Малко особенна история. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Малко особенна история.
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 3898 пъти
Здравейте,
Случи ми се да проявявам интерес към едно момче за което не бях сигурна дали и той изпитва същото към мен.
Ако трябва да говоря от страната на езика на тялото бях забелязала едни неща което може би ме подведе за което съжалявам страшно много.
В началото на пръвата ни среща ми разказа за неговата вила /по късно разбрах че там е водел бившата си приятелка и са се чукали/. Проявяваше интерес като му говорех се усмихваше като ученичка много сладко и това нещо доста говореше за явната му симпатия към мен може би. Засичала съм погледа му как тайно ме оглежда от глава до пети и най-вече по краката. Физическия допир при него беше малко по-дръпнат но с течение на обстоятелствата пича малко-по малко започна да се отпуска. В началото аз го търсех малко по честичко заради общ проект по ИТ понататък му предложих да пием кафе пак така някой път той се съгласи и също го поканих да работим в къщи по едни проект той се нави веднага обаче въпрек и че живеех на другият край на София в противоположната му посока. После обаче резяко спрях да го търся за да видиме какво ще се случи след коледните празници обаче писанията му зачестиха драстично имаше интерес към мен и то доста изненадващ почти през ден ми пишеше от сорта на тук има концерт за еди кога си... после искам да те поканя да ми дойдеш на гости лятото за да работиме по общите проекти. Аз супер много му се кефех като човек и постепенно хлътнах така да се каже и той продължаваше обаче само той да ме търси. След което започнах и аз и някак си се получаваше хубав синхрон между двамата ни. Комуникацията вървеше имаше за какво да си говориме и реших да го поканя на рожден ден. Като дойде ме прегърна личеше си че беше от сърце обаче доста продължителна и чуствена прегръдка поне за мен явно.

През цялата вечер уж приятелски прегръдки имахме направи ми комплимент че изглеждам добре. После сподели че неговият тип жени са точно моето излъчване/коса, очи/ тяло обаче не засегна. Като погледите които ми мяташе през това време бяха доста пикантни гледаше ме право в очите и то продължително. Същата вечер обаче проеви лек интерес и към още едно момиче от компанията. Като в началото като започнахме да пиеме ме покани на неговият рожден ден и ми каза че ще е семеен празник и няма да кани приятели обаче и аз изпаднах в потрес стана ми интересно щом ще е толкова семейно аз какво ще правя там хмммм....

Беше изпил около бутилка алкохол разбира се разреден. С течение на обстоятелствата изплю камъчето като един приятел го попита дали има чуства към мен и той започна да увърта и накрая каза че има нещо повече от приятелство и накрая аз му споделих какво чуствам той изглеждаше леко объркан и изненадан но ме целуна и то грубо и настоятелно. После обаче започвахме да си обещаваме любов един вид хахахах той също имаше болезнен опит от преди и явно го преживяваше още или го беше белязал доста но си ми каза че иска сериозни неща и уж взаивни ни бяха чуствата уж. След което се понатискахме и правихме секс. На сутринта обаче пича ми каза че това е било голяма грешка и не е трябвало да става. Попитах го за причина каза ми че просто няма чуства към мен. Накрая сама приключих комуникацията си с него завинаги.
Обаче все още се чудя за причината защо постъпи така. Беше споделил на едно момиче след това че му било станало лошо като съм му признала че имам чуства.
Или не ме е харесвал чисто физически заради малко повечето килограми или сме избързали и той не е успял да се отпусне пред мен достатъчно защото беше доста особен човек сякаш го беше страх от контакт или по-скоро внимаваше защото беше наранен. Незнам какво е било но случвало ли ви се е някога подобно нещо, и според вас каква е причината да постъпи така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: c26612c2d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Исках да направя поправка за "особенно" в заглавието, което всъщност трябва да е "особено", но след като видях колко още грешки има в самата история, се отказах :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: af885a8c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Причината е очевидна - ти си изключително неграмотна. Изключително!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d6805bef5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ти си ебати лесната, кой мъж би те потърсил отново за сериозна връзка, трябва да е някой будала!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3175d42e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напиши му писмо ...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0c83f3fcd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пича, както го наричаш ти е искал само да те изчука! Направил го е и вече чувствата се изпариха, ако изобщо ги е имало разбира се. Не е трябвало да бързате така. За една нощ любов не става! :D
Още повече, че е бил намесен и алкохола... Имаше една песен "Обещай ми любов... " И тук така, обещания, обещания и на края само секс. Не е това твоя човек, търси си друг "пичага"

>М. 31г<

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 529a9b7dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Причината е в алкохола. Под неговото въздействие той се е държал по начин, по който не би се държал, ако е трезвен. Като е изтрезнял е дошъл на себе си.
Номер 5 имало е само алкохолни изпарения:)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2ffffe63ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Оф, аман от идиоти! Момичето си е разказало историята и иска малко разбиране и съвет, а ве веднага за правописните грешки се хванахте. Колкото и да са дразнещи, това тук не е състезание по писане или контролно по български, спрете се малко!
Колкото по темата, споделям мнението на номер 5. Наистина ми звучи сякаш момчето просто е искало лесен секс.

Ж, 25г

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 927d10960a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   До номер едно-точно същото исках да направя и аз :D

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a2da3d5f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Номер 7
Хахаха, ние ли сме идиотите?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f5f016920b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 7, има някаква здрава връзка между неграмотното писане и неграмотното мислене - тази история е неграмотна като изказ, а от там краят и не е никаква изненада.
На авторката нямам какво да и кажа, ще си намери себеподобен и ще е щастлива по своему - тук нещата са приключили.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker