Не иска да прави секс с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не иска да прави секс с мен
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2789 пъти
Здравейте! Имам голям проблем.. имам връзка от 6 месеца, но все още приятелят ми не иска да прави секс с мен, а аз съм доста активна в това отношение и не мога да продължавам дълго така. Много пъти съм говорила с него и отговорът му е, че много е подтиснат, защото не е от моя град и идва само за няколко дни, постоянно от идването си мислел как ще си замине пак и дрън дрън (мисля, че просто не иска да си признае, че е девствен), приятеснява се да не се изложи, защото аз винаги съм спала с много по-големи и съответно по-опитни мъже, никога не съм имала връзка с момче що-годе на моята възраст. Бях за няколко дни при него в апартамента, но пак не стана. Правя му френска, той на мен - не иска и не иска. Красиво момиче съм, желана съм, само не и от моя приятел. Не знам вече. Сигурна съм, че не ми изневерява - има страхотно отношение към мен спрямо грижовност, внимание и т. н.
Преди време бях с един мъж (излизахме) с когото сега, докато имам връзка със сегашното момче, отново започнахме да излизаме. Въпросния адски много ме възбужда и съм готова да спя с него, защото имам нужда от това, но нищо друго не искам с въпросния, единствено секс. Не искам да развалям отношенията си с приятеля си, но нямам друг избор. Единия ми дава едно, а другият друго. Кажете си мнението, моля, как бихте постъпили на мое място?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: e38e41773e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, ако се хвалиш и пред него, както тук.. че си много активна и, че си спала с по- възрастни и опитни мъже.. държанието на момчето е напълно нормално. Защо някои момичета си мислят, че като споделят тия неща с новия си партньор, той едва ли не, ще е във възторг от подвига им. Ами може да те мисли за леко момиче ( с извинение, че го пиша).. може да си мисли, че правиш секс с други мъже ( нали каза, че не сте от един град) когато не се виждате. Може да си мисли, че ще го сравняваш с по - възрастните мъже с които си била... и след това ще споделяш за него с приятелки... може много неща да си мисли.. а и щом, още от сега си готова да правиш секс с някой друг, щото тялото ти го искало.. за какво изобщо говорим... има ли смисъл...

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5800e6726c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто му кажи. Очевидно има някакъв проблем, може дори да е нещо повече от това, че е девствен. Обикновено мъжете са тези, които напират за секс и не искат да чакат. Та питай го директно (без караници и обвинения) да ти каже какво го мъчи и дали можете заедно да решите проблема. Ако почне пак да мънка, би било честно да го оставиш и да си се виждаш с другия, било то и само за секс... но малко ме съмнява, че ще стане точно така, защото казваш, че се държи с теб много добре.
Аз съм склонна да изневеря, за да запазя и "двата стола", но това се възприема като долно и обидно, така че не бих те посъветвала да действаш така.
Говори с приятеля си, подходи внимателно и в зависимост от отговора и действията му по-нататък сама ще усетиш какво да направиш.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e9ef67dde4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На колко години си ти и на колко години е момчето?
За първи път чувам, млад мъж да отказва секс? !? :D Има нещо и на дали е само притеснението да не се изложи... ми успокой го и действай повече ти.
Не мога да разбера, как му липсва желанието да ти налети... явно имате различия някакви или знам ли. За мен лично, за да отказва секс с теб или е влюбен в някоя друга и си мисли за нея, за това отказва или незнам. Като цяло мъжете не сме много сложни същества и опре ли до секс, си губим ума... :D

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4e30653fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Уф, не се занимавай с такива! Не е нормално мъж да не направи нищо 6 месеца, дори и да е девствен! Не си губи времето и нервите!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 19ca75bd65
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Даааа търси трети които да съчетае всичко този ти приятел ще се прави на грижовен много дълго а ти ще стоиш Незадоволена което ще ескалира още повече не е нормално единия да е задоволен другия НЕ! Бегай от него.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 702d5af687
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе той и да е девствен... Веднъж възбуден ли е и да искаш няма да можеш да го спреш, нещо друг има. Освен ако до толкова не го е страх, че е девствен, че да трябва да решава проблема с психолог.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a0ba1bed2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ма много ясно, бе душица! Изплякай се с другия! Кажи му да ти го набута и в ануса, а после иди и кажи на доброто и притеснително момче, че нямаш много опит с мъжете, за да не се чувстваш гузна. Така се прави - хем няма да те сърби, хем ще ти порнат ануса с кеф.
Дееба и курвите дееба, а после като минат 15-тина години и поувехнете, почвате да обяснявате, че мъжете за нищо не ставали...

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8b7d4ff098
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката: Снощи излязох с въпросния, към когото имах сексуално привличане и.. спах с него. :( Изневерих на приятеля си, но не смятам повече да имам каквито и да било взаимоотношения с въпросния, всичко беше само секс. Нямам нито чувства към него, нито намерения.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f8970810be
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Знаеш ли какво? Остани и с двамата - единия ще ти дава грижовност и внимание, другия ще те чука. Намери си и трети - той ще ти дава любов. Намери си и четвърти - той ще ти дава пари. Намери и пети, шести, седми и осми - когато някой от първите четирима не ти дава ще имаш план Б......
Преди време прочетох един коментар, който много ясно описва твоята ситуация - КУРВЕНСКОТО СИ Е ГЕНЕТИЧНО ЗАЛОЖЕНО ПРИ ЖЕНИТЕ!!!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7cae56b2d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Внимавай попаднала си на гей! Много педераси си хващат момичета за да скрият, че са обратни твоя случай може да е такъв. Виждала ли си го в ерекция? Обарва ли те? Ако отговора ти е НЕ. Имаш си работа с таен гей, а на теб щом секса ти е важен не говори много добре за теб.

Успех.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 39ced4d2d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторке, тъкмо помислих, че онзи дето те привличал (вече сте се изконсумирали), тъкмо си мислех, че понеже си интелигентна и затова излиза с теб и иска да си задоволи тези потребности. А то се е получило, че онези потребностите са задоволени (както почти винаги). Поне не ти е харесало и продължаваш.
Извинявай, че съм гаден, ама са дразня като някоя над 15, смята че не въпрос само на онова.
Естествено че имаш нужда от секс и няма нищо лошо. Лошо ще е сега, ако не осведомил приятеля си за третия, макар и да не ти е харесало (пак се брои). Макар че доста неестествено е приятелят ти да не иска това от теб. Може и да е съгласен да правиш секс с други, крайна сметка това е само работа между вас двамата (тримата, четирима... ). Последното е сериозно малко несериозно стои написано. Само, моля те, кажи му!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7cae56b2d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Номер 10, " КУРВЕНСКОТО СИ Е ГЕНЕТИЧНО ЗАЛОЖЕНО ПРИ ЖЕНИТЕ!!! "
Каква е тази омраза към жените? Теб също те е раждала ЖЕНА! Така че недей ми вади самочувствието, защото всички мъже са родени от жени!
Курвенско има и в двата пола. Знаеш ли колко невинни жени има които си вървели по-пътя и са били изнасилени от МЪЖЕ. Това, че някоя е била курва и обичала секса, не означава че всички жени сме курви ясна ли съм ти? Такива мъже като теб, заслужават цял живот да са на чикии защото друго не заслужавате. Кой знае как биеш и малтретираш жена си. Ти сигурно и майка си не уважаваш защото е жена..

А колкото до авторката, събрали са се таен гей и курва която ОБИЧА секса. Хора които поставят секса НАД всичко за мен са мръсни животни.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e71db7415b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От 10 до 14: Втората част на коментара ти напълно обезсмисля първата :)

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a742b62580
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Много просто! Той също си има някоя в родното село и си я оправя редовно, но няма никакви намерения и чувства и не иска никакви взаимоотношения.
Сродни души сте мислите и действате еднакво. Не го оставяй да се изплъзне този ценен индивид!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker