Защо съпругът ми се възбужда от миналото ми ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо съпругът ми се възбужда от миналото ми ?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 5807 пъти
Здравейте,

Ж 35, семейна съм от 7 години със съпруг на възраст близо до моята. Мъжът ми е изключителен кавалер, възпитан, мил, грижовен, прекрасен баща и е с добра професионална реализация.
Преди да създадем семейство имахме близо 3 годишна връзка, в този период сме си споделяли минали връзки, пратьори и други подробности относно сексуланото ни минало - смея да твърдя, че винаги сме били открити един с друг и никога не е имало наченки на ревност или провокации на по-късен етап помежду ни. Още тогава ми беше споменал, че с предходната си приятелка, с която е бил в дълготрайна връзка, са имали доста бурни сексуални преживявания, може би обясними с възраста им и темата тройка с подходящ партьор (мъж) помежду им е била близо до осъществяване. Това така и не се е случило, но “мацката” е била свободна и за самостоятелни експерименти докато си избере трети. Имало е две-три случки в които се е прибирала при него в ранните часове след като е правила секс с друг мъж. Не искам да навлизам в подробности, но нищо не се е случвало зад гърба му и организирането и действията й са водили до огромна възбуда у него. Той дори смята, че сам е насърчавал и подтиквал нещата в тази посока.

По време на секс между нас ескалират онези мръсни разговори, макар и рядко те засягат сексуланото ми минало. От отделни подмятания забелязвам, че това го възбужда и поведението му започва да става много доминиращо. След толкова години прекарани заедно любовният пламък между нас е все така силиен както и в началото на връзката ни, и двамата сме сексуално активни и нямаме проблеми в леглото, и двамата се чувстваме задоволени. Никой от нас не се е впускал в извънбрачни авантюри и сме отдадени един на друг изцяло. Той беше по-опитният измежду нас, при мен партьорите с които съм била преди него са трима.

Опитвам се да намеря отговор от чисто психологична гледна точка и съм любопитна защо ефектът у него е такъв, как да си обясня желанието му да чува точно такива неща?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: eef67f237a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много е просто, човека се възбужда когато гледа как някой чука жена му. Явно за сега го е срам да ти го предложи, но те подготвя, разправяйки ти за предишната му любовница. Има една поговорка, бий самара за да се сеща магарето, така е и при вас. Обяснявайки ти за предишните си подготовки, те изучава как евентуално ще реагираш и се чуди как да ти го предложи. Предполагам, че те кара да му разказваш как си правила секс с другите мъже и тогава е ставал по активен, това точно го възбужда. Очаквай скоро да ти предложи да се чукаш с друг, а той да те гледа или да му разказваш, ако не го направиш пред него. Такива мъже не ревнуват, а сами подтикват жените да го правят с други, един вид фетиш. Не реагирай с лошо, когато започне да ти намеква за такова приключение, а се опитай тактично да го избегнеш, ако наистина не ти допада. Лично на мен, мъж ми е предлагал пари за да го направя с жена му, а той да гледа, така че, споко, няма нищо страшно или нередно, всеки си има някакви фетиши, друг е въпроса, дали ти ще го приемеш.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7c393b8015
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   това е сбъдната мечта....

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e82caa1444
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това е така нареченият cuckold фетиш - когато единият партньор се възбужда от мисълта или действието да гледа другият партньор как е интимен с трето лице. Няма лошо, ако го го споделите ще си имате добра сексуална мотивация, която с времето става трудна. Фетиши, какво да ги правиш, кой ли ги няма.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: cc56f1ad17
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има доста мъже които се възбуждат само от мисълта половинката как го е правила с предишните си,говорила съм с мъжъ ми по тая тема и в началото с половин оста ми каза че не го е грижа какво сме правили с предишните ми гаджета но постепенно полюбопитства и веднъж му казах че предишното ми гадже много се кефеше да пикая докато го правим и сега постоянно ме натиска да го правим и с него и го осещам че страшно много се възбужда

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 27a25bd4dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Точно щях да отварям нова тема със същото съдържание. В случая аз съм мъжът и се възбуждам от мисълта жена ми да е с друг, но не задължително пред мен. Всъщност, вече веднъж ни се случи. Идеята беше за 3-ка с още един мъж - тя си хареса един, но се стигна само до среща между тях двамата. Само като ми разказва каква е правила с него и ми става огромен, ако ме разбирате. Дори ми показваше комуникацията им преди да се видях - отново супер възбуда от мен. Скоро разбрах, че пак са си писали, той я натиска да се видят пак и аз направо си я поощрих. Особено силно е, докато се любим и да си говорим за случката между нея и него.... Някой може ли да обясни ЗАЩО това ми действа така?
м. 32

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0b3e71a645
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мъж 50 . Аз съм същият като мъжа ти и бившата му. Все едно описваш мен и брачната ни връзка с жена ми. И аз се възбуждам все още от бившите и любовници, като я карам да ми разказва как са се чукали. И аз все още искам да правим тройка с друг мъж и това много ме възбужда и мен и нея.
И аз съм й давал и давам свободата и я подтиквам да си търси любовник с който да направим тройка.
Тя търси и се е чукала с четирима, но те отказвали тройка със съпруга й.
И тя се е връщала по ранни зори в къщи цялата миришеща на цигари, алкохол и секс и това ме е надървяло много.
И ние сме в страхотна секс форма.
Така че има не малко такива отношения между двойки и бразяни партньори.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4937077e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте. Аз съм семеен мъж на около 40 и установих, сравнително отдавна, че и мен ме възбужда адски когато съпругата ми се отпусне и започва да разказва за сексуалния и живот преди да се познаваме. Притесняваше се малко, но сама установи колко е положителен ефекта върху мен. Колкото по подробно ми разказва, толкова по хубаво ми става. Сега притеснението и е по скоро от това, че след толкова време не помни всичко, а аз не искам да си измисля. Най интересното при мен е, че ме възбуждат само тези случки от нейния сексуален живот, който са били положителни, в смисъл когато самия секс и е харесал, възбудила се, изпитала е оргазъм... Казвам всичко това защото съвсем естествено и е имала и разочароващ секс. От тук ми дойде идеята и за суинг и бях сигурен, че ще ми хареса. Тя не беше много сигурна дали няма да из ревнувам и това я притесняваше, но определено искаше да пробва. Не след дълго се случи и моите очаквания се покриха на 100% в положителен аспект. След това опитахме и 3ка с друг мъж и мисля, че именно тази конфигурация е точно за нас, при все че съм на 100% хетеросексуален. Като това съвсем не значи че темата за секса преди да се познаваме е забравена. Проблема е че вече ми е разказала почти всичко. А най учудващо за мен е, че тя не се интересува от моя сексуален живот "преди". Това беше от мен засега. Надявам се и други да споделят опита си в тази посока.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6536f996d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жените обикновено се сравняват една с друга, но и при мъжете е така. Разликата е че при нас това става на подсъзнателно ниво и то за, ако мога да кажа " женските ни".... т. е. мъжете когато правят секс с една и съща жена започват да се съревновават на подсъзнателно ниво. Новото на тестостерона се вдига. Естествен процес. Първичен. Точно като два овена които си блъскат рогата. Всички мъже сме така Някой по - интелигентни обаче изобщо не се съревновават, те си знаят че онзи овен даже да наебе жена му, тя пак ще си остане при него. Това вече е cuckold, както някой тук спомена. Но то се постига само при безрезервно доверие между двамата.

Даже ако питаш мен, повечето мъже предпочитат МЖМ, само че или ги е страх (нямат доверие в партньора си) или са предубедени изкуствени-мъжкари.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker