Лошо ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Лошо ли е?
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 2562 пъти
Така започвам директно с проблема, който е свързан въпроса ми.
На 18 съм и от скоро с едно момче обсъждаме идеята да спим заедно. Само секс. Евентуално по-нататък във времето може да стане нещо между нас. Зависи как се развият нещата.
Проблема ми е, че аз не мисля, че съм такъв тип момиче, което може да се задоволи само със секс. Признавам, че съм изкушена от идеята, момчето може да се каже, че ме привлича, мога да общувам с него.
Как бихте определили вие такива отношения? Правили ли сте го?
Аз лично за себе си знам какво ще направя, но бих искала да чуя и други мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 443da42c76
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Имала съм подобни отношения, всъщност още и имам. Аз лично не бих повярвала, ако ми каже, че един ден може и за нещо повече да мислим, особено като вече сме го направили. Ако приемеш, според мен не очаквай реално нещо повече от секс. Най-вече, ако му откликваш всеки път, когато си поиска дас е видите за това.
Ж19

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5e07c28fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Kakво значение има какво правят другите, особено, след като вече си си наумила какво ще правиш?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2256cebb56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Правила съм го, но ако ти имаш надежди към него за нещо по-сериозно не се захващай! Шанса да стане нещо е малък. Едно е човек да иска да те опознае, да се влюби в характера ти, друго е да правите секс и да си тръгне. Последния път когато имах такива отношения, беше с един доста симпатичен мъж, който определено не обичах и не исках за връзка. Всичко продължи около 5 месеца. После той заживя с една жена, аз спрях да се виждам с него и след това, аз срещнах друг човек. Въпроса е, че секс можеш да получиш навсякъде, но при тези отношения рядко гледат на теб като на сериозен партьор. Явно ти е дал надежда, че нещо може да се случи и очевидно имаш симпатий. Помисли добре, но гледай накрая да не бъдеш наранената. Няма срамно в това да кажеш " Аз не съм за един секс, много повече мога да дам"!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7fdb31162a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз на твое място не бих ще има лошо мнение за теб след това

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a569e7162a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не съм го правила, но имах такова предложение когато бях на 18 години. Отказах, макар че бях привлечена от момчето. Причината беше, че аз се надявах на много повече от просто секс и знаех, че подобни отношения ще ме наранят след време. Като цяло нямам против тези връзки, но не са за мен, това е за хора, които няма да си набият филм и да пожелаят повече от секс. За останалите е едно мазохистично забавление с почти ясен край.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: faf5907306
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не го прави ще се влюбиш.. и ще те е яд само и само на себе си. Не лягай с него, и да лошо е да те използват само за секс. Хвани си нормално момче.. а такива дето търсят само секс е пълно с такива за жалост. Ти сама си осъзнала че не си такова, момиче не се превръщай в курва. Мъжете искат лесен секс, и когато им го дадем ставаме курви. Момчето не е сериозно просто иска лесния секс, махай го.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1caee7159a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Категорично казвам Не е Добра Идея
Секс без чувства ще се превърне в нищо специално и няма да усетиш как си лягаш с половината колеги само за спорта защото така си започнала и секса няма стойност при теб.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: db6ffe5031
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Тази "интимна търговия" всъщност е много грозно нещо. Какъв е тоя масов пазарлък "секс и после ако стане". А що не е "ако стане тогава секс"-как мислиш? Тоя секс стана по-лесен отколкото да отидеш да си купиш баница. Повечето само това търсят и само това предлагат-всъщност себе си. По този начин никой няма да те хареса заради самата теб, а само заради секса с теб. Помисли си добре какво искаш ти, а не какво иска там някой си. Защото някой си няма да е до теб след като ти се насити в секусален аспект, дерзай

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1f1d05b4de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами, ако го искаш го направи, но имай в предвид, че ще си промени мнението за теб и ще минеш в категорията на "Лесните", ако ме разбираш. Друг е въпроса, че трябва да го опознаеш добре, защото, ако след това се разприказва, по - приятели... сещаш се ))

Виктар 420

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: c9f99c9ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами миличка, ако си по влюбчива недей


След дългата си връзка от 3, 4 години с бившата, сега имам една приятелка с която имаме тръпка и подобни емоции и отношения. Честно да ти кажа, тя е красива, в секса още не съм й показал на какво съм способен, повече я лижа и като цяло след 400 пъти секс с бившата ми е много трудно с нова. Проблема е, че аз започвам да я взимам все по-насериозно, защото я харесвам, а тя мен не. Тази игра ще я играя докато мога, ще се опитвам да не се филмирам, да не ревнувам, защото когато бях във връзка много проблеми са идвали от ревността ми. Превъзпитавам се, живея си ден за ден и каквото стане. Обаче мен ми пишат доста момичета, не знам но в последно време е нещо страшно и аз ги режа, казвам им, че излизам с момиче, а тя ги реже, праща ми и чатове, но никъде не казва, че излиза с момче. Като цяло ако я изчукам веднъж като хората знам, че ще се променят нещата, но 2, 3 пъти не се получи, защото се притеснявах и като цяло не можех...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker