Брак без секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Брак без секс
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2911 пъти
Заедно сме 7 години, женени 2 с малко детенце... Проблема е че не искам да правим секс, изпадам в паника като стане време да си легнем! Не е от липса на желание, просто не желая него не мога да се доверя. С много неща ме отблъсна и веднъж ми посегна, в нетрезво състояние, беше особено със злоба, без абсолютно никаква причина в мен, всичко беше наред, взе да се дразни стигна се до крещене и после... не последва извинение, не помнел, (не пие редовно) но това не ми минава. Мисля че не ме обича, но не иска да ме остави, опитвам се да дам шанс, но не забравям и не се получава. Той реагира на това че не искам да сме интимни. Чувствам се зле, лоша, а и мисля за детето което е малко още. Но вътре в мен е грозно много грозно. Та въпроса е какво да правя, кое е правилно според вас, в главата ми е хаос!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 119acef080
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Или се разделяте, или в прав текст му казваш, че за теб няма проблем да търси секс навън, а вкъщи да се грижите заедно за детето.
Ж 30

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2f1cf3874e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Патова ситуация. Ако продължиш да отказваш секс, ще ти изневерява и ще е малко или много оправдано. Ще се настрои срещу теб - задължително.
Ако не можеш по никакъв начин да промениш отношението си към него, го напускаш. Среден път няма. Ти сигурно го знаеш, ние тук не откриваме топлата вода, не сме някакви магьосници.Няма чудодейно решение - за се чудиш.
С две думи: или му пускаш или го напускаш!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 55f7d4fdea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Насила хубост не става. Особено в секса. Ако спиш с човек, който те отблъсква, вероятно той ще се почувства като никрофил, а ти като изнасилена. При подобни проблеми човек или забравя, или решава проблема радикално. Мисля си, че би могла да забравиш лошото в него, ако той ти помогне, но не вярвам, че ще го направи. Веднъж ти е посегнал, че и със злоба и е бил пиян, това е точния момент, в който един мъж ми пада в очите. Не си падам по пияни, злобни хора, на тези трудно им се вярва. Реалният проблем е, че при вас положението се е разтегнало в още по-голяма каша. Той не е задоволен, натрупал е някакъв гняв, ти го виждаш в друга светлина, чувстваш се подтисната, не искаш да спиш с него. Това положение се оправя с усилия и от двете страни. Съжалявам, но сама няма да се оправиш брачните ви проблеми, трябва и той да се постарае. Поговорете, без да се ядосвате и да се карате, надявам се, че ще се справите. Това е най-правилното според мен, отговорът на въпроса ти. Стига да искаш да сте заедно, ако не можеш да си с него повече, мисля че е очевидно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1c64a995f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първите два коментара донякъде са прави. Но има и изключения, аз съм мъж над 30-те, с дете, но жена ми отдавна почти не иска да прави с мен секс, причината която изтъква е, че не ме понася (признава че видима и грозна причина няма, няма любовник, но ме приемала като брат, макар винаги да е била със слабо либидо). Е, аз търпя, преценил съм, че нито искам любовница (нерви, пари и стрес), нито искам да се разделяме (нерви, пари, стрес и тъга).

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3197c1d94c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не трябва да се насилваш да правиш нещо, за което нямаш желание. Това би било изнасилване. Щом не го искаш, недей! Но поне бъди наясно как ще се развият оттук нататък семейните ви отношения, за да си подготвена за промените. Проблемът не е, че мъжът ти ще започне да ти изневерява; мисля, че ти самата лесно би си затворила очите, ако! го обичаш (но дали това е така, трябва сама да отговориш на себе си). Проблемът е, че без интимност между вас със съпруга ти неминуемо ще пострадат и всички останали аспекти на вашите взаимоотношения. Ще си послужа с метафора: когато спреш да поливаш една градина, растенията едно по едно започват да загиват; първо си отиват най-влаголюбивите, после по-устойчивите и накрая имаш пред себе си едно опустошено поле. И разбираш, че целият ти труд е отишъл напразно. Не се измъчвайте взаимно! Не заслужавате и двамата да живеете така: ти постоянно да изпитваш вина, че не искаш секс с него, а той да се чувства пренебрегнат. Минала съм по този път, мила, от първо лице говоря. Макар и никога да не е проявявал агресия към съпругата си, настоящият ми партньор е срещал същото отношение от нейна страна - интимност веднъж на половин година, при това с неохота. Моят бивш съпруг пък в продължение на 10 години нито веднъж не ме пожела, нямаме и деца по тази причина. Логично е какво се случи накрая, когато съдбата ни срещна двамата. Никога не е лесно да се разведеш, на нас също не ни беше лесно, защото той има дъщеря от предишния си брак, но в крайна сметка решихме, че всички участници в този сериал сме нещастни - всеки по свой начин, така че всички имаме нужда от нов шанс. И ето ни - двамата сме женени от пет години, не можем да дишаме един без друг, правим секс почти всеки ден, обсипваме се с целувки, заспиваме прегърнати и отново се чувстваме живи. С бившите си съпрузи поддържаме нормални човешки отношения, чуваме се, виждаме се, помагаме си. На тях им е по-добре без нас - това и двамата са го признавали. Бившият ми съпруг си води някакъв аксетичен живот на стар ерген, който напълно го устройва. Бившата на мъжа ми пък го удари на купон и гаджета. И така всеки си намери начина на живот, който го прави щастлив.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: dc8c5724c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ти си го отрязала, вероятно си насочила вниманието си само към детето, защото това ти е било заложено от твоите родители. Игнорирала си го. Асоциирала си връзката ви с грижи и трудности. Отказвала си му интимност, той се е депресирал допълнително. Той се напил една вечер и ти се изнервил. Сега той излиза виновен. А всъщност вината е в теб. Всъщност ти искаш да го напуснеш, но проектираш това желание върху него, защото не можеш да допуснеш, че го носиш у себе си.

Никой човек не си променя поведението ей така безпричинно.

Осъзнавай си поведението и помисли какво искаш от живота.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b2acd87629
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен, ти си бясна на съпруга си, но едновременно с това си възпитан човек и не можеш да крещиш и да правиш скандали. Вместо това го наказваш с отказ да го приемеш като сексуален обект.
Ако искаш да придвижиш в някаква посока интимните ви отношения имаш няколко варианта. Някои от тях са банални - по-горе вече ги предложиха.

Друг вариант е да се занесете като семейство при семеен терапевт и да се опитате да поработите върху отношенията си. Или ще преодолеете тази криза и ще израстнете във връската си, или ще се разделите.

Следващ вариант е да работиш ти самата като индивид с твоя яд и огорчение и да се опиташ да се справиш с отмъстителността си без него. И тук също има доста варианти.

Вариант е да се опиташ и да говориш с него, но допскам, че като си така ядосана, а той е толкова защитен, ще е нужно доста упорство.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f3aa0cab09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Проблема ще се реши с говорене, друг начин няма. Обичаш ли го? Щом не го желаеш какво правиш при този мъж? Седнете и говорете открито ние не можем да ти решим проблема. Бъди честна пред себе и и пред него. Или го допускаш до себе си или раздяла. Стига вече с тея деца, децата по-добре да живеят с един родител отколкото да живеят в една натоварена и нервна обстановка винаги..

-Успех

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a67cda1c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Пробвахте ли да поговорите :) Обясни му всичко, идете на семеен консултант дайте си време. А ако не се осъзнае и просто иска да го вкарва, го разкарай. Лош живот е с мъж без грам разум. М 43

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f179c49a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не съм ядосана, нито го мразя, опитвам се да говоря но той не ме разбира, не смята че е направил грешка, както и да е ....правим секс но по принуда и той го вижда, знам го, та аз стоя като дърво, но си е доволен....
до номер 6- не ми наслагвай качества, и не дописвай историята, да искам да го напусна, но искам да чуя и безпристрастни мнения, защото мисля че е нередно да приключа брака си, защото не ми се прави секс, (да не си мъжа ми?)

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f179c49a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До номер 9, говорихме, точно това мисля че просто иска да го вкарва.... нищо повече.


На мен не ми липсва желание както казах, даже е огромно... но мисля че трябва да има отношение, не съм куче все пак.


Благодаря на коментиралите

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1c64a995f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №4 към №5
Браво, двамата с новия ти мъж сте намерили щастието, донякъде и бившите ви половинки. 10 години почти без секс е наказание. Обаче има едно НОООО, това е дъщерята на новата ти любов, баща й е избрал своето щастие пред нейното, тя как ли се чувства, не какво казва, а как се чувства, децата са отговорност, а не нашите желания да взимат връх, поне аз така смятам. Баща й се чука и лигави с теб, а момичето страда.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3e316809c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Развеждай се мъжът ти е ужасен.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2f1cf3874e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Авторке, аз бих била благодарна и просто да има кой да ми го вкарва, ама на, няма. Някои хора основно нямат, вие от десерт се оплаквате, хаха.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1c64a995f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз бих искал да има на кого да го вкарвам, хаха, ама няма, а вие претенции.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9576f36017
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   14 и 15, че ако се харесате, вкарвайте си го взаимно. Аз също бих и го вкарал, ама съм женен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker