Тройка с любимия и друга жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тройка с любимия и друга жена
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 16317 пъти
Здравейте! Жена съм на 25.
От чисто любопитство най вече към жените, бихте ли правили тройка с вашият любим и друга жена?

Ако вече сте може ли да споделите как е било, харесва ли ви, бихте ли опитали пак, той как е реагирал, как се е държал и с двете ви и т. н. може и мъжете да си кажат мненията!
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 3ba46800f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Не съм но бих опитала
Ж 20

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2df8476068
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Тройка бих правила ако нямам чувства към човека с когото съм. Дори бих опитала и с двама мъже и с жена. Ако съм влюбена, няма начин. Ревнива съм. В рамките на нормалното, но такова нещо би ме побъркало.

Мъжа ти ли иска или ти самата имаш такова желание, авторке?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c2d9449de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   В никакъв случай не бих включила в тройка сериозната ми връзка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: e2e8162796
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   Разбира се, че бих! И сме го правили нееднократно. Но самият факт, че търсиш мнения на хора с опит по темата, показва, че не си готова за това. Аз се гордея със съпруга ми като любовник. Той просто е невероятен в леглото. Изпитвам удоволствие да виждам как кара друга жена да се разтопи от екстаз и същевременно и мен да докара до върха. Харесва ми и женското тяло, намирам го за изящно.
Виж сега, авторке, ако става дума за просто едното съвокупление, по-добре да сте си само двамата с твоя любим, иначе ви чакат разочарования. Но ако гледате на секса като на изкуство, като на преживяване с висок естетически заряд, то всякакви конфигурации само го обогатяват. На 25 години аз въобще не бих си помислила за тройка. Най-вероятно щях да ревнувам или пък нямаше да зная какво да правя. Иска се много доверие между тримата партньори, за да се получи емоционална симбиоза и задължително - високо ниво на сексуална култура. Все пак вие с твоя приятел вече се познавате един друг в интимен план, но втората дама тепърва трябва да свикне с предпочитанията ви, а вие - с нейните. Може нещо да не й е приятно (да има болезнено чувствителни зърна, примерно). Може на вас нещо да не ви е приятно (съпругът ми, не обича да му пипат дупето, аз пък не понасям докосвания по клитора след като веднъж съм свършила). Така че трябва да се напаснете. Моят опит сочи, че първият път с дадена партньорка винаги е разочарование именно по изброените причини. След третата-четвъртата среща нещата се получават, ако всички имат желание и са на една дължина на вълната - интелектуално, емоционално и сексуално. Но определено ми харесва и винаги участвам с желание.
Според мен, по-добрият вариант е сексът между две двойки, защото по този начин в крайна сметка всички остават задоволени. Ако другият мъж не се справи добре, защото още не познава тялото ми, то съпругът ми е насреща. Ако пък момичето се притесни или изгуби настроение (случвало се е ), то мъжът ми няма да остане на сухо, понеже аз съм там. Това се отнася и за партньорите ни - те също се имат един друг на разположение да продължат по начина, който ги удовлетворява.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 17faf6d1fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   За нищо на света не давам мъжа ми дори да докосне друга жена пред мене. Няма как да се навия на подобна щуротия. Риск е огромен да си развалим семейството, говорили сме си по темата и двамата смятаме, че място за трети няма. Правила съм тройки в младежките си години и ми е харесвало, но е било с хора за които не ми е пукало. Внимавай, после да не пускаш тема: Изостави ме заради друга, която му доведох за тройка!

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: aadff95e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Мечтата ми е точно такава...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: fe2be69a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Твърдо не, ако искаш да е твой.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 8d63b1b3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Аз не бих. Други биха. Но това няма никакво значение! За такива неща не се пита. Важни са твоите усещания!
Ж

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1ca0209580
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

10.   Номер 7, няма такова нещо като "мой". Хората не сме вещи. Може би си твърде млада и все още ти е приятно да казваш "моят", а той на теб "моята". На мен тези изрази са ми противни. Ние с мъжа ми не се притежаваме, а споделяме живота си. При нас "аз" отдавна е станало "ние" и каквото и да правим, го правим като една личност, състояща се от две половини. Ако желанията ни съвпадат, всичко е позволено. Номер 4 съм и вече разказах за своя опит. Съпругът ми е бил многократно пред очите ми с други жени и все още всяка сутрин ме целува, докато се събуждам, а като се прибере от работа, често ме люби още в коридора. Т. е. интимните ни връзки с други хора само подхранват страстта помежду ни. Но ние сме опитни любовници и знаем къде е границата. Ако той зад гърба ми започне връзка с друга жена, ако се крие, за да се среща с нея, това ще е краят и няма да има никаква прошка. Но да се забавляваме заедно е просто едно приятно освежаване на връзката.
Драги съфорумци, след като нямате абсолютно никаква представа за естеството на поставения от авторката въпрос, след като нямате и капка опит в това отношение, след като никога не са ви се случвали подобни контакти, защо изобщо влизате в тази тема, бре, хора, пък си и правите труда да оставите коментари. То е все едно аз да критикувам екипировката на космонавтите и да давам акъл на НАСА как да стане по-читава!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 дни
hash: 66b0b46637
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Това е мечта за всеки мъж!

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 46203f173d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Ж28
Правили сме го. Харесва нк и на двамата. И с мъж сме били. Разкрепостени сме. Наясно сме с чувствата си и затова нямаме притеснения. Заедно аме от 9г. Правете това което ви е кеф. Не ви трябват мнение!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0cc7e8c29f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Това е мечта за всеки мъж!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 51bd1b0da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Правила съм го много пъти с мъжа ми и направо е несравнимо, и с младо момче и с младо момиче на морето беше супер тръпки и супер оргазми,без задръжки без табу, невероятно изживяване е наистина но не трябва да го повторите постоянно с едни и същи хора и не трябва да е на ваш или техен терен, най добре да е на хотел и в друг град.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5b69b61a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не знам дали бих се съгласила. Преди брака съм го правила с двама мъже. Това е голямата ми тайна. Първият път беше провал, но втория се получи.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c52c051810
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Значи... Мъж съм... Случвало ми се е веднъж...
Точно се бях разделил с една дама... И седмица по-късно ми се обажда найгдобратс и приятелка (всъщност обща приятелка - тя ни запозна), била искала да поговорим. Отивам аз у тях... Заварвам там вече бившата... И двете ме налазиха направо от вратата.... Не съм сигурен че беше истинска тройка, защото двете се редуваха, но една-друга даже не се и докоснаха, което според мен би трябвало да е част от истинската тройка.
В резултат от цялото изпълнение, бившата стана отново настояща и връзката остана стабилна доста време след това. Тройката не сме повтаряли.
Така че... Оказа се, в някои случаи една тройка наистина може да стабилизира отношенията в двойката... Но предполагам далеч не винаги и може би е по-скоро изключение, отколкото правило.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7b096d9c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Номер 16, не е в резултат на изпълнението, а защото това е било план на бившата ти как да си те върне!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 66b0b46637
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Мъж съм, идеята е супер. Бихме го направили с жена ми, но тя няма такава и толкова близка приятелка.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c52c051810
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   16 до 17....
Че беше постановка - беше. Но идеята по-скоро ще да е била на общата ни приятелка. Дали за да ни събере или просто за да намаже едно креватно изпълнение с мен, без да се налага да ме "краде"... Това май ще си остане без отговор.
Познавам ги и двете, за да знам чия глава може да роди такава идея. А бившата можеше да си ме върне и с един разговор - нямаше нужда от креватни подвизи в троен състав.
Каквото и да е било - никой от тримата не съжалява за изпълнението, макар да не сме повтаряли.
Иначе със сигурност отношенията не са се стабилизирали конкретно заради тройката, примерът е по-скоро да покаже, че една тройка не значи непременно разрив в отношенията или липса на чувства между двама от участниците.
Титулярката си остана титулярка, само май малко обогати репертоара.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4b833209e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   До номер 16:
А ти не загряваш ли, че приятелката ти е супер отворена към такива неща?
Защо не повдигнеш тематаи не поговорите за тези неща?
Попитай я за нейните фантазий. Бъди готов да споделиш и твоите. :)
Това са нормалните неща в една връзка. Чрез споделянето се изгражда доверието, а без доверие всеки знае какво става.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c52c051810
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Пак 16 до 20

Щеше да си напълно прав/права, ако бяхме тинейджъри и излизахме от вчера.
Но... това е връзка на доста години вече (историята с тройката е доста стара, от почти в началото). Знаем си буквално и кътните зъби.
До колкото сме имали табута в секса... мисля точно при това изпълнение всичките си заминаха (не мисля, че могат да останат много след подобно нещо).

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5f90e7f8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Не, не бих се съгласила. Виж за двама мъже ще се замисля.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: fc90fd5681
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   Никога не бих правила тройка! Що за въпроси са това? И никой нормален човек няма да иска такива неща, ако обича човека до себе си. Не чувстваш ли, че така може да го загубиш? Не знам какви времена дойдоха, какви стандарти и вече всичко се приема за нормално...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 12aaf70f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

24.   Тука една леля ни разяснява как било супер, как й затвърдило брака, но не й вярвам и една дума. Чисти фантазии, даже и мъж няма сигурно! И не, не е нормално да правиш тройки. Любовта е за двама!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ead5c5deb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Един истински обичащ човек, никога не би си помислил за такива извращения! Категорично съм против!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 40b31fc4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Аз лично ужасно много искам. С моят приятел сме заедно от две години и постоянно го тормозя, а виждам даже, че той не е кой знае колко заинтересован (което си е странно за мъж) :D Не знам кви са тия глупости, че така ще го загубиш и т.н. той ако те обича и държи на теб и още 20 да му натресеш ще си търси теб, ако си сигурна в него на 100% и в себе си действай, няма по-яко нещо.
"С двама мъже бих, с жена не" - затова мъжете ви псуват, защото сте навити да ви запълнят дупките, но не и вие да сбъднете неговите желания!

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 40b31fc4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   4, 10, поздравления, страхотни сте и напълно споделям мнението ви! Дано има повече мацки като вас!

Ж

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 40b31fc4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Ако се съсипвате от ревност, постоянно повтаряте "ТОЙ Е МОЙ, МОЙ, МОЙ" ще си го набиете много лошо и то сами. Рано или късно пича ще ви бие шута, (отнася се изцяло и за ревнивите мъже), никой мъж не се кефи на обсебващи, ревниви жени. Такова нещо като "той/тя е мой/моя" е пълна глупост, ти си само на майка ти и баща ти :D Не на някой си

Ж

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: fbfbf2815b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Ние пък с мъжът ми си говорим по тази тема и много бихме искали да правим тройка или четворка с друга двойка, но не познаваме такива. ;) странно ще прозвучи, но някой би ли се включил при нас?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 858e123766
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   Категорично НЕ.
Повечето мъже нв могат и една жена да задоволят кскво остава за две.
Двама мъже с една жена е по-логичен вариант на тройка.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f8b56e8b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Аз правя тройка но не ги събирам заедно за да не се разсейват една с друга. Много хубаво се получава. Когато едната е уморена и в неразположение, не й се прави нищо, другата е готова и не пропуска възможностите които й се предлагат. А и си признавам с две на куп много се разсейвам и пропускам секса.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 94a148d104
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   до 31 і ние с мъжа ми много се възбуждаме и искаме да го правим с друга двойка или тройка с жена за сега и ако имате интрес дайте малко инф. за вас години, предпочитания, как изглеждате, и как ще се свържем с вас? тук не дават да се пише тел. номера или друго... можем направо да си определяме дата и място за среща на кафене за да запознаем и ако си харесваме няма проблем за другото, ние сме от София, 176 високи, нормално телесложение, супер активни и двамата, казват за мен че съм много красива и секси за годините ми.. на 40 съм, готино тяло, леко големи гърди, мъжа ми има голям дебел пенис около 18-19 см, ами това е за сега с молба и очакване за малко инф. за вас :)

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0b59545d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   32, ще ти е от полза да се ориентираш към мъже, защото леко ми присветва в главата на какво се дължи тежкият ти проблем. Не защото си тръгнала с кой знае какви мъжкари.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8da3166c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Не съм правил "тройка" но когато бях 30г. по-млад и около 30 кг по-лек, са ми предлагали, при това не веднъж. Истината е, че ако можеше да се върне времето назад, пак щях да откажа.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: b2671eee76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Подхвърлих на мъжа ми, че съм навита на тройка с жена. Той иска анален секс, но аз не искам. Страх ме е, че ще боли.
Не знам къде да намерим жена. Той търси във фейсбук, но аз не им хващам вяра.
Вие как намирате?

 
  ...
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: 5d58842911
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Това са извращения. Сексът трябва да се само между брачни партньори.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: 858e123766
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Категорично Не. С нито един мъж не бих направила тройка с две жени. Двама мъже и една жена е по-приемлив вариант

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: 6e8a012592
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Мое мнение от опит семеина жена на 47г. мисля, че сексуалния ти опит на25г е не достатъчен. Аз съм правила троика с двама мъже, първия път на 38г. но не с моя. После го направих и с него. Но удоволствието се усеща след 4-5 среща. Но на последък мъжъ ми заговори да го направим с още една жена. И аз останах малко възмутена. Но ми обещава, че първо аз ще устана по доволна. Но му казах, че искам да по работим няколко пъти за да мога да се отпусна.

 
  ...
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: 19868e382c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Жена ми също иска да опита с друга жена, като изобщо не е задължително да се стига до тройка. Просто и е много любопитно. Аз съм напълно за да пробва стига да намери с коя, тъй като това е тема табу за повечето хора.

 
  ...
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: d85fddc247
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   И аз искам да опитам. Много ми е любопитно дали ще бъде, както си го представям, но освен платена, идея нямам как да подходя към някое момиче и да го питам.
Мъжът ми категорично отказа да е инициатор. Каза, че ще участва, но аз да намеря жената.
Той търси мъж, де. Предлагал ми е няколко, но на мен не ми харесват или са приятели негови.
А на мен ми се иска да е с непознат човек

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 1eb63c2d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Много ми харесва идеята и фантазирам за това.
Съпругът ми е невероятен в секса и има уникално тяло. Представям си как го гледам отстрани с друга жена, защото знам, че ще я побърка от оргазми и след това ще довърши и и мен. Също така ме възбужда мисълта да гледам как друга му прави свирка, а той свършва на лицето, или дупето и. Също бих се възбудила от анален секс с друга, защото все не мога да се отпусна и го прекъсвам. Но той ни иска това, иска моногамен брак без никакви вариации. Аз го обичам и се съобразявам, няма как.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 6a29a59ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   Възбужда ви хахаха. Повечето мъже и собствените си жени не могат да задоволят, пък да не говорим за 2 жени.

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 78226dee09
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   До 44 : Това че твоя мъж е мухльо и не може да го вдигне не означава че всички са такива. Моя е супер потентен, понякога го правим толкова дълго че аз свършвам няколко пъти а той не се празни. Реши ли да повтори понякога си мечтая за друга жена в леглото която да ме замести. След първия час, час и половина за мен е наказание. Достатъчни са ми два, три оргазма но той не свършва

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 92f2e7a8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Те много хора и традиционен не правят, а ти ги питаш за тройка. Стоят само и се натискат за пред публиката.

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: f355623a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Да бих опитала и сме правили, дори ми допада да обръща повече внимание на нея!

 
  ...
преди: 7 месеца, 20 дни
hash: 68d64d1da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Само и единствено с мъже правя тройка, няма как с жена, абсурд е това.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: 9c542a0806
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Тройка - само с двама мъже. С друга жена - не.
Един мъж да задоволи две жени е абсолютно невъзможно.

 
  ...
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: 8235fc1d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   Не сте попадали на мъж. Аз мога и 3 жени да оправя качествено. Имам самоконтрола на професионален порно актьор. Друг е въпросът кому е нужно да се старае толкова за да задоволи някакви случайни жени? Правили сме няколко тройки през годините и мога да кажа, че хем е страхотно хем понякога е пълен майтап. Много зависи какъв ще е третият човек. Общо взето за разнообразие е супер, като ежедневие по-скоро не. Четворките са далеч по-сигурно начинание и рядко има незадоволени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker