Провалям се в секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Провалям се в секса
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 3514 пъти
Здравейте на 27 съм

Преди около 4-5 месеца бях сексуално активен, имах приятелка и нещата си бяха ок, но от 2 месеца съм много слаб там долу. Сега съм с ново момиче и вече 5-6 пъти се провалям. Като цяло го отдавам на първо място на умората, защото започвам със 100%-ва ерекция, след това започвам да се опитвам всячески да я задържа, но не мога, започва леко да ми спада и започвам да мисля, че не й е готино и спада до такава степен, че после не мога да го вдигна. По-тясна е от бившата, по-хубава е и пак не става. Дори пробвах 2 пъти с бившата, и там не можех нищо да свърша, като хората.


Купил съм Цилиазис и още едно хапче, не знам при 140/90 май не е много ок да се пие, но съм решил при следващ опит да пробвам. Взел съм и едни капки испанска муха и един спрей за по-силна ерекция, общо взето опитвам всичко.

Сутрин съм добре възбуден, към обяд също, от време на време и вечер, когато сам си се възбуждам, дойде момичето и поне 30 пъти ми става докато се целуваме и пипаме, обаче нито веднъж не го задържам за дълго 100% от там започват мислите, че не ми е ок члена, защот от 15, 5, 16 см с нормална дебелина, като го видя по-мек и направо се комплексирам и започвам да мисля, че не я кефи и после не мога да го вдигна.


Напоследък спя много малко около 2-3 максимум до 4 часа. От 7 дни, може би 6 спя така. Опитвам се да изляза от дупката пия бабини зъби от седмица, ям банани и пия един концентриран сок от нар, някаква добавка. Опитвам всичко, и накрая нищо.


С бившата ми започнах трагично сексуалният си живот около 2 месеца провали, но мисля, че нямах тази хронична умора, а по-скоро се притеснявах, и след това правихме секс с часове. Сега никъде не ставам с каквото и момиче да почна, добре че поне компенсирам с орална и много внимание, иначе кой ще ме търпи така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: c584a11166
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може просто да не ти го вдига, това са хормони, феромони, тоест може би няма химия между вас. С моя мъж само се целуваме една минута и на него му става, а и аз съм готова. И така е от първия път, вече години наред.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f6ae655910
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нали казвам, че от целувка го дигам 100 пъти и от свирка и от всички и при първата се върнах и там не можех. Аз го отдавам на недоспиването и фактът, че малко или много забравям нежното топло чувство на вагината и свиквам с ръката си, когато има по-голяма суша, както и лекото притеснение от провал.... но как да го оправя. Няма как да не ми харесва момичето хаха, като е много по-хубава от бившата и тясна и т. н

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 72a7b056c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е това проблема номер 1, не прочете ли пробвал е за по-сигурно с бившата мръсника гаден

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2ef1939226
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Според мен не трябва да мислиш как няма да ти стане или как няма да се задържи еректирал, в момент в който сте двамата и си вършите работата. Просто мисли за нея, за това, което ти харесва най-много в тялото й да кажем. Колкото повече мислиш за оная си работа, толкова повече ще се сдухваш и няма да ти се получава. Пробвай да мислиш за друго и успех :)
-момиче 21

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6899c0a43c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Чакай, чакай, аз ли нещо не разбрах или си ''пробвал'' с бившата си докато имаш нова приятелка?

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: bac6d69732
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо бъди открит с партньорката си. Второ преди да се натъпчеш с боклуци опитайте това. Любовна игра, каквото искате но без проникване. Това, го четох като препоръка от сексолог при такъв случай. Така бяха решили проблемът. Не пий добавки. Опитай да спортуваш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: f6ae655910
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   от автора - пробвах с бившата, защото още не бяхме си изяснили отношенията с новото момиче. Уж щяхме да сме за това, пък това най-малко се получава (визирам самият секс), защото нежности, целувки, орални ласки и т. н са си ок, и преди 2, 3 седмици пробвах с бившата, както и 6 дена преди да спя с това момиче, отново пробвах с бившата и не стана нищо. Не издържам физически, като че ли. И така.. В момента не искам да пробвам нищо с бившата, защото започнах да изпитвам някакви по-сериозни симпатии към това момиче, а иначе там предложението винаги си го има, но не искам.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 02531cfb48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Пич, тогава що не кажеш и на сегашната си да иди да се изклати с някой бивш ей така за по-сигурно дали не е в нея проблема? Като правиш такива опити вместо да потърсиш помощ или да споделиш с нея, тогава защо и тя да не го направи? Вместо да се занимава с меката ти пишка, да отиде да си намери някой мъжкар да я оправи качествено? Проблема ти е на психологическа основа и се решава сравнително лесно, обаче не мисля, че момичето заслужава такъв като теб. И то не заради мекия ти атрибут, а заради начина ти на решаване на проблемите. Днес ще е меката ти пишка, утре ще е нещо друго и пак при бившата. Така не стават нещата. Ако ще ти е успокоение, на всеки мъж се е случвало да има проблеми с ерекцията при преумора, нервно напрежение, понякога с нова жена или др. Ама не знам някой да си е решил проблема както теб.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2731cd2d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А защо предпочиташ да се тъпчеш с хапчета и добавки, а не да се наспиш нормално!??

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6108bc0eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Момичето да ти помогне. Лягаш по гръб, отпускаш се, а тя ти прави свирки. Ако искаш дори затвори очи и в един неочакван момент тя да се качи върху теб. Няколко успешни пъти така, за да се отпуснеш и успокоиш и после си пушка. От опит говоря. Но там аз поех инициативата за тази игра. При вас не знам как ще се получи.
И намери начин да си почиваш повече.
Ако не се получи и по този начин, най-добре е да посетиш лекар.
Не одобрявам това, че си с ново момиче, а "тичаш" при бившата, независимо от причините, но това е друга тема.
ж30

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6108bc0eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И за известно време спри напълно самозадоволяването.
Обаче щом това се е случвало и преди - обърни внимание.
ж30

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 24ca03a0f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   от автора - 9 прав си, каквото и да си говориме. 1 път спах с бившата преди нея 6 дни и нищо, още един път имаше след това като не св бяхм изяснили и не станаха нещата по-сериозни и една свирка имах от бившата, където си бях на макс. Пишката ми е твърдя всяка сутрин и към обяд, но ми е поспаднало либидото. Преди 4, 5 месеца бяхдобре.

И принах на настоящата за бившата, но й казах, че е било 6 дни преди нея и повече няма да бъде. Отрязах бившата, така че това вече не е тема на разговор.
10. Имам хронично главоболие и шум в ушите, не спя добре напоследък и ми трябва спорт, не мога.

11. Точно така се получи най-много и най-добре, ако трябва да съм честен

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3371d3c5f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   прочетох до "дори пробвах два пъти с бившата" и замалко да падна от стола от смях
Иначе си има доктори, отивай на уролог.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: bdf0622254
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ами ти с толкова малко сън, не само в секса, ама никъде няма да ти е добре. Я вземи се наспивай добре по 7-8 часа минимум. Недосповането се натрупва и изтощава организма страшно много. Почти съм сигурен, че там ти е проблема. А това, че си спал с бившата си докато си бил с ново гадже няма да го коментирам.... много тъпо!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f6ae655910
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От автора


Това с бившата вече няма как да го бъде. Изясних се с нея и вече и казах, че има ново момиче. Опитваше се пак със секс да ме върне, както винаги е ставало, но този път не стана. Не само, защото не се справих, а и не искам.

След, като с новото момиче стана по-сериозно последните 20 дни поне не съм имал интимни контакти с бившата ми, никакви!

Иначе направих добър секс с новото момиче, бях добре долу след няколко дни тичане и малко спазване на режим и спане от порядъка на 4-5 часа поне, но като цяло въздух не ми стигаше за повече време, но за разлика от другите пъти загатнах, че не съм такъв тъпанар. Е, на следващия ден се провалих разбира се, но го отдавам на умората.


Сутрин и на обяд съм изключително добре долу. Докато си лежахме и се целувахме през цялото време бях надървен, но гледахме филм и т. н. Стана вечерта, уж надървен и пак не издържах много и някак си развалих доброто впечатление за предния ден.


Продължавам по програмата със спазване на някакъв режим хранителен и като цяло повечко спорт и се надявам да се се оправят нещата.

Докато го правехме, като хората онзи ден, буквално все едно ме стискаше с ръката си, като го бях вкарал, толкова добре я усещах, дори с бившата не съм бил така, но въздух не ми стигна.

Иначе благодаря за съветите. Това за бившата не беше ок, но преди 20 дни, ние с това момиче не знаехме какви сме и какви ще бъдеме. Уж за секс си говорхме да сме, а това най-малко се получава, но искрата пламна от други неща. Аз не я оставам така, като не се получаваше, а опитвах както мога да компенсирам. Като цяло дадох внимание, топлота, нежност и прочие. Харесвам я, пътят ми към бившата вече е ЗАТВОРЕН!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 340da8d14b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ей големи моралисти :))) Какво толкова като е спал с бившата си! Та той всъщност все още не е бил "спал" с новата ;) Имам го проблема от доста време, макар че при мен не е от особено значение - може да се каже, че съм дърт. Веднъж обаче на пияна глава ме докопа една бивша. Понеже си я знам... побързах отрано, на трезво да й кажа да не се занимава с мен. Като даже направо си й казах, че не мога. Тя естествено не ми е повярвала и... провери. Мале какъв секс се случи... На опитите ми да я убедя след това, че не съм я лъгал, отговаря: "добре, пак ще проверим"... Сега бягам от нея "като дявол от тамян". Все пак съм семеен и нали трва да спазвам благоприличие. Така де - нали повечето тук казвате, че е задължително. Иначе спрях да се опитвам да "си изпълнявам съпружеските задължения" и се самобслужвам на стари години. Надявам се сте доволни?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f6ae655910
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   От автора

Аз признах и на двете какво се случва. Дори отидох с настоящето момиче да се разделя с бившата и не искаше да ме пуска. Като се прегърнахме бях безчувствен, но когато се отръпнах от ръцете й и я погледнах в очите се просълзих доста и тя го видя. Опитваше се да ме върне, молеше ми се, пишеше ми постоянно и ми каза, че повече няма да я видя и сега се моля да не е направила някоя глупост, защото е без родители, сама и не знам какво може да й прищрака акъла. А като цяло ми показа снимки, как си е резала вените след което много молитви да се върна...


Аз не съм искал да спя с нея преди месец, ние до тогава излизахме с това момиче и нищо не бяхме си изяснили. Ако трябва да съм честен тя е бивша ( по-предната, не последната) на най-добрият ми приятел (от който странно, но няма как да ревнувам, толкова ми е близък, а по принцип и е точен и за това. Ден преди да спи с мене го беше канила в тях, а той отказа и ми прати чата, а 3 дена преди това спах с бившата ми и след десетина дни ми направи една свирка. Аз не можех да я взема насериозно това момиче, защото ние така общувахме и си бяхме говорили само секс и т. н. Нещото което най-малко се получава, трябва да призная, но се появиха чувства и симпатии и от двете страни, за това прекратих всякакъв контакт с бившата, признах на настоящето момиче, че съм бил с бившата преди нея и ме търси постоянно (не признах, че ми е направила свирка веднъж, когато вече имахме интимен контакт с нея, но нищо не бяхме УТОЧНИЛИ)! А тя не ми е признавала, че е викнала моят най-добър приятел, след като месец излизахме заедно и си писахме, но не бяхме имали интимен контакт де. Като цяло той беше с едно момиче, от което тя ревнуваше. Онази с която беше ревнуваше от бившата (с която съм аз сега), нахрани я в една кръчма, аз и казах и ми каза иска ли да види тя че мога да го имам само за единия секс, призна си и на следващия ден го покани, но той не отиде. Вече месец и половина след тази случка мисля, че нещата се задълбочиха и станаха по-сериозни, но вяра в жените аз нямам, че да тръгна да съм толкова морален и честен, поне към онзи момент нямах никаква вяра, разберете ме!


И така. Относно сексът малко подобрих формата.

Смятам, че недоспиването е главният фактор вечер, да не съм на ниво и мислите, че когато леко ми спадне от умора, че не я кефи и ми спада напълно и не мога да се върна. Преди няколко дни единственото, което ме спираше, беше че нямах въздух, но като цяло бях доста мощен долу и сменихме няколко пози и беше най-добрият сексуален контакт за сега.

хапвам банани, подтичвам- едно-друго и ще се оправят нещата


Благодаря за съветите на всички, за упреците също!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f6ae655910
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   от автора

Извинявам се, малко объркано написах нещата и не знам дали ще ме разберете. Настоящето момиче ден преди да спи с мене повика най-добрият ми приятел и написа, че ако иска ще го направи за единия секс да види тя (демек настоящата му тогава), но след това не ми е казвала, че го е изпълнила тази си закана, а той ми призна. На следващия ден аз много добре знаех, че е сама и след дискотеката ще ме повика в тях, но се направих, че не знам нищо. Въобще не я взимах насериозно! Секс се получи горе-долу, въздух нямах и бях адски уморен и от тогава уж щяхме да сме за секс, но се появиха много по-топли чувства и усещания, то си личи и се усеща. Това е. Сега го почувствах моментът, в който трябваше да признаят и да отрежа бившата и все пак се надявам, да не е направила някоя глупост. Просто не го почувствах преди това този момент да е дошъл, а бившата явно се опитваше със секс да ме изкуши. Знаеше, че излизам с няколко момичета и викаше само за секс какво толкова и прочие. Когато имате изкушение вие как реагирате? Бягате заради моралът и принципите си ли? Границата е много тънка, но почувствах, че няма как вече да я преминавам по никакъв начин

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: f6ae655910
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   от автора :

Здравейте отново

Установих какъв е проблема. По принцип съм адски сексуален, вече притеснението го няма. Докато се целувам с момичето ми става, докато я докосна по ръката, дори като си пишем някакви мръснишки неща и сме на разстояние, пак се възбуждам, проблемът е, че нямам сила там долу и не мога да го задържа.

Всичко се корени в тазовите мускули и бедрата. Отслабени са ми от застоялия начин на живот през последните 6 месеца и фактът, че качвам килограми и всичките излишни са точно в тази област. Когато стисна крака и съм легнал и съм възбуден мога да задържа дълго ерекция, когато си отпусна краката спада бързо. Също така не мога на задна, когато е мацката да задържа толкова колкото преди, нещо което преди 6 месеца държах без да съм спал с дни, като хората. Хроничното недоспиване ми е от години, не от сега.


Упражнения, клекове има и в интернет, ако имате сходни проблеми с моят и сте повече пред компютър и на стол и имате проблем с ерекцията, опитайте

В момента съм толкова сексуален, че ми става по 100 пъти на ден и с нея докато съм, но не го задържам, така че.. няма файда

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker