Как трябва да мине първия път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как трябва да мине първия път
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2366 пъти
Здравейте аз съм на 17 години и си имам приятел от 1 година и мисля да не го мъча повече, но съм девствена. За мен той е правилният човек, много се обичаме, всичко си споделяме и така. Чувствам се вече готова, но се притеснявам за това че химена ми е дебел или съм тясна и мисля че ще ме боли. Може ли някоя дама с повече опит да ми каже как минава всичко. И след секс дали идва цикъла на момента, понеже така бях чела. И вярно ли е че след секс те боли няколко дена след акта. И задължителна ли е консултация с гинеколог след акта?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 68d048a3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо от това, което казваш, не е вярно. Нито ще ти дойде веднага цикъла (освен ако не ти е дошла датата). Нито ще те боли няколко дена след това...и консултацията с гинеколог не е нужна, освен, ако нямаш някакъв проблем. Спокойно, всяка жена е минала през това. Болката е нищожна. Може да има 2-3 капчици кръв.

Не бързайте, трябва да си напълно отпусната. Ако те е страх и не чувстваш, че е момента, отложи с малко.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ccde62dcdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, не. Четеното от теб е написано от болни мозъци. При всяка жена е индивидуално, но брутализмите са рядко срещани. Ще правиш секс, няма да отиваш на касапница и няма да те бият, така че забрави за страшните истории, с които са ти пълнили главата.
Кръвта след първия сексуален акт е от скъсания химен, не е менструация. Най-често говорим за леко зацапване, което ще забележиш по бельото си или по чаршафа. Понякога е повечко, но не си представяй реки от кръв и цикъл. В една нормална ситуация е възможно да имаш зацапване до 2-3 дни след акта, но ежедневните превръзки са достатъчна защита против цапане. Възможно е да има кръв и при следващите пъти, но никак не е задължително.

Болката зависи от много фактори. Надали ще те боли дни след акта, освен ако момчето не подходи бързо и грубо към теб. Ти трябва да си достатъчно възбудена и повече от спокойна, при такава ситуация не би следвало да има проблем. Някои жени имат злощастието да изпитват по-силна болка, но се абстрахирай от това. Нямаш гаранция, че ще си от тях и ще те боли много, затова не се филмирай предварително. Психическата нагласа е много важна. Аз също си мислих, че ще е нещо нетърпимо, но повече приличаше на дискомфорт. Бъди спокойна и не предприемайте същински акт преди да си достатъчно възбудена. Ако ще се почувстваш по-спокойна, купете си лубрикант.

Удоволствието ще дойде малко по-късно. Дори да ти хареса първия път и следващите 10, по-късно ще разбереш какво е истинското чувство и колко е приятно. В началото е малко странно, отнема време да свикнеш и да се научиш да се отпускаш. При всяка ситуация и хубавото ще дойде, но никой не може да ти каже, че първият път ще е ужасен. Вероятно няма да е такъв.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f1e2454a4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторке, представяш се за много наивна, но ние виждаме, че ни будалкаш. На 17 да не разбираш елементарни неща за женската биология, като например дали цикъла идва на момента след секс, и дали има нужда от консултация с гинеколог след акта. Но пък с каква увереност ни казваш, че химена ти е дебел и че си тясна. Е, за бога, как пък измери дебелината на химена ти за да казваш, че дебел. И как разбра, че си тясна, да не би да си си бъркала с малкия пръст. Сякаш си на 17 и невежа както момичетата преди 100 години. В 21 век ти и в джунглата да си родена пак тези неща ще ги знаеш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 46e59e1fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! При всеки първият път минава различно. Някои имат по-силни болки, други по-слаби, трети нямат никакви. За кървенето е същата работа, индивидуално е. Мен не ме боля въобще, моя приятелка имаше болки първите няколко пъти. За цикъла, не е вярно че ще дойде веднага след акта. Ще дойде на датата, на която по принцип ти идва. И консултацията с гинеколог не е задължителна, но ако искаш, можеш да отидеш на профилактичен преглед.
Надявам се поне малко да съм била полезна. Поздрави!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f1f2cb6714
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Първият ми път беше конфузен. Не казах че съм девствена, първо проникна с пръсти не беше много романтично общо взето, повече на порно филм приличаше. Болка -да боли, но чак пък да ревеш и да се превиваш не е. Кръв при мен имаше -7 дни беше, въпреки че по 5 дни ми трае менструацията.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 90f451ecd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер:3 тук момичето пише за помощ не е нужно да я нападаш на момента. Това че е чела в най-различни сайтове грешни неща не е повод да я нападаш. Всеки трябва да се образова и по какъвто и да в начин точно за това е писала явно тук.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker