Лесбийка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Лесбийка
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 11316 пъти
Аз съм жена на 43, самотна майка съм и имам 19 годишна дъщеря.
Първо искам да Благодаря на хората, които работят и поддържат този сайт. Смятам го за интересен и полезен.
Заинтригувана съм от историите написани и отнасящи се за жени харесващи жени или жени, които имат отношения с жени. Това е поради факта, че дъщеря ми е лесбийка.
Разбрах го едва това лято, когато последния Петък от Юли работихме до обяд. Прибрах се в къщи по-рано от обичайното. В хола и кухнята нямаше никой, затова се насочи към стаята на детето. Вратата беше леко открехната, бутнах я леко и тъкмо щях да кажа "Ехо прибрах се", замръзнах. Не успях да произнеса и стон сякаш бучка заседна на гърлото ми. Дъщеря ми лежеше на леглото си гола, едната и ръка беше между бедрата и а с другата държеше телефона си. Дръпнах се назад притаила дъх. Първата ми ми съм беше, че момичето ми гледа секс и мастурбира. Лицето и ушите ми пламнаха, бях се изчервила от неловката ситуация. Имах чувството, че потъвам, искаше ми се да се стопя и изчезна. Тъкмо си мислих как да се отдалеча незабелязано и да изляза отново на вън, чух думи. Думи на български, насочени към детето ми и изречени от жена с леко дрезгав глас. Вледених се за втори път. Не можех да осъзная какво се случва. Напрегнах цялото си тяло за да извърша отново, едно безшумно движение напред и надникна отново. Стараех се да не дишам за да не привлека вниманието на дъщеря ми. Трябваше ми известно време за да асимилирам случващото се. В един момент всичко ми се изясни. Тя наистина се задоволяваше самичка, но не гледаше порнографски, това бе видео чат и събеседничката и бе жена. Те показваха прелестите си една на друга с камерите на телефоните си, а думите, които изричаха една на друга многократно надминаваха считаното от мен за морално.
Успях да изляза навън без да ме усети. Мъчех се да събера мислите си, докато ходех безцелно по улиците, като пияна.
Трябваше да говоря с нея, трябваше да разбера сексуалността и. Защо беше крила и къде съм била, как не съм разбрала? Какъв родители съм аз? Това бяха само част от мислите, нахлуващи в главата ми.
Прибрах се, продължавайки да размишлявам и да си задавам въпроси на които нямах отговор. Единственото до, което достигнах беше, че каквато и да е тя, аз я подкрепям. В къщи се правех, че нищо не се е случило. Трябваше ми спокойствие и време за да я накарам да говори за себе си и да усети, моята подкрепа и опора. Минаха дни докато сподели с мен, че е лесбийка, но някак си и олекна, че се свърши с прикриванията. Картите бяха на масата. Сподели ми че си има приятелка. По мое настояване ме запозна с нея. Това беше момичето от чата, познах я по гласа. Тя е с две години по голяма от моята и е студентка от провинцията. В началото отново с мое съгласие оставаше да преспи в къщи а после се пренесе да живее при нас. Така да се каже сдобих се с втора дъщеря.
Защо ви пиша всичко това? Защото се сблъсках с много истории на лесбийки, които страдат от неразбиране. Страх да споделят какви са. Момичета към вас имам съвет СПОДЕЛЯЙТЕ. Към всички останали имам апел ХОРА ДА ГИ ПОДКРЕПИМ. Всички тези лесбийки са наши деца, сестри, роднини или приятели. Те не са по различни от всички други хора. Ти изпитват същите чувства като нас:радост, тъга, любов, омраза и т. н. Да ум подадем ръка, да не страни от тях. Ще се радвам ако историята ми бъде публикувана.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: e1749b223b
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

1.   Ами разбирам те, но всичко това е много тъжно...
Ти я "подкрепяш", но много добре разбираш, че най-вероятно няма да имаш твои истински внучета. Също така, че това не е естественото съществуване на един човек. Но и нищо не можеш да направиш по въпроса.
Децата ни се изпедерастяват. А и да не се - престават да раждат. От мързел ли, от презадоволеност ли, от гонене на фалшиви ценности ли - не знам. Интелигнетната и цивилизованата част от човечеството застарява и си отива. Остават и се множат като хлебарки... да не казвам какви, че ще ме изтрият.
Освен моите съболезнования - нямам какво друго да ти кажа.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0f3b48771e
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

2.   До колкото знам това е болест на душата, също предаване по родова линия. Лечимо е защото в интернет гледах свидетелство на бивша лесбийка. Така че попитай някой. Не е нормално. Няма да си имаш внучета.. В църквата може някой да се помоли за нея и да се оправи.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a21df7b4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ти си силна жена. Важното е всеки да е щастлив, така както той го разбира и стига да не пречи много на другите. Радвайте се на живота и се обичайте! М

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: d05fd2e298
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Навремето сигурно си подкачала по площадите с идиотски викове и лозунги - заповядай. Имаш това, за което си подскачала.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9375b5661b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Виж, разбирам какво имаш предвид. Но! Не смятам, че свестен човек, мъж или жена - ще кара детето ти да си показва интимните части на камера. След такива истории има хора, които използват против другия снимков материал за сплашване. Не съм против лесбийките. Против съм едни по-големи хора да склоняват по-малки от тях да се показват във видео или снимки така. За мен приятелката на дъщеря ти не е... добрият човек, за който я смяташ.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: cfc6cbb9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами ок. Интересно как не сте забелязали това по-рано? Явно сте доста отчуждени от дъщеря си. С бащата как сте, имате ли контакт, обичали ли сте го?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7bcbbfe306
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хора различни. Ниски, високи, руси, тъмни, умни, глупави, хетеро, хомо. Не виждам никаква драма. Правилно си постъпила като родител. За теб е единствено важно като майка е детето ти да е здраво и щастливо.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c9e18e0128
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Всеки не е нормален за някого.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e93b95dee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Мое мнение че хора с такива отклонения са психично болни (откачалки) Отвращават ме или меко казано не ги разбирам Да се поставя на твое място и да сваря детето си по този начин е повече от ужасно и би следвал дълъг разговор и и скъсяваш юздите за да няма време да си мисли за глупости. Имах един случай с една такава особа и щях да мета пода с нея ама й се размина Гроьзна картина са такива хора :(

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1eb7eb7ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тази история е измислена.
С хомосексуална ориентация съм, семейството ми знае, приета съм, но не са подскочили от радост. За каква подкрепа въобще може да се говори, отношенията между двама души са си техни, всичко останало е пълни глупости.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3f8633d26d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Съгласен съм с #9. Аз съм мъж на 25. От малък провинциален град съм. За голямо съжаление сестрата на най-добрия ми приятел е обратна. Израснахме къща до къща. Помня момента в който се разбра. Целия град говореше за това. Беше му много кофи. След завършване на училище сестра му замина за София. Приятелят ми си намери жена и за живяха заедно. То е добро момче, тих, кротък и предприемчив. Обичаше да се рови в двигателите на колите. Замина да работи в Австрия в строителството. С изкараните пари искаше да вдигне сватба и да си отвори автосервиз. Работеше там а парите изпращаше на бъдещата си жена. За съжалени баща му почина. Прибра се за една седмица и сестра му също се появи. След това той се върна в чужбина а сестра му остана в градчето ни, да помагала на майка им след шока. Не ще ли това болно същество сестра му да подмами бъщата му съпруга. Влюбели се гугутките докато той бачка и да избягат двете с парите му. Еди съсед ги хванал на калъп.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 00ec876687
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Авторке, поздравявам те за начина по който си постъпила и за мисленето ти. Ако имаше повече хора като теб, ех...
Аз също съм лесбийка, малко по-голяма от дъщеря ти и само ако вкъщи моите бяха разбрани като теб.
Направо се размечтах да съм гаджето на дъщеря ти и да те познавам.
Хора като теб ми връщат вярата в човечеството.
Благодаря ти

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: eeb4f5cf3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Благодаря ти. Твоите думи ме разплакаха. Аз съм на 26 години, имам влечение към жени и си го знам от 14 годишна. През цялото време съм сама, от момента да свикна с мен, че харесваам момичета, от това, че искам да си имам някоя жена до мен, за прегръдка. На фона на това в пубертета бях много притеснителна и сама с всичко това. До днешен не споделям, че харесвам жени пред моето семейство. А живях на квартира с първата ми приятелка 5 години, университет. Разделихме се. Сега живея със сегашната ми приятелка. Моите роднини, познават бившата и сегашната и знаят, къде живея с кого, не се усещат. Не мога да им го призная. Бившата ми приятелка, с 10 години по-голяма от мен, също не го споделя пред най-близките. Сегашната ми приятелка също не го споделя. Много ни е тежко в това отношение. Всичката тази самота и пътят да си сам в това е мъчен. Тежи.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a4a5c6d2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Авторке, искам да те поздравя за силния характер и лекотата с която приемаш факта за дъщеря ти. Аз имам момиче на 22. Преди време подраждайки дрехите в гардероба и открих секс атрибути и тези неща ме навяват на мисълта, че харесва жени. За съжаление нямам смелоста да проведа разговор с нея, а и нейния отговор ме плаши. Съцето ми е свито, не зная и как ще реагира мъжът ми.
Жена 47

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: abd86d8763
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Аз съм жена на 29. Зная, че живея е 21-ви век. Високи технологии и бързо променящ се динамичен живот. Концепциите се променят разбиранията също, но трябва ли на откровено лошите неща да казваме, че са хубави. Какво казваме за интимни отношения между жени, 'Няма лошо, щом им е хубаво и не пречат на другите". Ами за жени, които използват атрибути оти сексшоповете за да се самозадоволяват;"Няма лошо, щом им е хубаво и не пречат на останалите"Същот важи и за мъжете. За секса между майка и дъщеря, майка и син, баща и дъщеря, баща и син, брат и брат, сестра и сестра и братовчеди, братовчетки и т. н. Отново използваме познатият ни отговор"Няма лошо, щом им е хубаво стига да не пречат на другите'
Хора какво се случва? Защо трябва да се мъчим да изкривяваме собствените си разбирания и морал за да угодим на болни хора. Да се правим, че ги разбираме и подкрепяме, при условие, че тези отношения се перверзи и извратени.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 428edc65dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Номер 9 и номер 13 болните сте вие. В кой век живеете, нека позная, в по, по-миналият!!! Задръстеняци, благодарение на вас Българите ни имат за най-консервативните в цяла Европа!!!

 
  ...
преди: 6 години, 25 дни
hash: e79ed7bd02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Момиче на 18
Не виждам нищо лошо в това да ли лесбийка. Браво на авторката за нейната толерантност.

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: 7ce4a84c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Поздравления за начина на мислене. Постъпила сте както принципно всички родители трябва да постъпват с децата си. Поздравлявам ви като едно такова дете, което е толкова объркано заради сексуалността си. Иска ми се и родителите и близките ми да мислеха като вас. Проблема е, че те смятат лесбийките и гейовете за хора, които не са нормални, точно защото са различни, и според тях не би трябвало да ги има. Сигурна съм, че в много случаи, не само в моя, повечето млади не смеят да признаят на родителите си каква е сексуалната им ориентация.
Опитвала съм се няколко пъти да говоря с тях и мнението им по въпроса винаги е било категорично и са сменяли темата, вече знам, че няма смисъл да се опитвам да ги променя, просто когато стана пълнолетна и мога да поема живота си в свои ръце ще им кажа и каквото има да става ще стане.
Разказвам ви всичко това, за да видите, че вашия случай е много по-добър от повечето. Не спирайте да подкрепяте дъщеря си. ♥

 
  ... горе^
преди: 6 години, 12 дни
hash: 571ae17475
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Здравей, може би малко късно се включвам. Трудно ми е да предположа от разказа ти, какъв е случаят реално със сексуалността на дъщеря ти. В научен план почти всеки от нас има определен елемент бисексуалност - един известен американски психолог дори прави шестобална скала (изключително малко хора са 0/абсолютно хетеросексуални или 6/абсолютно хомосексуални). Бисексуалността може да се развие или не, може да има слаби проявления, а може и да хипертрофира (т. е. стандартно слабо бисексуален човек да мине изцяло "на другия бряг" вследствие на обстоятелствата). На тийнейджърска възраст момичетата са много склонни да проявяват "полисексуалност" (способни са да изпитат сексуално влечение и дори да имат връзка) с друго човешко същество, без значение от пола. Това обикновено се изживява, освен ако не му се даде прекалена свобода. Моята приятелка е имала тригодишна връзка с момиче от 15 до 18-годишна възраст, през което време е спала и с няколко момчета. Майка й ги е хванала "на калъп", разплакала се е, после й е казала, "че я подкрепя" (клише, между другото). Моят собствен баща, който е абсолютен идиот, имаше съмнение, че аз самият може да съм гей, и в някакъв момент ми каза, че ако съм такъв, няма да ме обича по-малко - едва се сдържах да запазя сериозно изражение, предвид въздействието, което ми оказваха съученичките ми тогава. Искам да кажа, че прекалената толерантност в джендър-стил може би не е най-добрата тактика. Ако момичето ти наистина е лесбийка - ок, накарала си я да се чувства по-добре. Но я си представи, че всъщност не е била "шестица" по гореказаната скала, а само "тройка" или "двойка" - в действителност вие сте се комбинирали с по-голямата й приятелка и сте развили нейната тийнейджърска полисексуалност. Да си гей не е нормално, каквото и да ти разправят - това е аномалия в човешката чувственост, а хората, които я имат, доста често страдат от невъзможността си да живеят пълноценно. Може би е трябвало да поговориш с нея, да я накараш да се вгледа в себе си и да прецени, дали наистина харесва само жени. Вероятно, ако се беше замислила, щеше да открие, че може да има пълноценна връзка и с мъж, дори да я възбуждат и жени. Не се опитвам да те съдя, нито да давам авторитарни мнения, просто излагам факти.

 
  ...
преди: 6 години, 11 дни
hash: b88a9af991
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Вроден или не е хомосексуализмът?

Мисля, че е смесица и от двете, и че, както пише авторката по-горе, е различно проявен. Сигурно е тежко да си такъв в общество от "нормални", но е също така тежко да си неразбран по какъвто и да било признак, считан от обществото за осъдителен... Това, което смятам за неправилно в отношението и поведението на авторката е следното: първо, поради нейното отсъствие на ясна представа, че хомосексуализмът е отклонение, тя приема безрезервно положението на нещата, като започва да го счита за РАВНОПОСТАВЕН начин на полов живот. Ако тя е хетеросексуална, би следвало да заяви ясно своето схващане, а не да гледа да се нагоди към дъщеря си. Дъщеря ѝ може да се засегне, в отношенията им може да настъпри раздалечаване - както между хора с принципи и такива без тях - но не може в името на "мира" и "разбирателството" хората да погазват принципите си... Това раз. Другото е, че нея НЕ Я ВТРЕЩЯВА ВСЕ ОЩЕ гледката на човек на 19 години, който се самозадоволява пред айфон. Извинете, но това е отблъскващо. И на трето място - че по живо и по здраво е приела "приятелката", с което окончателно е доказала своята безпринципност. Не Ви съдя, госпожо, но не може да се живее във вечно угаждане, в името на уж любовта. Човек може да бъде обичан без жертване на собствените начала, и ако го прави, това не може дори да бъде наречено любов.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 дни
hash: 720ec8b610
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Много по-добре да е лесбийка, да се лизкат близкат там :), отколкото да е кварталната к*рва.
Уважавам лесбийките и избора им(това което не откриват в мъжете го получават от себеподобни) но и това извън нормите.
Р.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 дни
hash: 9078fd64ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Искам да блаодаря на всички, които отделиха време за да прочетат написаното от мен. Специални благодарности и на читателите публикувюали коментари. Уважавам мнението на всички Ви, но с някои не съм съгласна.
Номер 9 и 12 не мисля, че това са психично болни хора. Лесбийка, за мен това състояние на духа и тялото, емоционално и сексуално. Това е начин на живот и възприяие на една жена към друга.
Номер 21, не намирам нищо первррзно, извратено и грозно в лессбийките. 80 процента от мъжете и 60 процента от жените харесват и одобряват интимните отношения между жени и тяхната любов. Освен това тези хора, четат киги и гледат филми на тази тематика. Това не само не ги отвращва, напротв това стимулира сексуалната им активост. Едва ли този огромен процент мислят за себе си, че са ивратени и това е грозно.
Номер 27, не съм съгласна, че съм безпринципна. Може би съдиш по това, че не съм втрещена от гледката, на мастурбиращата ми 19 годишна дъщеря пред телефона.
Първо не виждам нищо лошо в това, човек да се самозадоволява. Не мисля, че останаха много хора, които на не прибягват до това от малки до големи в различни моменти. Пък и кой познава по-добре собствените ни тела от нас самите, а и детето ми е на 19 и е нормално кръвта и да ври.
Второ, дали човек ще мастурбира пред телефон, компютър, телевизор, в банята, в леглото и т. н. или фантазирайки за нещо, всеки избира сам, както и където му е приятно. Просто тя беше избрала в този момент този вариант и гледката не ме отблъсна!
Номер 25, накара ме да се замисля. Може и аз да съм я подтикнала несъзнателно да развия нената полисексуалност. Обече, гледайки ги вечер, виждам в очите и на двете любов, хармония и трепет. Виждайки как това момиче се отнася с дъщеря ми и това я прави щастлива, бих отново се комбинирала с нея. Мисля, че след това, отново бих я поверила в ръцете на жена, а за мъжете вече съм скептична.
Авторката

 
  ...
преди: 6 години, 6 дни
hash: d1071fe1df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Моите съболезнования госпожо, изтървала си момичето си! Но това е резултатът от натрапването на педерастията и лесбийството по всякакъв начин от медии, реклами, НПО-та, тъпи наши щоумени, и пр. дебилски организации. Дано поне е бисексуална, та да създаде семейство.

 
  ...
преди: 6 години, 5 дни
hash: 9078fd64ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   По думите на авторката започвам да си мисля, че нещо не е наред. Тя или е БИ-сексуална или сексуалноста и започва да и се променя живееки с дъщеря и, и другата лесбийка. Това ми напомня какво се случи със собствената ми сестра. В живота и се появи едно момиче, което не беше стока, чисто лесби. В началото сестра ми зпочна да си променя мнението за отношенията между жени, докато накрая и тя не се лесбоса.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 дни
hash: a5b4ec52ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Тук има още един момент. Жените и мъжете са твърде различни. От женска гледна точка мъжете са груби, бездуховни и безчуствени. От писаното горе оставам с впечатлението, че момичето е израстнало без баща и мъжете са му съвсем от друга планета. Съответно не е неочаквано да намери пристан при друга жена, която при това задоволява и чисто биологичните му потребности. Но не всичко е чак толкова предопределено. В бъдеще може да срещне момче, с което да постигне духовна връзка, а оттам и да преоткрие женската си същност. Тази история всъщност е доста поучителна за майките. Не се впускайте пред малките си дъщери в любимите си женски разсъждения колко са гадни определени мъжки екземпляри и мъжкия пол като цяло. Може да има неочаквани последици.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 904862bb6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Ще ви издам една тайна. Мразя гейове. Но Обожавам лесбийки. Не съм мъж, жена съм. Аз самата не съм лесбийка, но ги харесвам, и бих си легнала с такава. Според мен има огромна разлика между гейовете и лесбийките. Едните, бидейки мъже, са нахални и на моменти дразнещи, а лесбийките по мое мнение са интелигентни жени, които избират да са една с друга, наместо с някой груб козел.. Няма нищо лошо в това дъщеря ви да е такава, защото така може да не се притеснявате че след време може да попадне в ръцете на някой агресивен или лош тип. Не казвам че всички мъже са такива, но определено има доста голям процент от тях, особено в България, а и не само. Тестостерона често си казва думата, а дъщеря ви само ще е по-щастлива и спокойна ако е с друга жена.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 03df6d2569
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Много е важно да имате по едно дете, ама никой не се сеща че може да обърне резбата. Ако имахте по осем деца ви дреме колко са обратни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 65c3971028
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Здравейте Госпожо

Аз съм момиче на 19 и съм хомосексуална.

Прочетох историята и коментара, които сте публикувала. Препрочитах ги многократно и всеки път сърцето ми биеше лудо. Мисля, че сте страхотен човек и уникален родител. Според мен Вие сте една от малкото родители, които приема и подкрепя дъщеря си. За факта, че тя се чувства комфортно, уютно и сигурна в обятията на друга жена и не само това, Вие смятате, че за нея това е правилния избор. На секундата бих Ви сменила със собствените ми родители. За съжаление има много момичета, като мен, които прикриват влечението си към жените, защото оставаме неразбрани. Защото отровата наречена хомофобия в нашата държава е навлязла дълбоко в душите, сърцата и съзнанието на хората. Затова имаше и ексцесии след прайда тази година с няколко момичета, като нас. На вън да си лесбийка е нормално, да се сключват бракове между жени е разрешено, да се прегърнат и целунат на улицата е нещо обичайно. Тук е друго, ние лесбийките сме нещо лошо, извращаваме децата. Същите тези деца пет минути преди да ни видят да се целуваме на улицата са гледали лесбийско порно, кръвосмишиние и секс с животни в домовете си. Но достъпа до интернет не може да се игнорира, трябва да бъдем спрели ние. Ние сме виновни за разврата и ако случайно някое момиче започне да си пада по жени, вината е в нас а не в нейната природа. Господа пуритани лесбийка се ражда не се става. Браво от все сърце на авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker