Странна случка. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Странна случка.
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 5295 пъти
Здравейте, обръщам се към жените и искам мнение от вас. Мъж на 26 години съм. Случката беше следната-бяхме на купон в един приятел. Стана време да си тръгваме, при което аз си тръгнах с една колежка с кола. Аз си имам сериозна приятелка. Докато бяхме в колата въпросното момиче ме покани да правим секс в тях, Тя е много симпатична, допада ми и като човек, но аз си имам приятелка и не искам да й изневерявам. Дотук в живота ми съм изневерявал веднъж и много съжалявам за това, но това е минало. Освен това въпросната колежка беше гадже с един мой мн добър приятел и това допълнително ме спира. Обясних й го това и стана малко тъпичко-поумълчахме се. На мен ми беше мн неприятно, че трябва да откажа такова предложение, тъй като знам. че не е приятно да те отблъснат. Опитах се да обясня нещата още веднъж, а тя каза, че ме разбира. Накрая преди да сляза я целунах, защото е исках да се чувства отблъсната и непривлекателна, но това е всичко. Знам че не съм направил нищо и според мен постъпих правилно, защото държа на приятелката ми, а и имам предишен опит, с който не се гордея. Въпросът ми към жените е вие как бихте се почувствали в една такава ситуация? Бихте ли ме намразили? Ще ви издразня ли? Защото ако аз бях на това място нямаше да се ядосам, защото щях да пробвам и тъй като др човек е обвързан си преценява? Аз не я виня в никакъв случай, че го направи. Не се познава с приятелката ми, не са приятелки, освен това бяхме пили доста и й се правеше секс, което е разбираемо. Въпросът е дали бихте се ядосали, ако действат така с вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: dab4eb204f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре де, на теб какво ти пука?! Постъпил си правилно. Тя трябва да се чувства виновна, а според теб излиза, че ти е кофти, че си отказал. Ами просто си реагира нормално и точка. Дай сега някой да не се разсърди, да не отказваме. Странна логика и - губеща. Дай хиляда лева, а? Ще ми е кофти да ми откажеш!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1abe1a62e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не, не бих се ядосала и те поздравявам за мъжкарската постъпка.
Всяка маймуна би скокнала до небето от радост, ти не, ти си мъжкарче.
Радвам се да прочета, че още има нормални, необлъчени хора.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4a00a83457
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти, нещо вина ли изпитваш сега? Правилно си постъпил, а тя как се чувства си е неин проблем. Дори е много добре да се почувства зле, за да не прави друг път курвенски изпълнения.
А ти се замисли дали трябва да шофираш лсед като си пил. Това е много по-важно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0e6d4923cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ти си прекрасен, ако бях на мястото на отблъснатата жена бих се учудила на всичко това...но определено ще е в положителна посока! А ти от къде знаеш че не е изпратена да те изпита а? Жените какво ли не правим..
Според мен си постъпил много правилно. Ти си уникален мъж хареса ми и се учудих дори.

- Супер

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 93639501c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Какво ти пука дали ще се ядоса? Нея трябва да я е срам, че се предлага на обвързано момче.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 16c94cc99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Евала, брат! Не се поддавай на такива еднократни тръпки. Въпросното момиче трябва да се срамува от себе си, че си има приятел, а предлага секс на друг.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 74cdabe528
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Добре си постъпил, не се притесявай! Бих се гордяла с теб!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d2d24f4d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Браво, че си истински мъж! Не се чувствай виновен, нека тя си е виновната щом си го е искала. Друго щеше да е ако си необвързан. Ако си необвързан и нямаш връзка с момиче щом някоя ти предложи що да не приемеш, но ти казваш че си сериозно обвързан. В живота трябва да си решителен, а не колеблив. На България й трябват точно такива мъже истински като теб! Стига сме слушали за женчовци, гейове, лесбийки, травестити, педофили, педераси и тем подобни! Трябва един мъж да е ИСТИНСКИ МЪЖ а не ЖЕНЧО! Жалко че такива мъже като теб са рядкост! Но се радвам че макар и рядко такива мъже все още могат да се срещнат!
Гордей се със себе си!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7276419862
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Нямаше да се ядосам, че не си се съгласил на предложението, но щях да съм и объркана, и ядосана за целувката след това. Жените, че действаме на настроения, действаме... но за мен е много лошо качество човек да говори едно, а да има двузначни действия. Ако някой ти каже, че не иска да спи с теб, защото държи на партньора си, а после те целуне, как ще го възприемеш? Колежката ти е направила много неуместно предложение, вината си е нейна и тя ще си носи кръста след това, но ти мисли повече преди да целуваш някого. Целувката е просто целувка, сексът е само секс и това важи единствено, ако човек няма чувства, във всеки друг случай това са някакви специални моменти.
Иначе, евала, че си отказал. Това, че мислиш за чувствата на въпросното момиче също говори добре за теб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3980932f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво право има тя да ти се ядосва? ! Ти трябва да си ядосания. Защо изобщо си я целувал? Това също си е изневяра. Аз ако имам приятел и го видя да се целува с друга няма да ми е приятно. Аз си мислех, че само мъжете били такива, но се указа, че някои жени са още по-жалки.
Авторе, добре си направил, че си отказал. Хубаво е, че си си взел поука, малко мъже се поправят.
Аз съм отказвала такива секс предложения дори и когато съм била необвързана, защото това е въпрос на чест и принципи. Сексът е хубаво нещо, но с любим човек.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 93639501c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Според мен, след като си и отказал да правите секс и си обяснил причините, поради които го правиш, не е трябвало да я целуваш. Това тя, може да го изтълкува, че въпреки отказа я желаеш. Дано не съм права.. но, до колкото разбрах сте колеги... значи се виждате... а тази целувка сега стои между вас... дано няма и друга, след време. Иначе, браво за това че си се въздържал ( за сега.. поне). И дано не се сещаш за целувката... започнеш ли да го правиш, изгорял си.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c2d10b6891
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Какво евала? Авторът си противоречи, но вие го изкарахте, много морален и джентълмен, няма нищо мъжко, в това да отказваш само защото си обвързан, ама да имаш желание да го направиш, а след това пък да я целуне, това пък защо?
Ако обичаш някого и си във връзка, не трябва на сила да отказваш, а с желание и гордост, а той дори се е замислил, спрял се е, не защото е обвързан, а защото жената която му предлага е гадже на авера му, ако не беше приятелят му до сега да я е прекарал.
А и е изневерявал вече, което ще рече: "Вълкът козината си мени, но нрава не".

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 10ad31446f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Тази целувка на края и аз не я разбрах. Зашо е била цялата работа, като щяхте да се целувате и мислиш, че приятелката ти би била ОК с нея? Аз не мисля.

"допада ми и като човек, но аз си имам приятелка и не искам да й изневерявам... Освен това въпросната колежка беше гадже с един мой мн добър приятел"

Значи ако човек наистина обича приятелката си, не изневерява, не защото е обвързан, не защото чуждата жена е жена на приятел, не и заради някакъв изкуствен морал, а просто защото не изпитва вътрешна необходимост.

Демек "Кефи ме момичето и иначе бих спал с нея, ама гаджето, а и приятеля ми да не се обидят нещо и да не стане кофти ситуация и затова ще откажа".

А и щом чак си решил да я "утешаваш" с целувка, явно си се почувствал с наранено его. Как така някоя мацка ще ти предложи секс и ти ще откажеш? Един вид целувката е извинение да не си помисли нещо, че не я желаеш, или си гей, или си импотентен. Сакън да не ти тръгне нещо слух.

Значи, човек, който наистина обича, изобщо няма да му пука дали е наранил такъв човек, дори по-скоро би се обидил малко, отколкото да доказва нещо или да я утешава.

Всичко това говори за едно изкуствено поведение, изкуствен морал и доказване на себе си, че уж си големия мъж и много обичаш гаджето.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4fb819f3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   От автора:

Здравейте пак! С това, което съм написал не търся удобрение или някой да ми каже, че съм мн добър човек и така нататък. Реших да пиша по темата, защото исках да видя как разсъждават жените. Различните хора имат различна представа за живота и вчастност за връзките, за сексът, за вярност и т. н. Никъде не съм казал, че се чувствам виновен. А относно коментара на човека, който е написал, че може да го е направила, за да ме пробва, определено не е така. Относно другия коментар, че не е хубаво да карам пил-тя караше. Аз не карам пил, защото съм правил една катастрофа и просто имам страх да се будалкам с тия неща (трезвен бях). Това, че я целунах не е много коректно към моята приятелка, но аз знам, че тя няма да разбере, но според мен е коректно към колежката ми, защото не съм човек, който би я накарал да се чувства неловко, камо ли пък да я карам да се чувства виновна. Защо да го правя? За да се правя на много морален ли? Хората много лесно отсъждат на чужд гръб. Много по-трудното е да се опиташ да разбереш. Аз нея я разбирам. Не й пука за приятелката ми. Защо да й пука, те са се виждали веднъж. Била е пийнала ( алкохолът не е оправдание ще каже някой) и пътувахме само двамата в колата, а тя беше сама в тях. И какъв е проблемът? Тук вече решението си го взимам аз и тъй като казах, че съм изневерявал и наистина после съжалявах, защото знаех, че лъжа, не бих го направил пак. Не си признах тогава и до ден днешен момичето не знае. Защо да кажа? За да й се изсмея в лицето ли и да се направя на много добричък, ама пък ангелчето сгрешило. Ми не, траях си като бит и си носих отговорностите. Не се обвинявам за това. Станало е и няма какво да направя, въпросът е да не го повтарям. Целунах момичето заради това, че не исках да се чувства неприятно и отблъсната. Не съм имал намерение да правя секс при никакви обстоятелства. А към номер 17 казвам, че според мен потентност не се показва с една целувка. А към другите коментари, да, ако нямах гадже може би щях да спя с нея. Няма какво да се лъжем. Отделно моят приятел, с който бяха гаджета също мисля, че би ме разбрал. А към тези, които казват, че ако си влюбен не виждаш нищо друго мога да кажа, че за мен не е така. Аз като видя красива жена и се възхищавам. Човек има първа и втора сигнална система. Сексът и любовта са първа сигнална система. Те са инстинкт. Уважението е втора. То остава. Тъй като хората според мен са полигамни и да не говорим, че жените според мен изневеряват много повече от мъжете (по разказ на моите прителки за тяхното обкръжение). Сслед като умре любовта, ако няма уважение връзката заминава. Хората, които се опитват да докажат пред себе си, че когато са обвързани и не виждат нищо друго според мен лъжат и няма как да им се доверя на 1%. Според мен са хора, които искат да изневерят, но не им стиска. Не знам дали ми вярвате, но целунах момичето от уважение и за да я карам да се чувства неловко, защото според мен не е направила нещо тооолкова лошо, тъй като съм имал подобен опит и не мисля, че трябва да се самообвиняваме. Вече ако стане рецидив, човек да си му мисли. Има си всякакви хора. Има хора, които просто не могат да се устроят с един човек, така са програмирани. Всички си мислят, че те вредят на другите-еми, да, вредят в известна степен, но накрая се оказва, че вредят на себе си най-много, тъй като един ден осъзнават колко са самотни.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f1ff4bf27e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не бих се ядосала, а направо бих те оставила.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f3ed6ae3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Според мен тя осъзнава, че е била пияна и развързана, така че надали ти се сърди. По-скоро на себе си, че се превърнала в парцал онази вечер. Но на трезва жена не се отказва, че рано или късно ще ти отмъсти.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 96a09ad45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Стига сте обвинявали момичето. Всеки може да изпита похот и в момент на слабост да предприеме ирационални действия. Никой също така не е застрахован от влюбване, то не пита и може да се случи със всеки. Авторе, много мъжка постъпка особено целувката. Точно по този начин си показал че държиш на това момиче и на нейното достойнство. Разбирам те прекрасно защото съм бил в абсолютно същата ситуация и реагирах по абсолютно същия начин като теб. При мен проблема дойде по-късно защото дамата не се отказа а аз колкото и да съм от желязо в крайна сметка смъкнах гарда при един от поредните и опити ..и сега си сърбам попарата.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4fb819f3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Мерси за коментарите. Номер 21, какво се случи с теб? Авторът

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 96a09ad45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Ами размениха се ролите. Докато тя ме преследваше всичко си беше в рамките на нормалното. След като успя да ме прелъсти в момент на слабост от моя страна и то на няколко пъти, нещата се промениха коренно.
Оказа се голяма кучка, но не ми излиза от мислите. Сега гледам от страни новите и завоевания. Много е гадно, не си го причинявай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker