Какво правите, ако се притеснявате за размера - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво правите, ако се притеснявате за размера
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 4547 пъти
Не съм бил с много момичета, поради факта, че винаги съм се притеснявал от размера на пениса си. Малко над 15 см дължината, но дебелината е много скромна и винаги съм си мислил, че дадена жена ще ми е широка. Имах приятелка 2, 3 пръста и ми беше много тясна, беше дълга връзка и в началото 2 месеца не можехме нищо да направиме, защото все си мислех някакви неща стигнеше ли с до секс, а преди това бях на максимум възбуден. После се отпуснах и правихме уникални неща с часове всеки път, но психиката ми така е приела, че все едно тя е най-тясната и точната за мен единствена на света. Даже не исках да бъда с други момичета във времето, дори когато късахме от притеснение, дали ще се получат нещата с тях и дали ще ми напаснат. Свалям се с едно момиче, но пак тия мисли. Ако евентуално е по-широка за мене или нещо не е ок, какво трябва да направя за да се получат нещата. 15, 6 см дължина и 3, 5 мм (10 и малко обиколка), съжалявам за комплексарското мнение, мислене и прочие, но порното ме докара до тук.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2f22cb055f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм на 17 и ми е 16.4 и малко под 14 обиколка и си мисля, че ми е адски тънък и малък и един ден като го правя ще е много излагащо.... Не си представям на теб какво ти е с тея 10см обиколка

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6d6b586137
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Глупчовци, научете, че през това за което мислите, може да мине бебе 50 см дълго и с глава 15 см. в диаметър. Няма на света мъж, а и изобщо живо същество с такъв размер на пениса си. Вие при стари баби ли ходите, че се страхувате от млади момичета? Младото момиче като си свие мускулите там долу, може и да ви откъсне пишлока, вий се притеснявате дали няма да ви е широка!? Ех да ви имам проблема, но годините не се връщат. Важно е да е челик (да се вдига самолета), другото се нагажда. Избийте предразсъдъците, използвайте младостта си!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: da3ec329b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3, сравнението ти е доста глупаво. Може да излиза 50 см бебе, но за целта тялото на жената се подготвя 9 мес. освен това е с цената на нечовешка болка. Това не означава, че можеш да я разширяваш във всеки един момент безкрайно.

Защо мислиш, че при изнасилвания се получават разкъсвания и дори смърт? Нали можело да излезе 50 см бебе. Едно е да ти го вкарват, друго е да раждаш, двете са много ралзични.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c53e32d95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Размерът ти е над средното за страната... Чукай си на воля.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5009e16dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   от Автора. Благодаря на номер 5, но дебелината не е. Не съм бил с много жени, но от приятели, които знам, че имат по-дебели пишки са се оплаквали от жени... някак си ми е останало в главата и се чудя какво да правя, ако ми дойде по-широчка. Пози, едно-друго. Иначе бившата ми беше перфектно, оргазъм много често, болка дори когато аз съм по-груб, удоволствие когато трябва и така.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4ab2464324
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Слушай, женското тяло се напасва според партньора, бил съм с момичета които са били с партньори, по техни описания дължина колкото от лакътя до китката. Може да отнеме време, но влагалището се стяга и съответно се напасва по твоя размер. Винаги го има притеснението за размера. То е като заплатата колкото и да е, все не стига. Но това не трябва да те спира, това е факт който не зависи от теб, колкото и да ти е не може да го промениш, освен оперативно, но това е съвсем друга бира. Спри порното след като те комплексира, не вярвай много много на неща които не си виждал. Аз имам приятели които се бият в гърдите, че им прави сянка като го извади с дебелина на фанта половинка, ама дефакто им е колкото да не си напикат краката с дебелина на химикалка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fd00547edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм жена и ще ти кажа да не се притесняваш. Имала съм сексуални контакти с общо десет мъже. На двама от тях им бяха много големи, на други двама - много малки, а останалите шестима бяха със среден /нормален/ размер. Не съм вадила линийка, но предполагам, че са били с твоя размер /горе-долу/. Това е много по-добре отколкото да е много голям. Лично аз мисля, че тази максима "колкото повече, толкова повече" в сексуален аспект, не е измислена от жените. С по-големия размер често пъти съм изпитвала болка, което ми пречи да се отпусна и да изпитам удоволствие. Отпусни се, с нормален размер си и не се притеснявай от това.

Твърдиш, че имаш опит, а изказванията не сочат точно това. Щом си имал опит с момиче, то не си ли забелязал, че в зависимост от това колко е възбудена е по-широка или съответно по-тясна? Или всеки път е било едно и също? Малко сме като мъжете - и вие не винаги сте го вдигнали на 100%.

Важното е да знаеш какво да правиш с една жена. За нас не всичко е до ръчкането. Играй си с нея, възбуди я, накарай я да не издържа и после няма как да не й хареса самия акт. Пипай нежно и внимателно. Не гледай порно филмите. Там ясно се вижда, че жените ги боли и само се преструват, че умират от кеф. Ако ще гледаш порно, гледай това за жени, което е. Там доста по-ясно ще се ориентираш какво всъщност ни харесва на повечето жени.

Сега от една друга гледна точка да погледнем нещата. И това е твоето удоволствие. А именно /да се изразя по-прилично/ оралната любов. Перфектен си. Като жена обожавам да ви гледам как се гърчите от кеф като прилагам така нареченото "дълбоко гърло". Със нормален размер е много по-лесно и е приятно и за мен. И съм сигурна, че не съм единствената.

В заключение само мога да ти кажа, че взаимното удоволствие не идва от едното ръчкане. Радвай се на жената и тя ще ти се отплати със същото.

Дано съм била полезна. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5009e16dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Благодаря номер 10

По принцип, все пак е анонимен сайт. Ако трябва да съм честен много добре знам как да пипна едно момиче, да я възбудя с целувки, с лизане и прочие, въпроса е, че се притеснявам, дали мога да изгася пламъка с малкия приятел, защото като стане въпрос за секс мисля за отсрещната страна, а рядко за себе си и ми спада по време на секс..

Ясно е, че дължината е средно, аз не съм се притеснявал от нея, а просто ми се е втълпило в главата, че дебелината е най - важна и мисля, че там ми куцат нещата, защото мисля, че жената трябва да бъде по-изпълнена.


Ако трябва да съм честен спах с бившата, разбрахме се да е само за това. Когато съм на сухо известно време губя увереност, както вече казах. Там ми се получава, в един момент не можех, но първоначално беше много добре. Започна много да ми гаделичка главичката и да ми става неприятно и ми спадна, като си мислех, че ми е по-широка естествено в дадения момент, но по-скоро ме гаделичкаше, защото 10тина мин поне когато беше възбудена в началото на първата поза беше перфектно..


Дори тя ме кара да сме само за това. Но искам да въздействам и на друго момиче така, защото не може само секса да ни държи, а не вярвам, че мога. Виждам, че го мога, докато се стигне до секс, както вече казах, но не виждах, как ще изгася пламъка заради тази пуста дебелина, тя ми губи ерекцията мисълта за това и става още по-зле.


Благодаря много за коментарите.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5009e16dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора

И като цяло предимно сам мога да извлека 100% максимална ерекция и възбуда. Когато си снимам члена, без да търся някакви ефекти е просто по-дебел и по-твърд от тогава, когато съм реално с момиче. Докато я целувам и лижа може да стигне това ниво, но като тръгна да чукам спада. Имал съм случай само с тази бивша приятелка, когато е бил на максимум, когато има доминация от моя страна, отпускане и никаква мисъл за пениса ми за това как се чувства тя, а само мръснишко мислене (ще я скъсам тая кучка и т. н) в умът ми.


Не мога да извлека максимума от пениса си сред момичета. Пращал съм снимките си на много момичета, без да ги фотошопирам, с максимално надървен член по дебел от 10 см, не знам колко, но видимо и чувствено с огромна разлика от онова, което съм, като възбуда, когато трябва да правя секс. Дори ми спада по време на секс с това мислене..


Благодаря на всички коментирали отново. Трябва психика и упражнения, евентуално за промяна. Сега ще имам едни пари, но тези пластични операции са опасни, после не можех да правиш и нищо 60 дни поне, не е добре.


Някой ден обаче бих опитал нещо, ако не ми се променят нещата..


Онзи ден имах адски много самочувствие, добре надървен член, вчера с тоя секс започнах добре, но в един момент почна да спада по време на секса и сега не стига, че не съм си доспал, а имам чувството, че имам най-малката пишка на света и не мога да се възбудя и определено е далеч по-малка, от това, което е на снимките, които съм пращал.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5009e16dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   от Автора. Момичето беше по-тясно и от приятелката ми ... адски неоснователни притеснения. Хем не бях спал, не знаех къде съм и пак изпита оргазъм. Е, ако трябва да съм честен само в една поза за около 6-7 минути 2 пъти бях на максимум, после се притесних, но като цяло усещането беше страхотно.

Май няма смисъл да се притеснявам ... е, вярно, не е някакъв дебел, обаче си има жени, на които ще им пасне. Все си мислех, че бившата е най-тясната, а то какво било.


Имах притеснения, но в началото започнах перфектно, после с лизане пооправих нещата. Но като цяло, докато бях на 100%, нямах никаъв проблем с усещането, нито тя.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4df52e901a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Добре де, аз не разбирам каква е тази мания да си снимаш члена и да пращаш снимки на момичета?! Така ли ги сваляш, флирт ли е това за теб? Мислиш ли, че е нормално подобно поведение?! Най-малкото е проява на лош вкус, пошло и невъзпитано е! Няма да ти поставям диагнози, само ще те попитам, знаеш ли какво означава думата "ексхибиционизъм"? Вторачил си се в члена си, светът ти се върти около него. Имаш проблем и това не е размера на пениса ти, потърси помощ от специалист! Моля, модераторите да публикуват коментара ми - целта ми не е да засягна автора, напротив.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5009e16dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Брат, не знаеш момичетата в днешно време. АКо трябва да съм честен от 6, 7 пъти за последните 2-3 месеца, само един път си пратих пръв снимки!

Явно не знаеш как стоят нещата на днешно време.

Извинявам се, ако има нещо, но е така

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 601f761c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Здравейте, момчета! Мога да ви кажа с моя скромен опит, че не е задължително да си с най- големия! Имах приятел на който му бешенад 20 см. Болеше, много, не ми харесваше секса с него, но връзката ни беше сравнително дълга (1г. ). Сега съм с друг, не му е голям (ако сравняваме с бившия) 15. 5, но за сметка на това прави чудеса. С бившия НИКОГА не бях изпитвала оргазъм, а с сегашния.... няма да коментирам :D.
Размерът не е от значение!
Може да я възбудиш до толкова, че да и трябва само няколко тласъка за да свърши.
целувай я по гърдите, говори и мръсотийки на ушенцето, целувай я по целия гръб, докосвай я съвсем леко по клитора едва едва, това ти гарантирам че ще я подлуди! облизвай я, завържи ръцете и... това са все неща който ще я подлудят и накрая когато вече неистово те моли за секс бавно го вкарваш (не както си мислите ''ръгай бързо'') и с бавни тласъци, ще видиш тя сама ще те дърпа и ще иска още и още ;) и така... хем ще я послудиш хем и на теб ще ти е гот да гледаш как тя се гърчи от кеф :)

Ж 21

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker