Проблем с прeзервативите.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем с прeзервативите..
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3580 пъти
Здравейте,
Искам да споделя за проблема с приятеля ми, или по точно с неговият член..

От четири месеца водим полов живот, той винаги се възбужда супер бързо, прониква ми, и всичко е на ред, но дойде ли време да сложи презерватива за да се изпразни, възбудата му изчезва и неможе да ми проникне.. след като свали презерватива всичко пак си е на ред..

Как да постъпя с него..? Той скоро ми сподели че би било много готино да се изпразни в мен но това неможе да стане по обясними причини..

И.. имам още един въпрос.. някой по-опитен от мен ще може ли да ми даде някаква информация за женските спирали..

П. п. момиче съм на 19 години, питам ви защото до сега не съм имала подобен проблем с партьорите си..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 2581033a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пиеш ли противозачатъчни? Иначе аз съм чувала, че спиралите могат да се изпозват само от жени, които са раждали. Ако не си на противозачатъчни, не правете секс без презерватив.
*Яса

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 883225e1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Купи си противозачатъчни какви спирали...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5f10468f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Спиралите са (ако не се лъжа от часовете по психология, в училище)-много, много по-ненадежни от противозачатъчните (като процент на риска).

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 63838bd68b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   иди на лекар да ти предпише противозачатъчни.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7ce6b050c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да, спиралите са само за след като си родила... на 19, а се изразяваш като 14-годишна... няма толкова много алтернативи, по-горе са изброени

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1e24649040
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Просто ти му сложи презерватива или докато те клати, когато дойде точния момент ти отвори презерватива и както казах вече му го сложи-просто този момент може да е много разконцентрирващ за 1 мъж :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 2e73c16baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами единственото за което се сещам евентуално може презервативът да го стяга или да му създава някакъв огромен дискомфорт. Знам ли :)

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e614639cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   3. -лъжиш се и не се уси по психология това.

При хапчетата, ако се взимат, разбира се надлежно процентът е 99% предпазва, при кондомите е 98%, а при спиралите 95% и по-малко.

Спиралата българските лекари я слагат САМО на раждали жени - защото тя работи като причинява малко възпаление в проводите - може това възпаление да стане голямо и да станеш бездетна. Още повече, че при вече раждалите жени всичко долу е по-робустно, защото има вече и по-добро кръвоснабдяване, защото при бременността са се образували нови кръвоносни съдове, матката е вече разтегната и т. н. -НЕ СЪМ ЛЕКАР, но знам, че НИКОЙ ЛЕКАР В БЪЛГАРИЯ не слага отговорно спирала на младо момиче.

Новите противозачатъчни НЕ ВОДЯТ ДО НАПЪЛНЯВАНЕ, ако от това те е страх. Ако не ги понесеш по някаква причина, може да ти сложат спирала, но ЩЕ ТИ КАЖАТ, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА ОСТАНЕШ БЕЗ ДЕЦА!!!

Аз този проблем го имах с първия си приятел - на него и кондомите му бяха големи. Проблемът е психологически, ту се пооправяше, ту не, но аз настоявах за кондоми, той също. Но не можа да преодолее проблема. Той преди мен не беше ползвал кондоми и това беше май причината, а и страхът, че ще се скъсат или просто ще паднат....

Според мен е най-добре да си вземеш противозачатъчни ново поколение. Не само не се напълнява, но и ти регулират цикъла и не те боли вече. Имам много приятелки на хапчета и са много доволни, спирали на Запад слагат някои лекари, ако преценят, че момичето е много безотговорно за хапчета (нали се взимат всеки ден), защото спиралата е по-добре от аборт, но в България е ЗАБРАНЕНО да се слага спирала на нераждала, а и никой не иска да поема отговорност, ако останеш бездетна!!!

ф.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 3daa55eb7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Дифрагма или женски презерватив. Женският презерватив помага да се предпазим от бременност и болести, предавани по полов път. Това е единственото средство за предпазване на жените, което предлага подобна гарантирана защита. Той представлява нещо като торбичка, направена от фина, синтетична, намазнена материя, затворена в единия край. Има меки пръстени в двата края. Пръстенът на затворения вътрешен край покрива шийката на матката и задържа презерватива на мястото му. Друг пръстен, опасващ отворения край, се намира извън самия влагалищен отвор и покрива отчасти срамните устни. Женският кондом осигурява бариера между партньорите като ги предпазва от обмяна на телесни течности като семенна течност, кръв, слюнка. Това гарантира, че няма как да бъдат предадени болести по полов път и няма как жената да забременее. Женските кондоми гарантират ефективност –95 %.
Презервативът е дълъг 170 мм, широк е 78 мм и е изработен от полиуретан, а не от латекс, както мъжките.
Женските презервативи може да се поставят 8 часа преди проникване. В началото усещането е непознато, странно и често неприятно, но с времето женският организъм свиква. Хубаво е презервативът да се постави във влагалището още преди любовната игра.
Не е хубаво да се използват едновременно женски и мъжки презервативи. Триенето на латекса в полиуретана може да изхлузи мъжкия презерватив или пък женския да се премести настрани и да се скъса.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 555a31e894
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

10.   наскоро чух, че от противозачатъчните започвали да растът мустаци. Не знам дали е просто слух или истина, но не искам да рискувам. Затова си използвам презерватив. А дори и да се скъса важното е партниора да не свършва в теб.

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 466e3cfe7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 10. - голям смях!!!

Съжалявам, но ти е толкова ниска сексуалната култура и образование, че мога да се обзаложа, че скоро ще се стигне до първия от много аборти - най-вредното от всички методи за контрацепция.

Точно на такива като теб лекарите по изключение слагат сприали, защото не виждат оправия - така, че май действително това е решението, защото абортът е много по-рискован, а точно към там си се понесла с пълна сила.

Малко основи по сексология и биология, мила

1. Жената носи цялата отговорност при секса - тя забременява, не мъжът.

2. Жената забременява само при пенетрация на мъжкият полов член в женската вагина (вулва). Този акт се нарича полов акт (секс).

3. Жената забременява, когато мъжките полови клетки, носителки на ДНК-то му и X и Y хромозоми (сперматозоиди) достигнат до зрялата яйцеклетка (носи ДНК на майката и само Х хромозоми) на жената и я оплодят. Образува се зигота - ДНК-то на двамата се свързва и започва делене на клетки, с краен резултат - нов индивид от същия вид, носител на ДНК-то на двамата партнъора. Ако е получил в началото Х хромозома от майката и У от бащата - момченце, ако и двата са Х - момиченце. Значи от спермата на бащата зависи полът на бебето, защото само той носи У хромозоми за момченца.

4. Когато се осъществява полов акт, мъжът отделя сперма и ПО ВРЕМЕ НА АКТА (секс) - така вероятността сперматозоид да проникне и достигне яйцеклетката е голяма.
При ТОЗИ МЕТОД НА „КОНТРАЦЕПЦИЯ„ вероятността да се забременее е 20 % (при 0. 01 при противозачатъчни, 1-2% кондоми, 3 - 5% при другите методи - спермициди, дамски кондоми и т. н. ).
Значи авторката съвсем реалистично ще свърши с избрания от нея метод в клиниката за аборти.

5. Яйцеклетката е зряла по време на оволацията (14 ден след началото на менструацията), но сперматозойдите живеят в матката до 6 дни и може да се извърши оплождане и без да е имало секс по време на оволацията. Практически не е желателно да се доверяваме на методи като броене на дните, като еякулация извън вагината - все ще се стигне до аборт.

6. Хапчетата против забременяване в момента са най-надеждният метод. НЕ ТИ РАСТАТ МУСТАЦИ ОТ ТЯХ. В миналото е имало предозация и се е стигало до напълняване, но съвременните хапчета, особено за млади момичета т. н. МИНИ-ХАПЧЕ са много слаби и практически не водят до някакви негативи, но има малък процент жени, които не ги понасят, получават гадене и т. н. - тогава им се предписва друг медикамент. ХАПЧЕТАТА днес са на друг принцип, не е като преди 20 г. и не слушайте митове и легенди, а отидете на лекар.

ХАПЧЕТАТА действат с хормона естроген, който дава сигнал, че уж е настъпила брмененност и стената на яйцеклетката става недостъпна за сперматозоидите - НЕ МОЖЕ ДА НАСТЪПИ ОПЛОЖДАНЕ!!!

7. Кондомите са най-добрият метод, защото дори да се скъсат, може да се вземе таблетка за спешна контрацепция, която се продава без рецепта и пак да се достигне над 99, 99% сигурност. 100% не дава никой пройзводител, защото не искат да бъдат съдени от недобросъвестни клиенти, но практически е 100% сигурността.

8. Ако си достатачно необразована и не искаш да взимаш таблетки и не намериш лекар да ти сложи спирала (кажи, че си просто непросветена и вярваш в това с мустаците, ще се намери някой, защото знае докъде ще стигнеш иначе), ще стигнеш до АБОРА.

9. Ако една жена не е разбирала горните 8 точки, а приятелят й има проблем с кондомите, тя обезателно ще стигне до точка 10

10. АБОРТЪТ в България е легален до 12-ата седмица от бременноста. Абортът е преждевременно прекъсване на бременността чрез изхвърляне или отстраняване на ембриона от матката, резултиращо на или предизвикващо смъртта на ембриона. Няма да се впускам в подробности, защото ще ми стане лошо - но обезателно не е приятна и морално издържана процедура и все пак е по-добре от точка 11.

11. Ако една жена не е разбрала горните 10 и е достатачно необразована да не разбере, че е бременна и да направи 10. се стига до 12

12. РАЖДАНЕ - заплодената зигота се дели незабелязано от необразованата жена - приятел на НЕобезопасения секс - образува се ембрион и след 12-тата седмица той вече има нервна дейност, зачатъци на мозък и Е УБИЙСТВО ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН. След около 9 месеца се появява момиченце или момченце, което е нажелан като плод на сексуалната активност на необразованите си родители.

13. ДОМ МАЙКА И ДЕТЕ - търси в www. youtube. com понятието “Могилино„ и ще видиш бъдещето на този плод на жена, неразбрала точки 1-10, чула, че от противозачатъчни растат мустаци, а от кондоми брада...

Успех

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7b7b8a1614
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   е-направо си го подигравате момичето. Нежелана бременност не е алтернатива-но и децата в Дом Майка и дете-не са всичките като в Могилино. В Могилино са увредени деца-и те така или иначе отслабват-даже и при големи грижи. Репортерката просто си е направила сензацията-вижте как се гледат децата в България. А аз знам, че спиралите са най-надежното средство, а противозачатъчните водят до напълняване или до депресия при предразположени жени. Е сега нещата може да са се променили, с качеството на хапчетата.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: b60bc3f82a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   12. повечето от децата в Могилино са станали такива, защото в бебешка възраст не са се грижили за тях, а са ги затваряли в креватчетата, никой не им е говорил, не ги е държал и обичал.

домовете за деца са отвратителни, няма добър дом, дори да са нахранени и т. н.
Отхвърлям аборта морално, но да раждаш деца и да не се грижиш за тях от чиста проба НЕОБРАЗОВАНОСТ - „важното е партниора да не свършва в теб. „

Като се скъса кондома се ползват хапчета за спешна контрацепция.

И да, номер 12 - от няколко години и в Бългаиря има модерни противозачатъчни.
Според мен е полезно младите да видят за Могилино, клипчета за аборти и да си направят сметата дали да ги взимат.

Спиралата Е ЗАБРАНЕНА за нераждали жени, тя действа чрез контролирана инфекция, може да доведе до бърни реакции, до алергия към материала, до отравяне на кръвта даже и до бездетие *запушване на тръбите. Заради последното не се прави на нераждали, а и при раждалите кръвоснабдяването, а с това раждалите са по-малко поддатливи на инфекции.

Статистически най-сигурен метод за контрацепция остават хапчетата, следвани от кондом и едва при 95% са спиралата, диафрагмата, спермицидите още надолу... естествените методи като изкарване преи еякулация и броене на дни са добри само за оженени, които искат да почакат с децата, но по принцип могат да поемат отговорност

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: f0c27539ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До номер 4: Ти ползваш ли противозачатъчни? Как ти се отразяват? Аз съм чувала, че са вредни.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 3a43577a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   "В Могилино са увредени деца-и те... "
Мога да Ви кажа, че ги увреждат нарочно и ги тормозят, за да станат ненормални и неуважавани.
Майка ми работеше в началото на 90-е години на миналия век, в такъв дом, донякъде от любопитство от къде са я осиновили, докато е била на наяколко месеца.
Само ще Ви кажа, че в хладилника ни нямаше място, за храна, понеже беше пълен с шоколади и сладки лакомства, които получаваше безплатно там, а ако не се беше съгласила, щяха да я изгонат, защото това бе практика за всичко прясно и хубаво, което пристигаше там.
И за да не си помислите, че лъжа ще ви кажа, че във всеки ден в който са били пристигнали шоколади за децата там-те са получили и пред всички дарители и компетентни лица съ потвърдили, но въпроса е, че са получили по едно парченце от всуко лакомство и шоколад, когато е имало достатъчно (вероятно за всички).
Подобно било положението и с дрехите, ама аз това много не си го спомням, сигурно някоя нейна колежка е била по-фен на дрехите. Единствената разлика, е че им се е давало да ги облекът за деня, в който ще има проверка (ако има такава), след което биват сменени с всякакви скъсани и неподходящи дрехи. Иначе е въцможно, в някой случаи, дрехите (които са имали децата във въпросния дом) като брой да са били същите, но малко по-различни.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: bf2af6081c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   15, моля те да напишеш тема за това, защото тези деца са забравени, даваха ги по телевизията облеченки и с играчки, каквито не бяхме и сънували и майка се ядосваше, че ние нищо нямаме, а уж сме с родители.

МОЛЯ ТЕ КАЖИ ИСТИНАТА В ТВОЯ ТЕМА, няма от какво да се срамуваш иначе - майка ти е възпитана така, правила е, каквото другите от нейното поколение.

НЕКА НЕ ПОВТАРЯМЕ ГРЕШКИТЕ ИМ, НЕ МЪЛЧИ.

Жижу

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e4faf075a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Купи си противозачатъчни ригевидон, малко са силнички за по - младите като нас, но поне ще си спокойна, че и да пусне вътре няма да има бебе! И ние с моя мъж имахме такъв проблем. Първо пробвахме да го правим без и той да свършвам "навън", но ако искате 2-ри рунд трябва да е с презерватив, затова с хапчетата е супер, мега яко! :) И на теб ще ти хареса :)
*20

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker