Не иска или наистина не се получава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не иска или наистина не се получава
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 3155 пъти
С приятелката ми ходим от миналата година и много бързо свикнахме един с друг и си имаме доверие един към друг. Тя не е девствена, аз също не съм девствен и може да се каже че имам доста опит на тази тема. До ся карахме на любовни игри и свирки... но преди седмица ми каза че вече се чувства готова и иска да го направим... реших да организирам нещо което и двамата не сме го опитали... а това беше секс в гората. В гората нямаше хора... времето беше перфектно... теренът - поляна... чиста... с една дума - всичко от моя страна си беше окей... но тя така или иначе не успя да се отпусне напълно... тръгнахме да го правим и тя как да го кажа... не позира правилно а на мен ми става кофти да й кажа какво да прави... не си отваря краката достатъчно и от ясно по ясно е че няма как да й го вкарам... пенисът ми е среден... нито малък нито прекалено голям не съм го мерил а и не смятам че има нужда... проблема беше в това че просто си го търках на задника й и не успях да и го вкарам и тя каза че може би още трябва да почакаме аз нищо не казах и се съгласих щот я обичам наистина и не я виждам като секс играчка... отново продължихме със свирки и свърших в шепата й... Чувствам се кофти от това че се почувства готова и точно в тпзи момент реши че трябва да почакаме още малко... защо действа така? какво трябва да направя аз за да й помогна с нещо в този период? ще се зарадвам да чуя мнения на жени също може да се включат и мъже които са били в подобна ситуация. моля модераторите да одобрят темата ми

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 4d6fede082
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не можеш да я предразположиш заведи я във вас каква поляна това е отвратително ... целувайте се и след любовната игра просто я събличай малко по малко направете орална любов и без предварителна оговорка може да станат нещата

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c6082f4ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Осигури й нормална, спокойна, чиста остановка за секс. Ти си се престарал, но си получил обратния ефект.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: d7fed10754
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не иска. Никое момиче не е толкова глупаво, че да не знае как да застане, че да и го вкараш.
Нетрадиционно място, предполагам че ако сте интимни от повече време е окей, но в топло време, в което тя може да си облече рокля или нещо с което да не е толкова видимо ако някой мине покрай вас.

Пробвай следващия път поне да сте с стая, остави за по-натам приключенкята в гората.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7115a1504b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Секс в гората? Интересно.... Защо не опитахте на морето? Или на някой вулкан? Или пък в някоя мина...... Според тази история е измислена, но ако е истинска...кво да кажа... Първият ви секс заедно е логично да бъде в интимна обстановка, в апартамент, хотел и т.н., а не в гората за бога :D :D :D дори и да няма хора в радиус от 20 км....

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 68530f01f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   Не се безпокой щом не ти е пуснала в гората. Има още много места, където можеш да пробваш като пустинята, тундрата, някоя екваториална гора, но в никакъв случай не пробвай вкъщи!

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 593344787e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   На 15 години сте, нали...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: e271ec4de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Добре де, ти за първи път заедно точно в гората ли намери да я заведеш? Нужна е спокойна обстановка, ако нямаш къде заведи я на хотел след като сте били на ресторант вечерта. Или изчакай вашите да ги няма и тогава я заведи у вас. То разбирам да търсите разнообразие на сексуалния си живот да я водиш по полянки, ама за първи път не се чуди защо не е станало.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c2dfcf11ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Тя в тая гора се е почувствала ебахти долнопробната курва. Нищо чудно, че не се е отпуснала. Следващия път пробвай на сметището и пак се чуди защо не си отваряла краката. Това е (под)съзнателен знак, че няма желание да се чувства като пропаднал квартален парцал.

А ти си направил голяма антиреклама с този първи път, защото той оставя най-силно впечатление. Сега всеки секс с теб ще го асоциира с това, че се е чувствала като долнопробна курва.

Такива изпълнения не се правят при първия секс. Ти още в леглото не си я вкарал, а вече мислиш за разни подобни изпълнения. Нямаш никакво чувство за такт. За всяко нещо си има тайминг. Ако не го уцелиш, става обратен ефект и подобни конфузни ситуации. А още по-лошото е, че ви е бил първия път и сега в нейното съзнание си ебахти недодялания.

Не знам, ама много здраов си прецакал нещата и ще трябва доста пъти да се справиш добре с обстановката и представянето от тук нататък, зад а и върнеш доброто мнение.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7d7438dbcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   От автора: не, не сме на 15г, аз на 21, тя на 20. До сега, тя ми е правила фелацио, докарвал съм я до оргазъм с пръсти и лизане, у нас, в колата... Просто не се е чувствала готова, за да правим секс... И изведнъж като каза че му е дошло времето, реших да е нещо по-странно (така да го нарека) и се сетих за тая идея, понеже всеки уикенд излизаме да бягаме към хижите и мислех, че ще се получи... но както казах, тя в последен момент каза, че може би трябва да почакаме още малко. Обръщам се към вас за съвети за това с какво мога да й помогна в този период, трябва да доказвам нещо ли ... а не да ми давате идеи къде да го правим... на сметище, мина или вулкан... Благодаря на всички включили се и на тези, които ще се включат!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: c2dfcf11ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, авторе, ние не ти даваме идеи, а ти казваме, че никое нормално момиче няма да се възбуди в гора, при положение че го правите за първи път.

Не знам защо приемаш коментарите като нападки и даване на идеи. Да, вярно, че е потресаващо, че си решил да я пляскаш в гора, ама хората не ти дават акъл, а ти казват къде грешиш. Поуките остават за теб, ползите също.

А ти все още си мислиш, че не е било заради гората. А защото ти била казала в последния момент, че всъщност не е готова. Авторе, съвземи се, какво очакваш да ти каже... в гора. "О, колко си нестандартен, дай да ти пусна като последната уроспия на сред мравките"? Нима очакваш да ти каже такова нещо директно и да те обиди? Макар че ти май само така щеше да разбереш.

Не мога да разбера защо масово хора искат мнение, без да са готови за него. Хем искаш мнение, хем като ти го дадем, се цупиш и не го приемаш. Ами как още трябва да ти обясним, че е унизително за една жена, че би се чувствала като курва в гората и че ако е тактична няма да ти го признае. Колкото и в твоите очи да изглежда, че ебахти нестандартния и изобретателен пич, не си, повярвай ми.

И ако не го осъзнаеш, ще страдаш само ти. Вие и 10 г. да ходите, тя в гора няма да ти пусне първия път. Пък ти си мисли, че е защото не е готова. Накрая освен да я ядосаш и да ти го каже в лицето. Това е супер унизително спрямо нея, което си направил и ме очудва, че дори не го осъзнаваш.

Значи не може 10 човека тука да ти обясняват едно и също и никой да не е на твоето мнение, а ти да се правиш на ощипана булка. По-вероятно е ти да грешиш, отколкото останалите 10 души едновременно, не мислиш ли?

Ако продължаваш да упорства, губиш само ти.

Съвета ми е да си осъзнаеш грешката, да и се извиниш и да и се реваншираш на момичето с някаква НОРМАЛНА обстановка. Иначе едва ли ще тъпри още дълго човек без грам чувство за такт.

Другият вариант е да лъжеш себе си и да си носиш последствията от това и да си мислиш, че тя все не е готова.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7ea7be6e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Проблемът не е в гората, а в главата. Не сте девствени, но една година се лигавите, без да се наебете. Какво значи, че не е готова? Или има сексуално привличане, или няма. Виновен си и ти авторе, че питаш и се назландисваш, като млада булка. Следващия път не я питай час по час готова ли е, не я чакай да си разтвори краката и да си го намести сама. Събличаш я, удряш и едно лизане да текне, като река на пролет и без да питаш и го намушкваш.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e271ec4de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Прекалил си с тези романтики и нестандартни работи. Като цяло съм съгласен с ком.12, и да не се чувства като крува насред гората, едва ли би и било комфортно да се отпусне насред цялата тази обстановка независимо дали е пусто наоколо или не. Тези работи се правят след известно време когато ти трябва разнообразие, а не за първи път. Всички тук ти казваме къде ти е грешката, от там нататък ти решаваш. Като мислиш, че не е заради гората, следващия път я заведи на някой паркинг между колите. После пак искай съвет защо не става.
от н.8

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2cbe9a518a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Сигурен ли си че не е девствена?
Много момичета послъгват за да не изглеждат задръстени в очите на момчето, особено ако са минали 20те намират девствеността за порок.
Щом дори не знае как да си отвори краката и изчаква толкова месеци, предразположи я да си признае.
Жена с опит не може да чака толкова време, природата и нагона си казват думата и желанието й щеше да си личи от километри
Според мен момичето е девствено.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 37a4a8900d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторе, ти се бъзикаш ли се? Ходите няколко месеца, не сте девствени, лизали сте се, на по 21 сте, когато трябва да сте най-активни и ти твърдиш, че е защото не е готова? Ти сериозрн ли си? Ако и при тези условия не е готова, то аз не знам кога ще е. Сигурно на 10 г. ви юбилей? Вярвай си, че не е от обстановката. Теб родителите не са ли те учили на елементарни обноски като малък? Това са неща, които и децата би трябвяло да знаят. Авторе, поотръскай се малко. Нищо лично, но имаш нужда.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1e6388b25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Имал бил доста опит, а през март я водиш на открито в гората за първи секс и не можеш ТИ да й отвориш краката, докато само го търкаш в дупето й?
Айде до тук с обясненията ти за опита.
Казала е да почакате, за да ви измъкне от неловката ситуация. И съм сигурна, че в нейните очи ти също не си се справил.
На по колко години сте?
Ж30

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5cd0efdb83
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   17, естествено, че няма опит. Човек, който има опит, има и малко усет към подобни неща и със сигурност не би направил подобна простотия с гората. Подобно нещо може да направи само мъж, който няма почти никакъв опит. Освен това опитния мъж в такава ситуация ще разбере, че е сгафил, а автора дори и това не може да вдене и си вярва, че тя не била готова. Ебаси подготвянето цяла година. Тя девствена да беше щеше да се е подготвила 3 пъти за това време. Ама като няма елементарен усет от страна на мъжа, няма как да се подготви. Чудя как изобщо е изтърпяла подобно унижение в тази ситуация.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1b64e3e9ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   И аз преди години, имах подобна ситуация, с приятеля ми. Бяхме в гората и предложи да го направим. Бях около 20 годишна. Въобще не ме поблазни идеята, но не отказах, за да не му стане кофти. Тъкмо щеше да ме съблече и чух стъпки. Някакви хора се приближаваха. Бутнах го, той стана и започна да се оглежда. Хората ни видяха и смениха посоката. Явно се досетиха какво правим. Та, те ме спасиха :)
Искам да кажа на автора, че ако не бяха хората, може би и на мен нямаше да ми се получи и щяхме да го отложим.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5312cc68fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   На теб ти се е искало в гората, ама на нея едва ли. Едно време имах гадже с което секса беше все едно порно сцени които е гледал и ги повтаряхме. Повярвай не ми харесваше такъв секс ама да не го сдухвам си мълчах. Той се чувстваше добре, смисъл вдигаше му се самочувствието на добър любовник, че е изобретателен, а на мен ми беше криво понеже ми се искаше понякога да ме погушка сутрин в леглото и сценарият да протече не като порно филм с всички пози и Бодене ама уви много е старомодно моето желание изглежда

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5792281f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Нямаш подход. Не знам как си решил, че най-подходящото място за първия ви път (един с друг имам предвид) е в гората. Тези неща са са двойки, които вече са се опознали добре в сексуален аспект. Първият път с нов човек си е достатъчно вълнуващ сам по себе си (ако влагаш чувства де) и без кой знае какви екстри или нестандартни места.
Другото - тя като не е застанала както трябва, ти като мъж можеш да я хванеш, да я насочиш, да я водиш. Не е нужно да й казваш какво да прави, а да и покажеш. Това не значи, че я смяташ за секс кукла, а просто да бъдеш малко по-доминиращ няма да навреди.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker