Въпрос към мъжете относно порното и чикийте! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към мъжете относно порното и чикийте!
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 8471 пъти
Здравейте читатели! Мъжки съм на 22г. Имам въпрос най-вече към мъжете. Ерген съм, нямам приятелка, гледам порно и я карам на чикий! Ако си имам сериозна приятелка/жена и дори деца един ден ще продължавам ли да гледам порно и да бия чикий според вас? Много ми харесва да гледам порно. Не си падам по футбола и мачовете, а по секса и порното. Това лошо ли е за един мъж? До колко години един мъж може да гледа порно и да мастурбира? Вие които имате сериозни приятелки/жени и дори деца продължавате ли да гледате порно и биете чикий, ако те ви не ви пускат или по някаква причина не правите редовен секс? Жените мърморят ли ви, че гледате порно? Нямам никакъв опит в секса и за това питам защото ми е любопитно! Давайте ми съвети и коментирайте, моля! Ще ми бъдете полезни!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 506bc45233
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, ти пишеш, че си падаш по „секса и порното“, но май си оставаш само с порното и на чекии.
Като цяло няма нищо лошо в порното, но всичко с мярка. Ти си субституирал секса с порно и затова е възможно дори да не създадеш семейство и въпросът ти от темата да не е релевантен. Съветчр - спри порното, намери си приятелка, ожени се и тогава му мисли, но ако продължаваш с порното ще си останеш женен за дясната си / лявата си ръка.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c5fcd1d2ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Номер 1, Вие ме разсмяхте рано сутринта, благодаря! Авторът е изпаднал в потрес от коментара Ви, а може и кататония да сте му докарали, много сте лош!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: fabd06aade
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Жена съм, но ще коментирам.
За чИкиЙ не знам как стои въпросът, но за децата знам. Така че се ограмоти, за да имаш грамотна жена и грамотни деца.
А ако не искаш - карай си на чИкиЙ и мечти за неграмотни жени. Образованите и без това няма да ти вържат. ✌

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1abffa0401
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   http://spodeli.net/3/story-128108.html

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e330a3b838
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

5.   Братче, щом си тръгнал да пишеш тема за чЕкиИте, поне да беше проверил как се пише правилно думата.

Не знам защо масово се бърка И с Й. Където точно чуваш Й в думата?

ЧИКИЙ ми звучи като древноримски император.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d47fc2b8f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Мъж съм, но ще си позволя да ти дам съвет. Последните изследвания показват, че порното направо пържи мозъка. Проблемът не е в моралната страна на нещата, а на чисто биологично и ментално ниво. Порното масово води до импотентност при млади мъже на по 20-30 години. Аз самият също имах подобен проблем. Спрях порното за три месеца и вече го вдигам нормално.
Чикии си бий, колкото искаш, нормално е. Няма нищо вредно в тях.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 834c70093a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Напротив и чикиите са вредни ако го правиш често, при мен ако го правя често започва да ми се мрежи на зрението, чувствам се отпаднал, имам сърцебиене и ми се спи това винаги става на другият ден след като съм го правил и ми трябват дни да се възстановя.
М41

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e58e8a6e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Жена съм не разбирам много, но ще ти кажа само ЕдНО: СПРИ докато е време, спри с порното, защото ще дойде и твоят момент за връзка, ще имаш момиче до себе си, но това порно ще ти провали всичко!
Ще се пристрастиш (ако все още не си) и ще предпочиташ порното пред секса с половинката си, което евентуално ще ти донесе куб проблеми и раздели!

Не си струва повярвай ми!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d2594c9e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   От много гледане на порно ще спре да ти става, когато си намериш приятелка, поради две прости причини:
1) лесно ще ти омръзне и ще искаш да чукаш различни жени така както си свикнал да сменяш всяко следващо порно клипче, според моментните ти вкусове.
2) ще спре да ти става след няколко изчуквания, поради първата причина - ще ти е омръзнала много бързо.
Ако се замислиш, всяко нещо с което прекалиш то ти става безинтересно и скучно. Така че, ако искаш да имаш проблеми в сексуалния ти живот, продължавай с порното.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 36a3adf6ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тази тема определено е много интересна. От малка се интересувам от хардкор порнография в литература и видео, отчитам го като огромен минус. Стигала съм до състояние, в което се задоволявам единствено от четене на груби разкази, които обаче ми действат еднократно, трудно се попада на нещо качествено и определено има нужда от по-сериозен следващ стимул. Изгубих интерес към човешките отношения, нямах желание да бъда докосвана, не исках секс, майндфакнах се сама без да разбирам и да съм наясно с механизмите на човешкото съзнание. Когато си дадох сметка, че нещо не е наред спрях всичко. Чисто механично се опитвах да разбудя тялото си мислейки за реални хора, постепенно започнах да си връщам нормалното отношение, но още не съм готова за реален контакт.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c48ccc1547
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   7, не чекиите са ти проблема а кръвното май.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 495d9536bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм 2 години по-голям от теб. Дали след време ще можеш да спреш порното зависи от две неща - в каква степен си пристрастен и с каква жена ще се обвържеш. Фаза 1 - обичаш да гледаш порно, в общи линии търсиш по категории, не те интересува резолюцията на порното, не знаеш имената на актрисите. Фаза 2 - имаш любими категории, знаеш имената на някои от по-известните актриси, сваляш клипове, не те интересува резолюцията на порното. Етап 3 - сваляш с цел да запазиш клиповете. Почваш да колекционираш клипове. Обръщаш внимание на резолюцията, на която сваляш. Имаш любими актриси. Отделяш повечето си време за порно и други хобита. Етап 4 - Плащаш за порно. Не само колекционираш, но и правиш компилации. Знаеш всички известни актриси, знаеш старлетките, знаеш откъде да се информираш за порнозвездите, сцените им и новобранците. Предпочиташ качествено порно (висока резолюция), имаш толкова много любими актриси, че се чудиш кое клипче по-напред да свалиш. Отделяш почти цялото си време за това, вече почти нямаш никакви други хобита.

Дали ще можеш да се откажеш от порното зависи от това колко си пристрастен. Ако си на етап 3 или 4 е почти невъзможно да спреш порното. Ако си на 1 или 2 и си хванеш една хубава приятелка, може съвсем лесно да заместиш порното. Ако си на 3 или 4 дори хубава приятелка няма да ти помогне, защото у теб ще се породи нагон, който ще те кара постоянно да търсиш нови красиви лица, нови сцени, нови изпълнения, нови фантазии (като изнудване, платен секс, изнадилване и т.н.). През последните 8 години минах през всички тези етапи и в момента това е нещо, като дрога за мен - искам да го спра, но не мога. Даже и да не свалям и гледам, искам да се информирам какви нови лица има в бизнеса и какви нови сцени ще бъдат рилийзнати.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ab4faf2f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не е работа порното. Наистина си мастурбирай, но не гледай порно. Аз имам проблем с порното. Имам прекрасна приятелка. уникално красива жена. попринцип винаги съм имал жени до себе си и съм бил сам за по месец максимум. Преди правих секс като луд. Правил съм секс по 7 пъти дневно. Сегашната ми приятелка е супер, а сексът на моменти ми куца. Куцането се изявява в това, че трудно ми става като я пипам и лижа. Общо взето ми става само ако ми духа. а това много ме притеснява. Много рядко ми се случва спонтанно да ми стане и да я желая. Всичкото това е заради порното.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0a210fc533
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Доказано е че порното в големи дози, като всичко друго е психотоксично.
Поврежда до необратимост/пристрастява/ и ума и тялото. Повечето мъже и жени онанирайки злобно с времето губят способноста си да правят секс със живи не виртуални хора. Защото във живия секс няма толкова груба и такава високочестотна и продължителна стимулация на ерогенните зони. Просто Природата така ни е създала. Или бързо, но кратко, като заек, за да не стане плячка докато прави опит за размножаване, или бавно и славно, като по- безстрашните примати. Порното не е създадено за човешко улеснение, то се създава за ПАРИ. Който каквито изводи си направи.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: dbb5bb39f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Всичко тръгва от моралната страна на нещата. Цар соломон е имал 700 жени и 300 жени за секс и пак е търсил други. Проблемите с похотта не свършва с енитбата. Чул съм, че брака само удвоява - ако имаш проблеми и бъгове това удвоява - двойни ороблеми и т.н.

Посети сайта nofap много е полезен.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 487b4f961f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   До 11 от 7, не е проблемът кръвното, мерил съм го и е нормално, ако не се самозадоволявам нямам тези симптоми.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a255bd43fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ще ти дам един пример аз защо спрях чикийте.
- нямах желание за секс
- нямах тонус за работа
- нямах желание да правя нищо

На шега една вечер се заговорих с един много възрастен човек и той ми сподели как негов познат така си изкарал живота и започнах да мисля. Бях на 25 сега дъм на 28 от 3 годони не гледам порно не мастурбирам, това е навик дефект според мен на организма. През месец два имам мокри сънища и се празня на сън и е много хубаво, имам много енергия и си намерих нова работа в която влагам енергията която влагах в чикийте.


Успех помисли го.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f936db1ef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   За един млад мъж масторибирането не са нищо полезно.
Това е много тежък биохимичен процес, който взема много енергия.
На тебе тази енергия ще ти трябва да се развиваш, затова колкото
по-макло, толкова по-добре.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7bfbfe3eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Ами да, авторе, лошо е и е пристрастяващо. И аз като по-малък започнах да гледам порно, понеже също нямах приятелка. Отначало беше доста рядко, но то и нямаше много възможност, защото домашният интернет тъкмо навлизаше. След това обаче, с идването на нета, започнах да го правя доста често. В момента съм си наложил да го огранича, с идеята изобщо да спра. Искам да си имам нормална жена и семейство, и ще е изключително гнусно да гледам порно, дори и без никой да знае. Аз самият няма да се чувствам добре.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d6004e6700
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Порното и чикийте са най-вредното нещо на земята. Чикийте не толкова, самото порно ! Особено за човек, като мен с 14-15 см член, какво остава за всички останали и под този размер. Порното ни депресира, кара ни да не се чувстваме пълноценни, защото там всичките актьори са с големи, мощни пениси, но и да си признаем, че всичко е снимано под такъв ъгъл, а и цялата идея да се продават помпи, хапчета, мазила разбира се порното я поддържа. Порното ме е докарало до някаква степен и до бисексуалност, която за мое щастие в действителността и ежеднвието ми никога не е излизала наяве, защото не харесвам мъже, а и пишки не харесвам толкова, колкото във фантазиите ми, които обаче порното ми е присъздало. За щастие дейвителната осанка на жена, страстта която може да ми даде в действителност и нежността, няма как да го изпитам с мъж и въпреки комплексарската история от написаното от мен до тук, съм щастлив, че частта с мъжете не ми е по-желана от тази с жените, но порното ме докара до тук и мисълта, че нямам мощен член, който да задоволя жена. За щастие, когато съм с жена, а и харесвам по-мънички, по-финни, много рядко имам подобни терзания и нещата се получават.

Внимавайте с порното ! Също така, когато се самозадоволявате често изпитвате чувството по един начин, защото захватът на ръката ви е с една сила, а когато го вкарате в някоя мацка, не можете да се концентрирате в онова нежно, меко и не толкова силно обхващащо чувство, както когато го правите с ръката си и може да добиете импотентност или моментна такава.

Пак казвам, внимавайте с порното.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: cf9407dcb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   аз съм жена а не бих позволила на мъжа си да гледа порно. това е изневяра, каквото искате казвайте. страшно обидно е за една жена мъжа и да гледа порно. че аз за какво съм там??

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ba7386c6ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

27.   26, ако намериш такъв мъж, обещавам да ти дам 1 млн лв. Сериозно. Учени са се опитали да направят изследване как влияе порното, обаче не са успели да намерят мъже, които НЕ гледат порно за контролна група. Това е съвсем реален случай. Така че сериозно ти казвам, ако намериш такъв мъж, ще ти дам 1 млн лв. Айде това, че си заблудена и нямаш представа кое е изневяра и кое не, няма да го коментирам.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6e80bc731b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Бих казал така - чекиите са за удоволствие, а сексът за престиж. ;P
м34

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 77e32a3653
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   27, дай ги на мен, защото моят мъж е такъв. 1 мил. идеално ще ни дойдат...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ba7386c6ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

32.   30, това, че ти не знаеш, не означава, че не гледа.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f7b2aaaa18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   да няма мъж, който да не гледа, както и няма жена, която не се е целувала с друга :D лични наблюдения аз такава не познавам

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ba7386c6ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   33, за първата част добре, ама за втората част - къде по дяволите си попаднал

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f7b2aaaa18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   34, посочи ми една жена, която през целия си живот не се е целувала с друга поне веднъж ;)

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ba7386c6ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   35, мойта. Разбира се, не броим по бузата за поздрав. От къде знам? Имам ѝ 100% доверие (няма да задълбавам защо) и знам, че ако го беше направила, щеше да си каже, когато я питах. Със сигурност знам и за други жени.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f246e427b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Семеен съм от 22 години. Гледам порно от време на време. Харесвам много жена си и правим редовен секс. Когато тя е в мензис ми прави чекия докато аз опипвам пищните и форми. Чекии правя рядко, обикновено в банята, като го надървя под душа. Жена ми също се самозадоволява от време на време, има си вибратор. Знае че гледам порно и понякога гледа с мен. И аз правех много чекии но като ученик, когато съм нямал редовен полов живот. Така, че е пълна глупост да лъжете момчето че е вредно, изобщо не е вредно. Но може да стане проблем при крайно пристрастяване. Зависи много и от партньорката до тебе, ако е някоя задръстена селянка... ще имаш проблеми!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 926e88abd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   35, аз! никога не съм се целувала с друга жена (естествено, както каза и 36, по бузата не се брои)

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f7b2aaaa18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   36 и 39, ако е така, значи теорията ми е разбира :D аз лично с жените, които са около мен сме си говорили на тази тема и чисто от забавление съм ги питал този въпрос и всичките са се целували с други дори и само за майтап по устните, тук не говорим за бисексуалност и т.н. Просто се е случило дали за проба, дали след дискотека или в някакъв момент на еуфория.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ef9fdf7fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Аз съм жена НО ще коментирам. С мъжа ми сме заедно от 1 година и два месеца. Когато се запознахме му бях първата и беше Манияк на тема порно, голотии, гифчета, снимки и т. н. НО любовта ни го промени. В началото около 2 месеца контрол от моя страна, говорене, обяснение и настроиване против порното на него му се ОТЩЯ. Изтри всичко от компа си и дори сега ако аз пусна на майтап той почва да се хили как го бил харесвал преди. Цаката е в това че ако жената е читава ще те изцеди от секс и дори да искаш няма да имаш сили за порно и чекии.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d8256220e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Мъж н 44 г. съм и от моя опит ще кажа, че прекаленото гледане на порно наистина може да удари либидото ти. Това е така, защото в реала нещата не ти се случват по начина, по който си се възбудил от порното. Например гледаш тройка с две азиатки или там каквото и да е. От многото сцени и филми, фантазията ти почва да работи в насока за разнообразно чукане-с по-млади, с по-стари, с по-развратни, с по-скромни, с мулатки, с азиатки, разни други ситуаци при които ти се случва секса и т. н. и т. н. И когато подобни неща те възбуждат и си мислиш за тях, като се почнеш с жена ти, с която си от години и е напълно възможно оня долу да не става, ако и биеш чекии. Защото и аз въпреки, че съм семеен, си го лъскам понякога. За да ми се случат нещата, които ме кефят, не само трябва да изневеря, а и да платя за определена услуга. Ето например, представям си, че съм гост на хотел в някоя държава от Латинска Америка, лежа си на леглото гол и надървен и влизат две камериарки-латини. В началото се панират, но после ги приканвам че всико е наред. Събличат се чистак бърсак и едната започва да ми го лапа, а другата ме възсяда за да я лижа... и после се почваме яко. Как това нещо да го изиграя с жената-кажете ми :-) Хайде, ако бе една камериерка може да спретнем театър, ама две? А и жената не си пада по тези театри. И след такъв "секс" и една хубава чекия, как после женати да те възбуди.
То и да не гледаш порно, пак може да си представяш и желаеш разни неща, но фантазията както казах, работи доста по-яко, а и желанията ти се увеличават.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker