Интимност - приоритети ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Интимност - приоритети ?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2829 пъти
Здравейте!

Млад мъж съм ( под 30 год. ), обвързан от няколко години. Приятелката ми е много добро и умно момиче. Само едно нещо ме спира за да направя следващата стъпка. Обичам сексуалните удоволствия и малко по - нестандартните неща, но нищо фрапиращо. А тя, не че не е сексуална, но ако аз не взема инициативата, тя може без проблем да изкара и месец без никаква интимност. Няколко пъти съм и споделял за тази моя нужда, но тя колкото и да се старае, личи си, че нежната и натура не позволява повече. Трябва да се самозадоволявам често, а натрупаното сексуално напрежение ме кара да бъда груб с нея понякога или да фантазирам/флиртувам с колежки. Знам, че ако има и деца на гърба си, нещата ще станат още по - зле в това отношение, но пък никоя няма да ме обича повече от нея и аз знам това. Въпросът ми е, според вас и на базата на вашия опит, до колко е важна интимността в една връзка? В името на бъдещето семейство струва ли си да потискаш нагона си? Няма ли нуждата от секс да се измести на много заден план, в рамките на семейния живот с деца, за да и придавам такава важност в момента? Как мислите? Иска ми се да чуя мнението на семейни вече и улегнали хора.

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4252a81431
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм омъжена жена на 30 години с малко бебе - едно ще ти кажа - не се жени за това момиче. Ако сега не иска секс, след като роди ще е още по-зле. Имам и много приятелки, сестра, роднини жени и си споделяме. Поне 2 жени познавам като приятелката ти, които са ми споделили, че в началото са правили секс с мъжете само, за да ги спечелят и задържат, а след това за да създадат деца. Имам близка, която от 4 години не „пуска“ на мъжа си. Приятелки на майка ми пък навремето манипулираха мъжете си като не им „пускаха“, за да ги тормозят за пари или за други „екстри“ (примерно да отстъпят пред капризи на тъщата).

Въпросът ми е, според вас и на базата на вашия опит, до колко е важна интимността в една връзка?

МНОГО ВАЖНА ако става дума за любовна връзка!!! Ако една жена няма сексуално желание към теб, тя първо едва ли те обича като мъж, но още по-важното - тя може да използва секса за да те манипулира, изнудва и използва. Ти винаги ще си едва ли не по-нисшият в очите ѝ заради своите желания, които в нейните очи не са нормални (а всъщност са! )
Като майка на новородено също мога да ти кажа, че действително непосредствено след раждането и заради хормони, и заради преумора не ти се прави секс като жена и трябва много да желаеш и обичаш мъжа си, да вложиш инициатива, желание, за да си възстановиш сексуалния живот. Не можеш да имаш семейство 20 години без секс, без жена, която те желае точно толкова колкото и ти нея
Ако се ожениш за тази жена все някога няма да издържиш, ще изневериш и ще станеш лошия. Ще има драми, разводи, ревящи деца. Спести си го, спести си го на децата.
Знам, че в момента ти се струва, че тази жена те обича и тем подобни глупости, но това най-вероятно не е точно така. Когато обичаш един мъж, ти го желаеш също като мъж. Тя просто е свикнала с теб. Ти си сигурност, ти си „братче“ един вид и съквартирант, но не си нито любим, нито любовник. Дори често такива жени се оказва, че все пак могат да изпитат страст, но към друг мъж.
Не можеш да градиш семейство на такава гнила основа.
В 21 век можеш да си позволиш дори чисто финансово погледнато само 1 семейство, 2-3 дечица, един развод най-много. Семейство с такава жена е ясно, че не можеш да имаш за дълго, но ти като мъж ще имаш ограничен достъп до децата си... с две думи ще си двойно минат. Въпросната жена ще си има деца от теб, ще ти вземе жилището, издръжка и ти ще си кукуваш и без секс, и без пари, и без деца.

Много мъже правят твоята грашка и съжаляват. И в същото време има мъже като съпруга ми, които могат да разчитат на редовен секс и съответно могат да се концентрират и в работата си повече .Не твърдя, че всеки път сексът трябва да е супер и мега порно, но поне човек докаот има редовен секс и „порното“ все някога се получава, а когато жената до теб не те желае сега, какво остава като се появи дете. Това изисква от жената много голямо желание и инициатива. Организация ако щеш. Ако жената не те желае, просто ще си има още едно оправдание и от 1 път на месец сексът ще стане 1 път в годината, после 1 път на 4 години (за да забременее за второ примерно) и след това „магазинът“ отваря само като иска от теб някаква услуга, отстъпка, пари или да кажем тъщата да ти дойде на гости за неограничено време. АД. Навремето ходих на един популярен фитнес и имаше там клети мъже, които дори не тренираха, а просто идваха, за да не са у дома - лежаха си на уредите с часове или гледаха мачове в лобито, но да не са си у дома. Ако се питаш как се стига до там - на прав път си.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 77e4ba05da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напълно съгласна с номер 1. Интимноста между партнъорите стои в основата на успешната връзка. Хората имат различна сексуалност и така като двама души си пасват като характери, възгледи и интереси, така и трябва да си паснат в сексуално отношение, за да могат да изградят здрава и щастлива връзка. Хроничната неудовлетвореност при един от партъорите неминуемо ще доведе до напрежение и най-вероятно крах на връзката.
Ти наистина ли си мислиш, че е възможно да потискаш нагона си и желанието за интимност от сега до края на живота си, ако решиш да го прекараш с тази жена? Това наистина е много лош старт на вашия семеен живот. Да, в една връзка се правят компромиси за това-онова, но и дума не може да става за такива фундаментални различия.
А и ако случайно си мислиш, че има шанс в бъдеще приятелката ти да стане по-активна или да почне харесва по-освободен от задръжки секс – забрави! Хората не се променят. Тя ясно ти показва кава е и какво и харесва и това няма да се промени.
Препатила жена на 33г

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 287961d367
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз съм мъж под 50 год. живеещ в чужбина. Напълно съм съгласен с жената от ком. н. 1. Когато бях на 45 год. имах приятелка на 35 год. с две деца момчета и разведена. Тя имаше по-малка сестра, ( по-хубава от мойта приятелка), която беше медицинска сестра. На всички коледни и новогодишни празници мойта ме водеше по домовете на нейните роднини, което ми беше много приятно. Сестрата на моята приятелка беше омъжена и също имаше две момчета на 7 и 9 год. Мъжът й беше 20 год. по-голям от нея и работеше като самолетен механик. Също имаха и своя къща. Преди това той е бил женен с две деца и къща. Неговата първа съпруга се развежда с него, осъжда го за детска издръжка и му взема къщата. След няколко години той се жени за сестрата на моята приятелка. Както казах те вече имаха две момчета. Моята приятелка ми казваше, че понякога те не си говорят по 2-3 месеца. Питам мойта защо не си говорят, а тя ми казва, че съпругът ѝ искал секс, а сестра ѝ не му давала. А тя му казвала, че като не му харесва така (без секс) да се разведат. Ха сега де! От първата му женитба загуби къщата и плаща детски издръжки и ако се разведе сега пак ще загуби къщата и ще плаща детски издръжки. И какво ще остане за него!? Едно нищо. Ето една трагична история. Както казва н. 1 ако ти имаш такава съпруга, която е асексуална, или направо фригидна, която не изпитва сексуално удоволствие, теб те очаква същата история, като въпросния съпруг по горе. Много мъже не могат да разберат дали жената изпитва сексуално удоволствие или не. Това си е техен проблем и затова страдат като им се отказва секс от съпругите им. Но при мен такива номера не минават, аз зная кога жената изпитва оргазъм и кога се преструва. Мъже, осъзнайте се, когато една жена не обича секс, тя не става за съпруга на мъж, който обожава секс.

Номер 1 добре, че има такива жени като теб, които не се страхуват да покажат недостатъците на доста жени в семейните отношения. Свикнал съм в този сайт (и не само тук) да слушам само обвинения към мъжете, а жените да се правят на светици. Още един път ти благодаря за откровеността ти. Пожелавам ти добро здраве и много щастлив живот.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: bf56ec1776
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За съжаление съм ти "колега" или по-скоро бях.

Ходих дълго време с ТОП мацка - чаровна, красива, умна, с няколко дипломи, включително от чуждестранен университет. Никога не се карахме, имахме си доверие и не се дебнехме, тя е излизала сама по барове с приятелки, аз също сам с приятели. Всичко шест, включително родителите ми я обожаваха, ние никога не се карахме... но в секса - средна хубост, никога не е бил "УаУ", дори в началото.

Не че беше толкова лош, имаше и хубави моменти... но през порвечето време се чувстваше все едно само аз имам нужда от него. 99% пъти аз бях инициатора, винаги аз се моля, тя все едно нямаше толкова нужда от секс. Всъщност тя си го и твърдеше, че може й без секс и като цяло това се усещаше във връзката ни, липса на страст.

Мила, добра, готина, грижовна, но не особена фенка на секса... а още нямахме деца. Аз започнах да се заглеждам по други, всъщност й изневерих после й признах, тя ми прости... но вече не беше същото. В смисъл, правех секс с мацка, която ОБИЧАШЕ секса... и там имаше огън, страст, искри... а посе като го правихме с моята приятелка се личеше колко е тегаво, без желание и т. н. После почнах да си задавам същите въпроси като теб, какво ще стане когато има деца? Във фитнеса дето ходих имаше изпънати мацки, които си ме заглеждаха... и аз можех да си отговоря честно за пред себе си - да бих изневерил и после пак бих си признал. Не съм лош човек, напротив, но ако можеш да си зададеш честно въпроса "Бих ли изневерил на човека до себе си" и отговора е "ДА" - значи не трябва да бъдеш с този човек. Изключение прави ако сте в някаква отворена връзка и не се лъжите и изневерявата зад гърба си.

Имай предвид че дори да ходиш с порно звезда, след 5-10 години заедно, страстта и секса най-вероятно ще са се изпарилили. Това е ествественият ход, природата така ни е създала - полигамен хипер-сексуален биологичен вид... и природата не я вълнува дали си щастлив или не, тя иска биолгочиеско разнообразие. Разбирай че с 1 жена имаше "срок на годност" 10 години (грубо), после сте си омръзнали и 2-та, но ако сте над 55 примерно, няма за кога да търсиш нови партньори и много хора остават заедно от навик и щото се чувстват стари вече.

Така че биологически най-разумно е да имаш дете с 1 жена в началото на връзката, щото ще имате още страст години след когато детето расте.. а не след 10г когато сте си омръзнали. За съжаление това го научих по трудният начин. Другото е че либидото Ви трябва да си пасват, поне в началото, не единият да се моли за секс, а другият да се чувства изнасилен.

Хората сме мн прецакани социално... ние сме социални, групов вид (pack), а се опитваме да живеем като пингвини и за тва не се получава особено.

П. С, гарантирам ти че на 31 няма да се чувстваш "не-млад", освен ако не си скаран със спорта.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 258dfe7dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами през нежността ще направиш по чести моментите на интимност. Интимността не е само в проникване. Удоволетворението се усеща като навлиза през всички сетива, значи всичко коетто правите заедно и едновременно в тази сфера е от значение. И разбира се което не правите. Нещата се натрупват. С времето, с мисленето "само тоя път" "само сега" Е така от самосебе си се скапват връзките.
Хората се разделят развеждат.... Винаги в ума ми съм градила представи и надежди за един друг вид хора. Такива които точно това не го правят. Освен това аз продължавам да не съм хората. И това е въпрос на избор. Точно както развод.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: eaafcd0974
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   коментара на номер 1 е напълно верен. Аз съм от тези мъже, които се ожениха за жена, която не обичаше да прави секс, с илюзията че тя видиш ли много ме обича. Нищо вярно нямаше, в това че ме обича. Секса след като роди детето свърши, имаше малко секс за да направим второто дете и след това абсолютно никакъв секс. Леко полека се отчуждихме и накрая се разделихме. Сега съм без секс, без пари, защото плащам всичко за децата, без апартамент, защото там живее жената с децата и съсипан. Авторе, знам че е много трудно, защото и аз съм бил на твоето място, но повярвай ми, правилния избор в случая е да се разделите. Послушай ме, иначе ще станеш като мен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 666ee35246
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1 е казала всичко, няма какво да се добави!
М48

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 06f2b1afc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз мисля, че автора не иска да я остави, защото тази жена просто я чувства в кърпа вързана и не иска да избяга, от сигурното. А уж, че - нямало да има друга, която да го обича толкова. Съвестно му е, да я зареже, само заради единия секс, също.
После ще му е съвестно, да и изневери, но ще го направи рано или късно.
Всичко е ясно, от сега.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 56ca070679
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Скъпа, Браво на теб Аплодирам те супер коментар завиждам на мъжа ти! Супер си!!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c8cfe3fce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нaпълно съм съглaснa с номер 1. Aз не съм обвързaнa и нямaм децa, но имaх дългогодишнa връзкa, 10 години.
Не ми се струвa нормaлно еднa женa дa не прaви секс цял месец. Aз след 10 дни без секс полудявaм. A aко някой ми хaресвa непрекъснaто го искaм. Единствено aко имaте някaкви други проблеми във връзкaтa е нормaлно дa не и се прaви секс. Или aко е много стресирaнa зaрaди рaботa, учение... Инaче бих кaзaлa че е aсексуaлнa. Говори с нея по този въпрос. Aко те обичa ще те рaзбере.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4f09b7ede6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти сам си преценяваш приоритетите. Явно просто се нуждаете от различни неща и си губите времето взаимно. Като не ти харесва така, раздели се с нея. Никой не знае какво ще се случи и как ще бъде занапред. Все пак потенциалните ви деца бихте ги гледали заедно и ако си делите грижите, не се знае кой ще е по-уморения в един момент.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker