Мисля че приятелят ми е хиперсексуален. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мисля че приятелят ми е хиперсексуален.
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 3552 пъти
Здравейте,
Жена съм имам пролеми със свършването от доста време не успявам да стигна до оргазъм но хубавото е че на приятелят ми не му пречи изобщо това нещо доста пъти сме говорили на тази тема.
Проблемът обаче се свежда до там че той е хиперсексуален постоянно е гладен за секс така да се кажe.
Попринцип секса ни е около 45мин до час и половина два и не свършва защото по неговите думи сам се контролирал да не свършва но това се случва по някой път само. До тук ок.

Проблемът е там че след два часа отново има зверско желание а на мен не ми се прави нищо, буди ме посред нощ точно докъто най ми се спи и през цялата нощ има желание да прави секс даже може и да не спи прави ми впечатление че два часа на сън му стигат. Сега са около три-четири понеже зачести работата му и работи без почивка което от своя страна допринася в това че не се виждаме толкова често но и преди и сега положението е същото в секса. ОТ 45 ДО 1час аз горе долу издържам но вече над час ми идва в повече и особенно ако след това иска отново докъто спя дори и да е свършил от първият секс пак иска след два часа, просто е ужасно.


Ако не му дам втори път през ноща се започват мрънкания че не съм го обичала че си взимам секса от друг че вече нямам желание към него и целият този цирк в 3 и половина през ноща при положение че ще ставаме в 6 и половина за работа wtf не съм си мислила че ще имам подобни проблеми някога.
Ако се съглася да му дам втори път забелязвам че супер трудно влиза всякаш аз съм стеснена боли ме зверски и съм протъркана от близо едночасовият секс преди това. Не знам как да постъпя ако откажа ще търпя упреци ако продължа трябва да търпя тази адска болка.

Накрая седнах и поговорих с него той каза че проблема не е в мен че не го задоволявам, а че не можел да ми се насити и искал постоянно да сме един върху друг, обясних му колко ми тежи и че организма ми е устроен по различен начин. Но това което става е да търпя упреци от него постоянно за това как си взимам от колегите секса, че не съм го обичала, че съм нямала сексуално желание към него. Да не говоря и за другите неща които са странични от секса. И вече не знам какво да правя. Чудя се дали да не прибегна до някакви мерки за потискане на това сексуално желание защото не е нормално нито мога да се наспивам от него /пропуснах да кажа че карам нощни смени и ми е трудно със съня/нито е нормална тази сексуална активност. Подозирам че още малко така и връзката ще се разпадне, а все пак не желая да съсипвам връзката заради неговата хиперсексуалност или заради себе си за това че не мога да му угодя на темпото. Не знам в кого е проблема в него или в мен или в двамата но желая да ме посъветвате какво да правя от личен опит. ПОДОБНИ СЪВЕТИ КАТО ОТИДИ НА СЕКСУЛОГ не вършат работа нямам излишни пари за даване в никакъв случай. Просто желая размяна на опит.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7e88232c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто имате сексуална несъвместимост. То бива, бива ама на тоя секс маратон и порно звезда няма да издържи!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 29a635b2b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма как някой да спи по 2 часа на денонощие. Явно ти така виждаш нещата. Мисля, че е добре да прочетеш повече, и двамата най-добре за вариантите за оргазъм. Мисля, че та теб ти се струва, че той е хиперактивен сексуална, но според мен той иска са се докаже, че може дълго да издържи, вместо да търсите качество, той набляга на количество. По-добре да не се контролира и да свърша по-бързо. Преди да кажеш не на сексолог, ти провери ли колко струва? Ако не ме лежеше паметта д- р Бостанджиев работеше във ВМА София и най-вероятно може и с някакво направление да се отиде. Има страница, пиши, задайте си въпросите. Ти не търсиш проблемът и решението. Отказала си се да изпиташ оргазъм и това не било проблем за него. Не това е проблем за теб. Подреди "пъзела" на ситуацията, но не само през твоите очи. Понякога сме склонни да изкривим действителността, а нещата всъщност са много подпространство.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e4e8dae357
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Разкарай го, за да мога аз да го хвана... знаеш ли как хубаво ще си паснем!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 73b1635f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От една страна хиперсексуалност, зачестил работата, не се нуждае от много сън, от друга страна упреци и параноя, че не го обичаш и си взимаш от друг - малко ми бие на по-сериозен психически проблем от проста хиперсексуалност. Този човек според мен не е за сексолог, а за психиатър, и не го казвам, за да се заяждам. Това от колко време продължава? Има ли от тогава и други странности в характера? Например бърбори ли много, прави ли необмислени неща, харчи ли повече?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0bb2c95e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Намери му любовница. Така ще ви редува и няма да те притеснява за втория път. Хем той ще е доволен, хем и ти ще си наспана. Съвсем сериозен съм.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 77925d2af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Имала съм такъв партньор. Доста е тежко на моменти. Той спеше по 4 часа на нощ. Правихме секс на лягане и не по-късно от 5 сутринта ме будеше за втори тур. Всеки ден, две години. Лудо е! Тялото свиква в един момент и дискомфорта изчезва. Но моят свършваше по-бързо. Знам чувството след дълъг секс, сякаш си тясна и боли. Всичко подпухва и е много чувствителбо. Не е хубаво. Втори път след дълъг секс е много трудно за издържане.
Ти за себе си, можеш да си вземеш овлажнител за вторият път. А за него, какво да ти кажа, чувала съм, че това е хипер функция на жлезите, да не се изказвам много научно, да не звуча глупаво във слабата си инфирмираност. Принципно се пият хапчета, предписани от лекар, защото и за него не е мбого ок това. Само незнам как ще го убедиш, че е за лекар. Струва ми се невъзможно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0a7e0d4b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имах приятел, който искаше секс всеки ден, не живеехме заедно. Той ми го каза сам, иска всеки ден. Не съм някоя асексуална, но всеки ден не мога, иначе не е било с часове като при твоя. Разделихме се, не си пасвахме в много отношения включително честота на сексулните контакти. Разбирам те много добре и ти съчувствам, но проблема е не само че иска секс, а че те обвинява, кара те да се чувстваш виновна, манипулира те. Бягай от него! Още повече че те боли! Може и гинекологични проблеми да си докараш така. Нека да си намери жена като него. Буди те посред нощ да ти се натиска при положение че си на работа и си му казала да те остави. Голям егоист е и не мисли за теб

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: df12ec2a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Бий му шута и си намери нормален.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7e88232c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ние правим с мъжа ми секс всеки ден /вечер преди заспиване/, освен ако не е болен. Но средно по 15-20 минути и мисля, че това е ок. Твоето нещо е направо ненормално. Не знам как издържаш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: cda3731904
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   малко бром в чая и готовос :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker