Срам ме е! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Срам ме е!
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 4858 пъти
Здравейте! Момиче съм и съм девствена. От доста време се занимаваме с едно момче /всъщност лятото си писахме, после прекратихме, сега отново като се засечем някъде по дискотека или нещо си говорим винаги/ и има нещо като искра между нас, но когато се видим винаги ми прави намеци за секс и че иска да спи с мен. Но мен ме е срам, но от тялото ми. Не съм със мерки 90-60-90 нито пък имам стегната фигура, по закръглена съм, не много, но просто аз съм коплексирана, защото съм била обиждана в училище и от околните за външния си вид и това е довело до един голям срам в мен. Аз изпитвам желанието да спя с него и ще ми е за първи път и предпочтитам да е с някой опитен и да е точно с него, защото той ме привлича доста, но не знам как да преодоля срама от тялото ми и това той да ме види гола. Благодаря ви за съветите предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: d99612f797
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Подхвърли като шега за тялото си; според реакцията му ще разбереш отговора.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e8d10f3d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си готова все още да правиш секс с него, именно защото те е срам от тялото ти. Ако беше готова, нямаше да ти пука и както се казва, още като го видиш и ще му се нахвърлиш. Познавате се от прекалено кратко и такъв тип след като от толкова кратко време познанство ти предлага секс, значи не е сериозен и отговорен човек.

Какво си мислиш че ще стане след като спите? На сутринта ще ти направи кафе, или ще ти каже че те обича? Или може би че иска сериозна връзка с теб? Помисли си добре, дали пък няма да те използва само за секса и после да прекъсне тотално контакт с теб, или пък да запише акта и да го публикува в интернет без твое знание? Можеш ли да имаш доверие на този човек?
Изчакай според мен и недей са спиш с този човек! Не споменаваш годините си, но предполагам си под 18. Моя първи път беше на 23г.

Изчакай правилния човек, който няма да иска да спи с теб след няколко месеца познанство, излизане и т. н. Този, който ще е готов да те чака, докато ти не си готова. Да, има такива мъже, моят е такъв :)

Скоро ще излезе този филм https://www. youtube. com/watch? v=cVx9EFK3DWE, и си мисля, че може би по отношение на физиката си приличаш или се доближаваш до главната героиня. Изгледай филма и прецени на какво ще се дължи самочувствието ти в бъдеще :)


Ж, 26

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 47ed77cef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Правете секса на тъмно! Помоли момчето да го правите на тъмно...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8b39fc92a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Почни да тренираш и да се храниш по-здравословно, така ще придобиеш повече самочувствие и няма да се чудиш. И аз най-малкото, което кача се комплексирам и взимам мерки.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ae29f7dcb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не е задължително да сте голи. На първо време можете да го правите без да се разсъбличате напълно, поне докато не свикнеш и не се отпуснеш пред него. Друг е въпроса, че това са пълни глупости и колкото по-скоро забравиш за тези притеснения, толкова по-пълноценно ще можеш да се насладиш на усещанията си.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 дни
hash: 00919f8956
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5. Почни да тренираш и да се храниш по-здравословно, така ще придобиеш повече самочувствие и няма да се чудиш. И аз най-малкото, което кача се комплексирам и взимам мерки...

Не втълпявайте глупости на момичето. Вероятно е много красива секси-пухкавелка. Няма какво да се притесняваш. След като той иска да прави секс с тебе, защо се дърпаш, ами той те харесва такава каквато си, закръглена те харесва, ако беше средностатистическа мършава кощрамба, нямаше да ти обърне внимание, събличай се смело и се любете. Това трениране и диети са пълни глупости, не ги слушай разните тъпаци. И аз харесвам по-закръглени жени и изобщо не бих позволил на жена си да пази диети и да отслабва.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 дни
hash: 13e1fb88ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз бих бил изключително обиден, ако жената не иска да я виждам гола. Ако наистина ме желае, тя трябва да ме предизвиква, да ми се фръцка, да флиртува. Отказът да ми се показва гола аз еднозначно ще приема като отблъскване. Щом съм я поискал, значи съм я харесал такава каквато е и я искам цялата. Любовта и секса са бинарни - или всичко или нищо.

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 732ad545e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Незряла си още за секс.
1. Той вече те е виждал гола(в мислите си). Не всички мъже харесват кльощи. С моя се караме ако не ям. Нарича ме закачалка. Дори готви и ми пробутва сандвичи в дамската чанта.
2. Вероятно е младежът да иска само секс(болшинството това правят) и да си тръгне след това. Лошото е че тогава ти ще си набиеш в главата, че всичко е заради неопитността ти, заради тялото ти, заради положението на звездите и куп глупости. С което само ще се депресираш и комплексираш повече.
За това седи мирна и първо се влюби в себе си, после в мъж и тогава действай

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 16932565cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Послушай съветите на номер 5 и номер 7 всичко е наред

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker