Жени, как се навивате за секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жени, как се навивате за секс?
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 6010 пъти
Здравейте, предполагам много мъже се питат същия въпрос.
До колкото съм опознал женската логика за едно съм сигурен. Жената иска секс, може би повече от мъжа. Може би просто не иска да я притискат, не знам. Секса е едно от най-полезните неща на този свят, може би най-хубавото нещо. Защо тогава е толкова трудно за много хора? Защо толкова много хора слагат стени около себе си и блокират хубавите неща, които могат да им се случат. Какво ви възбужда мили дами и как бихте се навили за секс? Бихте ли отговорили положително на директна покана за секс?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 613379a97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Българските жени ги е страх, да покажат, че искат секс от мъжа, за да не ги помислят за леки жени, курви или че са като рускините-лесни и бързи!!!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 14a4830a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Бихте ли отговорили положително на директна покана за секс? " - не, не бих.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 97424cfeee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Преди време някаква мадама тук ми се нахвърли, че явно не съм знаела какво е добрият секс, след като казах, че предпочитам пица... та това във връзка, че жените искали повече секс от мъжете. Продължавам да държа на мнението си.
Иначе отговори на въпроса ти има много. Ако следиш мисленето на голям процент от мъжете, ще ти кажат, че жената гледа само колко ти е лъскава колата и дебел портфейлът. Има доста такива, разбира се, там е ясно.
Аз спадам към нормалните жени и за мен е най-важно мъжът да ме привлича на всички нива - и физически, и умствено. Директна покана за секс от мъж, когото харесвам, няма да приема веднага, по-скоро ще ми направи лошо впечатление, ако избърза с мераците.
За мен много възбуждащо е доброто чувство за хумор и остроумие, така че ако те са гарнирана и с добра визия, едва ли ще устоя след третата ни среща. Мачовско поведение, високо положение в обществото, яки мускули и т. н. никога не са ми действали. Предпочитам земни и свежи хора, които не се взимат много на сериозно и се занимават с нещо интересно. Това ми харесва и допринася да искам интимна близост с тях.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: e31ad08b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Какво значи това? Как така да се "навиваме"? Един мъж или ни привлича, или не. Като по-млада правех секс, с когото искам - да, дори неангажиращо. Било то по моя инициатива или от страна на мъж. По-късно, в сериозна връзка и като семейна, вече съм избрала своя партньор в живота и не, че не забелязвам други мъже, и не, че при други обстоятелства не бих правила секс с тях, но съм направила съзнателния си избор и поради ред причини се придържам към него. Няма такова понятие (поне при мен) като "навиване". Или искаш нещо достатъчно силно, или не!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: d5aa0b83b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Технологиите заместиха в голяма степен човешкото общуване.... Също така повечето жени сме по-емоционални и много лесно може да ни се изпари желанието за секс от нещо дребно като тон, мимика... А ако си женен и не правиш нищо вкъщи е нормално жена ти даа няма желание, защото е заела ролята на прислужница....

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 370caad75c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Секса не е толкова хубаво изживяване за една жена, освен ако не е възбудена. За да се възбуди има редица фактори-да харесва физиката на мъжа, той да е с многа добра лична хигиена, тя да е в настроение, т. е. емоционално и физически да се чувства добре ( проблем при много жени, заради хормони, наднормено тегло, напрежение в ежедневието, домакинството и работата и т. н. ). Също така за да се възбуди една жена си трябва поне 20 мин любовна игра. Не е като при вас мъжете -виждате жената, дори облечена и сте готови. Освен това жените не обичат директни въпроси. Те обичат да има романтика, да бъдат извеждани на вечеря, на кино, театър. Трябва да покажеш уважение, внимание и любов за да стигнете по-нататък. Няма жена, която да не обича тези неща. При по-младите момичета (20-25) може и да си по-директен и да ти върже от 3-тия път, но това е само защото не се е осъзнала и не се уважава достатъчно. Отделно има жени, които са си възбудени постоянно, с тях може би и по-лесно, пробвай с тях

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: b46957a87f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не такива като теб, със сигурност!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c4cee68ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Зависи от човека и да, отговаряла съм. Не е било баш "Хайде да правим секс", но "Хайде да отидем у нас". Същото е. Но първо трябва да го харесам, иначе колкото и да ме сваля и кани няма шанс. Все пак съм над 30 и знам какво искам вече от мъжете.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3d5b87b832
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Харесвам интелигентни момчета или много забавни. Уверени. Интелекта чисто физически ме привлича. Много е важно да поддържа добра лична хигиена. Аз например много трудно, всъщност и не ми се е случвало на първа среща да си легна с някой, но може да станат някои неща, ако има правилен подход към мен - да ме заговори, да проведем хубав разговор, може да ми направи комплимент, но не постоянно, защото се дразня. Много е важно и как докосва - да бъде нежен, имам предвид уж неволни докосвания да има, съвсем леки, но това е достатъчно да прехвърчат искри. Много е важно като ме целуне - поне при мен, когато ме целува продължително и страстно, дори и само като си спомням сега една такава случка... Нещо, което ме отблъсква лично мен са момчета от тип простаци, мафиотчета, пълни шутове, мръсни и т. н.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: e235f875a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Като си харесам някой, хич няма нужда да ме навива. Иначе, каквото и да прави, няма шанс. А самото харесване зависи от характера и химията помежду ни.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9827177cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мен лично ме притеснява факта че ако се "отпусна" и откликвам на вашите добронамерени покани за полезен секс точно вие накрая ще ми лепнете епитета курва. Това е нещо което смущава 90% от жените... че ако се съгласяват по често накрая ще излезнат леки. Иначе ако бях мъж щях да бройкам здравословно наред

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a725a891d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Може много да харесвам мъжа, но отправили ми директна покана за секс... ще го разкарам. Такива досадници ме дразнят и ме отблъскват. И като имам приятел не е нужно " да ме навива" секса е част от отношенията.. двама влюбени.
Но ако правиш секс без чувства, целия секс се обезсмисля.


: ))))

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: df93ea611c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   За секс с този, който ми харесва и ме привлича съм навита 24/7. Други покани не ме интересуват.

Alpha, ж. 29

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: fca71fb825
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Защо задаваш въпрос, който няма отговор. Нещата просто стават. Една ще те желае страстно, а друга не би те погледнала. Не е ли това хубавото, че всяка се „дърви” на различни неща? Иначе малцина щеше да ги огрее.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 43695747fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Проблемът е, че много мъже приказват и подиграват жените, с които са правели секс. И работата е, че живеем в общество, в което ако някой е правил секс с някого, винаги има една нотка, че единя е прецакал другия... Че жената се е "излъгала", което ще рече, че е тъпа, лека, покварена и прочие.

Много по-малко вероятно е, отколкото в други страни. Секса за една вечер, особено след "студетнските" години, секва рязко. Виж, в други страни е далеч по-малко драматично, че жена спала с някакъв мъж, защото искала секс, а после не и пука, да ли ще го срещне отново. Във България, подобно поведение е недопустимо.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 578a20402e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Автора: Въпреки, че съм мъж, мен лично много ме дразни това, че жените, които правят много секс ги наричат курви. За мен ако една жена е решила твърдо, че иска страстен секс, а не връзки, то тя не е курва, просто знае какво иска. Курва за мен е тази жена, която хем иска връзка и любов, хем иска с различни мъже. Така почва да мотае по двама и по трима да ги лъже, че ги обича да ги сменя и т. н. Това е курва за мен.
Много ми хареса коментара на номер 4, това е типичен пример за жена, която знае какво иска.

Искам да попитам още нещо, ако ви предложи привлекателен за вас мъж, които е професионален масажист, ако ви предложи директно да ви направи безплатен масаж, бихте ли се съгласили? А ако масажа започне да ви отпуска, да ви става много приятен и мъжа плавно започне да масажира точки, които знае, че действат възбуждащо за жената, бихте ли се дръпнали, ако постепенно започне да вкарва тантра техники, бихте ли го отблъснали. Говорим за мъж, който знае напълно как да прати една жена директно в рая.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f4a7f11395
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Как се навивам ли? -Ами спя с дългогодишния си приятел редовно и не се занимавам с еднодневки!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 39de7c8036
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ами зависи от кого е поканата за секс. За определен мъж - да. За другите - не.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: c4cee68ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

21.   Курвенско е да извличаш полза от хората, не да правиш секс с когото искаш и когато ти се прави. Курвите са от двата пола.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1308ef0ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ако нямам сексуална химия с човека срещу мен, не бих се навила за секс. Наличието на химия е в основата за страстен и изпълващ секс. Без да я има, за какво ми е само да ми влиза и излиза? Вярвам, че и при мъжете е така - трябва да има химия със партньорката си.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e31ad08b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Авторе (17),
Нещо си незадоволен в някакво отношение, струва ми се.
Номер 5

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: d96f70f858
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Зависи.
Ако ми харесва като човек и мисля че може да имаме връзка - да.
Ако не ми допада - не.
За мен сексът е нормална нужда - психическа и физическа.
Не със всеки бих правила секс, но ако човекът е нежен добър мил и ме разбира и се държи с мен както заслужавам - бих.
За мен проблем е това че не харесвам тялото си и имам комплекс от това. Но мина ли бариерата със срама - няна забрани и пречки в любовтта. Това става с човек който е с теб и си общувате много и виждаш че му пука за теб ;-)
.
Емануела 29 г

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker