Малък член, сексуална незадоволеност и дългосрочна връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Малък член, сексуална незадоволеност и дългосрочна връзка
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 7829 пъти
Въпрос към дамите, които са имали връзка с мъж с малък член, който не се усеща или се усеща слабо: случвало ли се е да приемете такава връзка и да се чувствате добре в нея?

Стигате ли до някакво компромисно решение (задоволяване с орални ласки/ позволена изневяра/ тройки/ секс играчки) и т. н.? ; или приемате за даденост, че няма да се радвате на добър секс и се примирявате? ; или страдате? ; или изневерявате тайно и само и единствено заради секса? ; или след време се отказвате от такава връзка? ; и т. н.

Моля, споделете своя опит.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1bef75defe
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Първият ми приятел беше с много малък член, но аз тогава не обърнах внимание. Проблемите почнаха не заради члена, а заради нековите комплекси. Караше ме да се обличам много секси, за да ме разкарва като вид трофей из града. Почна да ми инзеверява с най-добрата приятелка, а накрая дори беше станал импотентен в пълния смисъл на думата (заради инфекция нелекувана).
Скъсах с него. Не съм изневерявала и не съм скъсала заради секса, а заради поведението и комплексите му. Относно секса - не се е пробвал да ме задоволява по какъвто и да е начин, защото беше концентриран върху себе си и това изобщо да получи някаква смешна ерекция.
Всеки обаче е различен. Защо искаш изобщо да питаш жените такива неща не разбирам. Ако имаш малък пенис и без това няма начин да го промениш. Просто дай всичко от себе си в леглото и извън него и не се комплексирай. Не наранявай жената до себе си и не я тормози, не изневерявай за да избиваш комплекси и няма да имаш проблем. Е, няма да те лъжа - има значение размерът, особено в началото, но ако един мъж е добър любовник вярвам в това, че може да компенсира.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 729bcf27f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все съм се чудил какво значи малък член. Аз не съм бил с много момиче, не са ми били широки, не са ми били проблемни, ама тия 15-16 см и това, че е по-тънък винаги ми е съсипвало психиката преди и по време на акта и често съм компенсирал с орална любов и други неща. Когато се отпусна обаче съм правил чудеса с много твърд пенис. Всичко е в главата.

Има си жени открито, общувам с много, от които знам, че размерът има значение и винаги ще има, но повечето мъже с големи пениси са дървари и егоисти, директно го ръгат и жената не изпитва по-голямо удоволствие от това, да й вкараш една нормална пишка и да я излижеш и нацелуваш преди това. Не знам ... все си мисля, че ще попадна на широка жена, която да не ми допадне и това ме комплексира, за сега не. Отказвал съм на жени от комплекси.


Пращал съм си го на доста момичета, не са ми казвали да ми е малък, но стигне ли се до секс си го мисля, че по-скоро не е дебел.

Пич горе главата, и с 10 см да си това няма как да се промени. Психологически се мисли за най-добрия. Случвало ми се е да имам големи провали и големи успехи, всичко е в главата, само там !!! В ГОРНАТА !

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 222e91047d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Приятел, моят е 12см. 2 пъти съм правил секс с негърка и двата пъти ги разкъртих. Така че, това, че ти е малък не е проблем, проблем са комплексите. Все едно някой да каже на Бил Гейтс, че е грозен и той да се засегне и депресира или на Путин, че е нисък или на Бойко, че е прост и т.н.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0929f4367a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жената, особено ако е вярна се нагажда с времето и започва да го усеща. Един вид се и постеснява. Аз имах 2 г връзка с прекрасен младеж, който беше с по-коМпактен и свършваше бързо. Но беше цар с ръцете и беше сколнен да повтаря. Мноого сладък сексуален живот имахме, с много оргазми. И раздялата ни нямаше общо с това.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 61645cce4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Аз имам 8 годишна връзка с мъж на който му е малък, а и свършва бързо. Което до някаде го комплексира и заради това не ми изневерява ( предимството на малкия член) Оправданието му е, че много ме обичал и съм го възбуждала много( разбира се, че според мен това не е причината) От начало не го усещах дори и си мислех, че нямаме бъдеще заедно. В оралната любов е най- добрия с когото съм била. Отношението му към мен беше много добро и затова реших да му дам шанс. Не съм му изневерявала никога, но съм си го помисляла много пъти. С годините съм се пригодила към него и дори на моменти ми се струва, че му е пораснал а на практика и теория това е невъзможно. Друг е въпроса, че използваме секс играчки понякога и е много хубаво. Секса обаче никога не стана най- добрия в живота ми. Един съвет от личен опит като от жена към мъж- ако мислите, че секса с вас не е хубав, опитайте да компенсирате с нещо друго- отношение, внимание и т. н.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: fc5569dfe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Възхищавам се на такива хора като вас които не изневеряват на половинките си, свалям шапка на всеки с воля и с морал и с достойнство и уважение към връзката която дели с любим човек, мен ме заряза една жена която цял живот съм бъхтил за нея и за децата ни, не съм и погледнал друга жена, не съм докоснал друга жена, чисто и просто аз ОБИЧАХ ВЕНА СИ, докато един ден почнах да виждам разлика очевидна в поведението и, почна да се връща по късно от работа, да се гримира и парфюмира по често, накрая я хванах, рано или късно винаги ще ги хванете, и какъв и беше отговора : ами много ти е малък а неговия е огромен и много ме кефи!
Направо паднах, никога не съм мислил че, това е възможно, страх се винаги да я задоволя и да компенсирам това че ми е малък ( 10-11 )см, използвали сме много играчки, и пенис колани, и съм цар по оралната любов и аналното, но това всичко явно не и стигаше, и се разделихме много грозно и много гадно и си взе децата с нея и се превърнах в жив труп, съсипан психически и не искам да погледна друга жена щом най важното на всяка жена е да бъдем с огромен кур, та като прочетох по горе коментарите зарадвах се и разбрах че има и уникални и много честни жени които биха пазили една връзка или един дом или едно семейство и биха оценили половинката си за други качества а не заради един кур.
Поклон към такива хора като вас.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 413bcf7a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами... малкия си е малък и това е! Няма как нищо друго да замени това. Оралната си е супер, но след нея си трябва и ТОЙ! Играчките никога не се чувстват по същият начин. Винаги ще си остава чувството на незадоволеност.
Аз съм се разделяха с мъж заради това, дадох шанс, време достатъчно, не става, не мога и не искам да се лишат от здрав сексуален живот. Същото не бих се крила да изневерява и т. н. защо ми е себе си да обиждам заради природните недадености на другия, а после и да изляза лошата. Не!
Как да компенсираш... НЕ можеш! Да, можеш да предложиш повече от друго-внимание т. н. но е секс!
Пък коментиращият по-горе дето с 12 см разбил две негърки хахаххаххаха поне ме разсмя.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 149481becb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Поклон към жената с N5 така се създава стабилно семейство. А и той много добре знае че му е малък но ще компенсира това с други много ценни неща мъжа не е само за леглото но ще даде всичко от себе си. И мъжете са готови на компромиси ако жената е дебела и не е толко хубава или има малки гърди - просто не ни прави никакво впечатление. Гледайте съвмесния живот да се обичате да напредвате заедно да сте семейство.

А до номер N7 скъпа очакват те много сълзи и използване за леглото от много тарикати с големи чепове и накрая ще влезнеш в списъка на самотните майки като ти чета коментара колко си надута и високомерна. Познавам жени които летят като теб и се сгромолясват гръм и трясък накрая. Защото за тарикатите и курварите най красивата жена е новата. Ще ти се порадва порадва и накрая ще те замени за друга!

 
  ...
преди: 6 години, 5 дни
hash: 599a3aa476
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

10.   Абе вие се възхищавате на номер 5, ама явно не сте й прочели коментара, или по-скоро не сте осмислили добре, това което сте прочели. Нейният коментар, хич не е обнадеждаващ за мъжете с малки пениси, поне по мое му.
Тя обяснява как е дала шанс на партньора си, въпреки, че е смятала връзката им за обречена. Това, че му е дала шанс, за мен не я прави герой! Особено предвид това, че е мислила за изневяра много пъти, заради това, че не го е усещала. Но може ли това търпение от нейна страна да продължи вечно? Сами си отговорете...
Един вид, момичето представя нещата така, сякаш е направила някакъв изключителен подвиг, сравним само с победата на Леонид при Термопилите. И заради този жест, мъжът и трябва да и е признателен до живот, и едва ли не да я благославя! И вие всички харесвате това!? Това според мен, поставя в много унизително положение човека до нея, а те би трябвало да са равностойно партньори. След като е с него, значи го обича, и затова е с него, а не защото прави компромис с нещо!
Но да оставим този коментар настрана. Аз също съм с малък член(10-11 см. ), и от много време следя почти всяка споделена история на подобна тематика в сайта.
И до сега, от и без това малкото женски коментари по темата, почти не съм видял такъв, от жена щастливо омъжена за подобен човек. Мисля, че само един такъв коментар мога да откроя, но както повечето женски коментари, относно размери на неща... , не става много ясно за какъв размер се говори. Понеже жените са скарани с мерните единици, не може да им се вярва много, когато казват, че един размер е малък. Щото ако е била с трима мъже в живота си - със съответни размери от 17, 20 и 15см., е нормално последния и любовник да и се струва най-немощен от всички, макар реално да притежава среден размер. Реално погледнато, за тях е важно самото усещане от члена, а не толкова точните му параметри.
По принцип за малък размер, според статистиката(ако изобщо може да се вярва на достоверността на данните относно размера), се приема всичко под 12см. в ерекция.
Въпреки, че според едно от последните изследвания на някакви английски учени, направили изследването си, на база извадка от 15 000 мъже, се констатира, че близо 25% от всички са с подобен размер. Което от своя страна показва, че този "феномен" на малкия пенис, изобщо не е някаква рядкост, а нещо напълно нормално. Гадното е, че никъде не се обяснява, по какъв начин се взимат данните за размера, а това за мен е много важно. Мисля, че в повечето случаи се разчита на самите анкетирани лица да се измерят. Но в този случай, не може да сме сигурни, че те не са си поставили по някой сантиметър отогоре, просто ей така за да не наранят самочувствието си. Това е само мое предположение, разбира се.
Средната дължина за България, от едно друго изследване на немски учен е 14, 09см. (или иначе казано, почти 50% от мъжете са с пениси по-малки или равни на средния в ерекция). За разлика от немското изследване, това на англичаните е отчело малко по-нисък среден размер на дължината - 13, 2 см. в ерекция. Но в този случай, данните са взети от четири континента, и това намаление може би се дължи на включването на хора от азитаския свят.
До тук обърнах внимание само на дължината, а много често се казва, че дебелената всъщност е по-важна. Така се смята, заради по-големя брой нервни окончания в първите 8 -10 сантиметра от влагалището. Което би трябвало да означава, че един мъж дори и да е с под 10см. в ерекция, би трябвало да задоволи по-голямата част от жените, в случай, че дебелината му е по-голяма от средната. А тази средна дебелина за България е 11, 69см. (има се предвид обиколката на средната част от тялото на пениса в ерекция). Или с други думи казано, около 60% от всички мъже са с равен или по-малки от тези стойности пениси. Има едни 30% мъже, с по-малка от 11 см. обиколка в ерекция. А това са си трима от всеки десет мъже. А 85% от мъжете се събират в рамките 13 см. обиколка.
Изобщо, жените трябва да знаят, че размерът на мъжкия полов орган, не е точно това, което им приказват техните приятелки, или това което са гледали в порно филмите.
И наистина, мисля че е възможно, номер 3 да е разкъртил двете чернокожи жени с тези 12см. Особено при една по-сериозна дебелина. По-скоро ми се струва, че за жените е проблематично да се нагаждат към по-малки пениси, след като преди това са били с по-надарени мъже. Изглежда, че веднъж опитали от "меда", не искат да приемат нещо по-малко от това. Не, че не могат да се адаптират към по-малките размери, а просто не искат да го правят.
Надявам се, все повече жени да се престрашат да коментират под подобни истории! И нека бъдат реални женски мнения, защото ми се струва, че има много фалшиви коментари с изразени негативни становища, чиято цел е да подтикнат мъжете към употреба на разни псевдо препарати за уголемяване на члена. Съветвам мъжете да не се подвеждат по тези провокации. В една от историите, срещнах мнение на модератор, който предупреди за тази опасност, и посочи, че много от уж женските коментари по темата, са писани от един Ай пи адрес...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 часа
hash: 263dbb94d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Събирай пари за операция и си го уголеми. Ако толкова си комплексиран от това. На жена не вярвай. Какво очакваш да ти кажат тук? Бе не е важно, че си с малка пишка, аз ще търпя. Да бе, докога? Докато не види някой с 22 см боздуган и си забравен веднага.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1965895be4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Ами инжектирай си хиалурон. Жените как си слагат и на устните и силикон в гърдите, а мъжете ги е шубе и смятат, че жената трябва да е с малко претенции и да търпи всичко. Аз не бих търпяла такъв мъж. За мен сексът е супер важен, затова гледам да не го отлагам, а ако после не ни се получат нещата, е защото не сме си паснали, а не защото ме е използвал.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 412784b33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ако можеш да направиш компромис, но трябва да си наясно с последиците - ок. Но ако това те дразни, не те удовлетворява секса, а продължиш връзката /защото е мил и има много пари, примерно/, накрая ще изневериш, ще го намразиш него и ще стане сериал. В началото на една връзка всеки си преценява докъде може да стигне с компромисите. За да спре навреме. Не е задължително да имаш връзка, все пак, на всяка цена, с всеки желаещ, нали? ! Ако живееш заради хората, животът ти е обречен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 71827f7282
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   н. 10 много добър коментар!

Наистина жалко, че не може да се направи автентично заключение на базата на реални опитности, без да има изкривяване на подадената информацията.

Гледайки статистиката по държави, излиза, че половината от мъжкото население на земята е с размер под 13. 7 см.

Ето какво пише в уикито:
"Въпреки че резултатите от проучванията се разминават, съществува съгласие, че средната дължина на възбуден човешки пенис е приблизително 13. 7 cm, като по-голямата част от мъжете попадат в интервала между 13. 5 и 16 cm. [5] Типичната обиколка е приблизително 12, 3 см. "

Тогава един пенис от 10-12 см защо да не може да задоволи дадена жена, ако партньорката също е с по-малка или средна по големина вагина?
Интересно, но би следвало при мъжете да има голямо предпочитание към жени с по-малки вагини, щом пенисите на половината са под 13. 7 см. Да не забравим и фактът, че при полов акт пенисът не поддържа през цялото време максимална големина, даже напротив, само в момента на най-силна възбуда, която не винаги трае дълго! Т. е. мъжете ч*кат половинките си през по-голямото време не с пълния потенциал на атрибутите си. При жените има силно изразено желание да са с по-надарен, а при мъжете като че ли не е толкова търсено да са с жена с по-малка вагина!
Тъй като големият процент от мъжете са с пениси по-малки от 16 см. защо въобще битува по цял свят проблема с размера на мъжкото достойнство? Дори някой да е с 16 см., много често той не ги използва на макс.
Да не говорим, че мъжете получават травми, които водят до загуба на сантиметри - има най-различни случаи, както физически травми, психически, липса на продължителен сексуален живот и пр.

Мненията, че мъжете могат да бъдат дискриминирани по този показател, бивайки отхвърлени като сексуални партньори, ми се виждат нередни, та дори плашещи! Щом е функционално здрав, не би следвало да се постъпва така. Както казах има жени с малки вагини, просто трябва да се намерят такива хора!

Реципрочното поведение на мъжете спрямо жените е да се игнорира дадена жена като сексуален партньор, затова че е с чашка по малка от B! Сякаш като е с чашка A не е функционално здрава!

Интернет не е място за обективни наблюдения върху тези неща, не че не може да бъде!

Според многобройните изследвания на учени, резултатите са показали 13. 7 за средна стойност на мъжкото достойство!

Сега ако попитаме жените да си дадат мнението за размерите под тази дължина (13. 7) масово всички ще кажат, че принадлежат към малките пениси! Т. е. половината от мъжкото население според жените имат малки пениси!

Т. е. излиза, че жените имат очаквания, които се разминават с действителността! Не само това, но масово биха предпочели мъж с над 16 см. пенис.

Тогава е логично да си зададем въпроса, а откъде се получава това разминаване в очакванията и предпочитанията на жените с действителността?

Преди да се създаде порноиндустрията този проблем имало ли го е в толкова голям мащаб?
Ако преди 100 години, повечето жени са виждали през живота си от 1 до 3-ма мъже, то логично е да се запитаме в каква степен е съществувал този проблем сред хората, ако въобще го е имало?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b0c849a805
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   15, женската психология е да искат още и още, и затова нямат връзка с реалността. Не само пениси, ами всичко. В сайта за запознанства OkCupid правят изследване, при което жените определят 80% от мъжете в сайта за по-грозни от средното, което е статистически невъзможно. Потърси в гугъл "women rate 80% of men as below average in looks". При мъжете виждаме връзка с реалността -те смятат 50% от жените за по-грозни от средното, което е статистическата реалност. Общо-взето на жените трябва до известна степен да се гледа като на неориентирани малки деца, а техните прищевки трябва умело и самоуверено да се тушират, освен ако не носят ползи, разбира се.

А по темата за пенисите конкретно - моят си е среден (13.5см) и съм бил с тесни жени и с широки жени и разбира се при тесните имаше повече взаимно удоволствие по време на самия акт, докато при една доста широка имах чувството че правя секс с въздуха. Вероятно от там тръгва лафа "хората за тясно пари дават". Общо-взето е въпрос на сексуална съвместимост.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 05d84332b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Кой с каквото го е надарила природата.
Моя е 17-18 и е доста дебел. Казва ли са ми че това са сериозни параметри. Обаче трудно се подържа в максимална етекция и създава понякога проблеми с капутите.
Преди мислех, че това е горе долу среден размер, обче дори и след изложената статистика се оказва че влизам в топ 30 от 100
За тези коне с по 20 -22 не знам как е положението.
Наистина 12 е нищожно на този фон, но все пак живота не е порно.
Само че тия теми май май сочат обратното.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker