Не мога да преценя какъв съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да преценя какъв съм
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 2353 пъти
Момче на 15 съм и от известно време мисля за сексуалната ми ориентация. Все още не съм правил секс, но тези неща ме вълнуват (може би е нормално). Никога не съм се приемал за гей, но се възбуждам само от момчета. От друга страна искам да имам семейство с деца, а и родителите ми също искат внучета. Проблемът е там, че се възбуждам и ме вълнуват само момчета. Виждам как всеки ден в училище, а и може би навсякъде съучениците ми и като цяло хората говорят постоянно за момичета, за връзки и секс с тях, а аз не мога да съм така заинтересуван и възбуден от момиче. Точно обратното интересувам се само от момчета. В България не се гледа добре (поне от повечето хора) на хомосексуалните и това ме кара да се чувствам един вид отхвърлен, различен от обществото, ако изобщо съм такъв. За мен това не е проблем, защото аз не виждам нищо лошо в това да си гей и да имаш връзка с човек от твоя пол, но за никой не е добре да е отхвърлен. Живея в семейство, в което на хомосексуалните се гледа като на болни, един вид ненормални хора. Ако съм гей това може би ще означава да скъсам и със семейството си, а това ще бъде пълен ужас. А пък както писах по-горе аз искам да имам семейство и деца. Децата са най-прекрасното нещо, което дава тласък на живота, но не знам как това може да стане ако съм хомосексуален. Пък и ще най-добре тези деца да израснат в нормално семейство с баба и дядо. Дали пък всичко това не е просто един сложен етап от пубертета не мога да кажа. Моля редакторите да публикуват това, защото в последно време съм супер объркан и не знам какво ще ми е бъдещето и как ще изживея живот си. Благодаря предварително на тях и на хората, които ще ми помогнат!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 8191e6b264
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не го мисли много,щото ще луднеш направо.Ами и хетеросексуален ,ако започне да ги мисли и премисля като теб,ще се затормози много.Според мен си гей,но все пак не си правил секс.За деца-както върви работата ,скоро ще имаме гей сватби и осиновявания ще има.Можеш да хванеш и по широкия свят .Ще се подреди и твоя живот ,споко.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 92b45b64d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно, на 15 си все още и е нормално да чувстваш много и различни неща. Дори и да си хомосексуален, ако родителите ти те обичат зараи теб самия, ще се научат да те приемат и такъв. А, ако не се научат, то ти не си длъжен да променяш това, което си, заради твхното спокойствие.
Ако си хомосексуален, пак можеш да имаш деца и семейство, просто няма да е с жена. А, колкото до това как обществото приема хората, които са различни, мога да ти кажа, че винаги ще има нещо у теб, което да не допада на някой. Не можеш да угодиш на всички и не бива и да опитваш. Следвай си сърцето и не се срамувай от това, което си. В момента дължиш (донякъде) обяснение на родителите си, но ще дойде момент, в който ще си достатъчно голям, за да не се налага да обяснявяш действията си на никой.
Иначе, можеш да проваш да бъдеш и с мъж и с жена, за да се ориентираш на къде отиват нещата или да оставиш времето да си покаже. Успех ти желая и не мисли толкова много, а опознай себе си и разбери кой си и какъв си :)

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 37b2d8e13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Имаш проблем с хормоналния профил, естрогена ти е в повече от тестостерона. Това води до неестествени и странни влечения. Това е, на хормонална основа е. За този нарушен баланс има много причини, една от основните е начина на хранене. Потърси информация за храни които засилват тестостерона и са анти-естрогенни. Ако взимаш медикаменти които пречат на производството на тестостерон най-вероятно те са причината. Имаше случай в който мъж беше взимал финастерид дълго време, той блокира дехидротестостерона който е потентен метаболит на тестостерона за да не оплешивее. От това хормоналния му профил бива прецакан, започва да изпитва влечение към мъже, развежда се със съпругата си от 10 години, подлага се на операция за смяна на пола и става "кукличка". Да тези неща са реални, в днешно време има много фактори които подтискат тестостерона и повишават естрогена оттам и много заболявания, личностни промени, женствени мъже и т.н. Най-обща препоръка за храненето на един мъж е, че трябва да консумира храни богати на холестерол - месо и яйца и такива които блокират естрогена - зеленчуци и плодове. Холестерола е суровината от който тялото прави собствени хормони и най-вече тестостерон. Разни вегетариански режими и хранене с лоши храни водят до хормонален дисбаланс. Околната среда пък е замърсена и е пълна с ксено-естрогени и т.н. да не задълбавам.

https://www.huffingtonpost.com/2012/07/23/mandi-mckee-william-propecia-baldness-drug-woman_n_1695706.html

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 83c29f6808
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Утекъл си, брат... Признай си го и започвай да се движиш в съответните среди. Те не са лоши между другото - много се подкрепят и т. н. Имам приятел такъв.
Не ви съдя, но ми се струва 100% противоестествено. Най-малко от гледна точка на възпроизводството, семейството, децата.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 40ad9ce11b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей!

Разбира се, не мога да съм сигурна, но вземайки предвид написаното, най-вероятно си гей. Това, че искаш да имаш семейство и деца, по никакъв начин не променя сексуалната ти ориентация. Вече трябва да си помислиш дали искаш семейство с мъж или с жена. Дори да е с жена, това може да се дължи на факта, че семейство, състоящо се от мъж и жена, е възприетата от обществото ни норма.

Ако е само фаза, просто трябва да изчакаш да отмине.
Ако наистина си гей, това по никакъв начин не трябва да те притеснява. Написал си, че не виждаш нищо лошо в това, което е супер :). За чувството на отхвърленост не знам как да ти помогна, мога само да ти кажа, че хората в България (и по света) са доста по-широкоскроени, отколкото си мислиш.
Имам приятел гей, който в последната година се разкри пред няколко човека и всички го подкрепиха или казаха, че им е все едно. И така трябва да бъде. На никого не му влиза в работата ти с кого си решил да градиш семейство.
Имай предвид, че още си прекалено млад, за да мислиш за деца. Съсредоточи се върху себе си, опознай себе си и бъди наясно какви са желанията ти! Това е най-важният съвет, който мога да ти дам.
Само за твое успокоение - деца пак можеш да имаш. Можеш да си осиновиш или да помислиш за инвитро, за което обаче ще трябва да си намериш сурогатна майка. Но с тези неща и аз не съм наясно. Мислила съм по въпроса, но не съм специалист в тази област.
Относно родителите ти: не знам какъв съвет да ти дам. Не ги познавам и нямам представа как ще реагират, ако разберат, но в повечето случаи, в началото са малко стреснати и объркани, но после се адаптират и подкрепят децата си.

Момиче, 20г.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 869d73f917
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Така, явно си гей, няма какво да го мислиш. Много гейове имат деца, даже имат бракове за пред обществото, но лично според мен не е оферта. Имаш 2 варианта: приемаш се както си, или трансперсонална психотерапия (https://www.reddit.com/r/Drugs/comments/2zb89l/lsd_made_me_straight/?st=jftc2ybt&sh=8c6e2271)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: bfde7436d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък познавам толкова хомосексуални момчета и момичета само в моят град, да не говорим из страната. Според мен не трябва да се стягаш толкова, а да бъдеш каквото сърцето ти говори. А можеш да бъдеш и двете.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6bb6238972
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Осъзнай се и започни да гледаш порно с жени. Пък ако може и някоя лелка или кака да те отрака, ще е най-добре, за да вкусиш от сладостта на голото женско тяло. Сега има и проститутки. За 40-50 лв ще ти покаже какво да правиш.
Желателно е да преодолееш тая тъпотия, иначе наистина ще станеш такъв, долен ляв педал!
Иди на психоложка, жена, а не при мъж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker