Скъпите коли и жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (81463)
 Избор на редактора (69)
 Любов и изневяра (18369)
 Секс и интимност (9734)
 Тинейджърски (18489)
 Семейство (3869)
 Здраве (6707)
 Спорт и красота (3550)
 На работното място (1530)
 Образование (4518)
 В чужбина (1008)
 Наркотици и алкохол (827)
 Измислени истории (695)
 Проза, литература (1297)
 Други (10795)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Скъпите коли и жените
преди: 6 месеца, 26 дни, прочетена 2499 пъти
Здравейте!
Момче съм, малко над 20 годишен. Ще се радвам да споделят своите наблюдения всички, които имат опит. Имали ли сте случаи, в които притежаването (карането) на скъпа кола да е повишило женското внимание към вас, да ви е помогнало да се докопате до секс. Много хора ще кажат, че въпросът е детински, че зависи от жената, от възрастта й, че е важно какъв си като човек. Всичко това го знам. Но питам - мислите ли, наблюдавали ли сте при равни други условия и обстоятелства, скъпата кола да повишава шансовете?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 25 дни
hash: 0319bbcdef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Винаги има тест на мъжа на платежоспособност.

 
  ...
преди: 6 месеца, 25 дни
hash: 3aba72baaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Изследване показва, че високото IQ и доброто отношение помага за "докопването до секс".
Иначе бившият ми приятел караше джип. Настоящият дори няма кола. Въпреки това предпочетох него.
Не е изключено да успееш да привлечеш някоя жена със скъпата кола, но тя ще очаква скъпи подаръци, скъпи почивки, скъпи ресторанти. Това можеш ли да си го позволиш ?

Палачинка

 
  ...
преди: 6 месеца, 25 дни
hash: f50d1b975d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Разбира се.
Жена

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 25 дни
hash: 9ed47c24c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ти не разбра ли, че от едно време нататък жените вече гледат само авантата. Дават ти секс и нещо като любов, колкото да ти замажат очите и това е. Всичко вече се превръща в интерес и нищо повече. И така... до не знам си кога, а каква е градивната цел - никаква идея. Ще трябва да попиташ някоя г-ца из коментарите ако намериш. :)

 
  ...
преди: 6 месеца, 25 дни
hash: a2e3e80478
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Помага, разбира се. Като съм в колата (Mitsubishi Pajero) и съм на светофара заедно със студентските автобуси (94 и 280 в София) и мацките ме гледат през прозореца и се усмихват. Ненужно е да казвам, че преди да взема колата не ми се усмихваха по такъв начин. Случвало ми се е и на пешеходна пътека докато чакам да минат пешеходците, момичета да ме заглеждат и да се усмихват.

Колкото и да твърдят обратното, жените са доста материалистични. Номер 2 горе е писала, че IQ-то било помагало. Абсурдно. IQ-то вреди. Мога да решавам тройни интеграли, диференциални уравнения и пиша алгоритми за обработка на сигнали. Ама това на никоя жена не ѝ пука, абсолютно на никоя. Затуй пиша си алгоритмите, изкарвам си заплатата, купувам си сравнително добър джип и едва тогава почва да им пука. И лещите, разбира се. С диоптрични очила не става. Като ме видят в черния джип със слънчевите очила, никоя не предполага, че в душата си съм зубър-математик. Колкото и да твърдят обратното, всъщност жените са доста повърхностни. М а с о в о! Аз реших да се възползвам от тази "пролука" в системата както много други мъже преди мен.

Дори народът го е възпял този "процес":

"Кат се жиниш, Кате, мен да вземиш. (х2)
Кате, мен да вземиш.

Да не вземиш, Кате даскалчето, даскалчето,
Кате, къща нема, Кате, къща нема! "

Лирическият герой информира Катето да не се жени за даскалчето (с високото IQ), защото, видиш ли, даскалчето нямало къща.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 25 дни
hash: ab2a7757bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да, скъпата кола може да повиши шансовете ти, но ще е по- скоро за нещо мимолетно или за повърхностна връзка. Много от така наречените кифли се привличат от такива неща, така че зависи какво търсиш. Не съм момче, но горе- долу това са ми наблюденията от относно някои момичета.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 25 дни
hash: d66bf28aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Да, повишава интереса най-вече у златотърсачките.

 
  ...
преди: 6 месеца, 25 дни
hash: faf81021c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Хаха изследванията показвали, айде малко по-сериозно. Жените не са тъпи и като ги питат в анкета естествено, че ще кажат умът и отношението. Никоя няма да каже паричките, скъпите коли и да се държи с мен като боклук. Не само в България на много места гледат основно парите и колите, има изключения и те не са малко, но по-лошото е, че и някои свестни започнаха да стават изцяло материалистки.

 
  ...
преди: 6 месеца, 25 дни
hash: 14f41648ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не, защото като се запозная с някого, не си споделям модела а на колата. Човек, който би ми обърнал внимание, само заради возилото ми, освен ако не сме в един авто клуб или нещо от тоя род, просто е недостоен за МОЕТО.

Не става поредния "батка", моля те!

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 24 дни
hash: 1f79cdb54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Скъпа кола може да е BMW, Mercedes, Audi и др., но се съмнявам, че някой, който е направил преход от мазда към горните ще напише тук мнение. Ако трябва да направим едно философско обобщение, то е, че ще ти помогне да привлечеш внимание, но какво от това? Нещата не приключват с това и е по-важно какви момичета ще дойдат при теб толкова бързо и лесно - явно някакви златотърсачки. Ако това е, което искаш...

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 23 дни
hash: d7fb95dc3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Повечето ми приятелки харесват модерните коли. Не знам защо, честно, аз си карам пунто от 2003г. и изобщо не ми пука, приятелят ми дори нямаше собствена кола, когато тръгнахме, караше старата кола на баща си, сега си взе по-хубава, по-тиха е и има климатик, но не е от въпросните скъпи модели, където заплатата ти отива за гориво и части. Все пак, към въпросът ти, да, доста жени се впечатляват когато видят някой с баровска кола, но това е някакво временно чувство. Ако мислиш да си вземеш скъпа кола, която не би си взел, ако не искаше да впечатляваш жени, по-добре си вземи кола, която ще можеш да поддържаш и ще ти върши работа. Не ти трябва жена, която се впечатлява от купчина ламарина.

 
  ...
преди: 6 месеца, 23 дни
hash: cd349f04b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Представлява интерес само за бесните материалистки. Ако те интересуват такива - да. Хубава кола = възможности = дивиденти = фукня и завистливи погледи от другите кокошки = "докопване до секс".
Дали мъжът има каквато и да е кола, е без значение за мен. Не познавам и жени, които да се вълнуват от подобни въпроси. Но това е моята среда, моите приятелки и познати. Както става ясно от предишните коментари, има доста, които биха дали мило и драго за някой с лъскаво джелезо на четири търкалета.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: a54e612a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторът съм. Има ли мъже, които са били в ситуацията, описвана от №5 - директно да са чувствали осезаема разлика със и без хубава кола?

 
  ...
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: 8733f40b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Давам ти пример, познат с прекалено много пари, не той а по-скоро родителите му, под много пари визирам кола за 200 хиляди, огромна къща в гърция и на ред други места. Ставам свидетел на следното:
Тузарско заведение в София, пича идва със страшна мадама, като тя води със себе си още 2 приятелки. Пред "приятелката" си казва на едно от момичетата с което дори не се познава. Ти ще ми правиш "френска любов" при което тя не реагира по никакъв начин, леко се усмихна и до там, нито звук от "гаджето" му. Не знам като шега ли го прие, но както и да е аз си тръгнах. След два дни го засичам и от чисто любопитство питам при което той отговаря: 'Ти как мислиш? '. Склонен съм да му вярвам, след още една две засичания с него при който той беше с различни жени забелязъх следното. Момичетата са красиви, но с извинение прости, търпят абсолютно просташко поведение, буквално са третирани като вещ, те дори не се възползват от него за да изцицат пари за да постигнат нещо в този живот, изобщо не си правят труда да вложат каквито и да е усилия да бъдат самостоятелни. Живеят за момента в крайна сметка не се знае кога ще се качат в такава кола, кога ще са пак на почивка в неприлично големите му къщи, кога ще ходят в заведения и да пръскат 2-3 хиляди лева за салфетки и Мует. Та на въпроса ти. Да има такива жени който се влият от тези неща. Но са от този тип. С две думи има си жени и "жени" но една истинса жена която е свикнала да се бори и да постига цели никога няма да търси коли, имоти и тн. Ще търси човек с който заедно да изкачът стълбицата на живота.

 
  ...
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: fedd52a9a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Аз пък, първото нещо с което се хваля е, че имам голям член. Знаеш ли защо? Защото тогава искат секс и не им пука колко пари имам. Но ако се похваля със скъпата кола, тогава вместо секс ще искат пари и няма да ми пуснат без да си платя. Да не съм луд да се прецакам?

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 20 дни
hash: f74f5641e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Познавам много готини мъже с хубави коли, но не им върви с жените. Да ти кажа ли авторе защо? ! Стискат се за сметките, не купуват едно цвете на жените си и си мислят, че колата е*е. Не е*е отношението, хубавото прекарване и т. н. Мъж и да няма кола изобщо, а да прави за мен всичко по силите си и да виждам, че е коректен, всичко е наред. И за протокола, красива съм;)

 
  ...
преди: 6 месеца, 20 дни
hash: 14dd682581
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Да, скъпата кола повишава шансовете - защото това говори за успешен и подреден живот (а дали е така, не се знае). Не мисля, че която и да е било самоуважаваща се жена би се качила в грозна таратайка, която е пред разпадане. Аз не се качвам в такива, предпочитам или хубава кола, или да си ходя пеш.
Жена

 
  ...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: 21b3c1e79b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Хахах номер 5 разби

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: 2e4c255f00
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Авторе, то иска ли питане. Да, не всички мадами гледат това......да, можеш да сваляш жени и без външни ресурси, но като процент успеваемост богатото момче, дори и малко по-грозновато и тъпо, направо те смазва.
Проверено и проверявано и доказвано милионократно.

А когато стане дума вече и на по-зряла възраст за нещо сериозно, за брак и т.н., един финансово подплатен мъж е в пъти по-желан. И ще ти кажа защо. Не защото жените са супер материалистки, тук вече не говорим за лъскави коли, охолен живот и т.н. А жената мисли, какво бъдеще ще осигури на поколението си-мизерно или да води някакъв що годе нормален живот. Нахранени, облечени, в приличен апартамент, да има пари за обучение, да им се даде старт на децата и така.

 
  ...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: a54e612a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Мъж съм. Може би съм по-смотан, ама това дето казва номер 15 не си го представям. Я кажете някой действал ли е наистина по тоя начин.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: 68c6baca6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   И тъй-като откровеноста на н 19 не изнася, са и набили единичките, иначе питат, но не защото искат да знаят, а за да влязат в спорове и убеждават жените как трябва да мислят и какво задължително трябва да приемат. И не разбират защо си стоят на злобарки :)

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: 68c6baca6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   22, не съм 15, но съм жена :) на 15 може и да му е подействал номера при някоя действително яко закъсала, а яко закъсала е обикновено нежелана от други...
Представяш ли си да тръгне с големите приказки за големия...и на края да извади нещо за смях хаххаах. Човек вярващ в своя и своите възможности няма да тръгне така да "лови" това си е закъсаляк и за подобни може и да действа.

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: c79d27fd43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Да.

Точно с тези, дето много ги вълнува това какво караш, дали искаш да правиш нещо повече от секс е друг въпрос. Внимавай само да не объркаш нещата.

бивш пешеходец, колоездач, и собственик на скъпи коли.

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: a54e612a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Авторът към 25. Ами да де, аз за това дали ще ми помогне за секс имам впредвид. А ти пишеш, че си бивш пешеходец, а сега си със скъпи коли. Е голяма ли е промяната в женското внимание към теб?

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 2e4f1933c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   За да разведря малко темата, ще кажа, че за мен като жена колите се делят на "бели", "сиви", "червени", "черни" и прочее. Аз абсолютно не съм в състояние нито да различа, нито да запомня марките. Може би защото не шофирам. Нали се сещате колко определяща е в очите ми колата, която кара мъжът? Въобще не ме интересува! Веднъж имах следната комична случка. Приятелят ми кара сива кола (естествено нямам никаква представа каква марка е). И спираме пред един магазин, за да си купя аз кока кола. Позабавих се малко, напазарувах и други неща и забързано излизам от магазина, сядам с торбата в колата, започвам да ровя в нея из продуктите и да изреждам: "Аз, миличък, освен безалкохолно, взех и бира за теб, и малко домати, и суджук купих, и прах за пране... Хайде да тръгваме към нас, че стана сто часа". В този момент вдигам глава и срещам напълно ошашавения поглед на абсолютно непознат човек зад волана, който ме гледа в потрес. Оказа се, че просто съм седнала в друга сива кола, в която друг някакъв джентълмен чака жена си пред магазина. А моят приятел в това време отчаяно натиска клаксона, белким ми привлече вниманието, но кой да чуе. Аз и звук на клаксон не различавам, освен на пешеходна пътека. Толкоз от мен по темата колко са важни колите за жените.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: a54e612a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Въпрос към номер 5. Пич, ти не пишеш възползва ли се да докараш нещата до секс, при положение, че виждаш интереса към теб, щом караш Mitsubishi Pajero?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker