Трудните избори в живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Трудните избори в живота
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2337 пъти
Здравейте, напоследък не мога да си усетя нещата в живота, а и себе си сякаш не се познавам, защото ми се налага да взема много сериозно решение. Наскоро септември месец, също имах трудности с избор между две възможности, но в последатвие всеки ден се убеждавамавам, че правилно съм постъпила.
В момента нещата се отнасят до прекратяване на дългогодишна връзка. Аз съм всеотдайна винаги и може би това ме е сковало. От самото начало вървя срещу самата себе си и се утешавам, че има какво да оценя.
Преди 7 години се срещнахме и започнахме отношения с мъж, по голям от мен, Нещата се случваха съвсем добре. Докато след безкрайни дискусии, аз направих компромис и се събрахме. Получаваше се. Но
Сексът внезапно секна. Опитите за разговор предизвикваха нервност. Заживяхме така. После имах проблем с една поза и бях споделила половинката многократно и на лекар бяхме, казаха да избягвам позата. А тогава той само в тази поза поддържаше сексуалния дух с месеци.
Спирам разказа безмислено е. Още от началото е безмислено. Защо още чакам, чакам, никога няма да дочакам. Сега нещата са извън всякакви граници. Държи се отвратително с мен, всяка секунда е взривоопасна д а ме навика и да ме изгони от тях. За три четири дни и после отначало.
Има и прекрасна, розова страна на нещата. Красива, топла и неизживяна като л
юбовта която ме спира да се измъкна.
Как да съм сигурна че няма да съжалявам. Той е друг, не е лош. Само е почнал да се държи зле вече с всички с мен с непознати...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 801f625e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, просто си е показал истинското лице.

От самото начало си предчувствала - "Докато след безкрайни дискусии, аз направих компромис и се събрахме."

Той няма никакво уважение към теб и не те обича - "всяка секунда е взривоопасна д а ме навика и да ме изгони".. да те изгони, та ти да не си расла на улицата, че си позволяваш да допускаш, че мъжът до теб може да те изгони??!?

Тоя е психо, беж с двеста

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 797c3bcfc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Държи се отвратително но не е лош! Явно си объркана мила и то доста. На колко години си и каква е разликата ви? Не звучиш добре, толкова много жени търпите безумия цял живот само защото ви е страх да си тръгнете. Не бъркай любовта с малодушието мила. Измъквай се и намери щастието!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 83f9a40c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много хора се страхуват от самотата, защото не винаги след края на една връзка идва друга. Напразно! По-лошо от това да живееш с неподходящия /сексуално, психологически и пр. / човек няма. Това е стрес, тормоз и винаги избива нанякъде. Аз лично тези хора не ги разбирам, но явно са мазохисти. А дори и друг им е виновен накрая.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8e4d591ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Боже, ако знаеш колко сходна е твоята история с моята.
Само дето той не се държи безобразно и не ме гони, по-скоро е просто студен.
Виж, за сметка на това аз по едно време взех да се държа не толкова добре, да го навиквам и т. н., най-вече защото не полага необходимите усилия за една връзка.
Наскоро заговорих за раздяла.
Чувствам се много виновна, той също ме кара да се чувствам така, защото съм му губила времето, през което можеше да създаде семейство.
От тогава се държи невероятно добре, а мен ме разяжда вина, много вина и не мога да спра да плача.
Най-ми е мъчно, че ми се иска този човек да остане в живота ми, но не под тази форма.
Той от друга страна ще ме намрази в минутата, в която си тръгна и категорично няма да остане в живота ми под никаква форма след раздяла.
Искам да е добре, да намери човек, да направи семейство.
На 42-43 е, не е престарял, но е в лошо здравословно състояние (поради безотговорност) и много ме е страх, че съм му изгубила времето за последния влак (макар добре да осъзнавам, че ако се погрижи за себе си, отслабне, ще може да създаде семейство в близките 5 години.
Дай ми ти съвет авторке.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 118d9607ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Започни да му угаждаш, да правиш всичко за него, да се надяваш, че ще промени, че това е период просто, прави компромиси. Ако не проработи - роди му дете, вдигнете сватба, надявайки се, че семейният живот и детето ще го променят. След години напиши нова изповед, че с мъжа ти не се разбирате. Това е общо взето женската мисъл, от страх, че ще останат сами, особено ако са около 30-те. Без да си дават сметка, че написват историята на един (два-три) съсипани живота.
Сега сериозен съвет- търси сродната си душа и щастието другаде.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a1194a78ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз едно време съм бил същият наистина, бил съм безработен след като загубих всичко, имах много пари и голям бизнес, но конкор. ме съсипа и толкова нервен и неуравновесен че горката ми приятелка го отнасяше за всичко, колко пъти съм я пратил в тях а колко пъти съм и го изкарал на нея, много съжалявам за онова време наистина, чак след 3 години намерих малък бизнес и нещата се поуспокоиха и да знаеш или има някаква тайна дето я крие от теб, или е от работата или малкото финанси, намери проблема и го решете иначе тази любов някой ден ще изчезне.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker