но в магазина имаха доста модели и жената ми каза, че съм млада и ми показа нещо "по-така".
Като чуя за паласки, каквито и да са те, винаги си мисля за боди, секси нощница или бикини с висока талия. Не се засягай, не го казвам с цел обида, имаш здравословно телосложение, но човек трябва да знае кое да подчертае. Аз лично бих си взела дълги черни чорапи за жартиер и боди с чашка, украсено примерно с дантела. Не си взимай прашки, има модели по-изрязани бикини, които ще стоят по-добре. Бельо можеш да си купиш от съответните магазини, може и да отидеш в мола, но там са невъобразимо скъпи. За белезници в секс-шоп. Подариха ми преди време някакви пухени, скъсах ги на първата игра с тях... оправихме си ги, но така и не влязоха в употреба, защото нямаше смисъл, с по-голяма успеваемост е обикновеният шал. Можеш да поръчаш онлайн, но не се знае какво ще ти докарат. За камшиците вече не съм запозната. Надявам се да съм била поне малко полезна.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0fcbf01484
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Много сте зле, супер си е момичето, как можете, без да сте виждали някого, да определите, че ще сте изглежда нелепо с еротично бельо??!

Момичето е си е супер, ако обича и мръсотии като анален, няма грешка.

Не ги случай, пробвай с бельото!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 36209fbd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Без обидни коментари за килограмите - на някои 160/60 не им личат, на други - много. Има и много слаби, но с кофти тяло жени.
Аз ти препоръчвам прозрачно черно боди, изрязано на съответните места. Има ги в интернет, вземи си L.
Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 97e14121c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Еластично боди с долната част тип боксерки. Можеш да пуснеш по врата си и надолу между краката свободно да виси дълъг шал от тия пухените с който после да галиш еротични зони. Обувки на висок ток, може и ботуши, но дължина малко под коляното, ще издължи краката. Ако си с ботуши пъхни страната на палката на камшика в ботуша, да се вижда горната част, но ако нямаш опит с камшик по-добре е да пропуснеш. Чорлава, свободно пусната коса.
Не обръщай внимание на някои злобни подмятания тук, винаги има хора с много злъч които гледат с осем очи къде да я изплюят, иначе ще се задавят в собствената си отрова. Визирам най-вече н.2, той е един злобен чичка дето мрази жените, май му е била шута неговата жена някога и от тогава това му е удоволствието.
Забавлявай се! :)

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f98fd3cab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Здр. М. на 32год. съм и ще ти кажа според мен какво би се харесало на един мъж. Мъжете винаги харесват прашките така че си вземи едни по плитки не много изрязани прашки един повдигащ сутиен и си мисля че би му се харесала

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8803b16115
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Момиче,

Жена съм, с чашки 95D.
Винаги съм носила затворени, със заоблено деколте, но близо до тялото блузи, а под тях – прибиращи сутиени от сатен и дантела, без арматури и максимално дискретни, невероятно удобни!
Не харесвам прашки и нося дантела или сатен, черни.
За особени случаи, нося сатенена нощница с дантела в областта на гърдите.
Забелязала съм, че и с поло да съм, това, което възбужда партньора ми е загатването, не показването на гола плът; ласките през дрехите, самото разсъбличане, което действа влудяващо и на двама ни!
Черно бельо под дантелено боди би свършило работа!
Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c098c2753f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Красавица като тебе е секси във всякакво бельо и най-вече без бельо!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker