Забременях, трябва да се оженим... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Забременях, трябва да се оженим...
преди: 15 години, 10 месеца, прочетена 6328 пъти
Какво ви е мнението за "моми", които забременяват, за да вържат някой мъж? А има и самотни жени, които се докопват до някой женен мангизлия. После под предлог, че са забременели и абортирали, ги изнудват за пари. Така си осигуряват един добър доход и ги разиграват като маймуни. Нали не е добре да разбере съпругата му, петни се авторитета на "капацитета" и т.н.?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 9 месеца
hash: 82f6019026
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Този трик с връзването на мъже чрез забременяване е най-долния начин, който използват жените... а именно това са "моми" които няма по какъв друг начин да задържат един мъж... те са абсолютни глупачки и комплексарки. Знам няколко такива "моми" и честно си кажа... отвръщават ме... Жалки са. Аз като една жена съм твърдо против да се използва едно дете само и само да си оплетеш твоята кошничка.... ако ме разбирате.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 851633f4b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ж29: Напълно подкрепям № 1. Бившата съпруга на мъжа ми е постъпила точно така - Направила си сметка заедно да наследят и продадат цялото му имущество; след това да закупят жилище/а/, да се разведе и да му го/ги отмъкне, тъй като гледа детето. С мъка са изживели 8 години брак, но тя сама си признава плановете, прави купища изневери и демонстрации с мъже. Накрая, разбира, че скоро планът й няма да се сбъде. Иска развод, накърнява достойнството му, наранява го и като за капак взима детето. Смятала е, че поради привързаността му към детето, то ще се води на нея, а той ще го гледа и издържа, но не е познала. Дори има слух, че детето не е от него.
Срещнахме се... Сега сме 2 влюбени гълъбчета.
Тя живее сама с детето, на квартира. За първи път в живота й се наложило да работи и да си изкарва прехраната. Мобилизирала е роднини, брат си, майка си и приятелки да й гледат детето, тъй като тя го ненавижда и продължава да скитосва... Непрестанно мрънка за пари и да го взимаме и гледаме, но не й се отваря парашута.
Мъжът ми може би няма да наследи имотите си.
Майка му е решила да ги прехвърли на внучето, но ние ще се погрижим сами за себе си и децата си. Да, трудно ще ни е, но надявам се, че ще се спарвим... Обичаме се безкрайно. Напълно отдадени сме един на друг и това е най-важното.
Подобно поведение е нож с две остриета. Такъв автогол може да си вкараш, че...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d74a30f72f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Номер 2, къде изкопа тази тема, не знам?
Иначе, имаш нещо, което не казваш, щом бабата е решила да лиши от наследство сина си и ТВОИТЕ ДЕЦА. Както и да е. Положителна е нагласата ти заедно да градите всичко.
Аз съм също втората съпруга и оставихме всичко на децата му и на госпожата, защото ще умре жената от глад. Сега си градим всичко сами и интересното е, че мъжът ми почна да печели двойно повече, първата му се изяжда от яд. Ще яде парите му, докато се свършат, после ще гризне дръвцето.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a47d2df57a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А сега хубаво си помисли дали това е начина! Да забременееш за да "вържеш ' някой мъж. Дори да остане с теб известно време заради детето, рано или късно ще те зареже. Без любов не се живее, разбери го това. Ще те намрази. А ти ще си просто една жалка нещастница, не го ли развираш това? По- добре си намери мъж, който ще иска да е с теб заради самата теб.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c25554e7d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Еееееееее вие пък всички нападате жените, аз какво да кажа като един мъж ми направи дете за да ме върже

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f87a934f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хехе, има го и обратния вариант ;) Поздрави на авторката.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 43ae7b5890
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Темата е старичка, ама имам подобен случай в семейството си...
Брат ми - умно момче, работливо, амбициозно, изкарва хубави пари, скромен, не обича да се глези. Като малки нямаха нашите големи възможноси и ние свикнахме да не харчим излишно. Абе мъж та дрънка.
Хвана се преди години с една кобра. Насилих се да я харесвам, нали снаха ще ми става, да се сприятеля с нея, но просто отвътре нещо ме глоджеше за нея. След 4 годишна връзка, той започна да се отдръпва от нея, не говореше много за нея. Питаме го с майка ми: "Кога ще идва С. " Той измрънка нещо и се затвори в стаята си. Май си беше намерил друго момиче... честно да ви кажа зарадвах се много. Гледаш го все весел нещо, кипи от енергия, сваля някакви любовни песни, суети се в банята повече от нормалното...
И както очаквах да остави кобрата, идва един ден с нея, тя грее цялата:
Ще се женим - вика! С. чака дете. Зарадвхме се, какво да правим, детенце е това, ама мен ми се свило сърцето. Знаете ли как сестра обича брат и как може да познава когато нещо в него не е наред. И едно съмнение започна да ме гризе, че тази въобще не е бременна, ама е усетила, че го губи и е гледала да го върже. започнах да му говоря за това... права се оказах после. Кучката я чух веднъж да говори за това, казах веднага на брат ми, ама детето междувременно беше станало, той е отговорен човек - ожени се!
Сега са далеко от нас, тя умишлено не му позволява много да общува с нас, били сме я мразили. Дъщеря му е голяма сладурана, племенница ми е - обожавам я. Ама... майка й! Не знам какво ще излезе от всичко това, ама аз негго не го видях да си свирука пак. Сега все един угрижен ходи, лицето му сиво, изпито някак. С майка много се притесняваме за него, ама си мълчим... да не се настрои против нас.
Идва ми да я хвана тая неговата и да я удоша. И само му харчи парите. По 100лв. на излизане, уж това, онова, кафенце, обяд, на нея някое гримче, на детето нещо и те си отиват. А той се трепе от сутрин до вечер, не му е лека работата, отговорна е, напрежението му е супер голямо, тя го използва, ама глупака няма кой очите да му отвори.

Та... какво мисля ли за такива жени - презирам ги!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9a070b7d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   7, темата е вечна!
И братовчед ми беше хванат в капана, а беше едва на 21.
Но едно ще ти кажа - оказа се накрая свястно момичето. Разведоха се дори и тогава той се върна при нея, през големи трудности минаха.

Иначе - такива случаи с лопата да ги ринеш. Има и вече омъжени жени, които като видят, че мъжът им се отдръпва, гледат да заченат второ дете.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1eb730542d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Случаи колкото искаш с лопата да ги ринеш, но запомнете едно:за това винаги са нужни двама. Не става само с един така го е създала природата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 53daadfd39
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мислех да пусна история, но смятам, че тази тема е мястото където да я дам като мнение. Тя е грозна история със щастлив край. Аз съм мъж на 37, женен за жена, която е на 35. Имаме голяма дъщеря на 17 и малък син на 3 годинки. Разбирате, че случката започна с дъщерята, бях на 20, а бъдещата ми жена на 18. Беше и е много красива жена и нещата се развиха бурно. Тя забременя, вината беше обща, но тя отказа аборт и настоя за сватба. Оженихме се. Ужасен брак, кошмар за мен. На 20 е трудно да си баща, работещ и учащ едновременно. Бях упорит обаче, приоритет-пари, учене, жената я забравих. Тя отвърна с изневери и ме унижаваше много. След някоя и друга година и аз започнах. Търсех утеха при чужди жени, не ги обичах, не усещах семейно огнище, бях адски нещастен. Другата утеха ми беше работата, там напреднах бързо, издигнах се. Бях нещастен с години, станах на 34. Реших, че съм си платил дълга, изслужил съм си службата и край. Какво стана? С жена ми се сближихме за около месец, не знам как. След още месец правихме най-невероятния секс в целия ни брак, не се спирахме буквално. Започнахме и да излизаме, като току що завързана двойка. Истински парадокс-тя спря да изневерява, аз също. Бяхме супер щастливи, дъщеря ни не можеше да ни познае. Заченахме второ дете, момченце. От тогава до сега, 3 годинки и малко предисловие-така се обичаме, че и двамата не можем да повярваме, не само любов, желаем се физически, в леглото. Домът в който гледах да не се прибирам сега го търся с 4 очи. Веднъж си говорим с жена ми посред нощ-защо и къде пропиляхме годините, та ние се обичахме, обичали сме се винаги? Стигнахме до консенсус-просто сме били безумно млади, но приехме и втора точка-така е било по-добре, имаме голяма дъщеря на която и двамата много се радваме. Третата точка беше, че ще си наваксаме всичко и го правим. Понякога просто имаш малшанс, имаш лош късмет, началото не е добро и всичко тръгва на калъч. При мен обаче края беше такъв, направо останах зашеметен. Ние шашнахме всички околни-от едно разбито семейство и двойка неспираща с лъжи стигнахме до там - второ дете, много любов и секс всеки ден, на различни места, не можем да се спрем:).

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 291f6cc4b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   никой мъж не може да ти направи дете, пък ти да не разбереш. Как ще стане тази работа с вързването в 21 век? в Европа? Смешно е направо! Хайде, моля! Вицове.
Изборът дали да има дете, или не, винаги е на жената, освен ако е много задръстена.
Едни "моми" се правят на много хитри, а после той бил мръсник и не искал да се жени за тях. Направил им бил дете и ги бил зарязал сами с детето. После го изнудват цял живот и му тровят всячески живота и това дава смисъл на жалкия им живот. Направо му го съсипват и то само защото искат да се женят път той не ги желае в дома си изобщо.
Ами то деца не се правят така на сила.
Самотните майки в 90% от случаите се дължи на лощо възпитание и елементарна липса на мисъл

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker