Постоянно искам секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Постоянно искам секс
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 5691 пъти
Здравейте, не знам дали да го нарека проблем, но постоянно мисля за секс! Аз съм момиче на 19г обвързана с сериозна връзка и проблема ми е, че съм пощуряла, мисля за секс, постоянно си представям секс фантазии, докато говора с хора, докато пия кафе, докато се къпя... постоянно само това ми е в главата. Приятеля ми ме задоволява, но вече и той ми се чуди как може да ома жена която да иска повече секс дори и от мъжа, не че се оплаква, но забелязвам, че го изтощавам вече, дори като заспи аз продължавам! Направо всичко крещи секс! Много искам да правя и ми доставя огромно удоволствие дори започнах по свое желание вече да му правя и френска любов и много ми харесва а, а бях против преди, а сега все едно съм друг човек Леле.... според вас това нормално ли е и какво бихте правили на мое място? Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: ae0ef246cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиди на сексолог или психолог. За хиперсексуалността понякога има конкретни психически причини, а понякога има и физически дисбаланс в хормоните който я предизвиква. По принцип няма нищо лошо в желанието за секс, но когато е толкова силно като твоето с течение на времето ще започнеш да вземаш решения и да изграждаш другите си виждания спрямо него. Като цяло не е добра идея да е определящ фактор в живота ти, защото води до доста импулсивни решения с кофти последствия понякога. Да не споменаваме че трудно ще се почувстваш удовлетворена за дълго. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b3535293c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   За психото си. Намери некой негряк да ти отвори малката слива и си седни на трибуквието.

М21

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 55746e8654
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Много ясно че НЕ е нормално. Всичко извън границите е ненормално. Хубаво е и да се яде ама не и по 7 пъти на ден. Хубаво е и да пиеш биричка ама не и по 2 литра на ден. Сещаш ли се? Поинтересувай се за пост и молитва.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ef88f00e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами, освен да правиш секс, какво друго ти остава?
Но, ти изпитваш ли оргазъм при секса или всичко се явява едно маханично блъскане?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 44d91b7875
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Човек без работа, за какво друго да мисли?
Момиче, ограмоти се, съветвам те да залегнеш над уроците, матури те очакват.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9893ed94fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Болна си мила... това не е нормално състояние който ти каже, че е нормално лъже.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 366fa8b482
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Здрасти! Аз съм същата - постоянно искам секс. На 18 години съм и приятелят ми не ми е достатъчен като че ли. Постоянно фантазирам, че правя секс с приятели, съседи и най-различни непознати. Мастурбирам често - даже ме боли от толкова мастурбиране но продължавам въпреки това. Само за да не изневеря на приятеля си. Иначе досега да съм го направила с доста....

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 874d9e8532
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Стани проститутка, тогава ще имаш колкото си искаш секс и... ще печелиш и пари. Ето ти отговора. Пак бъди с приятеля си, но му кажи, че имаш нужда от повече лично пространство. Не мислиш ли

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8033a46428
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Върви в някое село и го прави перманентно с дългокосмест катър, белким ти задъни ненаситния кладенец.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 18d1e1b640
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   аххх ако ми падне такава като теб, аз съм огън и искам секс всеки час ако може, секса за мен е маня фикс идея, но жена ми не иска повече от един път на ден, работата е там имам силата за това и желанието за това за разликата от нея но нямам късмет като теб, намери други момчета за секс само, такива които не те познават нито него само за секс и никакви други отношения или влез в сайт и се задоволи на камера без лицето пред друг мъж с голяма патка.. абе има много варианти стига да търсия.
Не ги слушай тези ненормални по горе, ти си много нормална но си сексуална натура и това е супер яко, леле ако ми паднеш наистина ще те скъсам :)

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ae0ef246cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Секса е хубаво нещо, но с мярка. Когато има такава мания и фикс идея води до загуба на контрол и се нарича сексуална зависимост. Противно на това което №15 се опитва да ни каже, подобно нещо не оправдава предателството на изневярата. Самия той явно редовно хойка или има желание но не му връзват, без да осъзнава че има проблем. Хиперсексуалността нерядко е предизвикана от дисбаланс в хормоните. А хората не сме примати водени единствено от първичния си мозък. Затова имаме акъл за да можем да се контролираме. Който иска да се води от първичното - да ходи да живее по дърветата или в някоя пещера, да го видим тогава. Аман от безотговорници опитващи се да минат като 'прогресивни'.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6b0b5b40eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ех да бях сега на същата възраст, щях да ти разкажа играта... Като съм казвал на приятели колко пъти се самозадоволявам на ден (тогава), ми се смееха и не вярваха, а аз просто бях като теб :) Имало е дни дето не мога да се отърва от силни ерекции... Радвай се на живота, докато имаш тази енергия, прави го с двама, трима наведнъж щом имаш такъв апетит (казвам го без ирония), но всичко с разум - бременности, болести, знаеш...

Но мисълта ми е, че всичко е 100% нормално, така че действай неуморно :) После човек го завъртат битовизмите, нервите, става изморен, подпухнал, разсеян, озлобен. Сексът се превръща в нещо средно между навик, телесна нужда лишена от емоция, предизвикателство за сърдечно-съдовата система и фарс... Не с всеки е така, естествено, но го има и това.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker