На работното място - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

На работното място
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 9139 пъти
Здравейте. С оглед на категорията, въпроса ми най-вече към дамите е: ЗА или ПРОТИВ сте секса на работното място. И за да бъде по-ясно, не става въпрос за връзки с колеги и любовни истории а просто за секс. Случвало ли ви се е, как се чувствахте след това, какво ви подтикна да го направите или съответно какво ви възпря. За себе си мога да кажа, че почти половината от жените с които съм имал интимни отношения съм срещнал именно на работа или свързани с работата мероприятия. Никога не съм се интересувал от тяхната гледна точка или подбудите да го направят, просто винаги е било спонтанно и забавно. Използвам анонимността на този сайт с идеята да събера обективно мнение по въпроса и съответно разчитам на честни разсъждения и отговори.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 6ae5d79798
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Единият случай, който ще споделя е с колега. Импулсът беше внезапно появил се, но се отдадохме на мига. Бяхме в една смяна заключихме и правихме див секс в задното помещение. После отвън се бяха събрали доста чакащи и май се усетиха каква е работата защото така ми се стори.
Вторият случай е пак в работно време, но се заключих с тогавашното ми гадже. Той се побърка от възбуда защото не очакваше какво му готвя. Докато сме били вътре е идвал управителя, който отдавна се увърта да се заключи той с мен и само му подпалиха интереса с глупави лъжи защо е било заключено. Лудо младо

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 13e1c60011
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От личен опит-имала съм 2 подобни флирта.След двата трябваше да напусна унизена,защото просто това не е мястото и може да ти съсипе живота

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 399fad667b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Това е лека главоблъсканица. Струва ми се нормално за един голям човек да се запознава с колегите си и да създава контакти с тях. Нормално би било и някой да си падне по колега, което може да е чисто сексуално влечение и без други намерения. Човешките отношения и връзките само за секс са достатъчно сложни и опасни иначе, какво остава за такива на работното място. Откровено казано, най-вече зад анонимността, искало ми се е, но не съм го правила. Само любовна драма ми липсва в колектива, не ми се поемат рискове. Не вярвам в подобни отношения, накрая един от двамата не само е опарен, а си е чисто изгорял. След това се почва с едно поведение ала пубер. Ако съм склонна да го направя с някой си далечен познат, който никак не би засегнал живота ми, то не бих с човек, който виждам всеки ден и работата ни зависи от разбирателството помежду ни. Вярвам, че е въпрос на самоконтрол и лична преценка. Не съдя онези, които го правят, но не бих рискувала.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: e678acfe7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм "За" секса с колеги, но не на работното място, разбира се. Интересно е, забавно е и после нищо не е същото-или ще си останете тръпка един за друг, или автоматично ще се отбягвате, заради приказки на останалите.
Жена 30 и отгоре.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b2e06188ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Където си вадиш хляба не вади друго, това е моето мнение..

Успех..

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 881ab7cf8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Аз съм мъж, но пак бих споделил опита си свързан с работното мястото. За мен е беше двуполюсен, с други думи положителен и отрицателен. Да уточня, мъж към 30-те съм и имах едногодишна афера на работното мястото с женена колежка. Положителна страна за мен беше (а предполагам и за нея), че осъществихме повечето си фетиши, ако не и всички. Започвайки от секс в офиса, секс в заседателната зала, секс в чужд офис... свирки в офиса, свирки под бюрото, анален секс многократно (лично моя мечта, а в случая нейна инициатива). Тръпката е огромна, когато се криете от колегите си... случвало се е да ми прави свирка доакто шефката ни пуши на балкано, и сврършвам в устата и секудни преди да влезе в стаята. Свършване върху лицето, пак в офиса, беше пълен набор от приятни извращения. Когато работехме през деня (в офис пълен с хора) я чуках с пръст в дупето докато бяхме в заседателната зала. А ако трябва да говоря за извънофисните преживявания нещата ескалираха до аналингус (или федерос както го нарчат някои хора) от нейна страна на мен, при всяко чукане извън офиса съм и свършвал в дупето, независимо дали сме правили анален секс или не (пак по нейна инициатива). Да не забравям да спомена и първата свирка, която получих от нея беше посред бял ден, в служебната кола, на паркинга на голям мол в София (ако трябва да бъда конкретен мол до Околовръстен път) и всичко това на път за служебна среща. В този ред на мисли сексът на работното място беше букет от емоции (колкото и поетично да звучи. Отрицателния момент дойде, когато тя пожела да напуска мъжа си заради мен, след кото мъжът и разбра (за част от тази афера) почнаха заплахи, обяснение... грозна картинка. В резултат слдващите десет месеца не си проговорихме с въпросната колежка, подминвахме се като пътни знаци, а накрая аз напуснах фирмата и до ден днешен не сме си продумали. Може и чувства да е имало, а да не е било животинско чукане както си мислехме през повечето време... не знам. Мисълта ми е мислете преди да си слагате оная работа или да го поемате на работното мястото (с риск да прозвучи вългарно). Едно нещо е винаги за сметка на друго.
Поздрави,
дано съм бил полезен с личната си история (за мен бепе приятно да се върна в спомените си)
М.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 68000e0443
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   № 6 - Евала, Брато! Много силен коментар, отдавна не бях чел нещо наистина смислено тук! Аз също съм правил секс в офиса, но това е дълга история. Мноооого дъла!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f01d56fd74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Н. 6 наистина силен коментар. Сексът с омъжена жена е фантазия до момента, в който съпругът и не разбере. После идват проблемите и въобще вече не ти е до секс, камо ли да се жениш за нея и да и гледаш децата.
Това, което омъжената жена любовница ти дава в секса никога собствената ти няма да го направи и то се помни цял живот. Номерът е да знаеш кога да сложиш край на всичко, преди да е късно и трагично.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 57fd395c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сексът на работното място е риск,особенно ако жената започне да се вживява много емоционално,тъй като получава доста повече и навсякъде, отколкото в къщи,от мъжа си,защото повечето ебливки са жастливо омъжени !
А иначе емоцията и ебането са невероятни,защото задръжките яко падат!
Всяка жена насищане няма,както путка износване няма и това се знае !!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4468401318
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Женена съм, не бих пробвал, само мислено го правя.. Друго не, няма смисъл просто.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4468401318
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   То секса с чужд, трябва да е еднократен, за да няма драми.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b09d2fe945
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм мъж на 32. Правил съм го два пъти с една женена колежка на 52 в едино складово помещение на фирмата.
Действието се разви преди около 3 години. Тя ме беше харесала и известно време ме "сваляше" с намеци и закачки. Отначало не погледнах сериозно на това, но веднъж бях в сух период и се заговорихме по фирмения чат. От дума на дума - останахме след работа и правихме див секс около половин час. След около сдмица, повторихме. След това правихме секс на по-нормални места още 3-4 пъти. После си намерих приятелка и прекратихме отношенията си по взаимно съгласие. Сега като се сетя..Беше забавно преживяване, и за двама ни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: aa84b34a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Знам,че много често се случват такива неща-и любовни връзки,и секс на работното място,но аз лично никога не съм го правила и не бих го направила.Тъй като съм гледала много подобни неща на работа,още повече съм слушала.В нито един от случаите нещата не са завършвали нормално-или единият се влюбва до ушите,а другият се отдръпва,или научава мъжът на някоя или жената на друг.Винаги има драми,разправии и завършва по нелицеприятен начин.Но дори и да няма драма достатъчно е това,че винаги на единият му писва и си дърпа задника,докато другия се е увлякал до степен да не може да се контролира.А най-гадното е,че след всичко надробено на работа трябва някак да продължите да работите заедно,а не се работи така.Зтова мир и спокойствие на работа,секс и любов-навън.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1cc1feb76b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Като четох коментарите всички са против секса на работното място а 99 %са имали връзка, флирт точно там. Според статистиката най голяма вероятност да правиш секс е с някой колега или колежка именно на работното място. Аз не правя изключение. Прекарваш 8 часа с колежката, разговаряте за различни неща. Опознавате се. Няма ги домашните проблеми. Не те карат да изхвърляш кофата или да отпушваш канала.. Колежката е винаги хубаво облечена сякаш за теб с прическа, а твоята вкъщи по анцунг.. Колежката винаги е готова за кафе в работно време.. както казах и аз имам забежка вече 10 год.. , но не с моя колежка а със секретарката-сътрудничката на жена ми. По същата причина която изброих по горе.. Работим в близки офиси, често се отбивам при жена ми, а тя винаги заета... Кафето го прави секретарката, често го пием само двамата, жена ми работи и няма 5 мин за мен.. И се сближихме.. веднъж минавам, но жена ми тръгваше за някъде. изпихме кафето с момичето и и се шегувахме, че и в леглото е такава. Пропуска най хубавото с това бързане. Тя се засмя и каза ОО аз нямаше да бързам, не и е спешна тази работа... Не знам дали за леглото ставаше дума или само за работата, но ми хареса отговора и.. Стана да прибере и измие чашите, а аз щях да тръгвам и не знам защо минах зад нея и я целунах по врата. Тя се обърна и ми отвърна с език. Погалих я п циците. заключихме вратата и правихме страхотен секс с нея.. Аз често минавам да ги видя. Тя знае винаги къде е жена ми и колко време имаме.. През почивните дни се случва да отида до офиса на жена ми да свърша нещо дребно с компютъра или принтера. с бравата или контакта. Секретарката и е винаги там да ми помага.. Жена ми не може да дойде, защото аз съм с нейната кола и пропуск.. Къде ли не сме го правили и ние. На бюрото на жена ми. на дивана, на пода, на кухненското шкафче. В колата на жена ми също, но само свирка на паркинга до тях преди да я оставя... Анален секс доста често, никога нищо не ми е отказала, а в много случаи тя е инициаторката.. Е затова пък жена ми е изморена, заета, , за отзад не иска поне от 2 год.. Не се оплаквам. Когато и да отида при жена ми поне свирка имам, но не от нея... Ходили сме на ресторант семейно със секретарката и и мъжа и.. Канили сме ги на гости.. Е там се държим на дистанция.. веднъж само я погалих под масата, но не смея да не разберат и да ни хванат.. Така че работното място предразполага, секса е на макс и като за последно.. И винаги е хубаво да имаш нещо под ръка когато жена ти я боли главата.. или все има много работа... М 47

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b70bc87baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   На такива като номер 15 им трябват жени, които не работят, за да не ги "боли главата" и да им изхарчват цялата заплата, за да са наконтени целодневно. Тогава тези мъже ще ги заболи главата от притеснения как да свържат двата края и няма да имат време да мислят как да изчукат секретарката на жена си.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1b92b7c0c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   № 16 - ако е истинска историята, този е просто една мъжка метреса на жена си.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ccad51daff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   И аз като № 6 имах страхотна сексуална вързка с омъжена колежка. Мога да кажа само секса беше невероятен абсолютно разкрепостен. Редовно ходеше без бельо под полата за да ме дразни, веднъж се беше съблякла чисто гола от кръста надолу беше махнала и полата и си стои зад бюрото ама взе че влезе клиент, тогава и казах да отиде да копира едни документи /доста се притесни/, естествено не го направи. Най - много ми харесваше в края на деня да я чукам отзад и да и напълня дупето и да я пусна да си ходи при мъжа си. При нас всичко приключи страхотно останахме си приятели. Вече съм обвързан и не си позволявам подобни волности.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: aa84b34a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Е,№18,нищо че си обвързан.Със сигурност някой"пълни дупето" и на твоята жена.И я пуска да си ходи при тебе.Има народна мъдрост-който ходи на сбор,му идват сборяни.Дано я разбереш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 323eeeec61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   15 Аз пък все си мисля, че ако обичаш човека до себе си, няма да правиш нещата, и аз мисля за колега, представям си, но в реалността бих се отдръпнала ако ме доближи, просто друго мъжко тяло би ми било чуждо и не бих се чувствала добре. Ако някой е неудовлетворен от сексуални живот, нека си търси щастието. Интересно жена ти ако разбере... Пада се и тя да си намери нещо.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 944eff9ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   19 как мислиш, че ще я разбере? Няма, защото не му е дошло на неговата глава!
Тея неща са явно много сладки, докато не ги изпиташ на собствен гръб.
Като този коментар някъде по темите - май беше на 40 г. - "никога не съм изневерявал, но на мене постоянно от 8 различни жени"...

Пич като изпаднеш в тази ситуация, не мисли защо на теб ти се случва!

Колежката било хубаво нещо, а? ...

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 278a55fde6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   М36...Секс в работата съм правил само с една защото беше 11г по-възрастна, омъжена и ми се падаше шефка и доста ми помогна. Привлече ме, че имаше големи гърди, а аз си падам от малък по-големите

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker