Пак за този фетиш - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Пак за този фетиш
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 2880 пъти
Здравейте! Знам, че има доста истории подобна на тази, но все пак тази е по-различна :D

Имам фетиш към дамски крака, тънки чорапи и чорапогащи. До тук нищо ново не казвам. Този мой фетиш го имам откакто се помня - просто тогава не знаех, че това се нарича футфетиш и че не съм единствен, защото си мислех, че само аз го имам и нещо не съм наред.

Не мога да си го обясня как се е зародил в мен, нито какво толкова намирам в женските крачета, но... Само с една от приятелките ми съм практикувал този фетиш. С всяка изминала година този фетиш се засилва все повече. Когато видя някоя жена с чорапогащник или тънки чорапи... започват едни фантазии... Честно казано това започва да ми пречи. Осъзнавам, че имам нужда да задоволя този фетиш, но няма как. Не съм от мъжете, които ще тръгнат по компаньонки, за това нещо или за нещо друго. Така де... извода е, че трябва да си намеря приятелка, но за сега нямам.

Като цяло не знам защо изобщо пиша това нещо - може би с някаква надежда - хаха.

Знам, че има доста жени, които се кефят на това някой да си играе с крачетата им ( или не са чак толкова много). Следващото ми питане е към дамите. Би ли ви харесало някой всекидневно или най-много през ден да целува, масажира, както и да свършва на крачетата ви? Би ли ви смутило, ако определено време сте били с обувки, а след това, когато се приберете и събуете някой иска да масажира и целува крачетата ви? Срещал съм разни мнения на жени в този сайт относно този фетиш, че го обожавали - нима? Наистина ли толкова много ви харесва?

Ще ми бъде приятно, ако някое същество от женски пол проявява интерес към темата и разбира се желание за осъществяване на контакт.

Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: efca395596
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Аз съм от жените, които обичат да си играят с крачетата им. Писах даже и в друга тема. Би ми харесало да им се отделя внимание, не съм и против мъжа да свърша там. Но не всеки път. С малки и поддържани стъпала съм, винаги съм с лак.
Нося чорапи и чорапогащници също. Но има и нещо друго. Няма да ми хареса ако мъжа е толкова погълнат от фетиша си, че забравя да отделя внимание и на други части от тялото ми. Или например да смуче и целува краката ми повече от час, малко множко ми идва.. но като цяло не съм против този фетиш. Един от най-безобидните и широко разпространени е. Бих правила и чекия с крака.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 498e5c1bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм практикувала, няма как да знам дали ми харесва. За твое успокоение ще кажа, че ако приятеля ми има такъв фетиш, бих опитала. Точно за целуване по стъпалата ми се струва някак... ще се чувствам некомфортно, но бих опитала, а после ще видим. Но винаги бих си мила краката преди това, дума да не става цял ден да съм била на работа, да се събуя и да се почне. Дори на мъжа да му се иска и да му харесва, аз няма да се чувствам добре, ако знам, че не съм чиста. Този фетиш не ми се струва толкова страшен, повече бих се притеснила от камшици и силни удари. Всяка жена има различно виждане, но не мисля, че фетишът ти е чак толкова странен и притеснителен.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1257e6ec3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Точно вчера писах за това по тази тема “Какво харесват жените в секса”.
Би ми харесало да ми масажират краката ежедневно, определено направо си е мечта, ах леле и след ходене с обувки и да ме целуват даже, направо ще се разтопя. Виж ако започнеш да ми обръщаш внимание само на тях, по време на любовна игра, вече ще е странно. Винаги трябва да е съчетано с други комбинации. До като ми го вкарваш да ги смучеш, или вместо хенд ждоб да е с крачета. Трябва да има граница.
И запомни, това е нещо, за което не се пита! Директно го правиш и то с която ти харесва, въобще не е нужно да си плащаш или нещо такова. Просто я възбуди преди това добре и не започвай от краката. Добави го, като екстра в началото. После сам ще се насочиш как да действаш.
За съжаление на мен ми се е случвало само с един партьор, който наистина много се кефеше. Някак си не мога да кажа на някой да го прави, пък той да не се кефи от това, а да го прави само заради мен.
Действай смело.
ж. 27

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: d9dc790cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Влечение (бълг. ) - fetish (англ. )

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ff90ff9603
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дами, благодаря ви много за мненията! За мен наистина е важно. Със сигурност не бива да се прекалява с любуването само на една част от тялото на дамата. Това, че съм футфетишист, не означава, че не харесвам дупета или гърди - дори ми допадат лееко пухкави дами. Но тялото не е единствено - вътрешната красота е много по-важна, поне за мен. Аз съм от Пловдив и ако някоя от вас също е от там или в близост до града и желае - може да опитаме да се свържем.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker