Скъпите коли и жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (85772)
 Избор на редактора (162)
 Любов и изневяра (19599)
 Секс и интимност (10124)
 Тинейджърски (18982)
 Семейство (4158)
 Здраве (7040)
 Спорт и красота (3687)
 На работното място (1696)
 Образование (4903)
 В чужбина (1101)
 Наркотици и алкохол (844)
 Измислени истории (706)
 Проза, литература (1367)
 Други (11396)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Скъпите коли и жените
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 4669 пъти
Здравейте!
Момче съм, малко над 20 годишен. Ще се радвам да споделят своите наблюдения всички, които имат опит. Имали ли сте случаи, в които притежаването (карането) на скъпа кола да е повишило женското внимание към вас, да ви е помогнало да се докопате до секс. Много хора ще кажат, че въпросът е детински, че зависи от жената, от възрастта й, че е важно какъв си като човек. Всичко това го знам. Но питам - мислите ли, наблюдавали ли сте при равни други условия и обстоятелства, скъпата кола да повишава шансовете?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 0319bbcdef
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Винаги има тест на мъжа на платежоспособност.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3aba72baaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Изследване показва, че високото IQ и доброто отношение помага за "докопването до секс".
Иначе бившият ми приятел караше джип. Настоящият дори няма кола. Въпреки това предпочетох него.
Не е изключено да успееш да привлечеш някоя жена със скъпата кола, но тя ще очаква скъпи подаръци, скъпи почивки, скъпи ресторанти. Това можеш ли да си го позволиш ?

Палачинка

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f50d1b975d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Разбира се.
Жена

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9ed47c24c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Ти не разбра ли, че от едно време нататък жените вече гледат само авантата. Дават ти секс и нещо като любов, колкото да ти замажат очите и това е. Всичко вече се превръща в интерес и нищо повече. И така... до не знам си кога, а каква е градивната цел - никаква идея. Ще трябва да попиташ някоя г-ца из коментарите ако намериш. :)

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a2e3e80478
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

5.   Помага, разбира се. Като съм в колата (Mitsubishi Pajero) и съм на светофара заедно със студентските автобуси (94 и 280 в София) и мацките ме гледат през прозореца и се усмихват. Ненужно е да казвам, че преди да взема колата не ми се усмихваха по такъв начин. Случвало ми се е и на пешеходна пътека докато чакам да минат пешеходците, момичета да ме заглеждат и да се усмихват.

Колкото и да твърдят обратното, жените са доста материалистични. Номер 2 горе е писала, че IQ-то било помагало. Абсурдно. IQ-то вреди. Мога да решавам тройни интеграли, диференциални уравнения и пиша алгоритми за обработка на сигнали. Ама това на никоя жена не ѝ пука, абсолютно на никоя. Затуй пиша си алгоритмите, изкарвам си заплатата, купувам си сравнително добър джип и едва тогава почва да им пука. И лещите, разбира се. С диоптрични очила не става. Като ме видят в черния джип със слънчевите очила, никоя не предполага, че в душата си съм зубър-математик. Колкото и да твърдят обратното, всъщност жените са доста повърхностни. М а с о в о! Аз реших да се възползвам от тази "пролука" в системата както много други мъже преди мен.

Дори народът го е възпял този "процес":

"Кат се жиниш, Кате, мен да вземиш. (х2)
Кате, мен да вземиш.

Да не вземиш, Кате даскалчето, даскалчето,
Кате, къща нема, Кате, къща нема! "

Лирическият герой информира Катето да не се жени за даскалчето (с високото IQ), защото, видиш ли, даскалчето нямало къща.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ab2a7757bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да, скъпата кола може да повиши шансовете ти, но ще е по- скоро за нещо мимолетно или за повърхностна връзка. Много от така наречените кифли се привличат от такива неща, така че зависи какво търсиш. Не съм момче, но горе- долу това са ми наблюденията от относно някои момичета.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: d66bf28aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Да, повишава интереса най-вече у златотърсачките.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: faf81021c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Хаха изследванията показвали, айде малко по-сериозно. Жените не са тъпи и като ги питат в анкета естествено, че ще кажат умът и отношението. Никоя няма да каже паричките, скъпите коли и да се държи с мен като боклук. Не само в България на много места гледат основно парите и колите, има изключения и те не са малко, но по-лошото е, че и някои свестни започнаха да стават изцяло материалистки.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 14f41648ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не, защото като се запозная с някого, не си споделям модела а на колата. Човек, който би ми обърнал внимание, само заради возилото ми, освен ако не сме в един авто клуб или нещо от тоя род, просто е недостоен за МОЕТО.

Не става поредния "батка", моля те!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1f79cdb54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Скъпа кола може да е BMW, Mercedes, Audi и др., но се съмнявам, че някой, който е направил преход от мазда към горните ще напише тук мнение. Ако трябва да направим едно философско обобщение, то е, че ще ти помогне да привлечеш внимание, но какво от това? Нещата не приключват с това и е по-важно какви момичета ще дойдат при теб толкова бързо и лесно - явно някакви златотърсачки. Ако това е, което искаш...

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d7fb95dc3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Повечето ми приятелки харесват модерните коли. Не знам защо, честно, аз си карам пунто от 2003г. и изобщо не ми пука, приятелят ми дори нямаше собствена кола, когато тръгнахме, караше старата кола на баща си, сега си взе по-хубава, по-тиха е и има климатик, но не е от въпросните скъпи модели, където заплатата ти отива за гориво и части. Все пак, към въпросът ти, да, доста жени се впечатляват когато видят някой с баровска кола, но това е някакво временно чувство. Ако мислиш да си вземеш скъпа кола, която не би си взел, ако не искаше да впечатляваш жени, по-добре си вземи кола, която ще можеш да поддържаш и ще ти върши работа. Не ти трябва жена, която се впечатлява от купчина ламарина.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: cd349f04b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Представлява интерес само за бесните материалистки. Ако те интересуват такива - да. Хубава кола = възможности = дивиденти = фукня и завистливи погледи от другите кокошки = "докопване до секс".
Дали мъжът има каквато и да е кола, е без значение за мен. Не познавам и жени, които да се вълнуват от подобни въпроси. Но това е моята среда, моите приятелки и познати. Както става ясно от предишните коментари, има доста, които биха дали мило и драго за някой с лъскаво джелезо на четири търкалета.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: a54e612a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторът съм. Има ли мъже, които са били в ситуацията, описвана от №5 - директно да са чувствали осезаема разлика със и без хубава кола?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8733f40b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Давам ти пример, познат с прекалено много пари, не той а по-скоро родителите му, под много пари визирам кола за 200 хиляди, огромна къща в гърция и на ред други места. Ставам свидетел на следното:
Тузарско заведение в София, пича идва със страшна мадама, като тя води със себе си още 2 приятелки. Пред "приятелката" си казва на едно от момичетата с което дори не се познава. Ти ще ми правиш "френска любов" при което тя не реагира по никакъв начин, леко се усмихна и до там, нито звук от "гаджето" му. Не знам като шега ли го прие, но както и да е аз си тръгнах. След два дни го засичам и от чисто любопитство питам при което той отговаря: 'Ти как мислиш? '. Склонен съм да му вярвам, след още една две засичания с него при който той беше с различни жени забелязъх следното. Момичетата са красиви, но с извинение прости, търпят абсолютно просташко поведение, буквално са третирани като вещ, те дори не се възползват от него за да изцицат пари за да постигнат нещо в този живот, изобщо не си правят труда да вложат каквито и да е усилия да бъдат самостоятелни. Живеят за момента в крайна сметка не се знае кога ще се качат в такава кола, кога ще са пак на почивка в неприлично големите му къщи, кога ще ходят в заведения и да пръскат 2-3 хиляди лева за салфетки и Мует. Та на въпроса ти. Да има такива жени който се влият от тези неща. Но са от този тип. С две думи има си жени и "жени" но една истинса жена която е свикнала да се бори и да постига цели никога няма да търси коли, имоти и тн. Ще търси човек с който заедно да изкачът стълбицата на живота.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: fedd52a9a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Аз пък, първото нещо с което се хваля е, че имам голям член. Знаеш ли защо? Защото тогава искат секс и не им пука колко пари имам. Но ако се похваля със скъпата кола, тогава вместо секс ще искат пари и няма да ми пуснат без да си платя. Да не съм луд да се прецакам?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 28 дни
hash: f74f5641e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   Познавам много готини мъже с хубави коли, но не им върви с жените. Да ти кажа ли авторе защо? ! Стискат се за сметките, не купуват едно цвете на жените си и си мислят, че колата е*е. Не е*е отношението, хубавото прекарване и т. н. Мъж и да няма кола изобщо, а да прави за мен всичко по силите си и да виждам, че е коректен, всичко е наред. И за протокола, красива съм;)

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: 14dd682581
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

19.   Да, скъпата кола повишава шансовете - защото това говори за успешен и подреден живот (а дали е така, не се знае). Не мисля, че която и да е било самоуважаваща се жена би се качила в грозна таратайка, която е пред разпадане. Аз не се качвам в такива, предпочитам или хубава кола, или да си ходя пеш.
Жена

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 21b3c1e79b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Хахах номер 5 разби

 
  ... горе^
преди: 1 година, 22 дни
hash: 2e4c255f00
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Авторе, то иска ли питане. Да, не всички мадами гледат това......да, можеш да сваляш жени и без външни ресурси, но като процент успеваемост богатото момче, дори и малко по-грозновато и тъпо, направо те смазва.
Проверено и проверявано и доказвано милионократно.

А когато стане дума вече и на по-зряла възраст за нещо сериозно, за брак и т.н., един финансово подплатен мъж е в пъти по-желан. И ще ти кажа защо. Не защото жените са супер материалистки, тук вече не говорим за лъскави коли, охолен живот и т.н. А жената мисли, какво бъдеще ще осигури на поколението си-мизерно или да води някакъв що годе нормален живот. Нахранени, облечени, в приличен апартамент, да има пари за обучение, да им се даде старт на децата и така.

 
  ...
преди: 1 година, 22 дни
hash: a54e612a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Мъж съм. Може би съм по-смотан, ама това дето казва номер 15 не си го представям. Я кажете някой действал ли е наистина по тоя начин.

 
  ...

...
преди: 1 година, 22 дни
hash: 68c6baca6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   И тъй-като откровеноста на н 19 не изнася, са и набили единичките, иначе питат, но не защото искат да знаят, а за да влязат в спорове и убеждават жените как трябва да мислят и какво задължително трябва да приемат. И не разбират защо си стоят на злобарки :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 22 дни
hash: 68c6baca6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   22, не съм 15, но съм жена :) на 15 може и да му е подействал номера при някоя действително яко закъсала, а яко закъсала е обикновено нежелана от други...
Представяш ли си да тръгне с големите приказки за големия...и на края да извади нещо за смях хаххаах. Човек вярващ в своя и своите възможности няма да тръгне така да "лови" това си е закъсаляк и за подобни може и да действа.

 
  ...
преди: 1 година, 21 дни
hash: c79d27fd43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Да.

Точно с тези, дето много ги вълнува това какво караш, дали искаш да правиш нещо повече от секс е друг въпрос. Внимавай само да не объркаш нещата.

бивш пешеходец, колоездач, и собственик на скъпи коли.

 
  ...
преди: 1 година, 21 дни
hash: a54e612a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Авторът към 25. Ами да де, аз за това дали ще ми помогне за секс имам впредвид. А ти пишеш, че си бивш пешеходец, а сега си със скъпи коли. Е голяма ли е промяната в женското внимание към теб?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 21 дни
hash: 2e4f1933c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   За да разведря малко темата, ще кажа, че за мен като жена колите се делят на "бели", "сиви", "червени", "черни" и прочее. Аз абсолютно не съм в състояние нито да различа, нито да запомня марките. Може би защото не шофирам. Нали се сещате колко определяща е в очите ми колата, която кара мъжът? Въобще не ме интересува! Веднъж имах следната комична случка. Приятелят ми кара сива кола (естествено нямам никаква представа каква марка е). И спираме пред един магазин, за да си купя аз кока кола. Позабавих се малко, напазарувах и други неща и забързано излизам от магазина, сядам с торбата в колата, започвам да ровя в нея из продуктите и да изреждам: "Аз, миличък, освен безалкохолно, взех и бира за теб, и малко домати, и суджук купих, и прах за пране... Хайде да тръгваме към нас, че стана сто часа". В този момент вдигам глава и срещам напълно ошашавения поглед на абсолютно непознат човек зад волана, който ме гледа в потрес. Оказа се, че просто съм седнала в друга сива кола, в която друг някакъв джентълмен чака жена си пред магазина. А моят приятел в това време отчаяно натиска клаксона, белким ми привлече вниманието, но кой да чуе. Аз и звук на клаксон не различавам, освен на пешеходна пътека. Толкоз от мен по темата колко са важни колите за жените.

 
  ...

...
преди: 1 година, 16 дни
hash: a54e612a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Въпрос към номер 5. Пич, ти не пишеш възползва ли се да докараш нещата до секс, при положение, че виждаш интереса към теб, щом караш Mitsubishi Pajero?

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: a54e612a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Авторът съм. Е благодаря на всички, които писаха преди няколко месеца. Все още не съм купил и не карам никаква кола. Та ще се радвам още мнения да прочета.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: ccf3b94f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Понеже няколко пъти питаш и никой не ти отговаря съвсем директно с примери - ето.
На 25 съм. Като студент ходих по бригади и всичко изкарано вкарвах в коли, имах А6-ца 2008ма, което за онези години беше кола на 5-6 години, сравнително нова, лъскава - чувствах се много добре. Заглеждаха ме, но до там, колата струваше 20к, не 200к. По-късно я продадох и инвестирах парите, поработих, две години по-късно взех друга ''лъскачка''. През тези две години карах А4-ка от 95та, търсих възможно най-евтината кола на която мога да разчитам и не ми пукаше, понеже акъла ми беше в инвестираното. Лъскачката беше черна Х5ца 2010та с 20ки и 5 литровия осмак с права генерация - като ревне и всички се обръщат - мечта! Бях на 23, продадох я, понеже ме дразнеше като пътно поведение и скочих в евтина колица, покарах я половин година и сега карам БМВ 750 2012та.
От всичките тия неща научих, че когато си младо момче няма почти никакво значение какво караш, няма връзка със секса, който очакваш някак да ти се случи. Бъди пич, бъди умен, бъди уверен - това е. Когато карах евтините коли си мислеха - да, окей, нормално, прилича му, сам си я е купил и си се бори с живота. Когато карах скъпите коли - на тати момчето, то така всеки може и т. н. - реакциите бяха по-скоро негативни, тъй като скъпите коли не ми приличаха.
Запомни - жените не харесват самите коли, харесват човек, който има качествата да е над масата. Последните обикновено могат да си позволят скъпите коли. Съответно знаейки, че не си си я купил сам (дори и да си.. ) не ги привличаш, не даваш вид на стойностен човек. Това е...
Купи си нормална кола и с останалите пари си купи хоби! Много по-привличащо е, нещо, което показва идентичност, характер, целеустременост - нещо, но нещо мъжко! Аз карам кросови мотори.

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: bc48c9596a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Те ти мнение, не знам колко меродавно. Значи има жени и жени. Важи и за мъжкия пол. Колкото човека питаш, толкова мнения ще получиш. Мацките, които се впечатляват от стойността на автомобила, очакват към него да вървят ресторанти, пътешествия и прочие екстри. Те те оценяват на база финансови възможности. С такава мацка има база и за връзка, не само за секс, но в тази връзка твоето основно качество ще е скрито в портфейла ти. Т. е. ако ще зарибяваш мацка с хубавата си кола, трябва да си готов да се бръкнеш и за всичко останало, което такива мацки консумират.
Има и мацки, дето по някакви причини не се впечатляват от скъпи автомобили. Аз например си падам по мъже, които правят някакви неща с ръцете си много умело. Дали ще рисуват или ще майсторят някакви неща, ако го правят добре, ми грабват интереса. Когато се запознах със съпруга си, карах по-скъпа кола от него, неговият голф двойка ми беше много симпатичен. Та, хора всякакви. Важното е да пускаш стръв за риби, дето ще са ти вкусни :)

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 918d4dd3d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Зависи какво момиче търсиш. Ако търсиш златотърсачка или еднократна авантюра, ами определено колата и нейната марка е от жизнено важно значение. Тъй де, как ще я водиш на СПА и скъпи заведения с някаква си 15-годишна кошница? ! Ако обаче искаш сериозна връзка, ами не, колата няма абсолютно никакво значение. С приятелят ми караме старо рено, но това няма никакво значение. Заедно сме, обичаме си се и това си е нашата количка, която си ни върши перфектна работа. Пък като съвсем спре да върви, тогава ще мислим за нова, но каквато и да е колата тя няма никакво отношение към връзката ни. И никога не е имала, защото ние се събрахме защото се харесахме и се влюбихме, а не заради кола или банкова сметка.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: a358888e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Притеснително е, че изобщо се мисли над такива теми тук. Прост народ - бедна държава.

 
  ...
преди: 4 месеца, 2 дни
hash: a2e3e80478
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   до 28 от 5: Ами както казах съм зубър-математик, не съм най-сексуалния тип, но да - успявал съм да докарам нещата до секс. Специално наскоро с една мацка от Тиндър излязохме на среща и когато я качих в Паджерото очевидно се почувства леко елитно, хареса ѝ. Позволих си да почна да я "барам" и тя не се възпротиви. Нещата прераснаха в секс на задните седалки.

Но като цяло колата е само част от уравнението, сигурен съм че фактът, че започнах да ходя на фитнес преди година също доста влияе. Качи ми се самочувствието, тестостерона и си позволявам по-рисковани действия.

 
  ...
преди: 4 месеца, 20 часа
hash: bc1af6ca1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Само за секс - естествено. Минах от 1 от по-евтините марки на една от трите големи немски. И при все, че все така си останах на автомобилно купе тип "комби", погледите от нежния пол станаха дразнещо редовни, усмивките също. Дори с жената в колата - пак зяпат и се усмихват.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: a6c2c207fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   Едно голямо ДА! 100% ! Може да звучи тъпо и меркантилно, но просто е така. Падам си много по мъже с големи и хубави джипове и лимузини. Хубавата кола е задължителна. БМВ и МЕРЦЕДЕС. (за мъжете които ще обиждат да кажа че и аз карам такава кола)
Ж25

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 2717e57fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Не! Скъпата кола не е важна. Всички обичат да се возят в жигули!

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: bc1af6ca1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   37, кое точно й е задължителното на хубавата кола или джип? Ти с въпросния мъж ли ще си лягаш/говориш/хапваш/взаимодействаш по всякакъв възможен начин, или с автомобила му???
Имам 1 приятел, нито е богат, нито е батка някаква, нито е брутално надарен в гащите - обаче женската психика все едно той я е измислил, и отделно опре ли се до креватно джудо, е много наясно какво, как и по колко къде да прави. Която и девойка да му е гадже - през половината време ходи разлоквена и на полусъединител, и не издържа и цял ден, без да му се нахвърли поне веднъж. Да не говорим, че сума ти и пъти съм ги слушал как такова нещо им се случва за първи път, независимо с кви супергерои са ходили преди тва....

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 5ac89788b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Аз си купих джип и женските погледи се увеличиха многократно. Никога не съм се радвал на женско внимание, защото съм тип интелигентен, но задръстен. Честно казано до сега не вярвах, че жените се мятат на скъпи коли, но аз самия се уверих в това. Не искам да е така, но уви.

Възможно е и просто да се чудят как може мухъл като мен да си купи такава кола, не знам. Но една колежка в прав текст ми каза, че като видяла джипа, се е чудила "кой е тоз пич". Аз ѝ викам "и кво стана? На края слезе някакъв мухьо." Мухахха Кво да пра'иш? Жени.

Няма лошо, въпроса е до колко е важно за тях. Защото и аз си падам по красиви жени и бих дал шанс на жена, само защото е красива и това прави най-силно първо впечатление. Но въпроса е това да не се превърне в единствения мотив за връзка, а да се развие в някаква по-смислена връзка, а не като одъртее и погрознее жената и да кажа "Сори, кучко, вече неме кефиш".

Та така и с жената. Не е лошо да ме харесат първоначално заради колата, защото това принцпино би могло да говори някои добри неща за мен (работливост, интелект и др.), освен ако не съм разглезено богаташко синче или мутра, все пак това е в природата на жената, но все пак дано не се превръща във фикс идея и утре ако ме завърти живота по друг начин, да не каже "сори, пич, ама вече немаш кинти".

С две думи трябва да е има баланс в нещата. Сега ясно е, че не сме някакви светци, които не ги вълнува въобще материалното, но поне да не е крайност. Защото честно казано и мен си ме кефи да си карам джипа си със сигурност ми се променя излъчването дори несъзнателно, когато слизам от него. Няма какво да се правя и аз на светец.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: a6c2c207fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   До номер 39

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е! Омръзнало ми е от разни смотаняци и стиснати типове, които се чудят какво да взвмат от теб! Като жена ми е омръзнало да ги возя! Всяка жена си има изисквания. Едно от моите е точно това. Хубавата и скъпа кола иска средства и поддръжка, КАКТО И ЖЕНАТА!
И такива разни измислени “приятели” жените ги знаем.. той уж всеки мъж е супермен и е велик в леглото и голям психолог. И после се оказва, че го вдига с голяма мъка 5 пъти в месеца за по 5 минути.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: eba550abb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Номер 41, хубавата жена има нужда единствено от безплатна поддръжка, каквито са спортуването и липсата на приемане на вредни храни, напитки, цигари или наркотици. Ако за теб е задължително да се поддържаш със скъпи процедури, за да изглеждаш хубава, значи въобще не си хубава. Всичките тези козметики и процедури са едно замаскиране на истинското излъчване на жената. В 99% от случаите едни такива "скъпо поддържани" жени като ги видиш след току-що взет душ, може да припаднеш при открилата се гледка.
А пък моята кола със сигурност е няколко пъти по-скъпа от твоята, но поддръжката ѝ е изключително евтина, защото има много здрави части, опростена конструкция и е електрическа. Данък също не плащам, а зареждането ѝ е безплатно. И ся к'во пра'им? :))) Къде се изпариха твърденията ти, че скъпата кола има нужда от средства за поддръжка?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: bc1af6ca1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   39 съм.
42, така като те чета, кой модел на Тесла караш? :)
41, създаваш впечатление на изключително повърхностна жена. Голяма работа, че си завъдила гадже без кола и се налага ти да го возиш. Как би се почувствала, ако ти си без кола, гаджето ти е с кола, вози те постоянно, и в един момент ти изпляска насреща: "аре бе, писна ми да те возя, няма ли да си купиш кола? " Щото нали искате равенство на половете - значи както на теб може да ти писне, така и на него.
Ти от кой тип жени си - от ония русите бимбота с 2-те кила силикон и 3-те кофи боя по лицето ли? Дето се кокошите срещу фотоапаратите в най-модерните клубчета/чалготеки ли? Дето се мислите за върха на женската хранителна верига? Чета ти коментарите и точно така си те представям. Ако си наистина такава, си точно типа жена, дето след среща и 1-2 тека с въпросния мой "измислен" приятел ще се сбъркаш да го търсиш пак и пак и пак, ама ще получиш само едно "бееееегай нататъка" и след това блокаж. Не е проблем да му постна тука името и телефона, ама лоша услуга ще му направя, ако улесня една ваша комуникация. И да, той вече бръмчи с нещо доста по-сериозно (и като мощност, и като марка - там с едно пропелерче отпред, бяло-синичко такова), но и започна вече доста по-сериозни момичета да вкарва в полезрението си, бимботата са му омръзнали...

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: bc1af6ca1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Пак съм 39.
Към 41, забравих да добавя нещо. Ето ти 1 искрено признание: над 30-годишен съм, нямам представа за себе си за великия ебач или психолог. Преди години, докато карах една нищо и никаква обикновена колица, имах късмета да попадна на сериозно момиче, което нямаше такива болни изисквания. Обаче си паснахме много и като характери, и като хобита, и като предпочитания за различни неща, и в леглото. АМА МНОГО СИ ПАСНАХМЕ В ЛЕГЛОТО, както не съм ебач и психолог... Никога не е искала да я возя в скъпа кола, никога не е искала тя самата някаква скъпа поддръжка (каквото и да значи това, за бога :D :D :D ). Сега, години по-късно, сме си все така заедно, аз вече карам друг, по-хубав автомобил, с пропелерче отпред, тя бръмчи също с нещо известно немско и скъпо (но без пропелерче), в процес на закупуване на имот с огромна къща сме (с идеята да е нашето огромно семейно гнезденце), и мислим да допълним комплекта с един лъскав джип (естествено с вездесъщия пропелер отпред), ей тей, за цвят. През цялото ни време заедно всеки един от нас е надъхвал другия в трудни моменти да се справи с проблема, давал е идея на другия за евентуално разрешение, подкрепяли сме се, успокоявали сме се. Това ни е крепило винаги, това ни е задвижвало да продължаваме напред и да се стремим към сегашното ни положение, това ни е докарало до момента да купуваме лъскав джип (наред с всичко друго, ама го визирам, щото нали темата е предимно точно за него или лимузинената му алтернатива). А не наличието му още изначало или скъпата женска поддръжка (която още не ми е ясно кво точно представлява)...

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: eba550abb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   От номер 42.
Номер 43, много сполучлив отговор към номер 41. :)
Аз лично си проектирах колата; нямам "Тесла". Марка ще избегна да спомена.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 3d4c2962f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Много е повърхностно да гледаш колата и жените, които гледат колата. Аз съм богат човек с доход между 5 и 6000 на месец, имам апартамент в София и бизнес. Колата ми струва 7000 лева и е от 2005 година. За истински богатия човек, колата е лоша инвестиция, купуваш я и след 5 години, тя се е обезценила. Имам един познат с Ауди Q7, обаче на кредит, който ми отказа да дойде с мен на екскурзия, защото няма пари.. и какво... аз имам кола за 7000 и 7 екскурзии за по 1000 лева на година, а той има кредит и казва, че няма пари за да впечатлява някакви хора. Обаче хората мислят него за богат. Има едно книга, казва се... Спри да се правиш на богат и започни да живееш като милионер. Прочети я!

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 3c95a9ff41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Яките мадами харесват скъпи коли. Това трябва да си много тъп, за да не го признаваш. Харесвах едно момиче, но тя отиде при един с мерцедес, втора ръка. Ако трябва да съм честен, имам пари да си купя същия, но нямам никаква кола. Но сега той чука, момичето, което харесвах. Толкова по въпроса.

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: bc1af6ca1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Пак съм 39.
До 48 - да, яките, но празноглави мадами. Те стават само за прилопване...

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: a00fa92bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Колата /материалното състояние е последното нещо което гледам в един човек. Даже предпочитам да не си общувам с богати хора. Една голяма част мислят че светът е техен и момичетата едва ли не им принадлежат, но този проблем го имат и хора без пари.

 
  ...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: eba550abb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Почти всички цени твърдят, за тях не е важно мъжът да има лъскава кола и да е богат, а да е Човек с личностни качества, но в действително колко жени сте видели да са с мъж, който има личностни качества, но или има недотам хубава кола, или изобщо няма такава? Защото аз не въм виждал много жени да тичат подир читавите мъже без кола. :) Много мъже са го изпитвали на гърба си. Аз бях незабележим, докато нямах кола, но откакто се сдобих с такава,

Съществува едно такова криво разбиране при жените, че мъж без кола е равно на бедняк, неудачник, готованко, мързеливец и т. н. обиди. Е, аз и съдружникът ми допреди година нямахме лични коли. Наближаваме 40-те си години. Той има товарен бус, но го използваме само и единствено с цел да превозваме материали в работно време. През останалото време сме обикновени "пешеходци", а сегашните си коли ги караме рядко. Винаги съм недоумявал как мои съседи неизменно се качват на колата си дори за най-дребната покупка от магазина на 200 метра от дома им. :) За мен разхождането е забавление и начин да подобря тонуса си, дори когато мъкна торби с покупки. Печелим добре, фирмата ни се развива. Ние сме от типа мъже, които не парадират пред обществото със скъпи дрехи, часовници и телефони, а се обличаме съвсем нормално в спортно-елегантен стил. В работно време сме по работни дрехи и хората ни мислят за редови бачкатори, механици и заварчици. Лошо няма - ние сме си точно такива. Имахме далновидността да поемем нещата в свои ръце и да работим не за чужда фирма, а за своя. Оползотворяваме свободното си време в приятни разходки, тичане, колоездене, ходене на излети на планина, на кино, пицарии и прочее. Не киснем по барове и доскотеки, не пушим, той пие умерено алкохол, а аз изобщо, верни сме на жените до нас (говоря принципно, в момента няма такава до мен), държим на мъжката си дума, не сме простаци, не страдаме от комплекси да сме център на внимание, т. е. сме всичко онова обикновеничко и най-умерено, което в нашето съвремие бива приемано от мнозина за "скучни мъже". :)

От номер 42/45

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: a6c2c207fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   От номер 41

Всеки си има изисквания. Правете се на отворковци, ебачи, милионери с имоти и несметно богатство на друго място. Доста далеч съм от бимбо, чалготека и силикон. НЕ ПОЗНА! Имам стабилна работа, образование, апартамент и кола. И НЕ искам да возя разни мухьовци! Ако за вас това са комплекси и повърхностно поведение много ви здраве. Всяка жена има изисквания и част от моите са да има кола и тя да бъде хубава, чудо голямо. А за импотентните с електромобили, не мерси. В леглото сте тихи като двигателя дето го зареждате! Комплексари.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: eba550abb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   От номер 42/45/52.

Номер 51, колко мъже с електро коли са те прекарвали през леглото си, че така напористо обобщаваш за всичките колко били ялови и тихи в леглото? :)

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: dff7730cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   От 39/43/44/49.

За 37/41/53.

Благодаря за пожеланията за здраве - радвам се на невероятно такова (убеден съм, че е благодарение на теб!).
А за бимбо-статуса: може и да си образована, да работиш и да си материално осигурена. Ама начина ти на мислене е съвсем бимбовски. По твоята логика основателя на ИКЕА е прошляк и мухъл (не вземаме впредвид възрастта му, щото той не е така от вчера, а от доста по-млад - гугълни автомобилната му история и обърни внимание от кога разсъждава така), а идеалния мъж, още повече, че е гелосан отгоре до долу, че на всичкото отгоре и по подобен начин нашарен с татуси, в момента е ситуиран в къщата на Биг Брадъра, заедно с настоящата си половинка (щото няма как тоя човек да кара Жигули).

Очевидно не си и чувала лафа, че тихите води са най-дълбоки... :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker