Важен ли е за вас секса в една връзка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Важен ли е за вас секса в една връзка?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2943 пъти
Искам да ви питам дали ви е толкова важно да правите секс да кажем 2-3-4 пъти в седмица? И ако не правите често как постъпвате - ядосвате ли се, напук ли си правите? Не ме разбирайте погрешно просто искам да чуя мнения. Например ние с моята приятелка сме заедно от почти година (разделяли сме се няколко пъти, през тия раздели не сме били с други, най-голямата и най-тежката раздяла беше 4 месеца... ) и през последния месец не сме правили секс. Не че нещо мен това не ме тревожи, обичаме се адски много, не би ми изневерила аз съм на 100% сигурен в мен, нито аз не бих и изневерил дори да не го правим и в следваща една година, защото адски много я обичам и не ме интересуват други жени. Ако обичаш някой, най-долното ще е ако му изневериш, а изневериш ли му значи не го обичаш. Да важен е секса за мен в една връзка, но не чак толкова много. Та просто искам да чуя мнения, нищо друго.
М20

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 697ab8793c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много е важен.
Това, че за теб не е, не е много добре. Ако случайно и за нея "не е" точно толкова, колкото и за теб, може би сте се събрали подходяща двойка. Трябва да разбереш за нея как е, а не за нас. Ако тя има нужда от повече или започни да й го даваш на макс (ако можеш), или я освободи. Ако си отазвате на инат или като наказание, просто си го забранете (отказването).
И във вечната й любов и вярност не вярвай безкрайно ;)

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e25cd14685
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нямате тръпка един към друг, за това и секса го няма. Недей да имаш толкова доверие и на себе си и на нея. Секса може би не за всички, но за повечето е много важен. Не знам защо се лишавате от това удоволствие, но повярвай ми ще имате проблеми занапред. Когато секса почне да намалява в една връзка, проблемите се увеличават.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2965d27d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Сексът е важен и ако на 20 не правите секс не знам кога ще правите?

А това за обичането няма да го коментирам, хората могат да разобичат някого буквално за секунди. Пред очите ми е ставало.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c38ea4c098
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Каквото и да ти говорят хората, когато си с някого достатъчно дълго време, разбираш, че сексът също е част от връзката и е също толкова важен, колкото и разговорите. Хората имат емоционална и физическа връзка, тези двете до голяма степен са свързани и от едното следва другото. Лошият секс не е реален проблем, това се поправя, но липсата на секс, за мен е нещо, което подсказва, че нещата не са съвсем както трябва. На по 20-25 години сме, живеем в квартира сами от няколко месеца и сме заедно от 2 години, нямаме брак, нямаме деца и не сме на твърде отговорни работни позиции. Каква би била причината да искаме, а да не можем да правим секс? При различна ситуация, разбира се, нормално е да си зает, пренатоварен, да имаш много проблеми на главата или с половинката да се карате и да не си настроен романтично, но в обратен случай- не. Понякога човек просто няма желание, обаче защо да нямаш желание в продължение на повече от 2-3 седмици? Дори да е веднъж седмично или два пъти месечно, добре, но липса на какъвто и да е било секс за много дълъг период от време при млади двойки- защо? Нямам предвид, че сексът е най-важното, но го приемам като израз на чувства, трябва да има някаква интимност при двойките, ако не секс, поне целувки и прегръдки. Ако не правя секс често не се ядосвам и не се депресирам, но започвам да го мисля и се опитвам да върна тръпката по някакъв начин. Променям ежедневието, отделям повече време за вечеря, избирам си бельото по-старателно, опитвам се да не се държа грубо. Ако сексът стане по-скучен или по-неприятен, правя същите неща. Това правя и ако емоционалната ни връзка запада. При вашия случай е нормално да има застой, след раздели и събирания на човек му трябва малко време. Не се тревожи, щом още има тръпка, обичате се и сте си верни, всичко ще се оправи. Проблем щеше да е, ако освен липсата на секс, имаше и липса на всякакво внимание и интерес. Но вие сте двойка, вие трябва да сте изградили някакъв сексуален навик и да усещате, ако нещо не е наред. За всяка двойка честотата е различна, хората сме различни, всеки сам може да направи извод за неговите отношения с половинката.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7a631d32cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз не обясних и както трябва... Важен е секса и за двамата, но просто понякога не става защото аз имам работа, тя още учи това и тя си има работа вкъщи, гледа брат си... Живеем с родителите си още и не става. Когато имаме възможност си правим постоянно, даже по-няколко пъти на ден. Когато единия не може просто си влизаме в положението и така. Напротив тръпката си я имаме така както в първия ден, но понякога възможността я нямаме, това е. Не си правим на инат когато не можем, обичаме се, има си я тръпката.

От автора.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8f11b73454
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторе и аз съм в къщата ситуация. Определено не трябва да се ядосваш или да си правите напук. Щом казваш,че се обичате,не би изневерил и тя също просто трябва да изчакаш времето, когато ще можете да правите колкото искате. Но ми е любопитно каква точно е целта на въпроса ти ? Защо е важно да знаеш как реагират другите, когато не правят ?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: dcbee43ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   За различните хора е различно. Има асексуални хора, има такива с ниско либидо, има такива с огромно либидо. Не можем всичките да ги сложим под общ знаменател и да кажем, че ако правят много секс са маниаци, а ако не правят - нямат тръпка. Разни хора, разни идеали, нали знаеш? Ако и ти, и твоята приятелка смятате, че така ви е добре - значи няма проблем. Коментиращите нямат право да си налагат мнението.
А съвместимостта в секса е важна, определено да. Двамата души да си пасват, защото не може един груб с един много нежен или пък някой хиперсексуален с някой асексуален... Лош секс НЯМА, има двама души с различни интереси просто. Но не това е проблемът при вас. За мен сексът не е жизнено важен, но определено е важен, това е начинът, един от начините де, да споделим любовта си. Но разбирам, че когато сте претоварени, това е трудно. Аз през седмицата нямам никакво желание за интимност, различно от прегръдка или кратка целувка, жена ми също се уморява от работа. Ние имаме сериозни професии и две малки деца, сексът няма как да е приоритет. Обикновено през уикенда се отдаваме на ласки, но това не се планира, както дойде. Така че стига да не ви е проблем, не го мислете и анализирайте толкова. Пък и звучи сякаш още сте деца, тя учи все още. Някои хора на нейната възраст са още девствени, а коментаторите го изкараха края на света. И правенето напук е детинско и глупаво! Ако имаш проблем, сядаш на една маса и говориш с човека, нещата не се оправят със сръдни и правене напук.

Julian

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker