Той не харесва външният ми вид - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той не харесва външният ми вид
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 5351 пъти
Здравейте :)
Заглавието е ви се стори странно-защо все пал той е с мен каъо упреква външността ми. Не съм неподдържана, напротив. Винаги съм стилно облечена, прическата и грима са в тон сплред случая, поддържан маникюр, обувки, всичко. Аз не обичам неподдъежани и мърляви жени. Тренирам редовно, бивша боксьорка съм. Тренирала съм 13-14 годино, спортът ме е изградил и като външен вид и каъо характер. чмисля че е пределно ясно една жена боксьорка как би изглеждала, по-мускулесто тяло, стегнато, поддържано тегло. Вече не се състезавам но редовно поддърбам формата си с фитнес тренировки и той все по-често взе да изявява недоволството си от това че аз тренирам силово и поддържам мускулите си. Аз цял живот съм била така, харесвам тялото ми такова каквото е, мускулесто и стегнато, не съм в кожата си ако не е така. Не знам какъв му е проблема питах гл какво тогава харесва в мен, аз няма да променя цялата си физика самл заради него, при положение че структурата ми е такава. Казах му акл не е доволен от това, което вижда, пътя е свободен да си върви. Аз не искам да съм с човек който ме критикува постоянно и ми казва че изглеждам като травестит едва ли не. Той се ядоса като му казах така, какво очаква от мен да спра да се поддържам и да се отпусна ли?? Правилнл ли постъпих? Как да говоря с него и да му обясня че това съм аз? как да го накарам да приеме хобито ми? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: d303e51bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Правилно си постъпила, не се променял ако ще да е най-голямата ти любов!
Ти си, си ти и това няма да се промени, но не ставай кученце на някого, само защото иска да те направи по свой си вкус.
Като не те харесва, да си намери момиче според желанията си.
Не променяй нищо по теб, като се започне от косата до тялото, защото не може да угодиш на всички, ще вземе да се промениш, а накрая пак няма да е доволен, та дори и да е доволен, ти щастлива ли ще си?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5cb252d802
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, според мен този човек е недоволен от живота комплексар, и не знае какво иска. Какъвто и да беше външният ти вид, той пак щеше да те критикува. Не, че не те харесва, защото иначе нямаше да е с теб. Но и мис свят да беше, все щеше да намери нещо, за което да се хване. Просто изпитва вътрешна необходимост да мачка жената до себе си. Намери си друг човек, по-спокоен и уверен в себе си, за да си истински обичана и щастлива. Такива индивиди не са за семейство, ще ти почерни живота.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ec9f5799ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Няма какво да му се обясняваш, та той се държи неуважително. Трябва да се замислиш какво намираш у него. Ако е такъв смотаняк най добре му покажи пътя и не прави компромис защото рискуваш щастието си. Там навън има сто пъти по добри мъже които ще те харесват такава каквато си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d5c2ba600c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човека си е комплексиран по принцип и не му изнася, че ТИ не си!
У ляво и да си търси кротко слугинче.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bc290e89b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Просто не те харесва досатъчно. Не те приема, каквато си. Бягай от такива критикари. Ако един мъж те харесва, няма да ти прави забелжки, които са си направо грубиянски в твоя случай. Защо ги търпите такива? За не сте сами ли? ! Излагате се просто, уж имате самочувствие, но я явно е само на думи.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e130c249e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

6.   За мен е ужасно грозно ЖЕНА да има мускули според мен човека е бил честен с теб. Мъжа трябва да има мускули а не ЖЕНАТА! Една жена трябва да е нежна и красива... значи ти се гримираш поддържаш като жена, а имаш мускули? Според мене много правилно те е нарекъл без да се обиждаш. Просто не сте един за друг и това е хвани си някой с по-големи мускули и проблема ти е решен.

От една жена.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1f1fa18912
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре си постъпила, но още по-добре ще постъпиш, ако спреш да си губиш времето с него и час по-скоро го зарежеш, защото очевидно нямате бъдеще заедно.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b6369d3de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз пък не мисля, че приятелят на авторката е комплексар, просто не харесва мускулести жени.
Но наистина нямате бъдеще, след като той не харесва визията ти. Не се знае кога ще започне да те пренебрегва, заради други жени и не защото е женкар или не те обича, а просто защото всеки търси това, което му харесва. По- добре се разделете и си намери мъж, който няма против мускулестото ти тяло. Такива мъже не се намират често, но ги има.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7b3fce53b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Номер 6 за мен е УЖАСНО грозно жена да е слаба и постоянно зависима от мъже.
Авторке според мен този мъж не е за теб. На мен приятеля ми, ако ме нарече травестит и ме кара да се променям ще изхвръкне с шут през вратата. Или се харесваме такива каквито сме или не ни е писано да сме заедно.

От едно мускулесто момиче ;)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7f61d1530d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Супер си, не слушай какво ти казват някои които са в матрицата. Аз точно такива жени харесвам мускулести спортистки, и аз спортувам кикбоксьор съм и ще ми е супер да тренираме заедно с гаджето ми в залата. За мене пък лигавите напудрени женички не са изобщо секси, много по женствена и красива е жена без много грим но която е развила мускулатурата и потенциала на тялото си което знам как става, с много труд! Затова по добре си търси и ти гадже спортист да те оцени и не гледай другите които искат да те вкарат в разни техни калъпи.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f1dd1e8d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, авторке! Не можеш да го накараш насила да те приеме, също както и той няма право да иска да се променяш. Не сте един за друг. Но е прав за едно- мускулеста жена, а и боксьорка/извинявай, за мен това е зверство, не спорт! / не изглежда хич женствено, ами точно като травестит, съжалявам. Ужасна визия имат и мъже, с изкуствено напомпани и направо деформирани тела! Не знам кой ги е излъгал, че жените си падат по това, е, може би кифлите... Сещам се преди време прочетох една шега за сестрите Уилямс, тенисистките- някой ги беше нарекъл братята Уилямс... много точно! Затова си намери себеподобен и си решаваш проблема! Иначе да се поддържа човек във форма е чудесно, но без прекаляване! Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 05b0d6a762
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   НИКОГА АМА НИКОГА НЕ се отказвай от спорта заради някакъв п**льо.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 598eae2fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   И аз не харесвам мускулести жени, но това си е твоето желание и никой няма право, да ти казва каква трябва или не трябва да бъдеш. Както и ти не си длъжна, да се оправдаваш, да изпитваш вина или да се променяш.
И мисля, че не те обича достатъчно. Започне ли се с критиките... ясно.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d5c2ba600c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Н 6, абсурд е ти да си жена! Ти си някой чичка!
Единственият вариант да греша е да си "желе" което с подобни клишета на баш Гамьовци оправдава мързела си да се стегне малко и заприлича на човек...
Жените също имаме мускули, някои даже тренираме и си поддържаме телата.
Кво ли обяснявам... комплексарска му работа.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 47d3fec40d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Без лоши чувства искам да задам въпрос, на който държа да отговорят само жените - защо когато мъж ви каже, че не харесва нещо във вас го определяте като комплексар? И какво за вас означава това?

Доста от вас говорите/пишете наизуст, но малцина от вас са отваряли някога тълковен речник, за да научите значенията на думите. Няма нищо лошо в това да казваме един пред друг какво харесваме и какво не, но да казвате че някой е комплексар само защото е имал куража да бъде открит е жалко. Доста женска злоба лъха в подобни теми, когато нечие его е наранено...

Водолей, 1017

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8745a6c936
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Аз съм мъж и веднага ще кажа защо гаджето на автора е КОМПЛЕКСАР. Защото ако една жена НЕ те привлича физически, изобщо няма да тръгваш с нея само и само, за да я критикуваш, да рушиш самочувствието й и да я унижаваш. За мен този е мухльо и комплексар! Какво го умуваш, зарежи го! А фактът, че си тренирала бокс (познавам много такива момичета и всички имат стегнати и хубави тела), може да го кара да се чувства малоценен, той самият да не е доволен от себе си и да си избива комплексите върху теб! Зарежи го бе, жена! От мъж мрънкач по-лошо нещо няма!

Julian

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1f1fa18912
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Между другото, редно е да се уточни какво би следвало да се разбира под "мускулеста жена". Това е важно, защото жена с прекалено много мускули (тип Станка Златева) наистина не е женствена (самата Златева е много симпатична, но колкото и направена да съм я виждал по телевизията, някак си така и не мога да я възприема като жена, макар отново да подчертавам, че е страшно чаровна), или поне не в класическия смисъл на думата. Само че едно е жена да има мускулите на щангистка, или боркиня (не знам дали така се наричат жените, занимаващи се с борба, но това едва ли е най-важното), а друго е да има мускулите на една лекоатлетка, както е например Ивет Лалова, която си е много женствена, макар и адски мускулеста.

А какво да кажем за новия еталон за красива жена - фитнес модел със стегнато и МУСКУЛЕСТО тяло, каквото имат Биляна Ѝотовска, Ан Джи, Яна от "Сървайвър" и купища фитнес модели, които може да видите в Ютюб и/или Фейсбук, Инстаграм, Снапчат и къде ли още не...

С други думи - не може току-така да се слагат етикети на мускулестите жени, защото е редно да се прави разликата между напомпаните с химия женски животни и мацките, спазващи режим и трениращи във фитнеса, които също са с мускули, но те им стоят по много красив начин.

Така или иначе, много отдавна мина модата на слабите жени тип Кейт Мос, или пък Николета Лозанова (която не е и чак толкова слаба, всъщност). Искаш ли в 21 век да си топ и да се котираш на най-високо ниво си трябва и поне малко мускул, затова и не е никак случайно, че почти няма популярно женско лице в ефира, което да не отделя поне 2-3 пъти седмично на занимания във фитнеса, особено пък ако е от новите бръмчалки, готови на всичко за своите 5 минути слава.

В заключение - не знам авторката от кой тип мускулести жени е, но личните ми наблюдения след вече 16 години тренировки в залата е, че жените с атлетично телосложение събират много повече мъжките погледи и въздишки, отколкото тези, които са слаби и безформени, или пък прикриващи недостатъци зад тесни клинове, а когато се съблекат по бански и лъсва грозната истина...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 78457ae30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   И аз съм с по-мускулеста физика(умерено), но на мен се харесва. КАКТО и на мъжете в живота ми.

Обикновено тези мои партньори, които са имали нещо против през годините - са хилавки - и физически и душевно, понеже, за да си позлволи някой да критикува нещо красиво, е проява на лош вкус и злобливост. Следователно - са бивши. :)

Онези, които не ме намират за привлекателна, не се занимават с мен, и това ми е пределно ясно.

Бат' Джулиън е прав.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 10d54ca4cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Абе, хора извинете ама какво значи "комплексар" или пък "УЖАСНО грозно жена да е слаба и постоянно зависима от мъже". Научете се че човек е красив или грозен само душевно, другото е кой как се харесва!!! На мен пък може да ми харесва да съм слаба и да разчитам на мъжа до мен да ме защити. Защо трябва да обиждате слабите или пък от друга страна по-мускулестите момичета, че са като травестити? Пича, за да тръгне с момичето явно я е харесал и е видял нещо в нея, не мисля че е толкова фатална неговата забележка, бас ловя, че всеки от вас е правил забележка на приятеля си... дори и да не сте, сте си го помисляли. Принципно е така ако не те харесва какво прави с теб, но имай предвид, че е бил все пак честен, не е нужно да се променяш щом се харесваш така. Просто му кажи, че на теб така ти е добре и ще трябва да те приеме и от там нататък ще видиш колко истински иска да е с теб. :)

от едно НОРМАЛНО момиче, нито много слабо, нито мускулесто :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 14728bf664
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   До № 20, не си прав/а, защото това че жена има мускулесто тяло, не значи че може да се защитава сама и не й е нужен мъж.
Аз като съм слаба теглото ми е 40, но мога сама да се защитавам, до колкото мога и го правя.
По тялото, не може да правиш извадки, кой какво иска и какво умее!
Пича, както се изрази, е тръгнал с нея по ред причини, но наистина не е ок една жена да бъде обиждана по този начин.
За една жена е небходимо да бъде красива в очите на половинката си, дори и другите да не я имат за привлекателна.
Ако мъжът до нея я мачка, защо въобще е с нея?
Той я е "взел" с такова тяло, защо още в началото не й е казал, че мускулестото й тяло не го привлича?
Никога не съм предивявала претенции относно външен вид, ако ще да съм с клошар, щом го обичам и го харесвам, значи съм го приела такъв какъвто е, никога не критикувам другите, защото аз самата не съм перфектна.
Да, нейният приятел е комплексирано същество!!!

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a27762fc05
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   От №20 до №22 като цяло си права, но не си ме разбрала съвсем точно, тези думи бяха относно комемтара на №9 „ за мен е УЖАСНО грозно жена да е слаба и постоянно зависима от мъже”.... не може да се квалифицира какво е грозно и какво не, всеки човек е различен, харесва различни неща. Говорим тук, че някой е бил комплексиран пък друг също обижда.. никъде не съм казала, че слабата жена задължително се нуждае от мъж, за да бъде защитавана или нещо подобно!
Колкото до другото вече казах, всеки трябва да бъде такъв, какъвто е. Тя е избрала да бъде мускулеста, а пък той е бил искрен с нея, че това не му харесва. Да така е, „взел”я е с това тяло, но както горе казах най-вероятно нещо в характера и го е впечатлило. В една нормална връзка всеки може да си позволи да критикува другия... а и все пак не става ясно момичето ли тълкува думите на приятеля си че е като травестит или той буквално и е казал че е като травестит. Затова казвам че проблемът не мисля че е кой знае какъв. Все пак, тя е ясно му е казала че няма да се промени.. и ако той не я харесва е свободен да си върви, това е най-правилното решение.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4cd0d4ba27
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Няма какво да му обясняваш. Щом ти си О. К. със себе си, значи си на правилния път. Ти имаш право на мъж, който те харесва такава, а той да търси жена според собствения си вкус.
Само напред и нагоре!
Бъди щастлива!

жена

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b177c48b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

25.   Жено, никой мъж няма да те ще с тая "стегната" фигура, повечето ще бягат да се спотайват да не ги пребиеш. В природата на жената е да бъде слаба, а мъжът да е силен, за да има равновесие! Ти ако се напомпаш с една камара стероиди и боклуци и заприличаш на 100-килограмов бодибилдър в стил Арнолд Шварценегер, за какво ти е мъж? ! Нали можеш да се оправяш сама, нали си си самодостатъчна, нали можеш сама да надвиваш и да пребиваш бандитите, които посреднощ те хващат на улицата и нямаш нужда от мъж? Всеки мъж с нормални, стандартни наклонности, бива със смачкано достойнство и топки от такава мускулеста жена, защото неговите мускули стават непотребни. А тия педали от Запада, които се навиват да ходят с 2м. по-високи бодибилдърки и да се женят за тях ги остави, на тях им промиват мозъците чрез хипноза. И коя си ти, че да му се сърдиш, че те нарича травестит??? Ми с пълно право си те нарича травестит човека. От такава жена как можеш да очакваш деца, с тия мускули и с тоя хормонален дисбаланс, причинен от тия химии, с които се тъпчеш всеки ден? Няма да можеш да го промениш и да го накараш да приеме хобито ти, колкото и да се опитваш. По-добре ТИ си намери някой друг мъж и го напусни, като не ти изнася!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0000258d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Хубаво е една жена да е стегната ама ти сигурно приличаш на мъж. Един мъж иска да се чувства все едно е с нежно създание, губи се чувството за жена. Още повече щом тренираш бокс нищо чудно и да си по-силна от него. Аз примерно не харесвам жени с мускули.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4f84b91cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Първо, не искам да обидя авторката по никакъв начин, най-малкото не знам как изглежда. Това е неин избор, нека изглежда, както пожелае. Но ще споделя, че мен също ме отблъскват мускулести жени. Губи им се женствеността, все едно гледаш някакъв пич насреща... Само мисълта да имам интимни отношения с такава мъжкарана е отблъскваща, какво остава за реализацията. Една жена трябва да бъде нежна, грациозна и уязвима. Приятелката ми няма грам мускул и ми става толкова добре, когато я гушна, толкова крехка и деликатна. За леглото няма да отварям и дума, цялата е секс, гори.

М32

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 дни
hash: 523840cc0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Момиче, сбъркана си и отиваш към това да станеш активна лесбийка. Спирай всякакви тренировки и простотии и се превърни в нормална жена. Никой мъж няма да си легне с някаква напомпана мъжкарана, освен ако не е откачалник като тебе.

 
  ...
преди: 6 години, 7 дни
hash: 81b013da4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   1. Има причина напомпаните жени да бъдат наричани "мъжкарани" и тя е породена от факта, че те са... с мъжки фигури.

2. Прекаляването с каквото и да е, никога не води към нещо добро.

3. Всички изказали се по-горе жени, нарекли приятеля на авторката с определението "комплексар", са всъщност доста комплексирани, но зад клавиатурата е много лесно да се правят на съдници и психоложки.

4. Същите тези от точка 3 надават задружно вой, тъй като дори и марсианците са запознати с прословутата женска задружност, когато една от тях бъде уязвена (особено, когато наистина има защо да се чувства такава).

5. Повечето напомпани типове от мъжки пол са прикрити или неосъзнати комплексари и самочувствието им щеше да е сериозно смачкано, ако не бяха именно мускулите им, които да им вдъхват увереност.

6. Приятелят на авторката бива наречен "комплексар", защото!? Той всъщност е смелчага, който е имал ДОБЛЕСТТА да бъде ИСКРЕН с жената до себе си (макар и да е мъжкарана). Да, по-добре е една жена да чуе истината, дори и да не ѝ харесва, отколкото да се оставя да я будалкат със захаросани "благородни" лъжи. Обаче вие жените сте странно племе и обичате/очаквате редовно да чувате колко сте прекрасни и незаменими, макар и често сами осъзнавайки, че това въобще не е така. Паническото бягане от фактите, непризнаването им, също е признак на комплекси.

7. Авторката да се благодари, че има откровен мъж до себе си, който не я лъже. Той може и да не е имал за цел да обиди авторката, но и тя - вероятно приемайки по-силно неговите думи (жените обичат да преувеличават) - не казва съвсем точно какво е чула от него и така оставя поле за гадаене от страна на четящите тук.

8. Този мъж може и на пръв поглед да не е най-подходящият за нея, но нищо чудно да се окаже възможно най-добрият за нея! Защо ли!? В живота обикновено се получава така, че при наглед "идеалните" всъщност един ден избиват неподозирани поведенчески черти и/или привички, които разказват играта на този, който прибързано ги е възприел за идеални. Ако думите ми не бяха верни, нямаше да сме свидетели на безпрецедентен бум на млади и хубави разведени майки на по 20-25 години, които са останали разочаровани от иначе симпатичните си напомпани бивши съпрузи или приятели. Да, физическото привличане е еднакво важно и при двата пола, но жените доказано мислят с "долната глава" повече от мъжете, залитат в погрешна посока и после се чудят как са оставили някакъв ръб да ги прави на глупачки. Това, в доста по-слаби мащаби, се случва и по обратния път - неориентирани мъже-будали хлътват по някоя кифла и после трошат маса нерви, време и пари по нея, докато един ден осъзнаят, че всичко е просто пари и интерес. Но повечето българи по естествен начин са застраховани от номерцата на такива кифльоци, тъй като нямат парите, които са основната цел на занятието. :)


Аз преди няколко месеца имах няколко срещи с една подобна мъжкарана от Хасково (странно, но и тя беше бивша боксьорка и кикбоксьорка - дано не се окаже авторката :)), която имаше прекомерно количество мускули, стоящи ѝ грозно на мъжко-женското тяло. На гръдния кош имаше мускули, а не гърди. На корема имаше отвратително релефни плочки, които биха стояли грозно дори на мъж. Носът ѝ е бил чупен няколко пъти и изглеждаше като тези мафиоти по филмите с криво зарасналите носове и широки челюсти. Но това не ме спираше. Всъщност по-лошото беше, че тя допълнително рушеше женското в себе си, като се държеше като мъж, пиеше бира като мъж, пушеше на улицата като мъж, беше грубовата и устата като мъж. Носеше и само широки панталони с военни шарки, без поли и рокли, нито дори тесни панталони и клинове. Добави към това и пълното отсъствие на грим (дори спирала на миглите и гланц за устни не ползваше), за да стане картинката пълна. Е, напъвах се аз да не обръщам внимание на мъжкото в нея, за да усетя женственото, но тя самата не създаваше предпоставки за това. Цял живот е била в мъжка компания на улицата и психологически беше безвъзвратно променена - до степен да е с мъжко мислене. Момичето имаше някакъв неин си чар, но определено не беше мой тип и щеше да се впише по-добре редом до мъж, харесващ изявени мъжкарани. Накрая ме попита защо не искам да продължим да се опознаваме, аз ѝ отговорих искрено (като приятеля на авторката), че харесвам женствени жени, а защитната ѝ реакция я накара да сипе обиди и да излее два тона помия по мой адрес - неща, които не са верни, но в яда си беше решила да си отмъщава. Това пък дори ме зарадва, защото се показа в най-лошата си светлина, макар дотогава да играеше ролята на възпитана. За нея всяка жена, която не тренира и няма силно развита (грозна според мен) мускулатура, е "мухла". Точно тази дума употребяваше.

Сега съм с жена, която е страшно женствена, с фина фигура около 160 см/45 кг, с големи и красиви стегнати гърди, с големи естествени устни, с приятно загатнато спортно тяло, без широки рамене или груби мускулища. Тренира пилатес и йога (там доста я озорват с някои силови упражнения, но притежава воля и търпи), храни се здравословно, ходим по 5-10 км дневно, чукаме се по 3-7 пъти в денонощието, обича ме, цени ме, работи и не е с мен заради пари. Има елегантно-закачлив стил на обличане, почти винаги с дълбоки деколтета (но не показно или кичозно като евтините кифли). Всеки ден е с изненадващо различни дрехи, обувки и обеци, редовно посещава салони за красота, а всяка вечер отделя по два часа, за да се маже с кремове за тяло и маски на лицето. Това изисква жертви, но го прави, защото поддържаната кадифена кожа си има цена. И на нея ѝ се иска да си хапва вредна храна, но волята ѝ е по-силна. Много страстна и енергична жена. Никога не ми е скучна. На 40 години изглежда по-стегната от 90% от 20-годишните. Като недостатъци: доста е разговорлива и често е нервна без причина, но това важи и за почти всички жени. :) Тя харесва едри мъже с леко бирено коремче и категорично НЕ харесва напомпани гардероби; особено тези от тях, които парадират с постиженията си от залата, където са блъскали години наред.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker