Незадоволена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Незадоволена
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 5533 пъти
Здравейте!
С приятелят ми сме заедно от 3 години и от 2 правим секс. Проблемът е, че не изпитвам кой знае какво удоволствие и той никога не ме кара да свършвам. Не ми харесва как ме лиже и много бързо към съществената част. В началото ви казваше, че по-дълга любовна игра не е възможна, защото или му спада, или ще свърши преди същинската част. Говорили сме няколко пъти по темата, но за жалост промяна няма. Дали проблемът е в мен, защото аз след толкова време съм свикнала и очаквам да остана незадоволена или в него, че не променя начинът си?
Помогнете!!!
Лошият секс води и до други проблеми между нас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: f38fbfb4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблемът е, че не си пасвате в секса, но явно не работите по въпроса. Кажи му, че имаш нужда от повече ласки. Като цяло не е проблем, че му спада докато те възбужда, защото може той да започва със стимулациите първи, а ти да го правиш за него после, преди акта. Така той ще има време да се възбуди отново. Пък и хората са измислили варианти като поза 69, където удоволствието е едновременно и за двамата. Дайте си една къса почивка, нещо от рода на седмица и се подготви психически, подобри нагласата си, това е много важно. Говорете си цяла седмица, може да се опипвате и да се закачате, но не преминавайте към същинската част. Нека се натрупа малко сексуална енергия и да се измисли как най-добре да се прояви. Помислете и за ежедневието си, направете го малко по-интересно. Сега времето се стопля, отидете на кратка екскурзия. Ако нямате средства, поне обиколете по-интересните места в града ви. Разнообразете, опитайте се да си спомните какво сте харесали в другия. Сексът не е просто вкарване и изкарване, трябва да има някаква тръпка, трябва да си настроен позитивно и да искаш да задоволиш другия толкова, колкото искаш и собственото си задоволяване.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8b5db2e51a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Леле, дума по дума все едно аз съм писала... Хиляди разговори и положението при нас е все същото. Ще следя с интерес!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e2cfabe231
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Повярвай ми не си единствената в това положение. Като цяло мъжете не знаят как да доставят удоволствие на една жена. И ние сме виновни за това, защото си мълчим и казваме " колко е хубаво" Обясни му за г-точката нека опита да я стимулира и вибриращи играчки, няма нищо срамно в това. Ако не се получават нещата може да се стигне до изневяра, а това е най-лошото нещо лично за мен. Не стигай до там.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: fec2c5e6d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Опитай да го съблазниш, да направиш някакъв вид секси игра, свещи, секси бельо, това онова.... но ако въпреки това отново го кара през просото, от вратата за краката да знаеш че просто има такъв тип мъже, които не си променят и не искат да променят нрава и навиците си, накратко селски бекове. Зарежи го, просто не си заслужава и си потърси нещо по- добро.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e7e4bd90ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 3 - няма как да се съгласим с това,! :) Много мъже знаем как да задоволим една жена, че и повече :) Но зависи коя е! Има и мъже които не са толкова добри, а има и такива жени. Причините са много, но си права че когато има проблем най-важното е да се поговори за това. Но ако я няма тръпката, желанието и доверието - нищо няма да се получи. Много двойки са заедно без истинската и силна любов и затова и секса куца.
Поговори с него. Успех.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 67420b08e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   проблемите между партньорите са двустранни, почти винаги когато не върви секса (освен ако не е заболяване) "виновни" са двамата.... често те въобще не са един за друг... няма филм който се казва.... "Не ми харесва как ме лиже".... или "Той никога не ме кара да свършвам"... Много двойки така и не откриват радостта от секса.... много други двойки се напасват помежду си за да върви "работата".. или заради деца... други намират себе си и другия след 10 години и след много разговори и съвсем случайни открития... а има едни---- още от първия път са опиянени.. каква страст.... какво свършване... няма универсални рецепти---говорете си, обичайте се и ако дойде свършването---ОК, ако не-дойде----Щастието не е еднократен акт а пътуване....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f7d6839668
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   - от Авторката

Благодаря ви за съветите! Чувствам се зле само при мисълта това да е причината за раздялата ни, все пак сме от много време заедно.

Ние правим доста неща, аз изпълнявам всичките му фантазии, опитваме нови пози. Проблемът е, че той не долавя ритъма (просто вкарва и изкарва както му дойде... тъкмо започва да става хубаво и той започва много бързо) или докато ме лиже, прекалено много натиска с език (понякога изобщо не го прави на правилното място (??? )) и на мен не ми харесва, започва да ме боли. Вече съм му казвала за тези неща, но за жалост продължава в същия дух... не ме докосва никъде другаде освен между краката... вече го правим все по-рядко, защото чувството за мен е много неприятно, а и може би вече и той не изпитва желание... като вижда, че не се получава...
Има ли надежда за нашата връзка?
И двамата сме на 20 и живеем заедно.
Вече започвам да мисля за други и ми е много гузно!
Раздялата ни би била много тежка и за двама ни.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8a7e6d75ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ти ще се похвалиш ли някога от твоите приятели или все ще мрънкаш как за секс не ги бива, а ти продължаваш да стоиш с тях. На който не му харесва не чака две години ами си заминава след 2-3 месеца. Това, че не можеш да изпиташ удоволствие-оргазъм проблема е в теб не в него. А с други мъже изпитвала ли си удоволствие и на тях правила ли си свирки. Сега да не кажеш, че с други мъже не си била. Да не се направиш сега на светица.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f7d6839668
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   - от Авторката до номер 8

Той на мен ми е втори, а аз съм му първата, затова и беше напълно нормално в началото да не знае какво да прави.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: eb0d125bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момичета аз реших моя проблем сама. За любовна игра след години заедно дума не може да става разбира се, но оргазмите си ги доставям сама повреме на секса. Така всички сме доволни и скандали няма.
Мъжете са егоисти и нетърпеливи, не губете време

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a3fc6c9864
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами нормално да не те задоволява, след като ти си му единствената сексуална партньорка, и аз като него навремето си мислех, че секса е вътре вънка и тва е. Виж съдя според себе си, той си мисли че е добър в секса и че ти си кривата, вярвай ми казвам ти го от опит. Давам ти съвет коригирай го докато го правите. Ако съм прав с разговори няма да се оправи, просто защото не може да възприеме, че просто е зле в секса. Ще му се накарни либидото. Но няма да го осъзнае докато не го зарежеш заради това. С кофти секс не се получават връзките, почне ли да куца или го забравяш и приемаш асексуална връзка или бягаш средно положение няма.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ecef3faa80
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За да не ви пречи секса във връзката пробвайте да разнообразите нещо, например си вземете вибратор http://www.sex-erotika.com/vibratori и пробвай да се самозадоволяваш пред него. Това ще го възбуди допълнително и ще помогне на теб да свършиш и се разтовариш психически и физически и да изпиташ удоволствието от което имаш нужда за да нямате проблеми и да се карате за други битови неща.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: edff6118eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз съм незадоволена, жена на 41 съм. запознах се и се омъжих в християнска църква. религията не ни позволява секс преди брака. оказа се че и двамата бяхме целомъдрени в първата брачна нощ. оказа се че той има проблем с преждевременно изпразване и свършва много бързо и аз се оказах онеправдана. не усещам никакво удоволствие а той си получаваше своето. така започнах да го моля да отидем при семеен терапевт и консултант за да може да му помогне но той не искаше и да чуе. така се влошиха нещата между нас и аз започнах да го отблъсквам сексуално. това влоши още повече отношенията ни и се разделихме и разведохме
Има ли някоя от дамите подобна ситуация. споделете и какво мислите за моя случай...

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b048c7e767
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Никой не знае, къде точно е проблема в такива случаи, като този на авторката. Най-точният коментар е на номер 6. Общо взето е обяснил различните вариации, които съществуват при сексуалните взаимоотношения. Може би все още не си срещнала човека на твоя живот, и точно в това е проблемът.
Но ако все пак искаш да останеш с този човек, трябва да се опиташ да промениш не само него, но и самата себе си. Трябва да опознаеш всичките си ерогенни зони, и да отприщиш заспалата сексуална енергия вътре в себе си.
Дай воля на фантазиите си, и се научи да се отпускаш максимално по време на секс. Не нужно да говориш изобщо с приятеля си на тази тема, за да му обясняваш колко зле го прави. Просто му покажи по време на секс, какво ти харесва, и къде искаш да наблегне. Потенциала за положително развитие и при двама ви е огромен, повярвай ми!
Номер 13, твоята история ме заинтригува! Не разбрах, каква точно е религията, която изповядваш? Православна християнка ли си, католичка или някакво друго течение в християнството? Щото за католиците знам, че не им се разрешава да се развеждат. Или поне, не се гледа с добро око на разведените жени...
И друго нещо не разбрах. След като свършваше така преждевременно, после не повтаряше ли? Бъди сигурна, че ако свършва преждевремноно(зависи какво имаш предвид под това), значи и той не е получавал кой знае колко голямо удоволствие от секса. Необходими са били тренировки от негова страна, в които да упражни възможностите си за контрол над възбудата. Разбира се, това отнема време, и е трябвало да има желание и воля, и от двете страни. Излиза, че и ти не си попаднала на правилния мъж. Може би той не е попаднал на жената, за която си струва да положи необходимите усилия, дори без тя да го иска. А може би след теб ще попадне на жена, която изобщо няма да се интересува от бързото му свършване....

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ac323fa42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Пачаври

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6b9097ea1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Съгласявам се с номер 15!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6b9097ea1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Абе едно нещо не мога да разбера. Това жена, мъжа трябва да се грижи за нея, да я обича, да и е верен, да се държи с нея като с принцеса, да е умен, тактичен, добър, ако може да има хубаво тяло и да е красив, ако може да е надарен като кон, в секса да е добър, е ми не прекалявате ли...

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f0f72ba40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Жена на 26 симпатична, но и с лош късмет.
Момичета имах същият проблем като авторката, 3 сериозни гаджета и бяха все мъже с малък опит в секса, а и с малки. На двама им бях първа, но си останаха неопитни и след 2 години правене на секс, не можаха да ми дадат това което искам. Пробвах тайно с вибратори, но явно завиждах на мои приятелки, които описваха секса с техните гаджета като най-великото нещо във връзките им. Накрая се реших да загърбя всичко и да търся гадже, което да ми отговаря на сексуалните потребности, опитах на няколко места и в крайна сметка го открих в Tinder, много надарен, ценящ здравословният живот и много харесващ секса. Още от описанието му всичко това ставаше ясно, че чак ме плашеше дали не е някаква лъжа. След първата среща с него краката ми трепереха от оргазмите които изпитах и поседнах на една пейка за 15 мин., защото не бях уверена че ще имам сили да шофирам. Виждахме се няколко пъти и определено се отрази положително на любовният ми живот.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6b9097ea1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Момичета, осъзнавате ли, че докато търсите само секс в един мъж вие никога няма да намерите свестен такъв! Обяснете ми, вие машина за секс ли търсите с две думи ''пишка с крака '' извинявам се за израза. Или човек който държи на вас и ще бъде до вас винаги и ви подкрепя и уважава. По начина ви на мислене разбирам следното. ''Прост е на цървул ама много хубав секс правим с него '' Един уважаващ себе си, умен мъж със съвест и достойнство никога няма да ви погледне, ако ви види начина на мислене. Номер 17, ви го е казал много точно. От този форум и анонимни мнения на доста жени в различни теми разбирам, че НЕ мъжът е този който използва за секс май май.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 645fb033cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Егати егоистичните жени - това жената трябва да се грижи за тях, да им чисти, готви, ражда деца, да работи и плаща наравно в тях, да е красива, вечно млада и поддържана и да не иска нищо и да не иска и да изпитва удоволствие в леглото...
Е не прекалявате ли малко? !

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 52a380810f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Мили момичета (жени), не се притеснявайте от себе си. Търсете и постигайте това, което желаете. Всеки човек (и мъжете) може да се променя, стига да желае. Ако не желае и вие няма да можете да направете компромис с нещо важно за вас, то няма друг избор освен раздяла. Иначе се задават много облачни дни и пропилян живот. А от тези неща най-много страдат децата. Секса не е на първо място, но не е и на второ. Психически и физически тормоз и още куп неща с които не не бива да правите компромис. Всеки заслужава втори шанс, дори и побойника, но само втори, не трети или цял живот компромиси. Ако желае - ще се промени. Ако не - жив и здрав, и сбогом!
Авторке: не спирай да търсиш начини да промениш нещата. Възможно е да се оправят (ако той държи на теб). Но ако не се оправят, не се отчайвай :) Знай, че има много мъже в същата ситуация, като при теб. Каква ирония, а? Има много подходящи за теб партньори! Ти заслужаваш партньор (както всички хора)с когото да се разбираш без думи. Абсурдно е да правиш компромис със секса и да си стоиш незадоволена. Няма как мъжът да изпълнява всичките желания, но няма оправдание, че не се старае, нали?
Много хубав и всеотдаен секс ти пожелавам на теб и на всички хора :)
Мъж 46 години.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker