Момичета, моля за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Момичета, моля за съвет
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2557 пъти
Здравейте. Бих искал първо да ви се представя. Млад мъж на 25 години съм. Поводът по, който ви пиша, е свърза с това, че тепърва срещнах моята любов, и в момента съм в зародиша на първата ми връзка. Признавам си, че направо съм си дръвник, на тази възраст да не съм бил още с момиче, и дори ме е срам да ви питам подобни неща. Разбира се съм тотално невеж, и допускам грешка след грешка, и съм убеден, че ако продължавам така, ще си остана сам.
Основният ми проблем е, че съм прекалено загрижен, добронамерен, учтив (всъщност не знам как точно да го нарека), но става на въпрос, че останах с впечатлението, че жените желаят, постоянно да им звъниш, да ги питаш, как са, къде са, какво правят или просто да ги чуеш. Уви аз не правя нито едно от тези. Колкото и нелепо да звучи не и звъня постоянно, понеже се притеснявам да не я безпокоя. Например знам, че е на лекции през деня, вечерта пък се опасявам да не и прекъсна вечерята и тн., все не придобивам кураж да я потърся. Винаги се надявам, тя да ми пише първа. Тя да поеме инициативата. Винаги когато го направи, изпитвам огромно удоволствие и, каквото и да върша го оставям и се отдавам на нея. А когато не ми звънне през деня започвам да се тревожа и притеснявам дали всичко е наред, дали не ме е отрязала и подобни други глупости. Моля ви кажете, страховете ми да не я безпокоя когато и звъна да я питам какво прави или как е, основателни ли са? Например вечерта преди важен за нея изпит, или сутринта преди него, аз оставям на спокойствие с мислите и, да успее да си научи и подготви, а тя почти всеки път се разсърдва и казва, че не съм и се обадил да я подкрепя в тежък за нея момент? Права ли е в случая? Това, че не и звъня достатъчно основание ли е, да си помисли, че не се интересувам от нея? Също така избягвам да я питам лични неща, свързани със здравето, семейството и, проблемите и и тн, поради причината, че отново се опасявам, че ще си помисли, че съм нахален понеже и навлизам в личното пространство. Моля ви кажете? За пореден път ли се прецаквам поради тези мой нелепи опасения или съм прав като не я разпитвам?
И последно бих искал да ви попитам да и призная ли, че връзката ми с нея е първата ми, и че никога не съм бил с момиче за сега. Според мен, би трябвало да се трогне, но мисля че има и риск тотално да се убеди какъв закостенял и отчаян дръвник съм. Тя е имало поне няколко приятеля до сега. Така, че моля ви драги момичета, споделете вие какво мислите и по този въпрос?
Много ви благодаря предварително, и се надявам да придобия повече увереност от отговорите ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: e36d27a614
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти сам си си отговорил на въпросите. Дори и да не може да говори, ще ти каже, не се притеснявай да й звъниш когато искаш. И според мен поне засега не й казвай, че ти е първата. Но ако усещаш, че това не би било проблем й кажи. Сам трябва да усетиш кое е най-добре.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7031023473
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не и казвай, че не си имал връзки.
Да, и аз бих се разсърдила, ако не ми пише гаджето ми, а само чака аз да му пиша първа? !

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 170fff869d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Е-е, просто се дръж естествено! какви са тези щуротии: "вечерта пък се опасявам да не и прекъсна вечерята"? И какво като ѝ прекъснеш вечерята? Винаги е много готино да чуеш любимия човек, дори и да вечеряш, или да пътуваш... Разбира се, че ще ѝ звъннеш винаги когато ти домилее за нея, когато искаш да чуеш гласа ѝ... Хич не се ограничавай. Нито пък звъни постоянно - досадно е.
Излизайте и се виждайте по-често. Тогава няма да имаш дилеми дали да ѝ звъниш или не :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7cca203383
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Сладур. Когато аз харесвам един мъж се радвам на вниманието му. Никак не ме притеснява, че ще прекъсне вечерята ми. Радвам се, когато някой ми вдъхва кураж. Ако си много притеснен, че тя ще е на лекции, просто първо ѝ пиши и я попитай може ли да говори. Няма нищо страшно в тези неща, все пак вие сте заедно и очевидно тя иска вниманието ти. Става досадно, ако се държиш като строг баща и не ѝ оставяш пространство, но тук не говорим за това. Забрави за притесненията си. Вечер преди изпит не се чете много, пък и всеки си прави паузи да отдъхне от конспекта, така че няма проблем да ѝ се обадиш за 2 минутки, колкото да ѝ пожелаеш късмет и да я успокоиш. Не е права да те обвинява, но жените често си набиваме разни филми и правим малка драма. Интересувай се от личния ѝ живот, ако тя не желае да обсъжда нещо ще ти го каже. Ти решаваш дали да ѝ споменеш, че ти е първата връзка, но аз лично не виждам нищо толкова притеснително от този факт. Обясни ѝ причините да се държиш така и тя ще те разбере.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 865dd1ac7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само едно ще ти кажа - това, че не се интересуваш от личния и живот, е много лошо! Та нали сега, ти трябва да си и най - близкия човек и първо на теб да споделя всичко!

Аз навремето, имах такава случка. От много скоро, бях във връзка, с едно момче. Той беше срамежлив, но много добър. Един ден, нещо ми се беше случило и се чувствах ужасно. Срещнах се с него и очите ми се насълзиха. Той дори не ме попита какво ми има. Това ме разочарова безкрайно. По - нататък, забелязах, че комуникацията му куца. Споделях му някакви неща и не защото ме е питал, а защото съм имала нужда, някой да ме изслуша. Той на всичките тези неща, които му споделям, много лични, ми отговаряше с някакви наизустени думи. Примерно нещо от рода на - "ами да, кофти".
Ами да ти кажа, добър беше, каквото поискам, това правеше, но това, от което имах най - голяма нужда, го нямаше - близък човек, до сърцето ми!
Когато обичаш някой, искаш да знаеш всичките му мисли и дори да се слееш с него, да станете един човек. А ти изграждаш стени, между вас.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: eb85a83fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Вземи си сложи акъла в главата.
Когато ти липсва пиши и..за каквото и да е било стига разбирасе да не прекаляваш.
А за питането...
Та нали за това сте двама...
Ти не и нахалстваш а я подкрепяш в такива моменти.
Успех и смело напред!
Не и казвай че ти е първата,а бъди смел когато легнете...и давай!Когато двама се обичат и да се получи или не...ще се опитате пак...
Но ако се притесняваш толкова...ще е кофти и за двамата.
Направи вечеря,веми бутилка шампансо...и да не пиеш..пий за да се отпуснеш!
Поздрави и много любов Ви желая!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b276a8dfc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравейте отново. Много ви благодаря за насоките. Бях убеден, че съм грешал, но тъй като съм изключително стеснителен, не успявам да се преборя с вътрешното си АЗ и грешният ми подход продължава. Пропуснах да напиша в началото, че и пиша сравнително често по всяко време, а сме се рязбраши, тя да ми отговаря, когато има възможност. И абсолютно всеки път така се получава, че почти веднага ми прочита съобщенията и никакъв отговор не последва... Дори и след 7-8 часа, всежоще съобщението стои само видяно. А когато се засечем вечер за цели 2-3 часа си разменяме едва няколко съобщения, поради простата причина, че чакам изключително дълго да ми отговори, което пределно ясно показва, че си върши другата работа, а аз съм между другото. Докато аз каквото и да върша, веднага го прелъсвам и се отдавам изцяло на нея, и понякога ми става наистина нелепо, че стоя и чакам цял час за отговор.... Понякога пък, толкова е ецприказлива, че едвам и насмагам на темпото, което мибдава пределна ясното, че почти винаги нецуцелвам момента. И вероятно заради това заппчнах да си мисля какви ли не работи. Ако нещата се задълбочат, направо нежси представям колко ревнив ще бъда и, каква паника ще ме обхвяща понякога.... Извинявам се ако ставам нахален, но бихжискал да попитам и още нещо.
В момента се срещаме единствено на неутрална среда навън. Нормално ли ще е другият път да я поканя на кафе вкъщи или пък да гледаме филм? Повечето знам какво ще си помислят за тези покани, но аз просто искам да стопи още повече леда и да задълбочим връзката си. Но сме в сравнително ранен етап и се притеснявам, че тя ще си помисли, че я каня са други намерения, а кафето и филма само са предлог, а ни най-малко искам да остава с това впечатление за мен

 
  ...
преди: 6 години, 26 дни
hash: c66d0923d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дай малко по-лежерно, бъди най-добрият й приятел, пиши/обаждайн се по всяко време!!! Когато се почувства желана от теб във време когато не сте се разбрали, ще й стане много приятно.
Разчупвай леда със закачливи въпроси, когато сте на кафе.
Ако я поканиш във вас 100%, да си помисли разни работи, но това не е задължително лошо.
Не и казвай, че тя ти е първата връзка, но пък от друга стана така може да те почувства по-близък. Тук обаче има уловка, че така малко бягаш от отговорност. Момичетата колкото и да обичат сантименталните момчета, обичат и чувството за подкрепа от по-силен индивид. Ако можеш да предложиш и двете си златен. Винаги се старай, ти да си активния, ако ще да я притесняваш.
Любовта на жената преминава през ухото!
Не ми се ще.да дам някой лош съвет, защото не познавам момичето.
20Ж

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker