От герой до нула - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

От герой до нула
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2430 пъти
Здравейте,

С приятелката ми сме заедно от 3 години и от две години живеем заедно. Когато се запознахме и двамата бяхме на 28. Нещата потръгнаха буквално от първата среща - имаме общи интереси, хобита, безкрайно много теми за разговор - винаги имаме какво да правим и си прекарваме страхотно. На всичкото отгоре - сексът беше не само невероятен, но и постоянно. Първата година правихме секс всеки ден - понякога дори по два-три пъти на ден. Рядко се случваше да пропуснем ден.
След една година по този начин решихме, че искаме да живеем заедно (тя така или иначе беше при мен почти през цялото време) и си намерихме по-голямо място за двамата.
От тогава отношенията между нас стават все по-добри по-добри с изключение на сексуалният живот. В момента, в който заживяхме заедно - сексът приключи. От всеки ден минахме директно на веднъж седмично, след кратко време стана дори по-рядко - късмет ако се случи веднъж на месец. Дори в момента са минали поне два месеца откакто сме правили секс.
За сметка на това всичко друго се движи невероятно - не мисля че е възможно да се разбирам толкова добре с човек. И двамата имахме мечта да имаме собствен бизнес. Заедно успяхме да поставим основите и нещата се движат прекрасно. Продължаваме да се забавляваме, излизаме заедно, говорим си през цялото време и се забавляваме.
Само дето този проблем със сексуалния живот не спира да ме гложди - водихме разговори много пъти без никакво заключение. Тя ми казва, че самата идея да прави секс е започнала да я отблъсква - не само с мен а принципно. Ако обаче успее да се навие и пробва - се чувства прекрасно. Само дето е много трудно да започне. И всеки път се завърта един и същ цикъл - отблъсква ме дълго време, след това буквално ми се нахвръля, правим секс - след това тя ми говори поне един час как било невероятно и този сексуален проблем бил само "период" и няма как да продължава да се лишава от това прекрасно усещане и "започваме да правим повече секс от днес! ". И след това пак започва да ме отблъсква.. и така вече две години.
Какво ли не пробвах вече - започнах да се грижа повече за себе си - влязох в перфектна форма, правих романтични изненади, водих я на хубави места, засилих грижата за домакинството - готвя, чистя, планирам почивките, изкарвам прехраната, пазарувам, понеже купих къща преди няколко месеца - правя ремонтите по нея.. пробвах и с промяна на сексуалната нагласа - опитах да съм по-нежен, по-страстен, питам я какво би искала да правя в леглото а тя ми казва "нищо, всичко е прекрасно! ", опитах да й дам повече лично пространство - да не съм постоянно наоколо и какво ли още не а този цикъл си продължава.
Знам че повечето хора ще ме посъветват да я изоставя, но не искам това. Обичам я повече от всичко и просто искам нещата да са по-добри в това отношение. Не искам да правим секс всеки ден, дори веднъж седмично би било добре, дори веднъж на две седмици.. само да се чувствам поне малко желан. Честно да си кажа - не че отричам физическата страна, но най-вече имам нужда от чувството да си желан и просто вече не знам какво мога да направя... може би е и въпрос на самочувствие - не знам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5c82872322
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сега.....не казвам, че е 100 % така, но в подобни ситуации или не те желае поради някаква причина-примерно си ѝ писнал или просто се чука с друг. Или и двете-няма нужда от чест секс с теб, защото се чука с друг, а се чука с друг /други/, защото вече него /тях/ желае повече от теб.
Този момент с отчуждаването го има понякога след като жената роди, но това е временно и не при всяка двойка.
Звучи гадно и може да се панираш, но причините са често такива. Ако ѝ вярваш достатъчно, все пак си имай едно наум и я провери. Нищо чудно да я хванеш някъде на калъп! Не дай си Боже! По-добре обаче да го разбереш сега, от колкото по-късно!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9ae8297b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сериозен разговор с нея, мой човек. Няма какво да питаш дебилите тука, които веднага ще изръсят, че ти изневерява. Подходи правилно и я накарай да разбере, че отношенията ви се нуждаят от повече.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b0d0fbc37e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Сяда другаде жена ти, авторе. Човек си има нужда от ядене. Вярно има пренасищане, но е от даденото ястие, а не от самото ядене. Ядене си трябва въпроса е какво ще е то.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f6348f4e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Или не е нормална или го прави с друг, но и двата варианта не те устройват.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4e5e07a371
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Жените имаме нужда да се настроим психически на тази вълна. Ако има много неща на главата е възможно просто да и е трудно да превключи.
Определено с рационализиране на въпроса няма да стане. Трябва по някакъв начин да я предразположиш, без да и предлагаш директно - може например да запалиш свещи, да налееш по чаша вино, нежна и музика и да и направиш масаж. Така ще се отпусне и нещата могат да преминат в друга посока. ;) Опитвай в почивни дни, когато няма толкова умора и задачи.
Успех!
Ж29

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 54af1c0c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ежедневието и проблемите ни отдалечават от мисли за секс, причината може да е друга, не е задължително да ти изневерява или да не те желае. Освен да чакаш да се оправят нещата

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a683dfacc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   това ми е познато до болка.. от 5 години съм така! Опитал съм всичко, точно като теб. Не сме само ние така, доста са случаите. Не ти изневерява, ако беше така вече нямаше да сте заедно! Ще ти кажа как малко можеш да подобриш нещата. Бъди по-обран във всичко, но не и прекалено, иначе има обратен ефект. Не споделяй всичко, не я разсмивай често, не и угаждай всеки път за дребни неща.... и спри да говориш с нея за правене на секс и любов! И тогава ще започне да те търси по-често, но не очаквай чудеса. Ще правиш 1 или 2 пъти секс в месеца. Това е от мен, късмет!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6507b40335
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 1, не е задължително да се чука с друг/и.
Възможно е жената да има сериозен психологически (несъзнателен) проблем и за това е необходимо да потърсят добър психолог. Но нещата няма как да се получат, ако тя самата не го желае, и не осъзнава сериозността на проблема.
Ако вече са си родили децата - иди-дойди, авторът може да си хване любовница и т. н., но при положение че още нямат деца, отказът от секс може да е пагубен за една връзка.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9ee97fc199
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прав е № 1. Животът не познава друга причина. Дано не съм права.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ff53479e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Така, както го обясняваш не смятам да има друг. По-скоро да е преживяла нещо именно с теб. Дали не е абортирала от ТЕБ дори без да знаеш... ако се е стреснала от верятността да става родител без да го желае на този етап е напълно възможно да реагира така.
Друга причина може да е стрес, натовареност (емоционална) около новия бизнес, новата къща т. н.
Причината е вътре, около/между вас, не вярвам да има трети човек.
Една нежелана бременност обаче може тотално да отблъсне жената...

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9c7b236df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Mисля че тука грешиш, ще те цитирам и ще ти дам червено хапче, което предурпеждавам - не е лесно за пръглъщане.

"Какво ли не пробвах вече - започнах да се грижа повече за себе си - влязох в перфектна форма, правих романтични изненади, водих я на хубави места, засилих грижата за домакинството - готвя, чистя, планирам почивките, изкарвам прехраната, пазарувам, понеже купих къща преди няколко месеца - правя ремонтите по нея.. пробвах и с промяна на сексуалната нагласа - опитах да съм по-нежен, по-страстен, питам я какво би искала да правя в леглото а тя ми казва "нищо, всичко е прекрасно!"

В човешките отношения има динамика и в случая тя е неправилна (от твоя страна).

Ако ТЯ бяга от теб, колкото и да я гониш - само това поведение ще я отблъсква, понеже си наличен, ти си там, гърчиш се с различни жестове, които се приемат за даденост.

Човешката психология е странна - нещата, които са ни трудни и трябва да се трудим за тях, имат стойност и ги ценим... тези които са ни лесни ги приемаме за даденост и ни омръзват. СИРЕЧ ако ТЯ трябва да се труди за вниманието ти, тогава ще те оцени. Горчиво а?

Еволюция, хората сме устроени така.. да си омръзваме, за да минаваме на следващи партньори, не го приемай прекалено навътре. Единственият начин по който можеш да си я върнеш (ако е възможно въобще) е да почнеш да сексиш други... Като зацепи че сексиш други и има конкуренция, рязко ще почне да те цени или ще е гейм овър. И сега обаче отношенията ви са се засилили към край. Лично съм действал по описаният начин и мацката само дето не стана сталкер и не успя да ме преодолее няколко години... гадно но жените обичат мъжа им да е желан от други жени.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d7f5bb97c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Определено ходи другаде за секс...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker